نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

متجاوز از یک قرن است که جرم شناسی مورد توجه خاص کشورهای مختلف قرار گرفته و با استفاده از روشهای گوناگون، مطالعات  و تحقیقات بالنسبه قابل ملاحظه ای در زمینه های مختلف انجام شده است.

در حال حاضر که سیستم اجرای مجازاتها سخت تحت تاثیر ملاحظات تربیتی قرار گرفته و بزهکاران به صورت بیماران اجتماعی شناخته شده اند و هدف نهایی نیز درمان آنها می باشد، مسائل جرم شناسی در راس مطالعات و تحقیقات مراجع علمی قرار گرفته است.

بدیهی است وصول به یک نتیجه مطلوب و اتخاذ رویه ای قاطع و مؤثر در برابر پدیده بزه کاری، مستلزم مطالعه دقیق و وسیع علمی از نظر عینی و ذهنی است.

یکی از علل بررسی جرائم زنان بموازات پیشرفتهای اجتماعی و تغییر و تحولاتیکه در فرهنگ و تمدن مردم پدید آمده است باعث شد که طرز تفکر آنها نسبت به این طبقه از افراد اجتماع عوض شده و بررسی در این خصوص بیشتر تحت تاثیر فرهنگ و تمدن اجتماعات گوناگون قرار گیرد.

در اثر مجاهدت و فداکاری بعضی از اندیشمندان و بزرگان و مقتضیات اجتماعی، تحولاتی در این زمینه به وجود آمد و این تحول بعد از جنگ دوم جهانی به این طرف شدت یافت و به مقیاس وسیعی گسترش پیدا کرد و بالنتیجه زنان توانستند به پاره ای از حقوق خود نائل آیند.

اجتماع ما نیز با وجود داشتن فرهنگی کهن و عمیق از این نابرابری بر کنار نمانده بود، و الزاما با مشکلات و گرفتاریهای گوناگون مواجه بود.

هدف از بررسی جرائم زنان این است که وضع زنان بزهکار از جهات مختلف مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد تا معلوم شود اولا چه کسانی بیشتر ناسازگار هستند و نوع و میزان و کیفیت آلودگی آنها تا چه حدودی است؟

هدف نهایی از این بررسی اینست که معلوم شود چه مشکلاتی و گرفتاریهایی برای ایندسته از زنان وجود دارد، تغییرات و تحولات اجتماعی و عدول از بعضی از سنتها و آداب و رسوم و نظام گذشته و تغییر بعضی از عادات و شرایط زندگی آنها و اعطاء آزادی بیشتر به آنها چه اثراتی در زندگی آنها خواهد داشت؟

اگر راه حلی برای درمان این دسته از افراد اجتماع پیدا نشود یا درصدد رفع و جلوگیری بر نیاید، دیر یا زود با مشکلات و گرفتاریهایی مواجه خواهیم شد که احتمالا اجتماع را در معرض آلودگیهای بیشماری قرار خواهد داد.

مشکلاتی در زمینه بررسی آلودگی زنان وجود دارد که بسیار زیاد است که به بیان برخی از آنها می‎پردازیم.

مشکل اول، عدم وسعت مطالبی است که آمارهای مربوطه براساس آن تهیه می‎شود. آمارهایی که در همین سطح تهیه می‎شود جنبه تشریفاتی دارد زیرا نه کسی به فلسفه تهیه آن توجه دارد و نه مورد استفاده واقع می‎شود.

مشکل دیگری که تا حدودی کارهای تحقیقی را دشوار می کند، عدم همکاری تحقیق شونده با تحقیق کننده است. این مورد در ایران آشکارا احساس می‎شود و در مورد غالب زنان کاملاً مصداق دارد و می‎توان این عدم همکاری و اکثر پاسخهای گمراه کننده را ناشی از اخلاق عمومی مردم دانست چه زنان عموما در مقام ذکر علت عدم همکاری خود اظهار می دارند آنچه گفته می‎شود مربوط به زندگی خصوصی ماست که ذکر آن گاه به زیان ما تمام می‎شود.

فهرست مطالب

عنوان                    صفحه

تقدیر و تشکر……………………………………………………………………………………………….

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………..

از سیاست کیفری تا سیاست جنائی…………………………………………………………………

مفهوم سیاست جنائی و تحول آن……………………………………………………………………

سیاست جنائی ……………………………………………………………………………………………..

مدلهای سیاست جنائی……………………………………………………………………………………

سابقه تاریخی تحولات دفاع اجتماعی……………………………………………………………….

مفهوم جنبش دفاع اجتماعی…………………………………………………………………………….

کنش ها و واکنش ها……………………………………………………………………………………..

اشکال نوین بزهکاری…………………………………………………………………………………….

بزه دیده و بزه دیده شناسی…………………………………………………………………………..

ظهور تروریسم بین المللی………………………………………………………………………………

سخن تنها از خرید و فروش زنان نیست………………………………………………………….

سخن تنها از خرید و فروش زنان سفید نیست………………………………………………….

روسپی خانه محیط جرم زا……………………………………………………………………………

خشونت علیه زنان امری جهانی………………………………………………………………………

آداب و رسوم ……………………………………………………………………………………………..

روسپیگری ………………………………………………………………………………………………….

سقط جنین……………………………………………………………………………………………………

رابطه نامشروع……………………………………………………………………………………………..

حفظ بکارت………………………………………………………………………………………………….

جنسیت و بزهکاری……………………………………………………………………………………….

جرایم خاص زنان…………………………………………………………………………………………

علل بزهکاری زنان………………………………………………………………………………………..

طبقه بندی بزهکاران………………………………………………………………………………………

طبقه بندی جرم شناسان ……………………………………………………………………………….

بهداشت روانی و بزهکاری زنان……………………………………………………………………..

انحراف جنسی و مسائل جرم شناسی و روان شناسی کیفری ……………………………

انواع انحرافات جنسی ……………………………………………………………………………………

ارتباط انحراف جنسی با ارتکاب جرم………………………………………………………………

از انتقام خصوصی تا کیفر عمومی………………………………………………………………….

حقوق بزه دیده گان……………………………………………………………………………………….

طرق آلودگی زنان…………………………………………………………………………………………

جرایم مربوط به اعمال منافی عفت………………………………………………………………….

جرایم مربوط به مواد مخدر و افیون ……………………………………………………………..

سرقت………………………………………………………………………………………………………….

حمایت از بزه دیده در سیستم عدالت کیفری ……………………………………………………

حمایت کیفری از زنان بزه دیده در قوانین کیفری …………………………………………….

حمایت کیفری از تمامیت جسمانی زنان بزه دیده………………………………………………

نمونه هایی از خشونت علیه زنان بزه دیده……………………………………………………….

منابع……………………………………………………………………………………………………………

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: زنان بزه دیده , حمایت از زنان , حمایت از زنان بزه دیده ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه
بقول ایهرینگ: آئین دادرسی دشمن قسم خورده خودکامگی و خواهر توامان آزاری است. اگر حقوق ماهوی تایید کننده و گاهی تعیین کننده حقوق فردی و اجتماعی است آئین دادرسی بالخصوص آئین دادرسی کیفری تضمین کننده این حقوق است تا آنجا که گفته اند: «چنانچه به کشوری ناشناخته گام نهید و مشتاق آگاهی از حقوق و آزادی های فردی و ارزش و اعتباری که جامعه برای آن قائل است باشید کافی است به قانون آئین دادرسی کیفری آن کشور مراجعه کنید.
اجتماعات پس از گذراندن دوران مختلف دادرسی کیفری از گذشته تاریک و خفقان زده تا تحولات امروز تبعا محو دادگستری خصوصی و مرگ دادرسی تفتیشی فهمیدند که باید در قبال جرم و پدیده مجرمانه و مجرم و مسئولیت وی بی تفاوت نمانند. بالخصوص وقتی مجرم جنایتی مرتکب می شود  اولین سوال  ناظران و خردمندان جامعه این است که چرا این جنایت متحقق گردید؟ مرتکب چه شخصیتی دارد؟ چه آزار جسمی و روحی وی را بزهکار گردانید؟ آیا مجازات با اعمال شاقه مفید حال اوست؟ جنایت دیده و اطرافیان او چگونه التیام درد یابند؟ چگونه از جامعه صدمه دیده درمان درد گردد؟ چقدر اجتماع در تحقق بزه تقصیر دارد؟ دسته ای نیز از همان ابتدا بدون هیچ شکل هزم اندیشی و تعمق، مرتکب را مستحق مجازات با بدترین شکل می دانند. با علم به اینکه امر قضا و حقوق کیفری توام با پیچیدگی ها و تخصص محوری است، باز هم جامعه خود را در قبال مجرم و پدیده مجرمانه صاحب حق می داند. می خواهد با نشان دادن واکنشی نزدیک به عدالت جزای عمل مجرم را به واسطه مجازات و اقدام تامینی و تربیتی شایسته بدهد. لذا در مقام توسعه دادرسی اتهامی و مختلط و اجرای هر چه قوی تر اصل علنی بودن محاکمات و در معیت آن حضور هیات منصفه حداقل در محاکم جنایی و غالبا در محاکم مطبوعاتی و سیاسی در مشورت و نظر دادن به دادرس بدین وسیله در اعلام بیگناهی یا گناهکاری متهم سهیم می شوند.
در حقوق کیفری اسلام نیز ارباب شرع خود را از مشورت بی نیاز نمی داند کما اینکه خداوند رحمان رسولش را که صاحب خلق عظیم و حائز صفات فرزانگی و اسوه حسنه برای اجتماع گذشته و امروز و آینده است از مشورت در کلیه امور به ویژه حاکمیت که سازمان قضا و قضاوت، مصداق بارز و پر اهمیت حاکمیت شرعی و حرم امن عدالت است بی نیاز ندید؛ در ادامه حضرات معصومین (ع) این سنت را به شکل گفتار، کردار و رفتار مستقیما یا با واسطه تا زمان حلول فاجعه غیبت کبری امام عصر (ع) منتقل کردند و تا قرن هفتم هجری همزمان با انقراض خلافت تاریک عباسسیان از ابتدای حضور امویان دوران سیاه و خفقان زده دادرسی تفتیشی نمایان بود. مضافا وقوع بدعتهای فراوان و ظلم و ستمهای بی شمار حکام وقت، و اهمیت و منزلت قضاوت و قاضی و جایگاه رفیع وی در حاکمیت شرعی، علت حدوث آرایی در فقه گردید که تا امروز بحث وحدت یا تعدد قاضی و نیاز حاکم محکمه به مشاورت طلبی از ارباب فن ضمنا مخطئه بودن قاضی شیعی و مستحباتی که برای رفتار و کردار قضات وفق روایات در نظر داشتند جایگاه عمیق اصل عدم و اصل برائت و اصل علنی بودن محاکمات در شرع به ویژه به دلیل مشکلات اخلاقی وایمانی جامعه و نگرانی ذهنی و روحی قضات در زمان غیبت و توسعه بیش از پیش علوم انسانی و ترقی آگاهی مردم و عدم حضور عارفانه ولی امر (ع) تصور وجود رد پای صاحبنظرانی که با هیات منصفه عادله و آگاه موافقند را تقویت می نماید.
البته تنوع عقیده و وقوع جرایم نوین و مخالف نظم عمومی در بلاد اسلامی، قاعد «التعزیر مایراه الحاکم» به قاضی شرع اجازه می دهد که وفق موازین شرعی و اجتماعی و اخلاقی و منصفانه مجازات مناسب برای مجرم در نظر آورد از آنجا که معنای این قاعده قرار دادن تعزیر به صلاحدید حاکم شرع  است، قاضی شرع نمی تواند در اعمال تعزیر صلاحدیدی دچار لغزش و خطای علمی و احتمالا استبداد قضایی گردد. لذا باید در زمان غیبت این قاعده با احتیاط و تسامح بیشتری تفسیر شود ضمن آنکه قضات ماذون فعلی اغلب اجتهادی ندارند و حاکم شرع به معنای واقعی نمی باشند. هم چنین اصل قانونی بودن جرم و مجازات با این قاعده تعارض آشکار دارد. مع الوصف به فرض وجود و حکومت این قاعده جهت ایجاد تعادل و تعامل اجتماع با دستگاه قضایی کیفری و جلوگیری از خود رایی و استبداد احتمالی برخی قضاوت لااقل در محاکم کیفری جنایی در معیت قاضی شرع هیات منصفه را که جملگی نمایندگان خردمند و هزم اندیش جامعه اند ببینیم.
این تحقیق که «ضرورت ایجاد هیات منصفه در برخی محاکم کیفری نام دارد حاوی این اهداف و سوالها است:
۱-    چرا حقوق کشور ما با حفظ واقعیت های شرعی نقش اجتماع در خصوص جرم و پدیده مجرمانه کم رنگ بداند؟
۲-    چرا باید بر این عقیده بود که اگر فقه صراحتا یا ضمناً در خصوص سیستم های کیفری روز و هیات منصفه نظری نداده به معنای مخالفت آن رویه ها و هیات منصفه با شرع انور است؟
۳-    چرا این عقیده وجود دارد که قاضی با حضور هیات منصفه کم شان یا بی شان یا صرفا یک داور قلمداد شود و از آن ابهت و اقتدار خارج گردد؟
۴-    چرا نباید بر این عقیده باشیم اگر قرار است حاکمیت مقبولیت و جمهوریت یابد و مردم سالار باشد دستگاه قضایی آن به طریق اولی مردمی باشد بالخصوص چرا محاکم کیفری مهم با منصفین جامعه مشورت نکند؟
به دلیل فشردگی و انبوهی مطالب ما در این تحقیق در دفتر نخست به جایگاه هیات منصفه، در بخش اول به جایگاه هیات منصفه در حقوق ایران با نگاهی به مبانی فقهی و در بخش دوم به قضاوت شورایی و هیات منصفه در سیستم حقوقی ایران و در بخش سوم درباره مقایسه اجمالی هیات منصفه در حقوق ایران و انگلستان دلایل موافقان و مخالفان در دفتر دوم به این دلیل شابع بودن مسئله صرفا به جرایم مطبوعاتی خواهیم پرداخت.

فهرست مطالب

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۱

دفتر نخست: جایگاه هیات منصفه……………………………………………………………….. ۸

بخش اول: جایگاه هیات منصفه در حقوق ایران (با نگاهی به مبانی فقهی آن)…… ۹

گفتار اول: تعریف و ماهیت هیات منصفه…………………………………………………….. ۱۰

گفتار دوم: سیر قانونی هیات منصفه در ایران…………………………………………….. ۱۳

الف- قبل از انقلاب اسلامی……………………………………………………………………….. ۱۴

ب- پس از انقلاب اسلامی…………………………………………………………………………. ۱۶

گفتار سوم: دلایل مخالفت با حضور هیات منصفه در دادرسی………………………. ۲۱

گفتار چهارم: مبانی لزوم تبعیت قاضی از نظر هیات منصفه………………………….. ۲۵

-منابع و ماخذ…………………………………………………………………………………………. ۳۶

بخش دوم: قضاوت شورایی و هیات منصفه در سیستم حقوقی اسلام……………. ۳۹

گفتار اول: قضاوت شورایی در اسلام………………………………………………………… ۳۹

گفتار دوم: ماهیت تصمیم گیری های هیات منصفه………………………………………. ۴۸

نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………… ۵۲

بخش سوم: مقایسه اجمالی هیات منصفه در حقوق ایران و انگلستان……………… ۵۴

گفتار اول: قضا و هیات منصفه………………………………………………………………….. ۵۴

گفتار دوم: پیشینه تاریخی هیات منصفه………………………………………………………. ۵۶

گفتار سوم: ساختار هیات منصفه فعلی ایران………………………………………………. ۶۱

گفتار چهارم: ساختار فعلی هیات منصفه انگلستان……………………………………….. ۶۵

گفتار پنجم: دلایل موافقان و مخالفان هیات منصفه……………………………………….. ۸۰

دفتر دوم: جرائم مطبوعاتی……………………………………………………………………….. ۹۲

مقدمه……………………………………………………………………………………………………… ۹۳

بخش اول: مسائل ماهوی………………………………………………………………………….. ۹۳

گفتار اول: مفهوم جرم مطبوعاتی……………………………………………………………….. ۹۳

گفتار دوم: مصادیق جرایم مطبوعاتی…………………………………………………………. ۹۶

گفتار سوم: مسئولیت ناشی از جرایم مطبوعاتی ………………………………………….. ۱۰۲

بند اول: مسئولیت مدنی…………………………………………………………………………….. ۱۰۳

بند دوم: مسؤولیت کیفری…………………………………………………………………………. ۱۰۸

بخش دوم: مسائل شکلی…………………………………………………………………………… ۱۱۴

گفتار اول: مرجع رسیدگی…………………………………………………………………………. ۱۱۴

بند اول: قواعد کلی صلاحیت……………………………………………………………………… ۱۱۴

بند دوم: دادگاههای اختصاصی و جرائم مطبوعاتی……………………………………… ۱۱۷

گفتار دوم: آئین رسیدگی…………………………………………………………………………… ۱۲۷

منابع و ماخذ……………………………………………………………………………………………. ۱۲۹

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: محاکم کیفری , ایجاد هیات منصفه , ضرورت ایجاد هیأت منصفه ,
:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

هدف ار پژوهش حاضر، بررسی ارتباط بین نیروهای سیاسی خارج از دانشگاه با جنبش دانشجویی در مقطع ۷۶-۱۳۵۷ است.

این پژوهش با بهره گیری از مباحث نظری و کاربست آن در مطالعه مقاطعی از تاریخ ایران، درصدد است تا به این پرسش پاسخ دهد که « چه ارتباطی بین نیروهای سیاسی خارج از دانشگاه و جنبش دانشجویی در مقطع ۷۶-۱۳۵۷ وجود داشت؟

در پاسخ به سوال فوق سه دیدگاه به شرح زیر مطرح می شود:

۱- جنبش دانشجویی در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ مستقل از تأثیر نیروهای سیاسی خارج از دانشگاه عمل می کرد.

۲- جنبش دانشجویی در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ تحت تأثیر نیروهای خارج از دانشگاه و دنباله رو آنها بود.

۳- جنبش دانشجویی در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ هم بر نیروهای سیاسی خارج از دانشگاه تأثیر گذاشت و هم از آنها تأثیر پذیرفت ( تاثیر متقابل).

نگارنده دیدگاه دوم را به عنوان فرضیه پژوهش برگزیده است و بر اساس آن پس از اشاره به سیر تاریخی شکل گیری جنبش دانشجویی، سالهای ۷۶-۱۳۵۷ را به چهار مقطع تقسیم نموده و سپس به نقش و تاثیر نیروهای سیاسی خارج ار دانشگاه ( روشنفکران، روحانیون و جناحهای سیاسی) در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ پرداخته است.

پس از اشاره مختصر به روشنفکران و روحانیون، جناحهای سیاسی در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ را به شش دسته تقسیم می نمائیم:

چپ سنتی، راست سنتی، راست مدرن، راست سنتی افراطی، چپ مدرن و روشنفکر تلفیقی.

در نهایت به بررسی و مستند سازی فرضیه پژوهش در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ می پردازیم و اشاره خواهیم کرد که در سالهای ۷۶-۱۳۵۷ جنبش دانشجویی دنباله رو نیروهای سیاسی بوده است.

دفتر تحکیم وحدت به روحانیون مبارز و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی( چپ سنتی و مدرن)،جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی به راست سنتی و انجمن اسلامی دانشجویی به راست، وابسته بوده اند. این تشکلها به عنوان ابزار و بازوی نیروهای سیاسی راست یا چپ در دانشگاه ها( بویژه در زمان انتخابات ) عمل می کردند.

طرح مسئله پژوهش

جنبشهای اجتماعی یکی از مؤلفه های بسیار تأثیرگذار در عرصه تحولات اجتماعی و سیاسی جوامع نوین به شمار می‌آیند. سرزمین ایران در طی صد ساله اخیر، شاهد جنبش های اجتماعی مختلفی بوده است. بخشی از این جنبش ها با توجه به خاستگاه آن و پایگاه اجتماعی اعضایش تحت عنوان جنبش های دانشجویی مورد مطالعه قرار می‌گیرند.

جنبش دانشجویی در ایران از ابتدای شکل گیری از جنبشهای سیاسی و اجتماعی فعال و اثرگذار در فرایند سیاسی و اجتماعی در دوران معاصر بوده است. از وظایف و کارکردهای اصلی جنبش دانشجویی روشنگری و افشاء است به عبارتی جنبش دانشجویی باید به مثابه سیستم هشدار دهنده برای نظامهای حاکم و گروههای مختلف جامعه عمل کند. به سیاستها و برنامه های نادرست دولت و نظامهای حاکم در جهت اصلاح آنها، انتقاد و اعتراض کند.

لیکن از آسیب های بالقوه جنبش دانشجویی احتمال وابستگی آنان به گروه ها و طیف‌های سیاسی خارج از دانشگاه است. این وابستگی ، کارکرد انتقادی این جنبش را از بین برده و آن را به حرکتی پیرو، دنباله رو و تأیید کننده سیاستهای حاکم مبدل می‌سازد. البته روشن است که استقلال جنبش دانشجویی به هیچ عنوان به معنای عدم همکاری و همفکری با گروههای سیاسی خارج از دانشگاه نیست. جنبش دانشجویی و تشکلهای دانشجویی از یک سو می‌توانند با گروههای سیاسی خارج از دانشگاه و حکومت همکاری و همفکری داشته باشند و از سوی دیگر منتقد سیاستها و برنامه های آنها باشند.

فهرست مطالب

مقدمه…………………………………………………………………………………………………. ۱

طرح مسئله پژوهش……………………………………………………………………………… ۲

سؤال و فرضیه اصلی…………………………………………………………………………….. ۳

مفاهیم وتعاریف…………………………………………………………………………………… ۳

روش پژوهش و تحقیق…………………………………………………………………………. ۵

سابقه پژوهش و بررسی ادبیات موجود…………………………………………………….. ۵

سازماندهی پژوهش………………………………………………………………………………. ۹

فصل اول (چارچوب مفهومی)

جنبش های اجتماعی، اصول و کارکردها………………………………………………….. ۱۴

طبقه بندی جنبشهای اجتماعی……………………………………………………………….. ۱۸

چارچوب مفهومی………………………………………………………………………………… ۲۰

پی نوشت های فصل اول……………………………………………………………………….. ۳۱

فصل دوم

سیر و تاریخچه جنبش دانشجویی در ایران……………………………………………….. ۳۴

۱- جنبش دانشجویی قبل از انقلاب اسلامی‌ایران………………………………………. ۳۴

جنبش دانشجویی قبل از تأسیس دانشگاه تهران………………………………………… ۳۴

جنبش دانشجویی پس از تأسیس دانشگاه تهران تا پیروزی انقلاب اسلامی:….. ۳۷

الف ) دوره تأسیس دانشگاه تهران تا سقوط رضا شاه…………………………………. ۳۸

ب) دوره سالهای ۱۳۲۰ تا کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲……………………………………. ۴۱

پ) دوره پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا ۱۳۴۰……………………………………… ۴۶

ت) دوره سالهای آغازین دهه ۱۳۴۰ تا اوایل دهه ۱۳۵۰……………………………… ۴۹

ث) ‌دوره سالهای ۱۳۵۰ تا پیروزی انقلاب اسلامی…………………………………….. ۵۱

۲- جنبش دانشجویی پس از انقلاب اسلامی‌تا سال ۱۳۷۶…………………………… ۵۳

الف ) جنبش دانشجویی در مقطع ۵۹-۱۳۵۷ …………………………………………… ۵۴

ب) جنبش دانشجویی در مقطع ۶۲-۱۳۵۹ (انقلاب فرهنگی)……………………… ۶۴

پ ) جنبش دانشجویی در مقطع ۶۸-۱۳۶۲……………………………………………… ۶۷

ت ) جنبش دانشجویی در مقطع ۷۶-۱۳۶۸……………………………………………… ۷۲

اتحادیه انجمن های اسلامی‌دانشجویان سراسر کشور (دفتر تحکیم وحدت)……… ۷۹

جامعه اسلامی‌دانشجویان……………………………………………………………………….. ۸۳

انجمن های اسلامی‌دانشجویی………………………………………………………………… ۸۵

بسیج دانشجویی…………………………………………………………………………………… ۸۶

جریانها و نیروهای سیاسی سالهای ۷۶-۱۳۵۷…………………………………………… ۸۸

روشنفکران………………………………………………………………………………………….. ۸۸

روحانیون…………………………………………………………………………………………….. ۹۰

جناحها و نیروهای سیاسی پس از انقلاب اسلامی‌تا۱۳۷۶ :…………………………. ۹۱

جناح چپ سنتی…………………………………………………………………………………… ۹۳

جناح راست سنتی………………………………………………………………………………… ۹۴

جناح راست مدرن………………………………………………………………………………… ۹۵

جناح راست سنتی افراطی (رسا)…………………………………………………………….. ۹۵

جناح چپ مدرن………………………………………………………………………………….. ۹۶

جناح روشنفکر تلفیقی………………………………………………………………………….. ۹۷

پی نوشت های فصل دوم………………………………………………………………………. ۹۹

فصل سوم

نسبت و ارتباط نیروهای سیاسی با جنبش دانشجویی در سالهای ۷۶-۱۳۵۷

۱-   احزاب و نیروهای سیاسی سالهای ۵۹-۱۳۵۷ و ارتباط آنها باجنبش دانشجویی…. ۱۱۳

۲- احزاب و نیروهای سیاسی سالهای ۶۲-۱۳۵۹ و ارتباط آنها با جنبش دانشجویی…. ۱۱۷

۳- احزاب و نیروهای سیاسی سالهای ۶۸-۱۳۶۲ و ارتباط آنها با جنبش دانشجویی…. ۱۲۰

۴- احزاب و نیروهای سیاسی سالهای ۷۶-۱۳۶۸ و ارتباط آنها با جنبش دانشجویی…. ۱۲۳

پی نوشت های فصل سوم……………………………………………………………………… ۱۲۶

نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………. ۱۲۸

کتابنامه………………………………………………………………………………………………… ۱۳۲

منابع فارسی…………………………………………………………………………………………. ۱۳۳

الف ) کتابها…………………………………………………………………………………………. ۱۳۳

ب ) مقاله ها ……………………………………………………………………………………….. ۱۳۷

پ ) کتابچه ها، جزوات و بولتن های تشکلهای دانشجویی…………………………. ۱۳۸

ت) روزنامه ها و نشریات………………………………………………………………………. ۱۳۸

منابع انگلیسی………………………………………………………………………………………. ۱۳۹

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: جنبش دانشجویی ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده
پدیده «خودکشی» از دیدگاه علوم مختلف چون روان شناسی، جامعه شناسی، پزشکی، جرم شناسی و حقوق کیفری قابل تحلیل و بررسی است. از لحاظ حقوق کیفری، بحث راجع به خودکشی، در حاشیه بررسی‌های قتل‌ها به میان می‌آید. از‌این حیث، خودکشی یا انتحار، قتلی است که مرتکب جرم(قاتل) مفعول جرم(مقتول) نیز می‌باشد. به عبارت دیگر، هرگاه مجنی‌علیه یا بزه دیده قتل، خود قاتل باشد، خودکشی تحقق می‌یابد.آمارهای انتشار یافته در مورد خودکشی، کامل و قابل اعتماد نیست؛ زیرا بیمارستان‌ها، بسیاری از خودکشی‌ها را تحت عناوین دیگری اعلام می‌کنند و به همین دلیل، بسیاری از انتحارها در آمارهای رسمی‌منعکس نمی‌شوند. مقامات ذی صلاح معتقدند که بعد از مرگ ناشی از تصادفات رانندگی، خودکشی دومین عامل مرگ و میر جوانان است. خودکشی از دیدگاه شرع اسلام قوانین کیفری دارای احکام خاصی بوده و حرام می باشد.‌این نوشتار به بررسی فقهی خودکشی از منظر کتاب، سنت و اجماع می‌پردازد و ضمانت اجرای ممنوعیت‌این عمل را در نظام حقوقی‌ایران و اسلام و نیز حقوق تطبیقی به بحث می‌گذارد.

مقدمه :

خودکشی یکی از غم انگیزترین پدیده های روانی- اجتماعی جوامع بشری به شمار می رود. اگر چه عواملی مختلفی در اقدام به خودکشی دخیل هستند، ولی واقعیت این است که خودکشی در اغلب موارد قابل پیشگیری است. آشنا کردن کارکنان مدارس و خانواده ها با عوامل خودکشی ،تصورات نادرست ،واقعیت ها درباره خودکشی و چگونگی کمک به افرادی که اقدام کرده اند در پیشگیری از خودکشی موثر است. خودکشی عمل آگاهانه ی نابود سازی خویشتن است. اینکه چرا انسان بویژه افرادی که تصمیم می گیرد خودش را بکشد چه عواملی او را به این نتیجه رسانده است و چگونه می توان از خودکشی جلوگیری کرد نیاز بررسی همه جانبه و دقیق است. پژوهشگران بین خودکشی  موفق ( خوکشی منجر به مرگ ) و خودکشی که به مرگ منجر نمی شود تفکیک قائل می شوند، افرادیکه بطور موفقیت آمیز خود می کشند، بنظر می رسد جریان کار را به دقت طرح ریزی می کنند. آنها کار را طوری ترتیب می دهند که مانعی پیش نیاید و از وسایل موثر استفاده می کنند از طرف دیگر اقدام کنندگان به خودکشی ممکن است به طور تکانشی عمل کنند زمینه را به گونه ای فراهم آورند که نجات پیدا کنند و شیوه های بی اثر یا کاملاً بی خطر بکار ببرند.

الف ) بیان مساله

از لحاظ حقوق کیفری، بحث راجع به خودکشی در حاشیه بررسی‌ها قتل‌ها به میان می‌آید. از این حیث خودکشی یا انتحار عبارت است از قتلی که فاعل جرم (قاتل)، مفعول جرم (مقتول) نیز می‌باشد. به عبارت دیگر، هرگاه مجنی علیه (بزه دیده) قتل، خودش قاتل باشد عمل خودکشی تحقق می‌یابد. در واقع خودکشی نوعی از قتل همراه با وحدت قاتل و مقتول است. براین اساس باید گفت خودکشی و به تبع آن <خودزنی>، از جمله بارزترین مواردی هستند که در آنها بزهکار و بزه دیده یک فرد واحد می‌باشد. بنابراین خودکشی مهمترین نوع خشونت تغییر شکل داده شده است. در این نوع خشونت، فرد مرتکب به جای اینکه دیگران را مورد حمله و تعرض قرار دهد، به زندگی و حیات خود حمله کرده و به آن خاتمه می‌دهد. وقتی در مقابل علت مرگ مشاهیری همانند ارنست همینگوی ، ونسان ونگوک ، ویرجینیا ولف ، مرلین مونرو ، آدولف هیتلر ، کلئوپاترا و … با کلمه ی خود کشی رو به رو می شویم ، وقتی هر روز در اخبار روزنامه ها واژه ی خودکشی را می خوانیم ، و گه گاه از این سو و آن سو با آمار رو به گسترش آن در جهان رو به رو می شویم خواه ، نا خواه ماهیت پیچیده ی این پدیده ذهن مان را درگیر خود می سازد . پدیده ای که پیچیدگی اش منحصر به علل متعدد آن نبوده و حتی نحوه ی برخورد با اقدام کنندگان ناموفق و یاری دهندگان آنان را در بر می گیرد. پدیده ای که گاهی که با قتل هایی حرفه ای اشتباه گرفته می شود ، پدیده ای که عموماً خانواده  قربانیان از فاش شدنش می هراسند و آن را خللی بر آبروی متوفی و نزدیکان وی می شناسند… در کشور ما خودکشی با نام صادق هدایت عجین شده است. و چنان جا افتاده که در کنار هر خودکشی به دنبال کتابی یا نوشته ای از او می گردند… بسیاری از پدر و مادر ها نگران خوانده شدن کتب این نویسنده توسط فرزندان جوا نشان هستند … نویسنده ای که در نوزدهم فروردین ماه سال هزار و سیصد و سی در پاریس به وسیله گاز به زندگی خود پایان داد و به سمبلی برای خودکشی بدل شد. اینکه علت خودکشی او چه بوده است و میزان تاثیر افکار و نوشته هایش به چه میزان بوده و اینکه آیا در مورد  نقش او در خودکشی ها اغراق شده است یا خیر از این بحث خارج است ولی می شود به این جمله ی مشهور روانشناسان اکتفا کرد که: (( برای خود کشی هیچ گاه یک عامل تمام عیار وجود ندارد)) به طبع می شود پذیرفت که هر نوشته ی ناامیدا نه ای برای افراد مستعد خودکشی به منزله ی مشوق است اما این را نیزباید پذیرفت که خودکشی یک بیماری جهانی است .

فهرست مطا لب
عنوان    صفحه
چکیده……………………………………………………………………………………………………………………    ۱
مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………….    ۲
الف)بیان مسا له …………………………………………………………………………………………………………    ۳
ب ) سوالات تحقیق……………………………………………………………………………………………………    ۴
ج) فرضیات تحقیق ……………………………………………………………………………………………………    ۴
د) پیشینه تحقیق…………………………………………………………………………………………………………    ۴
هـ) اهداف تحقیق ………………………………………………………………………………………………………    ۷
و) روش تحقیق…………………………………………………………………………………………………………    ۷
ز) ساماندهی تحقیق……………………………………………………………………………………………………    ۷
فصل اول :کلیات
۱-۱ تعریف خودکشی  و انواع آن ………………………………………………………………………………..    ۱۰
۱-۱-۱   تعریف…………………………………………………………………………………………………………    ۱۰
۱-۱-۲  انواع خودکشی………………………………………………………………………………………………    ۱۳
۱-۱-۲-۱ از جهت موفقیت در عمل:……………………………………………………………………………..    ۱۳
۱-۱-۲-۲ از جهت وسیله و ابزار خودکشی……………………………………………………………………..    ۱۳
۱-۱-۲-۳ از جهت هدف و انگیزه……………………………………………………………………………….    ۱۴
۱-۱-۳ تقسیم بندی خودکشی از  دیدگاه نظریه پردازان…………………………………………………..    ۱۴
۱-۱-۳-۱  انواع  اجتماعی خودکشی (طبقه بندی دورکیم ) ………………………………………………    ۱۴
۱-۱-۳-۲ خودکشی خودخواهانه……………………………………………………………………………….    ۱۵
۱-۱-۳-۳  خودکشی دگر گرایا نه………………………………………………………………………………    ۱۶
۱-۱-۳-۴ خودکشی آنومیک……………………………………………………………………………………                        ۱۷
۱-۱-۳-۵ خودکشی تقدیرگرایا نه……………………………………………………………………………….     ۱۷
۱-۱-۴    انواع روانی خودکشی …………………………………………………………………………………….    ۱۸
۱-۳ شاخص های مهم رفتاری قبل از خودکشی و شیوه های آن………………………………………….    ۱۹
۱-۳-۱ شاخصهای خودکشی……………………………………………………………………………………….    ۱۹
۱-۳-۲ شیوه ها………………………………………………………………………………………………………….    ۲۱
۱-۴  عوامل خودکشی در ایران…………………………………………………………………………………….    ۲۸
۱-۴-۱ مسائل فردی……………………………………………………………………………………………………    ۳۱
۱-۳-۲ مسائل اجتماعی ……………………………………………………………………………………………..    ۴۰
۱-۳-۲-۱  خانوادگی………………………………………………………………………………………………….    ۴۰
۱-۳-۲-۲ فرهنگی……………………………………………………………………………………………………..    ۴۳
۱-۳-۲-۳ مذهبی……………………………………………………………………………………………………….    ۴۴
۱-۳-۲-۳ -۱ ضعف ایمان و اعتقاد دینی……………………………………………………………………….    ۴۵
۱-۳-۲-۳ -۲ ضعف معنویت و اخلاق دینی…………………………………………………………………..    ۴۶
۱-۳-۲-۳ -۳ توجه بیش از حد به خواسته های حیوانی…………………………………………………….    ۴۷
۱-۳-۲-۳ -۴ عوارض طبیعی……………………………………………………………………………………..    ۴۷
۱-۳-۲-۴ اقتصادی…………………………………………………………………………………………………….    ۴۷
۱-۵ تفاوت خودکشی با قتل عمد و آدمکشی…………………………………………………………………    ۴۸
۱-۶جرم انگاری خودکشی، شروع به جرم و معاونت در آن………………………………………………    ۴۹
۱-۷ خودکشی یک بیماری روانی…………………………………………………………………………………    ۵۰
فصل دوم- دیدگاه اسلام  در خصوص خودکشی
۲-۱ جایگاه ممنوعیت خودکشی در منابع معتبر اسلامی……………………………………………………..    ۵۵
۲-۱-۱ خودکشی از دیدگاه قرآن کریم(کتاب)………………………………………………………………    ۵۶
۲-۱-۲ خودکشی از دیدگاه احادیث، اخبار و روایات (سنت)…………………………………………….    ۵۹
۲-۱-۳ خودکشی از دیدگاه فقها (اجماع)………………………………………………………………………    ۶۱
۲-۱-۴  خودکشی از دیدگاه عقل…………………………………………………………………………………    ۶۴
۲-۲ ضمانت اجرای ممنوعیت خودکشی در اسلام‌……………………………………………………………    ۶۸
۲-۲-۱ عقوبت دنیوی…………………………………………………………………………………………………    ۶۸
۲-۲-۲  ضمانت اجرایی اخروی…………………………………………………………………………………..    ۷۰
فصل  سوم- خودکشی از دیدگاه حقوق جزا
۳-۱ خودکشی از دیدگاه حقوق جزای تطبیقی ……………………………………………………………….    ۷۸
۳-۱-۱ خودکشی در حقوق فرانسه ……………………………………………………………………………….    ۷۹
۳-۱-۲خودکشی در حقوق آلمان………………………………………………………………………………….    ۸۵
۳-۱-۳خودکشی در حقوق ایتالیا…………………………………………………………………………………..    ۸۶
۳-۱-۴خودکشی در حقوق امریکا…………………………………………………………………………………    ۸۶
۳-۱-۵ خودکشی در حقوق انگلستان…………………………………………………………………………….    ۸۹
۳-۲  خودکشی از دیدگاه حقوق جزای ایران………………………………………………………………….    ۹۵
نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………    ۱۰۱
پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………    ۱۰۳
مأخذ……………………………………………………………………………………………………………………….
چکیده انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………    ۱۰۴
۱۱۰

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی خودکشی , خودکشی , خودکشی در حقوق تطبیقی , حقوق جزای ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

همه روزه شاهد درج عکسهایی از کودکان و نوجوانان در جراید رسمی کشور هستیم که بدون اطلاع والدین، خانه و کاشانة خود را ترک نموده و به دیگر سخن اقدام به فرار از خانه نموده‌اند و چشمان مضطرب خانواده‌ای را بی‌صبرانه در انتظار بازگشت خویش به دور انداخته‌اند. البته این تنها بخش کوچکی از جامعه آشنا با مطبوعات را شامل شده که دسترسی به جراید داشته و با درج آگهی در آن، ملتمسانه مردم را در یافتن فرزند خویش به استمداد طلبیده‌اند در صورتیکه بسیاری از خانواده‌های بحران زده آشنایی چندانی با جراید نداشته تا بنابر دلایلی! «بالاخص در ترس از آبرو» از درج آگهی در مطبوعات خودداری نموده‌اند. بعلاوه هیچ آمار دقیقی از تعداد فراریان از منزل در ایران وجود ندارد و مسئولین اداره آگاهی نیز از ارئه آمار به دلایل مختلف طفره رفته‌اند. همچنین مشخص نیست از میان فراریان نوجوانان، چه تعدادی دوباره پس از برخورد با مشکلات خود به منزل مراجعت می‌کنند؟ یا آنکه بوسیلة نیروهای انتظامی دستگیر شده و به والدین تحویل می‌گردند؟ یا با در پیش گرفتن کاری شرافتمندانه مستقل از والدین خانواده به زندگی خود ادامه می‌دهند؟ وتعداد زیادی نیز پس از ارتکاب جرمی دستگیر شده و پس از تشکیل پرونده تحویل کانون اصلاح و تربیت گردیده تا اقدامات تعلیمی و تربیتی لازم در مورد آنان صورت گیرد و این تنها قسمتی است که در صورت همکاری مقامات زیربط در آگاهی آمار دقیقی دارد که متأسفانه ارائه نگردیده است.

فصل اول :کلیات تحقیق

اهمیت مسأله:

در تحقیقی که در سال ۱۳۶۵ بوسیلة انجمن اولیاء و مربیان در مورد علل انحرافات، اخلاقی و فرار دختران  انجام گرفته است متوسط سن فرار ۱۶ سال می‌باشد. دلایلی چون: اختلافات شدید خانوادگی، عاشق شدن، داشتن رابطة نامشروع و ترس از برملا شدن آن، داشتن نامادری، ناپدری و بدرفتاری والدین را برای فرار آنها ذکر نموده‌اند. «فراهانی، ۱۳۶۵» بنابر گزارش سازمان بهداشت جهانی، یکصد میلیون کودک و نوجوان در جهان وجود دارد که در کوچه‌ها و خیابانها زندگی می‌کنند و در برابر مواد مخدر و خشونتهای جسمی آسیب پذیرند. موضوع مهم در این فرارها یافتن پاسخ برای سئوالات زیر است:

۱ . نوجوانان چرا خانه‌های خود را ترک می‌کنند؟

۲ . نوجوانان در مدتی که خانه را ترک می‌کنند کجا بسر می‌برند؟

۳ . اوقات خود را چگونه و با چه کسانی سپری می‌کنند؟

۴ . هزینه‌های زندگی خود را از چه محلی تأمین می‌کنند؟

گروه فراریان دختران از خانه و کاشانه رقم عمده‌ای را تشکیل می‌دهند. آنها به هر علتی از خانه فرار کرده باشند امروزه در وضعیتی قابل مطالعه بسر می‌برند. اختلافات خانوادگی، وضع مدرسه و تحصیل، روابط بین دوستان و اطرافیان همه مسائلی هستند که ممکن است به امنیت، استقلال و شخصیت نوجوانان لطمه بزنند و آنها را دچار نگرانی کنند و در این موارد است که ما باید آنها را درک کنیم و به آنها کمک کنیم تا بتوانند استقلال و امنیت از دست رفتة خود را باز یابند. این کار ارزش آن را دارد که قبلاً مورد توجه قرار گیرد و از آن پیشگیری گردد.

فهرست عناوین

عنوان    شماره صفحه
مقدمه    ۱
فصل اول: کلیات تحقیق    ۲
اهمیت مسئله    ۲
تعریف علمی واژه‌ها    ۳
نوجوانی    ۳
کجروی یا انحراف    ۴
فصل دوم: فرار دختران از خانه    ۵
مقام زن در جهان‌بینی اسلامی    ۵
فرار دختران     ۶
نقش عوامل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی در انحراف    ۸
نقش مسائل اجتماعی در انحراف    ۸
تراکم جمعیت    ۹
محل سکونت    ۹
مناطق جرم‌خیز    ۱۰
مهاجرت    ۱۱
ماهیت زندگی شهری    ۱۱
دوستان و رفقا    ۱۲
تأثیر عوامل فرهنگی بر انحراف    ۱۲
تأثیر عوامل اقتصادی بر انحراف    ۱۳
خانواده و انحراف    ۱۴
خشونت والدین و اثرات آن    ۱۵
فساد و آلودگی والدین    ۱۶
فصل سوم: علل فرار    ۱۸
چه کسانی از خانه فرار می‌کنند؟    ۱۸
شرایط عمومی افراد فراری    ۱۹
از نظر خانوادگی    ۲۰
از نظر اجتماعی    ۲۰
اقسام فرار    ۲۲
علل فرار    ۲۳
فقدان یکی یا هر دو والدین    ۲۳
جدایی و طلاق    ۲۴
وجود ناپدری یا نامادری    ۲۷
فقر عاطفی    ۲۷
شکست تحصیلی و نگرانی از سرزنش یا تنبیه والدین    ۲۹
سخت‌گیری و وجود شرایط تنبیه    ۳۰
تمایل به دیدن نقاط دیدنی    ۳۲
فصل چهارم: نحوة ارائة خدمات به دختران فراری    ۳۳
نحوة ارائة خدمات در ایران به افرادی که از خانه فرار می‌کنند    ۳۳
مرکز بازپروری زنان و دختران آسیب‌دیدة اجتماعی    ۳۳
خانة سلامت    ۳۴
اهداف    ۳۵
شرایط پذیرش    ۳۶
نحوة پذیرش    ۳۶
کمیتة امور آسیب‌دیدگان اجتماعی استان    ۳۷
شرایط و مراحل ترخیص و تحویل به خانواده یا بستگان    ۳۸
شرایط و مراحل زندگی مستقل    ۳۹
شرایط ترخیص از طریق ازدواج    ۴۰
شرایط ترخیص از طریق ادامة تحصیل    ۴۱
فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری    ۴۲
توصیه و پیشنهادات برای مسئولین    ۴۲
چند توصیه به والدین    ۴۴
نتایج پژوهش‌هایی که در خصوص دختران انجام شده است    ۴۷

منابع  ۵۴

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: فرار دختران , علل فرار , علل فرار دختران ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه
بی شک یکی ازمهمترین مشاغلی که به قضاوت که مجریان عدالتند کمک می کند ، تا به اجرای بهتر عدالت مشغول باشند وکالت است . وکالت نیز باعث می شود که تا افرادی که آگاهی دقیق و جامعی از حقوق خود ندارند در مجادلات و رقابتهای اجتماعی مغلوب نباشند و بتوانند به کمک افرادی که هم دانش و هم تجربه کافی برای مقابله با ظلم و بی عدالتی دارند از حق خویش دفاع کنند .
آنچه ما را در این مقال بر این داشته که قلم را برکاغذ بلغزانیم و پراکنده ای چند بنگاریم بحث از فعالیتهای صاحب شغل مذکور یعنی وکیل است ، اما نه در دعوی بلکه در مصالحه . اینبار می خواهیم از پایانی نیکو در یک اختلاف حقوقی سخن بگوئیم .
پایانی که منجر به پیروزی یکی و شکست دیگری نیست  پایانی که در آن هریک از طرفین مقداری از حق خود را نادیده می گیرند تا بتوانند با آرامشی بیشتر از همزیستی خود با جامعه اطرافشان لذت ببرند . هرچند در این راه کمکهای وکیل بی تأثیر نیست و گاهی نیز خود مصالحه بدلایلی پیچیده صورت می گیرد که تخصص وکیل باعث آن است . از اینرو با استمداد از نوشته ها و تقریرات استادان این علم و شاغلان این شغل به توضیح آن می پردازیم . همانطور که از نوشته های پیشین پیداست بحث ما نقش وکیل در مصالحه و مصادیق فعالیتهای وی در این راه است . از اینرو پس از پایان تعاریف و نمایش حد و رسم این عناوین به نقش وکیل و سپس مصادیق فعالیتهایی که وکیل در امور حقوقی و کیفری می تواند داشته باشد می پردازیم .
در انتها امید است که این آشفته گویی و این گرد آوری نه چندان پخته بتواند رضایت اساتید گرامی را فراهم آورده و مقبول درگاه حضرتشان بیفتد تا نگارنده امیدوار و خوش بتواند در تحقیقات آتی با تلاش بیشتر از خود توانایی بیشتری نشان داده ونیزدر دامه مسیرشغل مذکور با راهنمایی استادان گرانقدر موفقیتی حاصل کند

گفتار اول : مفاهیم و مبانی
در روند یک گرد آوری و تحقیق پیش از هر چیز باید به توضیح و تعریف مبانی و مفاهیم استفاده شده در عنوان پرداخت تا با روشن شدن موضوع ساده تر بتوانیم در موضوعی که به آن پرداخته ایم وارد شویم . زیرا پرداختن به موضوعی پیش از آنکه مفهوم آن برای ما بدرستی تعریف شود کاری اشتباه و موجب صرف وقت بدون نتیجه دلخواه بوده و گاهی نیز به بیهودگی کار می انجامد .
از اینرو پیش از هر چیز ما به ارائه تعاریف از مفاهیم و مبانی مستفاد خود در این تحقیق می پردازیم تا نه تنها از بیهودگی کار جلوگیری کنیم بلکه از میراثی   که پدر فلسفه عالم ‎‍؛ سقراط برای ما نهاده به کمال مطلوب استفاده کرده باشیم . بنابراین به تعریف از وکالت در دعاوی ، مصالحه و دعوی می پردازیم
مبحث اول : مفهوم وکالت
به موجب ماده ۶۵۶ قانون مدنی « وکالت عقدی است که موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید » از این تعریف نتایجی بدست می آید
که در شناخت ماهیت و اوصاف وکالت اهمیت ویژه ای دارد . اولا ً اثر عقد وکالت اعطای نیابت است : بدین معنی موکل اقدام وکیل را در مورد انجام اعمال حقوقی به منزله اقدام خود می داند و اختیار می دهد که به نام و حساب موکل تصرفاتی انجام دهد . پاره ای از مولفان جوهر وکالت را در اعطای سلطه به دیگران دانسته اند نه دادن نیابت واذن در تصرف ، و از این تحلیل نتیجه گرفته اند که وکالت در شمار عقود است ، زیرا هیچکس را نمی توان بطور قهری مسلط بر امری ساخت . در حالی که اثر وکالت تنها دادن اذن و اباحه در تصرف بود بایستی در شمار ایقاعات در آید  ولی اکثریت قاطع نویسندگان ، وکالت را مبتنی بر اعطای نیابت یا نمایندگی شمرده اند
ثانیا ً از ظاهر ماده ۶۵۶ برمی آید که موضوع وکالت ممکن است هم انجام دادن عمل  حقوقی می باشد ( طلاق ) هم انجام دادن عمل مادی برای موکل ( کشیدن نقاشی ) ، ولی باید دانست که بیشتر نویسندگان مفهوم نمایندگی را به انجام عمل حقوقی برای موکل اختصاص داده اند

فهرست موضوعی

گفتار اول : مفاهیم و مبانی…………………………………………………………………………………
مبحث اول : مفهوم وکالت ………………………………………………………………………………….
الف ) وکالت دادگستری …………………………………………………………………………………….

ب   )  ماهیت حقوقی وکالت دادگستری ……………………………………………………………….

۱ – نظریه عقد وکالت ……………………………………………………………………………………….

۲ – نظریه اجاره خدمات  ………………………………………………………………………………….

S انتقاد از نظریه اجاره خدمات

۳ – نظریه عقد مختلط ……………………………………………………………………………………….

T انتقاد از نظریه عقد مختلط
مبحث دوم : مفهوم دعوی و انواع آن …………………………………………………………………
الف ) انواع دعوای حقوقی ………………………………………………………………………………….

۱ – دعوای عینی ………………………………………………………………………………………………

۲ – دعوای شخصی …………………………………………………………………………………………

۳ – دعوای مختلط ……………………………………………………………………………………………

دعوای منقول و غیر منقول
ب ) انواع دعوای کیفری……………………………………………………………………………………..

۱ – ( دعاوی عمومی و خصوصی )

مبحث سوم : مفهوم صلح و مسائل مربوط به آن………………………………………………….

الف ) موضوع صلح ……………………………………………………………………….

ب  ) اقسام مصالحه و صلح ………………………………………………………………………………

۱ – صلح دعوی و اقسام آن ……………………………………………………………………………..

۱/A  – صلح بر اسقاط حق دعوی ……………………………………………………………………..

۱/B – صلح مدعی به  ………………………………………………………………………………………

۱/C  – صلح دعوای اقعی …………………………………………………………………………………

۱/D -  صلح دعوای فرضی ………………………………………………………………………………

۱/E – صلح دعوای بطلان معامله……………………………………………………………………….
گفتار دوم : نقش وکیل در سازش……………………………………………………………………….

مبحث اول : تعهدات وکیل ………………………………………………………………………………….
مبحث دوم : حدود اختیارات وکیل در مصالحه …………………………………………………….

الف ) حدود اختیارات قانونی وکیل ……………………………………………………………………..

۱ – تعارض دوقانون ………………………………………………………………………………………..

ب ) حدود اختیارات قرار دادی وکیل در مصالحه………………………………………………….

۱ – حدود اختیارات قرار دادی در دفاع ………………………………………………………………

۲ – حدود اختیارات قرار دادی در مشاوره حقوقی ………………………………………………

مبحث سوم: اقدامات لازم در مصالحه؛ توسط وکیل………………………………………………

الف) اشکالات مالیاتی در مصالحه ………………………………………………………………………

ب) تنظیم سند اصلاحی ……………………………………………………………………………………..

ج) به امضای طرفین رساندن صلح نامه……………………………………………………………….

د) گرفتن حق سازش در صورت داور بودن………………………………………………………..
گفتارسوم:سازش در دعوی حقوقی ونقش وکیل…………………………………………………..
مبحث اول : انواع سازش……………………………………………………………………………………

الف ) سازش نسبت به دعوایی که هنوز طرح نشده ………………………………………………

ب  ) سازش نسبت به دعوایی که در جریان رسیدگی است ……………………………………

مبحث دوم : اشکال مختلف تنظیم سازشنامه

الف ) سازش با تنظیم سند رسمی ……………………………………………………………………..

ب  )  سازش با تنظیم سند عادی ئ نقش وکیل ……………………………………………………

ج  ) سازش در دادگاه با تنظیم گزارش اصلاحی ………………………………………………….

۱ – گزارش اصلاحی با بررسی تطبیقی ………………………………………………………………

۲ – آثار گزارش اصلاحی …………………………………………………………………………………

۳ – صدور ‏، نحوه تنظیم ، ابلاغ و تصحیح گزارش اصلاحی ………………………………….

مبحث  سوم : نقش وکیل در سازش حقوقی ………………………………………………………..

الف ) نقش حرفه ای در سازش ………………………………………………………………………….
ب  ) اوضاع و احوال پرونده درسازش  ……………………………………………………………..
گفتارچهارم:سازش در دعوای کیفری ونقش وکیل………………………………………………..
مبحث اول : سازش در دعوای عمومی…………………………………………………………………
الف  ) در حقوق فرانسه ……………………………………………………………………………………

ب    ) در حقوق ایران ……………………………………………………………………………………….

۱ – سازش در حدود ……………………………………………………………………………………….

۲ – سازش درتعریزات و مجازاتهای بازدارنده…………………………………………………….

مبحث دوم : سازش در دعوای خصوصی……………………………………………………………

مبحث سوم : تاثیر مصالحه در میزان سازش………………………………………………………

الف ) نفع مصالحه برای شاکی ………………………………………………………………………….
ب   ) نقش وکیل ……………………………………………………………………………………………….

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: فعالیتهای وکیل , ارجح ترین روش , روش حل مصالحه ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

بخش نخست

جامعه بین المللی و سلاحهای هسته ای

در طول نیم قرنی که از اختراع سلاح هسته ای می گذرد، برخی دولتها در پی کسب این سلاح برآمدند و در عین حال در جهت تکامل و هرچه قدرتمند تر و مؤثرتر نمودن این سلاح نیز گام برداشته اند. به موازات این اقدامات، کوششهایی نیز در جهت محدودیت و ممنوعیت این سلاح به عمل آمد و برخی دولتها سعی کردند تا از طریق انعقاد معاهدات و یا ایجاد عرفی در این زمینه، مانع از کاربرد مجدد این سلاح شوند. در این گفتار، به مجموع این تلاشها نظر خواهیم افکند و بدین منظور در بخش نخست، به ساخت سلاح هسته ای، انواع آن و آثار مخرب این سلاح می پردازیم و خواهیم دید که این سلاح به چه نحوی مسیر تکاملی خود را طی کرد. همچنین به کوششهای به عمل آمده در جهت ممنوعیت این سلاح خواهیم پرداخت و طی آن بررسی معاهدات دو و چند جانبه، قطعنامه های مجمع عمومی و عرف و توسل به دیوان بین المللی دادگستری خواهیم پرداخت. در بخش دوم سعی بر آن آمده است که موضوع ایران در برابر سلاحهای هسته ای و تحولات روز مورد بررسی قرار گیرد.

 

فصل اول – انواع سلاحهای هسته ای و اثرات آن

مبحث اول: ساختمان اتم و شکافت هسته آن

در سال ۱۹۱۳، دانشمندی دانمارکی به نام نیلزبور، مدلی برای ساختمان اتم پیشنهاد نمود که به علت سادگی آن، امروزه نیز برای شرح ساختمان اتم به زبان ساده به کار می رود.

بر اساس این مدل، هر اتم از یک هسته و الکترونهایی تشکیل می شود که در اطراف هسته و به دور آن، در گردش می باشند. هسته تنها  فضای اتم را اشغال می کند، هرچند که اکثریت وزن اتم در همین هسته می باشد. در داخل هسته، پروتونها و نوترونها جای دارند. بار الکتریکی پروتون مثبت است و نوترونها فاقد بار الکتریکی می باشند. وزن پروتونها و نوترونها تقریباً برابر است. الکترون دارای بار منفی است و تنها  پروتون وزن دارد. از آنجا که در هر اتم، تعداد الکترونها و پروتونها با یکدیگر برابر است، همدیگر را از نظر بار الکتریکی خنثی نموده و بنابراین بار الکتریکی هر اتم خنثی است.

در نگاه نخست به نظر می رسد که پروتونها که دارای بار مثبت می باشند، باید به علت دافعه ناشی از یکسان بودن بارهای خود، یکدیگر را دفع کنند و هسته متلاشی شود، ولی به علت وجود نوترونها در هسته، پروتونها درکنار یکدیگر باقی می مانند و در حقیقت، نوترونها به عنوان سیمان در هسته اتم عمل می کنند. با این حال، به تدریج که تعداد پروتونها افزایش می یابد، دافعه بین آنها نیز زیادتر می شود و در کنار هم باقی ماندن پروتونها مشکل تر می گردد. اورانیوم چنین حالتی دارد. اتم اورانیوم به دو صورت در طبیعت موجود است و از این روی اصطلاحاً گفته می شود که دارای دو ایزوتوپ می باشد. یکی از ایزوتوپهای اورانیوم، ۱۴۶ نوترون دارد. این ایزوتوپ دیگر اورانیوم، ۳ پروتون کمتر دارد و اورانیوم – ۲۳۵ نام دارد. این ایزوتوپ تنها ۷/۰% از اورانیوم طبیعی را تشکیل می دهد و بقیه اورانیوم طبیعی، اورانیوم – ۲۳۸ است. علت محدودیت اورانیوم – ۲۳۵ در طبیعت، ناپایداری هسته این ایزوتوپ می باشد.

سنگ معدن اورانیوم از معادن سطحی و یا زیرزمینی استخراج می شود. ایالات متحده امریکا، افریقای جنوبی، شوروی سابق و استرالیا دارای معادن غنی اورانیوم می باشند. پس از استخراج، سنگ معدن اورانیوم در آسیابهای مخصوصی خرد می شود و به صورت ماسه در می آید. سپس، سنگ معدن خرد شده را در حلالهای شیمیایی مخصوصی حل می کنند و اکسید اورانیوم به دست می آورند. این ترکیب که اصطلاحاً کیک زرد نامیده می شود، ۸۵% اورانیوم دارد. علاوه بر کیک زرد، ماسه اضافی نیز باقی می ماند که سمی و حاوی مواد رادیو اکتیو است. از یک معدن اورانیوم، هر ساله بطور متوسط ۱۰۰۰ تن اورانیوم به دست می آید که این خود مستلزم استخراج ۲۵۰٫۰۰۰ تن سنگ معدن اورانیوم می باشد. سپس از اورانیوم به دست آمده که ۳/۹۹% آن را اورانیوم – ۲۳۸ تشکیل می دهد، اورانیوم – ۲۳۵ را که در ساختن سلاح اتمی به کار می رود، جدا می کنند. این عمل، تغلیظ اورانیوم نامیده می شود.

همان طور که گفته شد، اورانیوم – ۲۳۵ نسبت به اورانیوم – ۲۳۸ ناپایدار تر است. اگر یک نوترون آزاد به هسته اتم اورانیوم – ۲۳۵ برخورد کند، اورانیوم – ۲۳۶ به وجود می آید. این اورانیوم بسیار ناپایدار است و به سرعت شکسته می شود.

این فرایند شکافت هسته (فیسیون) نامیده می شود و در نتیجه آن، انرژی بسیار عظیمی آزاد می شود که اصطلاحاً انرژی هسته ای نامیده می شود. در نتیجه شکافت هسته اورانیوم، دو مادة دیگر به وجود می آید، یکی با ۳۸ پروتون و ۵۲ نوترون که “استرونتیم” نامیده می شود و ۳ نوترون آزاد نیز تولید می گردد.

مبحث دوم – ساختمان سلاحهای هسته ای و انواع آن

تا پیش از ارائه فرضیه اینشتین، تنها ۵ نوع عمدة انرژی برای بشر شناخته شده بود که عبارت بودند از: انرژی مکانیکی، انرژی گرمایی، انرژی نوری، انرژی الکتریکی و انرژی شیمیایی. تا این هنگام بشر دریافته بود که انرژی موجود از بین نمی رود و نمی توان انرژی جدیدی را نیز به وجود آورد، بلکه انرژی شیمیایی موجود در این ماده به انرژی گرمایی و نوری تبدیل می شود و یا در لامپ، انرژی الکتریکی به انرژی نوری و گرمایی مبدل می گردد.

اینشتین با ارائه فرضیه خود، راه را برای کشف انرژی ششم گشود: انرژی هسته ای. او معتقد بود که بین ماده و انرژی در جهان تعادلی وجود دارد، انرژی و ماده قابل تبدیل به یکدیگر هستند و هیچ کدام در جهان از بین نمی روند. اگر از کل مواد، مقداری ماده کم شود به انرژی تبدیل می گردد و همین امر در خصوص عکس آن نیز صادق است. وی همچنین معتقد بود که مقدار بسیار کمی ماده می تواند انرژی بسیار عظیمی تولید نماید. این فرضیه، مورد انتقاد بسیاری از دانشمندان واقع شد و حتی گروهی نیز که آن را پذیرفتند، اثبات عملی آن را غیر ممکن می دانستند. دانشمندان و محققان بسیاری انرژی و توان خود را صرف اثبات و یا رد این فرضیه نمودند و سرانجام، فیزیکدانی ایتالیایی به نام انریکو فرمی، دستگاهی ساخت و به کمک آن، فرضیه اینشتین را اثبات نمود. این دستگاه “راکتور هسته ای” نام دارد.

مبحث سوم: انواع سلاح های هسته ای

گفتار اول: شکافت هسته ای و اولین نسل از سلاحهای هسته ای

اگر اورانیوم – ۲۳۵ به مقدار کافی در اختیار باشد و در یکی از هسته ها شکافت رخ دهد، نوترون حاصله به هسته دیگری برخورد می کند و باعث ایجاد شکافت در آن هسته می گردد و مجدداً نوترون حاصله به هسته دیگری برخورد می کند و این چرخه همچنان ادامه می یابد. به این زنجیره اصطلاحاً “عکس العمل زنجیره ای” گفته می شود. واکنش در هر هسته اتم تنها  ثانیه طول می کشد. در ۱۶ ژوئن ۱۹۴۵ در صحرایی در نیومکزیکو ، اولین انفجار هسته ای با رمز “تری نیتی” انجام شد و سه هفته بعد، اولین بمب اتمی ساخته شده از اورانیوم – ۲۳۵، هیروشیما را با خاک یکسان کرد. قدرت این بمب معادل ۱۳ کیلوتن تی.ان.تی بود و به این ترتیب، اولین نسل از سلاحهای هسته ای به وجود آمد که به “سلاح اتمی” معروف شد.

اورانیوم – ۲۳۵ تنها ماده ای نیست که از آن در ساخت سلاح اتمی استفاده می شود. اگر نوترونی به هسته اورانیوم – ۲۳۸ برخورد کند، هسته ای با یک نوترون اضافی تشکیل می شود و این هسته از خود، اشعه بتا صادر می کند و با این عمل، تبدیل به پلوتونیم – ۲۳۹ می شود. حال اگر نوترونی به پلوتونیم – ۲۳۹ برخورد کند، زنجیره واکنشهایی همانند آنچه در اورانیوم – ۲۳۵ رخ داد، به وقوع می پیوندد که منجر به انفجار هسته ای می شود. در روز ۹ اوت ۱۹۴۵، بمب اتمی ساخته شده از پلوتونیم – ۲۳۹ بر روی ناگازاکی پرتاب شد. که قدرتی تقریباً معادل ۲۲ کیلو تن تی.ان.تی داشت. قدرت سلاحهای هسته ای نسل اول، معمولاً بین ۱۰ تا ۱۰۰ کیلوتن تی.ان.تی. می باشد. ولی شکافت هسته تنها شیوه ای نیست که از آن برای آزاد کردن انرژی هسته ای استفاده می شود. دانشمندان با کوشش بسیار شیوه دیگری را نیز ابداع نمودند: جوش هسته ای.

فهرست مطالب

مقدمه:
تاریخچه مختصر:
بخش نخست : جامعه بین المللی و سلاحهای هسته ای
فصل اول – انواع سلاحهای هسته ای و اثرات آن
مبحث اول: ساختمان اتم و شکافت هسته آن
مبحث دوم – ساختمان سلاحهای هسته ای و انواع آن
مبحث سوم: انواع سلاح های هسته ای
گفتار اول: شکافت هسته ای و اولین نسل از سلاحهای هسته ای
گفتار دوم: جوش هسته ای و دومین نسل از سلاحهای هسته ای
گفتار سوم: بمب نوترونی: سومین نسل سلاحهای هسته ای
گفتار چهارم: نسل جدید سلاح های هسته ای و استراتژی امنیت ملی آمریکا
فصل دوم – اثرات سلاحهای هسته ای
مبحث اول: هیروشیما و ناگازاکی و ویرانی دو شهر
مبحث دوم: آثار بمب هیدروژنی و وقوع جنگ جهانی سوم
مبحث سوم: پیامد های مخرب چرنوبیل
مبحث چهارم: سلاح های کشتار جمعی، انرژی اتمی و چالش های جهان امروز
مبحث پنجم: رژیم های کنترل تسلیحات کشتار جمعی و تکامل آن در نظام بین المللی
فصل سوم- اقدامات جامعه بین المللی در محدودیت و ممنوعیت سلاحهای هسته ای
مبحث اول: آژانس بین المللی انرژی اتمی
مبحث دوم – معاهدات منعقده در زمینه سلاحهای هسته ای
فصل چهارم: معاهدات دو جانبه درباره کاهش و محدودیت سلاحهای هسته ای
مبحث اول: سالت ۱ (مذاکرات محدودیت تسلیحات استراتژیک):
مبحث دوم: سالت ۲:
مبحث سوم: معاهده امحای موشکهای میان برد و برد کوتاه:
مبحث چهارم: استارت ۱ (مذاکرات کاهش تسلیحات استراتژیک):
مبحث پنجم: استارت ۲:
فصل پنجم: معاهدات چند جانبه در خصوص سلاحهای هسته ای
مبحث اول: معاهدات مربوط به عدم گسترش سلاحهای هسته ای:
فصل ششم : مقوله ای درباره سلاح هسته ای در کره شمالی و واکنش های دیپلماتیک
مبحث اول: لیبی
مبحث دوم: نگرانی آمریکا و گزینه نظامی برای مقابله با برنامه اتمی کره شمالی
فصل هفتم: معاهدات مربوط به منع استقرار سلاحهای هسته ای در مناطقی که تحت حاکمیت هیچ دولتی نیست.
مبحث اول: معاهده قطب جنوب:
مبحث دوم: معاهدات مربوط به فضای ماورای جو:
مبحث سوم: معاهده ممنوعیت استقرار سلاحهای هسته ای در بستر دریا، کف و زیر اقیانوس:
مبحث چهارم: معاهدات مربوط به منع استقرار سلاحهای هسته ای در سایر مناطق
فصل هشتم: سایر اقدامات جامعه بین المللی
مبحث اول: قطعنامه های مجمع عمومی و عرف بین المللی
مبحث دوم: درخواست نظر مشورتی توسط سازمان بهداشت جهانی از دیوان بین‌المللی دادگستری:
مبحث سوم: درخواست نظر مشورتی توسط مجمع عمومی ملل متحد از دیوان بین المللی دادگستری:
مبحث چهارم: تضمین های امنیتی قدرت های هسته ای از منظر حقوق بین الملل

بخش دوم : ایران و چالش های هسته ای
فصل اول: پایبندی به قوانین، اصرار بر کسب حق مشروع
مبحث اول: ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی
مبحث دوم: پیشنهاد تازه ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی
مبحث سوم: امنیت جمهوری اسلامی ایران در برابر آزمایشات هسته‌ای هند و پاکستان
مبحث چهارم: تحلیلی در خصوص اسرائیل و دارا بودن سلاح اتمی و خطر بالقوه در خاورمیانه
فصل دوم : کاربرد سلاح هسته‌ای در شرایط حاد دفاع مشروع:
مبحث اول : دفاع مشروع و اصل ضرورت و تناسب
مبحث دوم: انرژی هسته ای و جایگاه آن در ایران
مبحث سوم: آمریکا، ایران و تحلیل وضعیت موجود
مبحث چهارم : پروتکل الحاقی آژانس بین المللی انرژی اتمی
مبحث پنجم : متن کامل پیمان منع گسترش سلاحهای هسته ای
نتیجه گیری:

فهرست منابع:
الف) کتابها
ب) آرای دیوان بین الملل دادگستری
پ) مقالات
ت) قطعنامه های مجمع عمومی و شورای امنیت
ج )‌مواضع دولتها
س ) روزنامه ها و نشریات فارسی:

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: سلاح‌های هسته ای , کاربرد سلاح هسته ای , سلاح هسته ای از دیدگاه حقوق ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

در این تحقیق سعی شده به پیامدهای جنگ آمریکا و عراق و تأثیر آن برآینده اوپک با توجه به سئوال اصلی و سئوالات فرعی پرداخته شود. مساله تحقیق این است که آیا اوپک پس از حمله آمریکا به عراق نیز می‌تواند این وحدت و همگرایی را در بین اعضای خود حفظ نماید و یا اینکه با خروج عراق از اوپک یا عدم رعایت سهمیه عراق و یا دخالت آمریکا در تعیین سهمیه نفت عراق، تضعیف اوپک را شاهد خواهیم بود و آیا با ورود مصرف کنندگان انبوه جدید نفتی، معادلات نفتی به نفع کشورهای عضو اوپک رقم خواهد خورد. این تحقیق شامل هفت فصل می‌باشد:

فصل اول: طراحی پژوهش، فصل دوم: کلیات نظری، فصل سوم: تاریخچه و عملکرد اوپک، فصل چهارم: جایگاه عراق در اوپک و بحرانهای این کشور، فصل پنجم: وضعیت آمریکا در زمان حمله به عراق و دلایل آمریکا از حمله به عراق، فصل ششم: تحلیل و دیدگاه‌های اتحادیه‌ اروپا، اوپک و شاخصهای اقتصادی تولید جهانی نفت، فصل هفتم: جمع‌بندی و نتیجه‌گیری تحقیق.

نتایج تحقیق، مؤید فرضیه جانشین تحقیق است که جنگ آمریکا علیه عراق تأثیری بر روند فعلی اوپک برجای نگذاشته و این جنگ در راستای نظم نوین جهانی است و به همین منظور امنیت انرژی یکی از اهداف اصلی در این زمینه است و مسائل دیگری همچون هژمونی دلار در برابر یورو بدلیل گسترش معاملات نفتی با یورو و افزایش نرخ برابری آن در برابر دلار و همچنین بهبود شاخص‌های اقتصادی چین، اروپا و ژاپن در مقایسه با آمریکا، از دیگر اولویتهای جهانی قابل طرح آمریکا در حمله به عراق می‌باشد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                   صفحه

فصل اول: طراحی پژوهش

              – مقدمه……………………………………………………………………………………….. ۱

۱-۱-      طرح مسأله……………………………………………………………………………… ۲

         ۲-۱- سئوال اصلی………………………………………………………………………………. ۳

                ۱-۲-۱- سئوال فرعی………………………………………………………………….. ۳

         ۳-۱- فرضیه اصلی……………………………………………………………………………… ۴

                ۱-۳-۱- فرضیه جانشین………………………………………………………………. ۴

        ۴-۱- متغیرهای دخیل………………………………………………………………………….. ۴

        ۵-۱- تعریف عملیاتی مفاهیم………………………………………………………………… ۴

        ۶-۱- پیشینه تحقیق……………………………………………………………………………… ۵

        ۷-۱- روش تحقیق………………………………………………………………………………. ۹

        ۸-۱- هدف تحقیق………………………………………………………………………………. ۱۰

             ۱-۸-۱- هدف کلی………………………………………………………………………… ۱۰

             ۲-۸-۱- هدف جزیی……………………………………………………………………… ۱۰

        ۹-۱- قلمرو تحقیق………………………………………………………………………………. ۱۰

       ۱۰-۱- انگیزه و ضرورت تحقیق…………………………………………………………….. ۱۱

         ۱۱-۱- موانع و تنگناهای تحقیق…………………………………………………………… ۱۱

         ۱۲-۱- سازماندهی تحقیق……………………………………………………………………. ۱۱

فصل دوم: کلیات نظری

           – مقدمه نظری…………………………………………………………………………………. ۱۴

           ۱-۲- همگرایی………………………………………………………………………………… ۱۵

                  ۱-۱-۲ – عوامل همگرایی اوپک…………………………………………………. ۲۰

           ۲-۲- نظام تک قطبی متقارن……………………………………………………………… ۲۲

           ۳-۲- دکترین بوش، نظم نوین جهانی…………………………………………………. ۲۶

           ۴-۲- نظریه هژمونی و کاربرد آن در منطقه خاورمیانه……………………………. ۲۸

                 ۱-۴-۲- اهداف هژمونیک آمریکا…………………………………………………. ۲۹

                 ۲-۴-۲- هژمونی نفتی آمریکا……………………………………………………… ۲۹

     فصل سوم : تاریخچه و عملکرد اوپک

          ۱-۳- چگونگی شکل‌گیری اوپک………………………………………………………… ۳۲

         ۲-۳- اهداف و برنامه‌های اوپک……………………………………………………………. ۳۳

         ۳-۳- اعضای اوپک…………………………………………………………………………….. ۳۵

         ۴-۳- ساختار و ارکان اوپک…………………………………………………………………. ۳۶

            ۱-۴-۳- کنفرانس……………………………………………………………………………. ۳۶

                ۲-۴-۳- هیئت عامل……………………………………………………………………. ۳۸

                ۳-۴-۳- دبیرخانه……………………………………………………………………….. ۳۸

                ۴-۴-۳- دبیر کل………………………………………………………………………… ۳۹

         ۵-۳- تحولات اوپک از زمان تشکیل……………………………………………………… ۴۰

         ۶-۳- آژانس بین‌الملل انرژی و نقش آن در کاهش قدرت اوپک……………….. ۴۲

         ۷-۳- جنگ عراق علیه ایران و تأثیر آن بر اوپک……………………………………… ۴۵

         ۸-۳- جنگ عراق علیه کویت و اوپک……………………………………………………. ۴۷

         ۹-۳- حمله  آمریکا به عراق (۲۰۰۳)……………………………………………………… ۵۱

        ۱۰-۳- جمع‌بندی تحولات اوپک…………………………………………………………… ۵۳

        ۱۱-۳- نوسانات نظام سهمیه بندی اوپک………………………………………………… ۵۳

فصل چهارم: تحولات عراق

        ۱-۴- پیشینه تاریخی و جغرافیایی عراق………………………………………………….. ۶۹

        ۲-۴- تاریخچه نفت و عراق………………………………………………………………….. ۷۱

        ۳-۴- بحرانهای عراق در حوزه خلیج فارس……………………………………………. ۷۴

              ۱-۳-۴- جنگ عراق علیه ایران و تأثیر آن بر نفت عراق……………………… ۷۴

              ۲-۳-۴- جنگ عراق علیه کویت……………………………………………………… ۷۶

              ۳-۳-۴- جنگ آمریکا علیه عراق…………………………………………………….. ۷۸

فصل پنجم: اهداف آمریکا در عراق

       ۱-۵- آمریکا و خلیج فارس……………………………………………………………………. ۸۰

       ۲-۵- رابطه ایالات متحده در جنگ عراق علیه ایران…………………………………… ۸۲

       ۳-۵- جنگ عراق علیه کویت و نقش ایالات متحده آمریکا…………………………. ۸۵

       ۴-۵- حمله آمریکا به عراق یک گزینه با چندین هدف……………………………….. ۸۷

       ۵-۵- افزایش وابستگی آمریکا به نفت……………………………………………………… ۹۰

       ۶-۵- دلایل و اهداف آمریکا از جنگ……………………………………………………….. ۹۲

             ۱-۶-۵- شرایط اقتصادی آمریکا در بروز جنگ…………………………………… ۹۳

             ۲-۶-۵- اهداف و دلایل داخلی آمریکا………………………………………………. ۹۴

             ۳-۶-۵- اهداف و دلایل منطقه‌ای آمریکا……………………………………………. ۹۶

             ۴-۶-۵- اهداف و دلایل جهانی آمریکا………………………………………………. ۹۹

 فصل ششم: دیدگاه‌ها و تحلیل‌ها درباره حمله به عراق و آینده اوپک

        ۱-۶- اتحادیه اروپا و بحران عراق…………………………………………………………… ۱۰۴

               ۱-۱-۶- موافقان حمله به عراق………………………………………………………. ۱۰۵

               ۲-۱-۶- مخالفان حمله به عراق……………………………………………………… ۱۰۶

       ۲-۶- قطعنامه ۱۴۴۱ و دیدگاه‌های موافق و مخالف حمله به عراق……………….. ۱۰۹

              ۱-۲-۶- ادله موافقان حمله آمریکا به عراق……………………………………….. ۱۱۰

             ۲-۲-۶- ادله مخالفان حمله آمریکا به عراق………………………………………… ۱۱۱

     ۳-۶- آینده اوپک با حضور یا عدم حضور عراق………………………………………….. ۱۱۳

             ۱-۳-۶- اگر عراق در اوپک بماند…………………………………………………….. ۱۱۳

             ۲-۳-۶- اگر عراق از اوپک خارج شود……………………………………………… ۱۱۴

    ۴-۶- تحلیل‌های اقتصادی عرضه و تقاضای جهانی نفت……………………………….. ۱۱۷

          ۱-۴-۶ – شاخص‌های کمی عرضه و تقاضای جهانی نفت………………………. ۱۱۷

          ۲-۴-۶- تحلیل اقتصادی آمارهای ۱۰ ساله نفت جهان……………………………. ۱۲۰

فصل هفتم:

نتیجه‌گیری…………………………………………………………………………………………………. ۱۲۶

منابع و مأخذ……………………………………………………………………………………………… ۱۳۲

پیوست‌‌ها و ضمائم…………………………………………………………………………………….. ۱۴۱

            ۱- روزشمار اوپک از ۲۰۰۳ تا پایان ۲۰۰۴ میلادی

            ۲- پیش‌بینی تولید کشورهای غیر اوپک

            ۳- نمودار تحولات قیمت نفت

            ۴- گزارش آماری انرژی جهان در سال ۲۰۰۵

 

فهرست جداول و نمودارها

جدول شماره یک – میزان تولید نفت جهانی برحسب مناطق جغرافیایی……………….. ۵۸

جدول شماره۲- تقاضا و عرضه نفت جهان………………………………………………………. ۵۹

جدول شماره۳- سقف سهمیه تولیدی کشور‌های عضو اوپک……………………………… ۶۰

جدول شماره۴- ذخایر اثبات شده نفت اوپک……………………………………………………. ۶۲

نمودار شماره یک- ظرفیت تولید نفت تا سال ۲۰۲۰………………………………………….. ۶۳

جدول شماره ۵- سناریوهای مختلف پیش‌بینی ظرفیت تولید اوپک در سال ۲۰۱۰….. ۶۴

جدول شماره۶- موازنه عرضه و تقاضای نفت در سال ۲۰۱۰………………………………. ۶۵

جدول شماره۷- ذخایر اثبات شده نفت عراق……………………………………………………. ۶۵

جدول شماره۸- تولیدات نفت خام عراق………………………………………………………….. ۶۶

جدول شماره۹- میزان تولید نفت آمریکا………………………………………………………….. ۶۷

جدول شماره۱۰- میزان مصرف نفت آمریکا……………………………………………………… ۶۷

جدول شماره۱۱- میزان واردات نفت خام آمریکا………………………………………………. ۶۸

جدول شماره۱۲- میزان مصرف نفت جهان………………………………………………………. ۱۱۷

جدول شماره۱۳- میزان واردات نفت جهان………………………………………………………. ۱۱۸

جدول شماره۱۴- میزان تولیدات نفت جهان……………………………………………………… ۱۱۸

جدول شماره۱۵- تحولات قیمت‌های نفت……………………………………………………….. ۱۱۹

جدول شماره ۱۶- میزان ذخایر نفتی جهان……………………………………………………….. ۱۱۹

جدول شماره۱۷- جدول برهم کنش تولید، مصرف، واردات و قیمت نفت جهان……. ۱۲۰

نمودار شماره دو- برآیند تقاطعی تولید، مصرف، واردات بر قیمت نفت جهان

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پیامد‌های جنگ , پیامدهای جنگ آمریکا , جنگ , تاثیر جنگ بر آینده اوپک , تاثیر جنگ بر اوپک ,
:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

همه می خواهند جوانانی برومند و شایسته داشته باشند که به آنها افتخار کنند جهت حرکت دین و مذهب ، اخلاق ، روانشناسی و سایر علوم در حیطه ارتباطات و اخلاقیات و سنن و آداب و رسوم اجتماعی و دیدگاه کلی حاکم بر خانواده نیز در همین راستا و برای نیل به این مقصود است اما متاسفانه می بینیم که همه این تلاشها و کوششها برای برآوردن این خواست و آرزو کافی نیست . آمار وحشتناک زندانیان ، افزایش اعتیاد و جرم و بزهکاری ، افزایش باندهای فساد ، فرار دختران از خانه ، روابط نا مشروع و لجام گسیخته بین نسلهای جوان همه و همه شاهد این مدعا است .

خانواده ، اولیای مدرسه ، مربیان تربیتی ، سخنوران مذهبی ، مشاوران مدارس همه دست اندرکار تربیت نسل جدید هستند اما ظاهراً تربیت است و نتایج برعکس می دهد . دین ستیزه خزنده در سطح مدارس ، نتیجه تعبیر خاص و تحمیل گرایانه از دین و توسل به خشونت و زور در امور پرورشی است . به این مسائل باید فرزند سالاری ، از بین رفتن ارزش کار و تحریف معنای آن ، ساعات زیاد بیکاری نسل جوان و زیاده خواهی و رایگان خواهی و مطالبت زیاده از حد بعضی از جوانان و بسیاری مسائل دیگر فرهنگی و اجتماعی را افزود .

پدری که تمام ساعات روز را خارج از منزل است ، مادری که تند خو و عصبی مزاج است نمی تواند با نوجوان  و جوان خود ارتباط دوستانه متقابلی داشته باشد . فرزندان همواره نیازمند محبت هستند و بسیاری از خودکشی ها ، فرار از خانه ها ، تظاهر به بیماریها و به منظور جلب محبت خانواده صورت می گیرد به خصوص در مورد مادران که مظهر مهر الهی و محبت و عشق و صفا در خانواده هستند .

مادری که دائم با گله و شکایت محیط خانه را بر می آشوبد با سخن چینی بین اعضاء خانواده و پدر ، رابطه بین آنها را به هم می زند و غم و غصه و افسردگی فرزندانش را به عنوان یک زنگ خطر نمی بیند و درک نمی کند نمی تواند یک مادر کامل باشد .

کادر فهمیده و خردمند از رنج و محرومیت های زندگی خود برای فرزند سخن نمی گوید و از زندگی یک تصور سیاه و زشت نمی سازد بلکه او را با خوبیها و امیدها آشنا کرده به لطف و محبت خدا امیدوار و او را در مسیر رشد و تکامل به سوی یک آینده زیبا قرار می دهد ، سن بلوغ ، سن زندگی طوفانی است .

جوان یک آتشفشان در حال جوشش یک اقیانوس پر تلاطم می ماند . در این شرایط روحی نصیحت و حرف مثل خس و خاشاک یا قایق کوچکی است که در اولین مواجهه با امواج طوفانی در هم شکسته و نابود می شود . برای ارتباط برقرار کردن با این جوان باید ابتدا خشم و خروش او را کنترل کرد و با او با محبت و عاطفه ، با صمیمیت ، با هر مادرانه و با شخصیت دادن در اجتماع و خانواده آرامش بخشید یک دریای آرام در یک نسیم و آفتاب ملایم و در موقعیت مکانی و زمانی مناسب بهترین موقعیت برای قایقرانی و ماهیگیری است . به فرزندانمان بفهمانیم که آنها مایه امید و شادی و نشاط ما هستند نه موجوداتی مزاحم و سربار زندگی .

طبق دستورات معصومین ابتدا به آنها درآمد داشتن و استقلال و خود کفایی و فرد مقیدی بودن برای جامعه را آموزش دهیم و بعد شیوه خرج کردن و طلبکار بودن و انتظارات رویایی داشتن . اگر آنها سختی و لذت کار را بچشند هرگز دنبال هوا و هوس و ناهنجاریها و ضد ارزشها نخواهند رفت از سپردن کارها و مسئولیتها به آنها نهراسیم کاری کنیم که خود را باور کنند . استعداد خدادادی خود را بشناسند و در جهت شکوفایی آن گام بردارند.

زندگی زیباست به آنها کمک کنیم تا زیبائیهای واقعی آن را بشناسند و از زشتی های آن روبرگردانند  زشتی هایی که از رفتقت ها و دوستی با افراد ناباب و به خاطر کم محبتی خانواده روی می دهد .

( اینک که برای ما هر امیدی به نومیدی مبدل گشته است ، خداوندگار را نگر که به جای ما فرشتگان مطرود و در به در شده دل به مسرتی تازه خوش کرده و به آفریدن آدمی پرداخته و به خاطر وی جهانی تازه آفریده است !

پس ای امید بدرود باش و ای ترس تو نیز مرا ترک کن و ای پشیمانی از من دوری گزین!

در من که سرچشمه خوبی خشکیده  است تو ای بدی و پلیدی به جای خوبی و خیر جایگزین باش . زیرا چون تو باشی . قلمرو آفرینش را با یزدان دو بخش خواهم کرد و من بر تیمی از آن فرمانروایی خواهم کرد .

شاید از آن تیم که خاص پروردگار است بخشی نیز بهره من گردد .

چنانکه خواهد شد و دیری نمی پاید که این جهان نو ، و این آدمیان بر تسلط من آگاهی خواهند یافت . )

فهرست     صفحه
مقدمه    ………………………………………………………………..    ۱
فصل اول     نوجوانان
مبحث اول :     تعریف نوجوانان ……………………………………………..    ۵
مبحث دوم :     تحلیل کارشناسی …………………………………………….    ۱۰
فصل دوم :     خانواده
مبحث اول :    اهمیت خانواده ………………………………………………    ۱۳
مبحث دوم :     ضرورت بازسازی نهادهای اجتماعی …………………………    ۲۳
مبحث سوم :     آمار به دست آمده …………………………………………..    ۲۹
فصل سوم :     علل فرار نوجوانان
مبحث اول :     عوامل موثر در فرار ………………………………………….    ۳۱
مبحث دوم :     فقر ……………………………………………………………    ۳۷
مبحث سوم :     طلاق …………………………………………………………    ۴۴
مبحث چهارم :     اختلافات خانوادگی …………………………………………    ۴۸
فصل چهارم :     تحلیل بزهکاری
مبحث اول :     عوامل بزهکاری اطفال ………………………………………    ۵۱
مبحث دوم :     کانون اصلاح و تربیت ……………………………………….    ۵۵
مبحث سوم :     سیاست های قضایی در خصوص نوجوانان ………………….    ۵۷
مبحث چهارم :     فرار از خانه به تنهایی جرم نیست ……………………………     ۶۴
فصل پنجم :     نتیجه
مبحث اول :     راه چاره کدام است ؟………………………………………    ۶۶
فهرست منابع     ………………………………………………………………    ۶۷

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: علل فرار , فرار دختران , فرار از خانه , علل فرار از خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

همه می خواهند جوانانی برومند و شایسته داشته باشند که به آنها افتخار کنند جهت حرکت دین و مذهب ، اخلاق ، روانشناسی و سایر علوم در حیطه ارتباطات و اخلاقیات و سنن و آداب و رسوم اجتماعی و دیدگاه کلی حاکم بر خانواده نیز در همین راستا و برای نیل به این مقصود است اما متاسفانه می بینیم که همه این تلاشها و کوششها برای برآوردن این خواست و آرزو کافی نیست . آمار وحشتناک زندانیان ، افزایش اعتیاد و جرم و بزهکاری ، افزایش باندهای فساد ، فرار دختران از خانه ، روابط نا مشروع و لجام گسیخته بین نسلهای جوان همه و همه شاهد این مدعا است .

خانواده ، اولیای مدرسه ، مربیان تربیتی ، سخنوران مذهبی ، مشاوران مدارس همه دست اندرکار تربیت نسل جدید هستند اما ظاهراً تربیت است و نتایج برعکس می دهد . دین ستیزه خزنده در سطح مدارس ، نتیجه تعبیر خاص و تحمیل گرایانه از دین و توسل به خشونت و زور در امور پرورشی است . به این مسائل باید فرزند سالاری ، از بین رفتن ارزش کار و تحریف معنای آن ، ساعات زیاد بیکاری نسل جوان و زیاده خواهی و رایگان خواهی و مطالبت زیاده از حد بعضی از جوانان و بسیاری مسائل دیگر فرهنگی و اجتماعی را افزود .

پدری که تمام ساعات روز را خارج از منزل است ، مادری که تند خو و عصبی مزاج است نمی تواند با نوجوان  و جوان خود ارتباط دوستانه متقابلی داشته باشد . فرزندان همواره نیازمند محبت هستند و بسیاری از خودکشی ها ، فرار از خانه ها ، تظاهر به بیماریها و به منظور جلب محبت خانواده صورت می گیرد به خصوص در مورد مادران که مظهر مهر الهی و محبت و عشق و صفا در خانواده هستند .

مادری که دائم با گله و شکایت محیط خانه را بر می آشوبد با سخن چینی بین اعضاء خانواده و پدر ، رابطه بین آنها را به هم می زند و غم و غصه و افسردگی فرزندانش را به عنوان یک زنگ خطر نمی بیند و درک نمی کند نمی تواند یک مادر کامل باشد .

کادر فهمیده و خردمند از رنج و محرومیت های زندگی خود برای فرزند سخن نمی گوید و از زندگی یک تصور سیاه و زشت نمی سازد بلکه او را با خوبیها و امیدها آشنا کرده به لطف و محبت خدا امیدوار و او را در مسیر رشد و تکامل به سوی یک آینده زیبا قرار می دهد ، سن بلوغ ، سن زندگی طوفانی است .

جوان یک آتشفشان در حال جوشش یک اقیانوس پر تلاطم می ماند . در این شرایط روحی نصیحت و حرف مثل خس و خاشاک یا قایق کوچکی است که در اولین مواجهه با امواج طوفانی در هم شکسته و نابود می شود . برای ارتباط برقرار کردن با این جوان باید ابتدا خشم و خروش او را کنترل کرد و با او با محبت و عاطفه ، با صمیمیت ، با هر مادرانه و با شخصیت دادن در اجتماع و خانواده آرامش بخشید یک دریای آرام در یک نسیم و آفتاب ملایم و در موقعیت مکانی و زمانی مناسب بهترین موقعیت برای قایقرانی و ماهیگیری است . به فرزندانمان بفهمانیم که آنها مایه امید و شادی و نشاط ما هستند نه موجوداتی مزاحم و سربار زندگی .

طبق دستورات معصومین ابتدا به آنها درآمد داشتن و استقلال و خود کفایی و فرد مقیدی بودن برای جامعه را آموزش دهیم و بعد شیوه خرج کردن و طلبکار بودن و انتظارات رویایی داشتن . اگر آنها سختی و لذت کار را بچشند هرگز دنبال هوا و هوس و ناهنجاریها و ضد ارزشها نخواهند رفت از سپردن کارها و مسئولیتها به آنها نهراسیم کاری کنیم که خود را باور کنند . استعداد خدادادی خود را بشناسند و در جهت شکوفایی آن گام بردارند.

زندگی زیباست به آنها کمک کنیم تا زیبائیهای واقعی آن را بشناسند و از زشتی های آن روبرگردانند  زشتی هایی که از رفتقت ها و دوستی با افراد ناباب و به خاطر کم محبتی خانواده روی می دهد .

( اینک که برای ما هر امیدی به نومیدی مبدل گشته است ، خداوندگار را نگر که به جای ما فرشتگان مطرود و در به در شده دل به مسرتی تازه خوش کرده و به آفریدن آدمی پرداخته و به خاطر وی جهانی تازه آفریده است !

پس ای امید بدرود باش و ای ترس تو نیز مرا ترک کن و ای پشیمانی از من دوری گزین!

در من که سرچشمه خوبی خشکیده  است تو ای بدی و پلیدی به جای خوبی و خیر جایگزین باش . زیرا چون تو باشی . قلمرو آفرینش را با یزدان دو بخش خواهم کرد و من بر تیمی از آن فرمانروایی خواهم کرد .

شاید از آن تیم که خاص پروردگار است بخشی نیز بهره من گردد .

چنانکه خواهد شد و دیری نمی پاید که این جهان نو ، و این آدمیان بر تسلط من آگاهی خواهند یافت . )

فهرست     صفحه
مقدمه    ………………………………………………………………..    ۱
فصل اول     نوجوانان
مبحث اول :     تعریف نوجوانان ……………………………………………..    ۵
مبحث دوم :     تحلیل کارشناسی …………………………………………….    ۱۰
فصل دوم :     خانواده
مبحث اول :    اهمیت خانواده ………………………………………………    ۱۳
مبحث دوم :     ضرورت بازسازی نهادهای اجتماعی …………………………    ۲۳
مبحث سوم :     آمار به دست آمده …………………………………………..    ۲۹
فصل سوم :     علل فرار نوجوانان
مبحث اول :     عوامل موثر در فرار ………………………………………….    ۳۱
مبحث دوم :     فقر ……………………………………………………………    ۳۷
مبحث سوم :     طلاق …………………………………………………………    ۴۴
مبحث چهارم :     اختلافات خانوادگی …………………………………………    ۴۸
فصل چهارم :     تحلیل بزهکاری
مبحث اول :     عوامل بزهکاری اطفال ………………………………………    ۵۱
مبحث دوم :     کانون اصلاح و تربیت ……………………………………….    ۵۵
مبحث سوم :     سیاست های قضایی در خصوص نوجوانان ………………….    ۵۷
مبحث چهارم :     فرار از خانه به تنهایی جرم نیست ……………………………     ۶۴
فصل پنجم :     نتیجه
مبحث اول :     راه چاره کدام است ؟………………………………………    ۶۶
فهرست منابع     ………………………………………………………………    ۶۷

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: علل فرار , فرار دختران , فرار از خانه , علل فرار از خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1393 | نظرات ()