نوشته شده توسط : جلال

فصل اول کنترل موتور خودرو

 ۱-۱-اهداف سیستمهای کنترل موتور الکترونیکی

سیستم کنترل موتور الکترونیکی شامل دستگاههای دریافت کننده ایست که به طور مداوم موقعیت های کاری موتور را ارزیابی می کنند، یک واحد کنترل الکترونیکی(Ecu) {است} که جداول داده ها و محاسبات کاربردی در ورودی دریافت کننده ( حسگرSensor) را ارزیابی می کند و خروجی را برای دستگاههای راه انداز معین می کند.

این دستگاههای راه انداز توسط Ecu فرمان می گیرند تا در پاسخ به ورودی حسگر، عملی را انجام دهند.

هدف استفاده از یک سیستم کنترل موتور الکترونیکی این است که موارد زیر تامین شود: دقت مورد نیاز و سازگاری به منظور کمتر کردن آلودگی خروجی و کم کردن مصرف سوخت، بهینه کردن قابلیت حرکت برای همه موقعیت های کاری، کم کردن آلودگی تبخیری، و تشخیص دادن سیستم وقتی که بد عمل می کند.

برای اینکه در سیستم کنترل، این اهداف را شاهد باشیم، یک مدت زمان توسعه شایان توجهی برای هر موتور وکارایی وسیله نقلیه مورد نیاز است. مقدار قابل توجهی از توسعه برای یک موتور نصب شده روی دینامومتر، تحت موقعیت های کنترل شده، مصرف شود. اطلاعات جمع آوری شده برای توسعه جداول داده های Ecu مفید است. مقدار قابل توجهی از تلاش های توسعه هم لازم است که در یک موتور نصب شده در وسیله نقلیه انجام شود.

وبالاخره، تعیین کردن رخ دادهای جداول داده ها در طول تست وسیله نقلیه لازم است.

۱-۱-۱-آلودگی های خروجی

اجزاء خروجی:

خروجی موتور شامل محصولات احتراق مخلوط هوا و سوخت است.

سوخت مخلوطی از ترکیبات شیمیایی یا به اصطلاح هیدروکربن ها(HC) می‌باشد. ترکیبات سوختهای گوناگون، ترکیبی از هیدروژن و کربن می باشد. تحت یک واکنش کامل احتراق، هیروکربن ها در یک واکنش حرارتی با اکسیژن هوا ترکیب می شوند و دیوکسیدکربن (O2) و آب تشکیل می شود.

متاسفانه احتراق کامل رخ نمی دهد و علاوه بر CO2 وH2O ، مونوکسید کربن(CO)، اکسیدهای نیتروژن(NOX) و هیدروکربن ها(HC)، به عنوان نتیجه واکنش احتراق درخروجی به وجود خواهند آمد. افزودنی ها و ناخالصی ها هم به مقدار کمی در الودگی شرکت می کنند مثل اکسیدهای روی، هالوژن های روی و اکسیدهای گوگرد، در موتورهای احتراق تراکمی ( دیزل)، همچنین مقدار محسوسی از دوده ( به صورت ذره) به وجود می آید.

قوانین دولتی مقدار مجازHC,NOx,CO انتشار یافته در یک خروجی وسیله نقلیه را تنظیم کرده است.

فهرست مطالب

عنوان                                                                              صفحه

۱-فصل اول : کنترل موتور ……………………………………………  ۱

۱-۱-اهداف سیستم های کنترل ………………………………………  ۱

۲-۱-موتورهای احتراق جرقه ای …………………………………….  ۳

۳-۱-موتورهای احتراق تراکمی ……………………………………..  ۹

۲-فصل دوم …………………………………………………………….  ۹۰

۱-۲-مق………………………………………………………………….  ۹۰

۲-۲-مبانی ترمزگیری خودروه………………………………………  ۹۰

۳-۲-سیستم های ضدقفل ……………………………………………. ۱۰۵

۴-۲-سیستم های آینده ترمزگیری خودروها ……………………  ۱۱۸

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: استفاده از کنترلرها , استفاده از کنترلرهای دیجیتالی , سیستم های مکانیکی , کنترلرهای دیجیتالی ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

       انرژی الکتریکی به وسیله نیروگاههای حرارتی که معمولاً در کنار ذخایر بزرگ ایجاد می شوند و نیروگاههای آبی که در نواحی دارای منابع آبی قابل ملاحظه احداث می شوند ، تولید می شود . از این رو به منظور انتقال آن به نواحی صنعتی که ممکن است صدها و هزاران کیلومتر دورتر از نیروگاه باشد ، خطوط انتقال زیادی بین نیروگاهها و مصرف کننده ها لازم است .

       در هنگام جاری شدن جریان در طول یک خط انتقال مقداری از قدرت انتقالی به صورت حرارت در هادیهای خط انتقال تلف می شود . این تلفات با افزایش جریان و مقاومت خط افزایش می یابد .تلاش برای کاهش تلفات تنها از طریق کاهش مقاومت ، به صرفه اقتصادی نیست زیرا لازم است افزایش اساسی در سطح مقطع هادیها داده شود و این مستلزم مصرف مقدار زیادی فلزات غیر آهنی است .

       ترانسفورماتور برای کاهش توان تلف شده و مصرف فلزات غیر آهنی بکار می رود . ترانسفورماتور در حالیکه توان انتقالی را تغییر نمی دهد با افزایش ولتاژ ، جریان و تلفاتی که متناسب با توان دوم جریان است را با شیب زیاد کاهش می دهد .

       در ابتدای خط انتقال قدرت ، ولتاژ توسط ترانسفورماتور افزاینده افزایش می یابد و در انتهای خط انتقال توسط ترانسفورماتور کاهنده به مقادیر مناسب برای مصرف کننده ها پایین آورده می شود و به وسیله ترانسفورماتور های توزیع پخش می شود .

       امروزه ترانسفورماتور های قدرت ، در مهندسی قدرت نقش اول را بازی می کنند . به عبارت دیگر ترانسفورماتور ها در تغذیه شبکه های قدرت که به منظور انتقال توان در فواصل زیاد به کار گرفته می شوند و توان را بین مصرف کننده ها توزیع می کنند ، ولتاژ را افزایش یا کاهش می دهند . به علاوه ترانسفورماتور های قدرت به خاطر ظرفیت و ولتاژ کاری بالایی که دارند مورد توجه قرار می گیرند .

       تامین شبکه های ۲۲۰ کیلو ولت و بالاتر موجب کاربرد وسیع اتو ترانسفورماتور ها شده است که دو سیم پیچ یا بیشتر از نظر هدایت الکتریکی متصلند ، به طوریکه مقداری از سیم پیچ در مدارات اولیه و ثانویه مشترک است .

       در پستهای فشارقوی به دو منظور اساسی اندازه گیری و حفاظت ، به اطلاع از وضعیت کمیت های الکتریکی ولتاژ و جریان احتیاج است . ولی از آنجا که مقادیر کمیت های مذبور در پستها و خطوط فشارقوی بسیار زیاد است و دسترسی مستقیم به آنها نه اقتصادی بوده و نه عملی است  ، لذا از ترانسفورماتور های جریان و ولتاژ استفاده می شود . ثانویه این ترانسفورماتور ها نمونه هایی با مقیاس کم از کمیت های مزبور که تا حد بسیار بالایی تمام ویژگیهای کمیت اصلی را داراست ، در اختیار می گذارد ، و کلیه دستگاههای اندازه گیری ، حفاظت و کنترل مانند ولتمتر ، آمپرمتر ، توان سنج ، رله ها دستگاههای ثبات خطاها و وقایع و غیره که برای ولتاژ و جریان های پایین ساخته می شوند از طریق آنها به کمیت های مورد نظر در پست دست می یابند . بنابراین ترانسفورماتور های جریان و ولتاژ از یک طرف یک وسیله فشار قوی بوده و بنابراین می بایستی هماهنگ با سایر تجهیزات فشار قوی انتخاب شوند  و از طرف دیگر به تجهیزات فشار ضعیف پست ارتباط دارند ، لذا لازم است مشخصات فنی آنها بطور هماهنگ با تجهیزات حفاظت ، کنترل و اندازه گیری انتخاب شوند .

        ترانسفورماتور جریان حفاظتی جهت بدست آوردن جریان عبوری از خط انتقال یا تجهیزات دیگر در شبکه قدرت در مقیاس پایین تر به کار می روند و سیم پیچی اولیه آن بطور سری در مدار قرار می گیرد . تفاوت آن با ترانسفورماتور اندازه گیری آن است که قابلیت آن را دارد که جریانهای خیلی زیاد را به جریان کم قابل استفاده در رله ها تبدیل کند. از آنجا که در اختیار گذاشتن جریان به طور مستقیم در ولتاژ های بالا میسر نیست ، و از طرفی چنانچه امکان بدست اوردن ان نیز باشد ، ساخت وسایل حفاظتی که در جریان زیاد کارکنند به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست لذا این عمل عمدتاً توسط ترانسفورماتور های جریان انجام می شود . همچنین ترانسفورماتور جریان باید طوری انتخاب شود که هم در حالت عادی شبکه و هم در حالت اتصال کوتاه ئ ایجاد خطا بتواند جریان ثانویه لازم و مجاز برای دستگاههای حفاظتی تامین کند .

       ترانسفورماتور ولتاژ حفاظتی ترانسفورماتور هایی هستند که در آن ولتاژ ثانویه متناسب و هم فاز با اولیه بوده و به منظور افزایش درجه بندی اندازه گیری ولتمتر ها ، واتمترها و نیز به منظور ایزولاسیون این وسایل از ولتاژ فشار قوی بکار برده می شود . همچنین از ثانویه ترانسفورماتور ولتاژ برای رله های حفاظتی که هب ولتاژ نیاز دارند نظیر رلههای دیستانس ، واتمتری و… استفاده می شود . این ترانسفورماتور از نظر ساختمان به دو نوع تقسیم می شود که عبارتند از :

         الف- ترانسفورماتور ولتاژاندکتیوی

         ب- ترانسفورماتور ولتاژ خازنی

    همچنین این نوع ترانسفورماتور ها سد عایقی ایجاد می کنند به طوریکه رله هایی که برای حفاظت تجهیزات فشار قوی استفاده می شود ، فقط نیاز دارند برای یک ولتاژ نامی ۶۰۰ ولت عایق بندی شوند .

    ترانسفورماتور های اندازه گیری : در بیشتر مدارهای قدرت ، ولتاژ و جریانها بسیار زیادتر از آنستکه بشود با دستگاههای اندازه گیری معمولی اندازه گرفت . از این رو ترانسهای اندازه گیری بین این مدارها و وسایل اندازه گیری قرار می گیرند تا ایمنی ایجاد کنند . در ضمن مقدیر اندزه گیری شده در ثانویه ، معمولاً برای سیم پیچ های جریان A 1یا A 5 و برای سیم پیچ های ولتاژ ۱۲۰ ولت است . رفتار ترانسفورماتور های ولتاژ و جریان در طول مدت رخداد خطا و پس از آن در حفاظت الکتریکی ، حساس و مهم است زیرا اگر در اثر رفتار نا مناسب در سیگنال حفاظتی ، خطایی رخ دهد ، ممکن است باعث عملکرد نادرست رله هل شود . یک ترانسفورماتور حفاظتی نیاز است که در یک محدوده ای از جریان که چندین برابر جریان نامی است کار کند و اغلب در معرض شرایطی قرار دارد که بسیار سنگین تر از شرایطی است که ممکن است ترانسفورماتور جریان اندازه گیری با آن مواجهه شود . تحت چنین شرایطی چگالی شار تا وضعیت اشباع پیشرفت می کند که پاسخ، تحت این شرایط و دوره گذرای اندازه گیری اولیه جریان اتصال کوتاه مهم است ، در نتیجه به هنگام گزینش ترانسفورماتور های ولتاژ یا جریان مناسب ، مسائلی مانند دورة گذرا و اشباع نیز باید در نظر گرفته شود .

فهرست مطالب

عنوان /> مقدمه…………………………………………………………………………………………………… ۶
۲-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۱۰
۲-۲- معرفی ترانسفورماتورهای اندازه گیری…………………………………………………… ۱۱
۲-۳  ترانسفورماتورهای ولتاژ و انواع آن……………………………………………………….. ۱۲
۲-۳-۱  ترانسفور ماتور ولتاژ القایی……………………………………………………………… ۱۲
۲-۳-۲  ترانسفورماتور ولتاژ خازنی (CVT )…………………………………………………
2-4 مسایل جنبی ترانسفورماتورهای ولتاژ………………………………………………………. ۱۴
۲-۴-۱ ضریب ولتاژ………………………………………………………………………………… ۱۴
۲-۴-۲ آلودگی……………………………………………………………………………………… ۱۵
۲-۴-۳  ظرفیت پراکندگی………………………………………………………………………… ۱۵
۳-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۱۷
۳-۲ ماهیت نور………………………………………………………………………………………. ۱۸
۳-۳ بررسی نور پلاریز ه شده…………………………………………………………………….. ۱۸
۳-۳-۱  نور پلاریزه شده خطی…………………………………………………………………… ۲۰
۳-۳-۲  نورپلاریزه شده دایره ای………………………………………………………………… ۲۰
۳-۳-۳  نورپلاریزه شده بیضوی…………………………………………………………………. ۲۱
۳-۴ پدیده دو شکستی……………………………………………………………………………… ۲۲
۳-۵  فعالیت نوری………………………………………………………………………………….. ۲۳
۳-۶ اثرهای نوری القائی…………………………………………………………………………… ۲۵
۳-۶-۱ اثر فارادی…………………………………………………………………………………… ۲۵
۳-۶-۲  اثر کر………………………………………………………………………………………. ۲۷
۳-۶-۳  اثر پاکلز……………………………………………………………………………………. ۲۸
۳-۷  معرفی المانهای مهم نوری………………………………………………………………….. ۳۰
۳-۷- ۱ منابع نور…………………………………………………………………………………….. ۳۱
۳-۷-۲ تار نوری…………………………………………………………………………………….. ۳۱
۳-۷-۳  قطبشگر ……………………………………………………………………………………. ۳۲
۳-۷-۴  تیغه ربع موج و نیمه موج………………………………………………………………… ۳۳
۳-۷-۵  آشکار سازی نور…………………………………………………………………………. ۳۳
بررسی ترانسهای ولتاژ نوری………………………………………………………………………. ۳۷
۴-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۳۷
۴-۲  OPT براساس اثر کر………………………………………………………………………. ۳۷
۴-۳ OPT  بر اساس اثر پاکلز………………………………………………………………….. ۴۰
۴-۳- ۱  اصول کار OPT…………………………………………………………………………
4-3-2  سیستم مدولاسیون شدت نور در OPT……………………………………………….
4-3-3  مدار پردازش سیگنال در OPT…………………………………………………………
4-2-4  مواد سازنده سلول پاکلز………………………………………………………………….. ۴۴
۴-۴  مشخصات OPT 45………………………………………………………………………..
4-4-1  مشخصه خروجی OPT………………………………………………………………….
4-4-2 مشخصه حرارتی OPT……………………………………………………………………
4-5  مسئل عملی OPT……………………………………………………………………………
4-6  بررسی مدار پردازش سیگنال در OCT 51……………………………………………..
4-6- 1 مدار پردازش سیگنال بر اساس روش AC/DC…………………………………….
4-6-2  مدار پردازش سیگنال به روش +/-…………………………………………………….. ۵۲
۴-۶-۳  مدار پردازش سیگنال با استفاده از متوسط شدت نور………………………………. ۵۳
فصل پنجم……………………………………………………………………………………………. ۵۶
۵-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۵۶
۵-۲- مزایا…………………………………………………………………………………………….. ۵۷
۵-۳- تحلیل نوع تجاری……………………………………………………………………………. ۶۰
۵-۳-۱ هزینه‌های سرمایه پست و هزینه‌های ساخت………………………………………….. ۶۰
۵-۳-۲  بازده کارآیی عملکرد…………………………………………………………………… ۶۲
۵-۳-۳  صرفه‌جویی‌های نگهداری و تعمیرات………………………………………………… ۶۷
نسبت دور قابل انتخاب خریدار منجر می‌شود به : …………………………………………….  ۶۸
۵-۳-۴  صرفه‌جویی‌های مصرف دوره نهایی…………………………………………………..   ۶۹
۵-۳-۵  مثال عملکرد IPP، MW600 در KV230………………………………………..
5-4  نتیجه‌گیری…………………………………………………………………………………….. ۷۰
فصل ششم…………………………………………………………………………………………….. ۷۱
۶-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۷۱
۶-۲  مشکلات و معایب ترانسفورماتورهای اندازه گیری معمولی………………………….. ۷۲
۶-۲-۱  احتمال انفجار……………………………………………………………………………… ۷۲
۶-۲-۲  اشباع شدن هسته ترانسفورماتور………………………………………………………… ۷۲
۶-۲-۳ اثر فرورزونانس……………………………………………………………………………. ۷۴
۶-۲-۳-۱  ترانسفورماتورهای ولتاژ خازنی…………………………………………………….. ۷۴
۶-۲-۳-۲ ترانسفورماتورهای جریان و ولتاژ القایی……………………………………………. ۷۵
۶-۲-۴  شار پس ماند………………………………………………………………………………. ۷۵
۶-۲-۵  وزن و حجم زیاد…………………………………………………………………………. ۷۶
۶-۲-۶ محدود بودن دقت آنها……………………………………………………………………. ۷۷
۶-۳  مزایای ترانسفورماتورهای اندازه گیری نوری…………………………………………… ۷۷
۶-۳-۱ عدم احتمال انفجار………………………………………………………………………… ۷۸
۶-۳-۲  عدم ایجاد پدیده فرورزونانس در آنها………………………………………………… ۷۸
۶-۳-۳ بدون اثر شار پس ماند……………………………………………………………………. ۷۸
۶-۳-۴  وزن و حجم کم………………………………………………………………………….. ۷۸
۶-۳-۵ داشتن دقت بالا…………………………………………………………………………….. ۷۹
۶-۳-۶  داشتن سرعت پاسخ دهی بالا………………………………………………………….. ۸۰
۶-۴  کاربردهای عملی ترانسفورماتورهای اندازه گیری نوری……………………………… ۸۰
۶-۵ نتیجه گیری…………………………………………………………………………………….. ۸۱
۶-۶ پیشنهادات………………………………………………………………………………………. ۸۳
۷-۱ مبدل ولتاژ نوری KV 230 توسط سنسور نوری پخش میدان الکتریکی…………… ۸۶
۷-۱-۱ مقدمه………………………………………………………………………………………… ۸۶
۷-۱-۲ طرح OVT……………………………………………………………………………….. :
7-1-3  برپایی آزمایش: …………………………………………………………………………..  ۹۰
۷-۲ مبدل‌های ولتاژ نوری بدون   باند پهن ۱۳۸ کیلوولت و ۳۴۵ کیلوولت………………. ۹۵
۷-۲-۱ مقدمه: ……………………………………………………………………………………….  ۹۵
۷-۲-۲  اصول طرح و کارکرد…………………………………………………………………… ۹۶
۷-۲-۳  نتایج تست‌های آزمایشگاهی ولتاژ بالا: ………………………………………………  ۹۸
۷-۲-۳-۱ بازدهی در مورد دقت…………………………………………………………………. ۹۸
B- عایق‌کاری……………………………………………………………………………………….. ۱۰۳
۷-۳ ترانس اندازه‌گیری ولتاژ فشار قوی نوری توسط تداخل نسبی نور سفید…………….. ۱۰۵
۷-۳-۱ مقدمه ۱۰۵
۷-۳-۲  سنسور پاکلز فشار قوی و ترانسفورماتور ولتاژ نوری بر پایه سیستم WLI……..
الف- مدولاتورهای الکترونوری در تنظیمات طولی…………………………………………… ۱۰۶
ب- سنسورهای پاکلز ولتاژ بالا بر اساس مدولاسیون طولی…………………………………. : ۱۰۸
ج – تکنیک WLI اعمالی برای سنسورهای پاکلز ولتاژ بالا جهت ساخت یک ترانسفورماتور نوری ولتاژ بالا : ۱۱۰
د- ترانسفورماتور ولتاژ بالا نوری با استفاده از تنظیمات WLI……………………………..
7-4  نتایج تجربی…………………………………………………………………………………… ۱۱۵
۷-۵ نتیجه‌گری………………………………………………………………………………………. ۱۱۷
ضمیمه…………………………………………………………………………………………………. ۱:

تحلیل ماتریس پلاریزاسیون نور…………………………………………………………………… ۱۲۰
۱ـ بردار جونز………………………………………………………………………………………… ۱۲۰
۲ـ پارامترهای استوکس…………………………………………………………………………….. ۱۲۱
۳- ماتریسهای جونز…………………………………………………………………………………. ۱۲۳
۴- ماتریسهای مولر………………………………………………………………………………….. ۱۲۳
۵ـ معرفی ماتریسهای فارادی، کروپاکلز…………………………………………………………. ۱۲۵
ضمیمه ۲: جدول استاندارد ترانسفور ماتور ولتاژ……………………………………………….. ۱۲۶

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: امکان سنجی در طراحی , بررسی و امکان سنجی , بررسی و امکان سنجی در طراحی , ترانسفورماتورها , ترانسفورماتورهای ولتاژ نوری , ترانسهای معمولی , ولتاژ نوری ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

ترانسفورماتورها را با توجه به کاربرد و خصوصیات آنها، می توان به سه دسته کوچک متوسط و بزرگ دسته بندی کرد. ساختن ترانسفورماتورهای بزرگ و متوسط به دلیل مسایل حفاظتی و عایق بندی و امکانات موجود ، کار ساده ای نیست ولی ترانسفورماتورهای کوچک را می توان بررسی و یا ساخت. برای ساختن ترانسفورماتورهای کوچک ، اجزای آن مانند ورقه آهن ، سیم و قرقره را به سادگی می توان تهیه نمود.

با توجه به اهمیت ترانسفورماتور، در سالهای اخیر کنترل بهینه آن در دنیا مورد توجه قرار داشته است و برای رسیدن به این هدف سیستم‌های مانیتورینگ On-Line ترانسفورماتور که بر پایه استخراج پارامترهای ترانسفورماتور و پردازش و آنالیز آنها عمل می‌کنند طراحی و ساخته شده‌اند.

روغن ترانسفورماتور بخش تصفیه شده روغن معدنی می باشد که در دمای بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد به جوش آمده است . این روغن پس از تصفیه از لحاظ شیمیایی کاملاً خالص بوده و تنها شامل هیدرو کربنهای مایع می باشد. روغن ترانسفورماتور دو وظیفه اساسی بر عهده دارد:اول اینکه بعنوان عایق الکتریکی عمل می نماید و ثانیا حرارت های ایجاد شده در قسمتهای برقدار ترانسفورماتور را به خارج منتقل می کند.

دو آزمایش مهم در ترانسفورماتورها برای دو هدف اصلی انجام می دهیم: در آزمایش اول که به آزمایش بی باری معروف است تلفات ثابت ترانسفورماتور را بدست می آوریم ، تلفات ثابت به علت ناچیز بودن تلفات اهمی در حالت بی باری تقریباً برابر تلفات هسته یا تلفات آهنی است . در آزمایش دوم که به آزمایش اتصال کوتاه معروف است تلفات اهمی (مسی یا ژولی ) در بار نامی بدست می آید.

درترانسفورماتورها پارامتر تلفات باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در طول عمر ترانسفورماتور و همچنین هزینه تلفات انرژی موثر است.

پارامترهای موثر بر تلفات ترانسفورماتورها به دو دسته تقسیم بندی می شود.

- عوامل داخلی (نظیر جنس وساختمان سیم پیچ ها)

- عوامل خارجی (نظیر هوا و….)

تلفات ترانسفورماتور به دو دسته تقسیم می شود:

تلفات بارداری – تلفات بی باری

در تلفات بی باری از تلفات مس و تلفات آهن و تلفات دی الکتریک چشم پوشی میکنیم.برای کاهش تلفات فوکو هسته را ورقه ورقه میکنیم وبرای کاهش تلفات هیسترزیس جنس ورقه را تغییر می دهیم.

در سال ۱۹۹۹ طرح ترانسفورماتور خشک در شرکت ABB  توسط Mats lijon  ارئه شد.

ترانسفورماتورهای خشک علاوه بر دهها مزیتی که دارند مزیتی که در این بحث از همه مهمتر به شمار می آید کاهش تلفات تا ۳۰ درصد می باشد.

به دلیل توزیع متقارن میدان الکتریکی نسبت به ترانسفورماتور روغنی در نتیجه همچون ژنراتور عمل میکند.از تلفاتی که در ترانس رخ میدهد ۸۰ درصد به تلفات بارداری اختصاص داردواز این ۸۰ درصد،۸۰ درصد آن به تلفات اهمی بستگی دارد که برای حل این مورد میتوانیم از ابر رساناها استفاده کنیم.ابر رساناها موادی هستند که تلفات اهمی در آنها صفر می باشد واستفاده از آنها باعث از بین رفتن تلفات اهمی می شود.

 

مقدمه

هدف از گردآوری این پایان نامه بررسی و تحلیل ترانسفورماتورها می باشد. ما سعی کردیم در پنج فصل به تجزیه و تحلیل ترانسفورماتور ها بپردازیم. که در اینجا برای آشنایی شما خواننده محترم با محتویات پایان نامه گزیده ای از هر فصل را توضیح می دهیم :

فصل اول : در این فصل به بررسی ساختمان ترانسفورماتور پرداخته ایم و قسمت های مختلف آن را از قبیل هسته ، سیم پیچ و قرقره بررسی نموده و اجزای داخلی آن را تشریح کردیم.

فصل دوم : در این فصل به ساختار ترانس قدرت پرداختیم و سعی کردیم اطلاعاتی در مورد ویژگی ها و وظایف ترانس قدرت را در اختیار شما قرار دهیم. همچنین به بررسی ترانس قدرت روغنی پرداختیم.

فصل سوم : در این فصل به نحوه و دلایل خنک کردن ترانسفورماتورها پرداختیم و انواع روشهای خنک کردن را بررسی کرده ایم. همچنین به بررسی روغن ترانسفورماتور و خصوصیات آن پرداخته شده است.

فصل چهارم : در این فصل در مورد سیستم مانیتورینگ OnLine ترانسفورماتور و قابلیتهای آن بحث کرده ایم.

فصل پنجم :ترانسفورماتورها از مهمترین اجزای سیستمهای قدرت بشمار می روند و سهم عمده ای از تلفات شبکه را به خود اختصاص می دهند. علیرغم آنکه تلفات یک ترانس توزیع در مقایسه با یک ترانس فوق توزیع یا انتقال بسیار کمتر است،اما تعداد بالای ترانسفورماتورهای موجود در شبکه های توزیع موجب شده است تا مجموع تلفات ترانسها در شبکه های توزیع بسیار بیشتر از شبکه های فوق توزیع و انتقال باشد.که در این فصل به شناسایی عوامل تاثیرگذار در تلفات ترانسفورماتور وشیوه های کاهش تلفات در ترانسفورماتورهای قدرتپرداختیم.

فهرست مطالب:

فهرست……………………………………………………………………………………………….. الف

چکیده…………………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه………………………………………………………………………………………………….. ۴

فصل اول

- ساختمان ترانسفورماتورها……………………………………………………………………….. ۶

- اجزای تشکیل دهنده یک ترانسفورماتور.

- هسته ترانسفورماتور.

- سیم پیچ ترانسفورماتور.

- قرقره ترانسفورماتور.

- آموزش سیم پیچی ترانسفورماتور……………………………………………………………. ۹

- با استفاده از جداول.

- آزمایش ترانسفورماتور…………………………………………………………………………. ۱۱

- آزمایش بی باری.

- آزمایش اتصال کوتاه.

فصل دوم

-ترانسفورماتور قدرت……………………………………………………………………………. ۱۴

- ساختمان ترانسهای قدرت روغنی.

- سیستم های اندازه گیری و حفاظت.

- تپ چنجر.

- تست ترانس قدرت………………………………………………………………………………….. ۳۰

-  تست نسبت تبدیل :( RATIO)

-  تست پیوستگی تپ چنجر(TAP CONTINUE)

-  تست مقاومت عایقی : (MEGGER)

-  تست جریان بی باری :( NO_LOAD)

-  تست شار مغناطیسی : MAGNETIC

-  تست گروه برداری :( VECTOR GROUP)

-  تست اتصال کوتاه :( SHORT CIRCUIT)

-  تست مقاومت اهمی :( RESISTANCE)

-  تست تانژانت دلتا :( TAN- DELTA)

فصل سوم

- خنک کردن ترانسفورماتور…………………………………………………………………………… ۳۳

- دلیل الزام در خنک کردن ترانسفورماتور.

- ترانسفورماتور خشک.

- ترانسفورماتور روغنی.

- خنک شدن طبیعی (OS).

- خنک کردن غیر طبیعی.

- روغن ترانسفورماتور…………………………………………………………………………………… ۳۶

- خصوصیات روغن ترانسفورماتور.

- ترکیب روغن ها.

- تانک ترانسفورماتور………………………………………………………………………………. ۴۰

- اثرات فشار منفی.

- بررسی نشتی ها.

- سیستم خنک کنندگی در ترانسفورماتور………………………………………………………………. ۴۳

     – سیستم  ONAN (روغن طبیعی – هوا طبیعی)

- سیستم ONAF (روغن طبیعی – هوا اجباری)

- سیستم OFAF (روغن اجباری – هوا اجباری)

- سیستم OFWF (روغن اجباری – آب اجباری)

- سیستم ODWF (روغن اجباری در سیم پیچ هسته – آب اجباری)

- بررسی علل آسیب دیدن ترانس……………………………………………………. ۴۵

- عواملی که باعث صدمه دیدن ترانس می شود.

فصل چهارم

- سیستم مانیتورینگ OnLine ترانسفورماتور……………………………………………………….. ۵۴

- قابلیت‌های سیستم‌های مانیتورینگ On-Line ترانسفورماتور………………………………………… ۵۶

فصل پنجم

- شناسایی عوامل تاثیرگذار در تلفات ترانسفورماتور و شیوه های کاهش تلفات در ترانسفورماتورهای قدرت.        ۶۵

   – انتخاب ترانسفورماتورها بر اساس تلفات.

   – پارامترهای موثر در تلفات ترانسفورماتورها.

   – تلفات بی باری.

   – تلفات بارداری.

   – ساخت ترانسفورماتور خشک…………………………………………………………………. ۷۰

   – تکنولوژی ترانسفورماتور خشک.

   – نخستین تجربه نصب ترانسفورماتور خشک.

   – چشم انداز آینده تکنولوژی ترانسفورماتور خشک.

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: ترانسفورماتور قدرت , بررسی ترانسفورماتور ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

امروزه  با پیشرفت در زمینه ساخت قطعات قابل برنامه ریزی در روشهای طراحی  سخت افزار تکنولوژی V LSIجایگزین SSI شده است.رشد سریع الکترونیک سبب شده است تا امکان طراحی با مدارهای مجتمعی فراهم شود که درآنها استفاده از قابلیت مدار مجتمع با تراکم بالا و کاربرد خاص نسبت به سایر کاربردهای ان اهمیت بیشتری دارد. از اینرواخیرا مدارهای مجتمع با کاربرد خاص(  Integrated Circuit (Application  Specific به عنوان راه حل مناسبی مورد توجه قرار گرفته است(ASIC) وروشهای متنوعی در تولیداین تراشه ها پدیدآمده است.در یک جمع بندی کلی مزایای طراحی به روش A SIC عبارت است از :

          ·  کاهش ابعاد و حجم سیستم

          ·  کاهش هزینه و افزایش قابلیت اطمینان سیستم که این امر ناشی ازآن است که بخش بزرگی از یک طرح به داخل تراشه منتقل میشود وسبب کاهش زمان ، هزینه مونتاژ راه اندازی ونگهداری طرح می شود و در نتیجه قابلیت اطمینان بالا میرود.

          ·  کاهش مد ت زمان  طراحی وساخت وعرضه به بازار

          ·  کاهش توان مصرفی ,نویز واغتشاش

          ·  حفاظت از طرح:سیستم هایی مه با استفاده از تراشه های استاندارد ساخته می شوند به علت وجود اطلاعات کامل در مورد این تراشه ها به راحتی از طریق مهندسی معکوس قابل شناسایی و مشابه سازی هستند.در عین حال امنیت طرح در تجارت از اهمیت زیادی بر خوردار است و اکثر طراحان مایلند تا از این بابت اطمینان حاصل کنند .

اولین تراشه قابل برنامه ریزی که به بازار عرضه شد ، حافظه های فقط خواندنی برنامه پذیر PROM)) بود که خطوط آدرس به عنوان ورودی وخطوط داده به عنوان خروجی این تراشه ها تلقی می شد. PROM شامل  دسته ای از گیتهای  AND ثابت شده(غیر قابل برنامه ریزی ) که به صورت رمز گشا بسته شده اند و نیز یک ارایه O R قابل برنامه ریزی  است.

از آنجایی که PROM دارای قابلیت های لازم برای پیاده سازی مدارهای منطقی نمی باشد، از این تراشه ها بیشتر به عنوان حافظه های قابل برنامه ریزی استفاده می شود.

این قطعات دارای دو آرایه قابل برنامه  ریزی AND,OR هستند .در سال ۱۹۲۰ Philips, ساختار PLA  را به بازار عرضه کرد که دواشکال ان  هزینه گران ساخت ان وسرعت کم آن بود.

شرکت Memories   Monolitic  برای پوشش دادن اشکالات PLA ساختار آرایه قابل  برنامه ریزی منطقی PAL را به بازار عرضه کرد. PAL شامل  یک آرایه AND قابل برنامه ریزی و یک OR تثبیت شده است.

فهرست مطالب

مقدمه

ساختار کلی   FPGA

مقایسه FPGA با MPGA

مراحل پیاده سازی یک طرح بر روی F PGA

جایگزینی و سیم کشی اتصالات داخلی

انواع متفاوت معماری های F PGA

معیارهای اساسی انتخاب واستفاده ازF PGA

تکنولوژی های مختلف برنامه ریزی

استفاده از S RAM

استفاده از Anti_Fuse

استفاده از تکنولوژی های گیت شناور( E EPROM, EPROM  )

معماری بلوکهای منطقی

اثر معماری بلوکهای منطقی بر کارایی F PGA

معماری اتصالات قابل برنامه ریزی

تراشه های قابل بر نامه ریزیCPLD

مقایسه FPGA ها و CPLD ها

انواع PLD ها

مقایسه معماری CPLD ها و FPGA ها

مقایسه CPLD ها و FPGA از نظر اتصالات داخلی

بهره برداری از گیت های منطقی

تکنولوژی ساخت تراشه

زبان توصیف سخت افزاری AHDL

نمادها

اسامی در AHDL

گروهها

محدوده و زیر محدوده گروهها

عبارات بولی

عملگرهای منطقی

عملگرهای حسابی

مقایسه گرها

حق تقدم در عملگرهای بولی و مقایسه گرها

گیتهای استاندارد(ساده)

بافر TRI

ماکروفانکشن ها

پورتها

نگاهی گذرا به VHDL

ویژگیهای زبان VHDL

دستورات زبان VHDL

مراحل پیاده‌سازی برنامه‌های  VHDL در FPGA

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: FPGA , بررسی FPGA , بررسی FPGA و کاربردهای آن , پروژه بررسی FPGA ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

در این نوشتار پس از ذکر پیشینه‎یِ تاریخی بزه دیده در فرایند کیفری و نگاهی مختصر به تاریخچه‎یِ بزه دیده شناسی، در مورد مبانی نظری بزه‎دیدگی اطفال سخن به میان آمده و بی‎توجهی به «وضعیت خاص» اطفال چون کم سن و سال بودن، وابستگی به پدر و مادر، نیاز به محبت، همنشینی با همسالان کژرو و نظایر آن، از یک سو و از سوی دیگر، بی توجهی به این «وضعیت خاص» از سوی نهادهای کیفری متولی و جامعه، به عنوان مبنای بزه‎دیدگی اطفال به شمار آمده است. در تهیه‎یِ پرسشنامه‎‎یِ اجرایی نیز سعی گردید که این بی توجهی‎ها به صورت پرسشنامه از مددجویان مطرح گردد. یافته‎ها حاکی از آن بود که عواملی چون، زندگی در محله‎هایِ بدنام و فقیر، فقر، مشکلات و نارسایی‎های خانوادگی، دوستان و همسالان، مناسب نبودن محیط‎های محل گذران محکومیت و بی‎کاری مددجویان ـ که خود موجب روی آوردن آنان به آموزش فنون بزهکارانه است در بزه‎دیدگی اطفال و تکرار آن مؤثرند و نارسایی‎های نظام کیفری نیز این امر را تشدید می‎کند. در پایان هم به منظور پیشگیری از بزه‎دیدگی اطفال؛ ایجاد زمینه‎یِ حضور وکیل در محاکمات کیفری، ایجاد زمینه‎های کار اجباری همراه با کارمزد به جای نگهداری در کانون اصلاح و تربیت، تشکیل دادگاه کیفری اطفال با صلاحیت ذاتی و استفاده از یک رژیم کیفری خاص و مسئولیت نقصان یافته، پیشنهاد گردیده است.

مقدمه :

 اینکه انسان ذاتاً و فطرتاً موجودی اجتماعی است با اینکه در نتیجه نیازها اجباراً به زندگی دسته جمعی روی آورده موضوعی است که قرن ها ذهن جامعه شناسان را به خود مشغول نموده است به هر ترتیب انسان از جمله حیواناتی است که به صورت دسته جمعی و اجتماعی زندگی می کند انسان که موجودی آزاد خلق شده برای اینکه بتواند در این اجتماع دوام و قوام بیاورد مقداری از آزادی های خود را به جامعه می بخشد و اجتماع نیز در عوض تعهد می نماید که به مابقی آزادی های فرد احترام گذاشته و از آن دفاع و حمایت نماید. یکی از این آزادی های مشروع فرد در جامعه آزادی تن می باشد اما گاهی اوقات درجوامع سازمان یافته با اختیاراتی که شهروندان به قوه مقننه تفویض می نماید قانونگذار با تصویب قوانین خاص اقدام به محدود کردن این آزادی ها می نماید لذا اصل بر آزادی تن بوده و موارد محدود کننده آزادی تن از موارد استثنایی می باشد که می بایست قانونگذار صراحتاًً به ذکر این موارد بپردازد.

فهرست مطالب

عنوان

چکیده…………………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه۲………………………………………………………………………………………………….

اهداف آیین دادرسی کیفری با نگاه به تاریخچه اصول محاکمات………………………… ۲

تعریف و پیشینه بازداشت موقت۳………………………………………………………………….

اصول مهم میثاق جهانی حقوق مدنی و سیاسی در مورد مقوله بازداشت موقت………….. ۷

بازداشت موقت و حذف دادسراها………………………………………………………………… ۸

بازداشت موقت در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۷۸………………………………. ۹

بازداشت موقت و شاکی خصوصی………………………………………………………………. ۱۴

تئوری و مبانی نظری………………………………………………………………………………… ۲۴

کودک اولین قربانی فرقه۳۷……………………………………………………………………….

بازداشت در هنگام عبور از پست بازرسی……………………………………………………….. ۴۶

انواع شکنجه ها را می توان به شکل موارد ذیل تقسیم کرد………………………………….. ۵۰

شیوه های شکنجه در دوران بازداشت……………………………………………………………. ۵۰

رنجها و محرومیت ها……………………………………………………………………………….. ۵۱

شرایط نابسامان زندگی…………………………………………………………………………….. ۵۲

تبعیض علیه فلسطینیان ساکن در فلسطین۱۹۴۸…………………………………………………. ۵۶

شلیش (کمیته ثلث) …………………………………………………………………………………  ۵۶

محرومیت از تحصیل………………………………………………………………………………… ۵۷

محرومیت از گردش و تفریح……………………………………………………………………… ۵۸

سهل انگاری پزشکی……………………………………………………………………………….. ۵۹

فهرست منابع و مأخذ……………………………………………………………………………….. ۶۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: اعمال جایگزینی های دستگیری , بازداشت کودک , بازداشت کودک و نوجوان , جایگزینی های دستگیری و بازداشت , دستگیری و بازداشت ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

پژوهش های بین المللی اخیر در زمینه توسعه حرفه ای معلمان روشنگر، جهت گیریهای متفاوتی از اقدامات معمول در این حوزه است. این پژوهش ها بیشتر بر مدرسه و کلاس درس استوار است و می کوشد معلمان را بیش از پیش در تصمیم گیری های مربوط به شیوه های بهبود کیفیت آموزشی مدارک مشارکت دهد. این آموزش به معلمان کمک می کند تا به هنگام کسب صلاحیت های حرفه ای در حین کار به بازسازی فکری خویش و دانش آموزان در فرآیندهای یاددهی- یادگیری توجه جدی مبذول دارند.

مقاله حاضر به بررسی آثار استفاده از درس پژوهی – به عنوان نمونه ای از پژوهش مشارکتی در کلاس درس- بر توسعه حرفه ای معلمان ریاضی می پردازد.

در این مقاله ابتدا به بررسی ویژگی های برنامه توسعه حرفه ای مطلوب از دیدگاه آموزش گران ریاضی پرداخته می شود سپس درس پژوهی، که یک ایده ژاپنی برای توسعه حرفه ای معلمان می باشد جهت بررسی به عنوان یک الگوی موثر در توسعه حرفه ای معلمان ارائه می گردد و در پایان مشکلات و موانع به کارگیری این ایده در سیستم آموزشی فعلی ایران بررسی می شود.

داده های این مقاله به شیوه پژوهش مشارکتی با مشارکت دو گروه پنج و ده نفری از معلمان ریاضی ناحیه دو کرمان در دوره راهنمایی تحصیلی جمع آوری شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه، مشاهده مشارکتی، یادداشت ها و نظرات ناظران بیرونی، مصاحبه با معلمان و دانش آموزان، ضبط صدا، فیلم و عکس جمع آوری شدند و از طریق کدگذاری به شیوه مقوله بندی، تجریه و تحلیل گردیدند.

نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که درس پژوهی می تواند به عنوان الگویی مطلوب در توسعه حرفه ای معلمان طرح گردد گرچه استفاده از درس پژوهی با مشکلات و موانع اجرایی مواجه است اما برای هر یک از آنها راه حل هایی را می توان ذکر کرد.

مقدمه:

 به نام او که عالم را براساس «حساب» و «هندسه» آفرید. آری به نام او که همه چیز دنیا را براساس حساب دشوار استوار کرد و برپایه هندسه نظم بخشید.

جریان اندیشه های زلال، سرزمین ما فکر ما را آبیاری و سرسبز می کند پس چه نیک است سرگذرگاه جریان اندیشه های خویش بنشینیم و از زاویه بالا آن را تماشا کنیم واگر دو ضلع زندگی «امید» و «عمل» باشد زاویه زندگی به لطف خدا همواره « منفرجه» است.

بدان که “امید” را باید به منزله مرکزی دانست که کلیه امور بشری مانند دایره پیرامون آن می چرخد و”عمل” همان تلاش های مثبت است که او را به مقصد می رساند.

اگر”حساب عمرمان ” را داشته باشیم، “آدم حسابی” می شویم. بنابراین از حساب امور زندگی خود غافل نشویم؛ چرا که ذات حق دائم به کار حساب مشغول است.

اگر چه منطق ضامن سلامت کار یک ریاضیدان است، ولی منبع تغذیه او نیست.نان روزانه او را مسائل مهم تری که موجب پیشرفت او می شوند، تامین می کنند.

چه زیباست در رفتار با دیگران خوبی ها را جمع، بدی ها را تفریق، شادی ها را ضرب و غم ها را تقسیم نموده از نفرت ها جذر بگیریم و محبت ها را به توان برسانیم.

فهرست

عنوان                                                                            صفحه

چکیده ……………………………………………………………………………………………….. ۱

مقدمه…………………………………………………………………………………………………. ۳

هدف از تعلیم و تربیت و رابطه آن با درس پژوهی…………………………………….. ۵

اهمیت و ضرورت تحقیق………………………………………………………………………. ۹

عوامل موثر در تدریس………………………………………………………………………….. ۱۳

الگوهای تدریس…………………………………………………………………………………… ۱۶

الگوی  ماشین نگروسازمان نگری…………………………………………………………… ۱۷

وجه تسمیه الگوی سازمان نگر با الگوی شاگرد محور………………………………… ۱۸

انواع تدریس ………………………………………………………………………………………. ۲۰

طرح مساله در پردازش مفاهیم ………………………………………………………………. ۲۲

تعریف مفاهیم کلیدی……………………………………………………………………………. ۲۳

دیدگاه ها…………………………………………………………………………………………….. ۲۴

نتایج پژوهش ……………………………………………………………………………………… ۲۶

پیشنهاد ………………………………………………………………………………………………. ۲۸

روش حل مساله ………………………………………………………………………………….. ۳۱

روش اجرا…………………………………………………………………………………………… ۳۱

روش های گروه های همیار…………………………………………………………………… ۳۲

مراحل و روش پژوهش ……………………………………………………………………….. ۳۳

مدل پنج سطحی گاسکی……………………………………………………………………….. ۳۵

اعمال معلمی……………………………………………………………………………………….. ۳۸

منابع ………………………………………………………………………………………………….. ۴۰

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تاثیر درس پژوهی , توسعه حرفه ای معلمان , شیوه های فعال تدریس ,
:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

این مقاله به بررسی یکی از عوامل مهم نگهداری کارکنان یعنی ایمنی و سلامت حرفه‌ای می‌پردازد. در ابتدا تعریف و مفاهیم مربوط ارائه می‌شود و سپس روش‌های متداول بررسی و اقدام در زمینه بهداشت و ایمنی محیط کار نام برده شده و به قوانین ایمنی و سلامت حرفه‌ای در ایران اشاره می‌گردد. همچنین فرهنگ، سخت افزار و سیستم‌ها که عوامل کلیدی در ایمنی و سلامت حرفه‌ای هستند مورد بررسی قرار می‌گیرند. مواردی راهنما به منظور ارزیابی عملکرد ایمنی و سلامت ارائه می‌شود. انواع برنامه‌های ایمنی بر مبنای مشوق و برمبنای رفتار تحلیل می‌شوند. بعد از این مطالب استرس مرد بررسی قرار می‌گیرد. پس از تعریف استرس و عوامل بوجود آورنده آن، عواملی که بر آن اثر گذاشته و از آن اثر می‌پذیرند، بررسی شده و سپس راهکارهایی در چارچوب مدیریت استرس برای بهینه کردن آن ارائه می‌شود.

۱- مقدمه

یکی از رسالت‌های اساسی مدیریت منابع انسانی نگهداری کارکنان توانمند می‌باشد. از آنجا که اقدامات نگهداری، مکملی بر سایر اقدامات و فرایند‌های مدیریت منابع انسانی است، حتی اگر عملیات کارمندیابی، انتخاب، انتصاب و سایر اقدامات پرسنلی به نحو بایسته انجام شود بدون توجه کافی به امر نگهداری نتایج حاصل از اعمال مدیریت چندان چشمگیر نخواهد بود. نظام نگهداری منابع انسانی ابعاد متعددی را شامل می‌شود که می‌توان آنها را به دو دسته تقسیم نمود: دسته اول در رابطه با حفظ و تقویت جسم کارکنان است مانند برقراری بهداشت و ایمنی در محیط کار، اجرای برانامه‌های ورزش و تندرستی و بعضی خدمات مشابه. دسته دوم شامل مواردی است که تقویت‌کننده روحیه علاقمندی کارکنان به کار و محیط کار می‌باشد مانند خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات پرسنلی. در صورت داشتن توجه و بکارگیری این موارد امنیت شغلی در کارکنان ایجاد شده و به رضایت شغلی آنها منتهی می‌شود که این امر خود از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در مقاله حاضر تأکید اصلی بر روی موارد دسته اول است به این صورت که در ابتدا در مورد اصطلاحات ایمنی و سلامت و جنبه‌های قانونی آن بحث می‌شود و در ادامه به برنامه‌ها و راهکار‌های مدیریت ایمنی و سلامت حرفه‌ای پرداخته می‌شود. در قسمت دوم مقاله بحث سلامت کارکنان با توجه به عامل کلیدی استرس در محیط کار با تمرکز بر روی شناخت و بهینه سازی میزان استرس بررسی می‌شود. در پایان امید است که توجه و بکارگیری مطالب و راهکار‌های این مقاله در افزایش ایمنی و سلامت محیط کار، بهینه سازی سطح استرس و ایجاد امنیت شغلی مناسب و در نهایت ایجاد رضایت شغلی موثر باشد که این نیز یکی از عواملی است که در بهبود مستمر و تعالی سازمان‌ها باید در نظر گرفته شود.

فهرست مطالب

۱- مقدمه.. ۲

۲- امنیت شغلی۱ در آینده.. ۴

۳- تعاریف و مفاهیم ایمنی و بهداشت کار.. ۵

۴- روش‌های متداول بررسی و اقدام در زمینه بهداشت و ایمنی محیط کار   ۶

۵- قوانین دولتی و ایمنی و سلامت حرفه‌ای.. ۸

۶- قوانین ایمنی و سلامت حرفه‌ای در ایران.. ۹

۷- موازین مربوط به ایمنی و بهداشت کار.. ۱۲

۸- مدیریت ایمنی و سلامت محیط کار.. ۱۳

۹- عوامل کلیدی بهبود ایمنی و سلامت حرفه‌ای محیط کار.. ۱۶

۱۰- اجزای برنامه ایمنی.. ۱۸

۱۱- ارزیابی عملکرد ایمنی و سلامت.. ۱۸

۱۲- چگونگی ایجاد یک برنامه جامع کنترل مخاطرات بالقوه.. ۲۲

۱۳- انواع برنامه‌های ایمنی.. ۲۲

۱۴- نظرات جاری در ایمنی و سلامت.. ۲۷

۱۵- استرس۱۳. ۲۸

۱۶- استرس و عملکرد کاری.. ۴۶

۱۷- رابطه استرس و ترک خدمت و سبک رهبری.. ۴۸

۱۸- تصمیم گیری و استرس.. ۴۹

۱۹- علائم استرس.. ۵۰

۲۰- مدیریت استرس.. ۵۱

۲۲- نتیجه گیری.. ۵۹

مراجع.. ۶۲

پی‌نوشت‌ها.. ۶۴

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: امنیت شغلی , امنیت شغلی با رویکرد ایمنی , امنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت , امنیت شغلی با رویکرد ایمنی , رویکرد ایمنی و سلامت ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

در این تحقیق که عنوانش بررسی اهمیت ارزشگذاری منابع زیست محیطی با تاکید بر منابع زیست محیطی استان اردبیل (مجتمع شورابیل ) می باشد به تحقیق و بررسی بر منابع زیست محیطی استان پرداخته و روش های ارزشگذاری های موجود برای ارزشگذاری بر منابع زیست محیطی را بیان کرده وسپس بهترین روش ارزشگذاری بر آن مکان زیست محیطی را بیان کرده و پیشنهاد استفاده از آن روش برای ارزشگذاری بر محیط زیست آن مکان داده شده که در تحقیق های بعدی برای ارزش گذاشتن بر آن مکانها از روش های گفته شده استفاده شود .

در این تحقیق که، بررسی اهمیت ارزشگذاری منابع زیست محیطی با تاکید بر مجتمع شورابیل می باشد، ابتدا اهمیت صنعت توریسم در استان بیان شد، سپس به پتانسیل های گردشگری منطقه اشاره شد، و سپس به معرفی مکان های توریستی استان ومشکلات موجود در آن و رفع مشکلات برای ایجاد شرایط بهتر برای جذب توریست پرداخته شد (مجموعه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی، منطقه اکوتوریستی گردنه حیران، منطقه توریستی فندقلو، در یاچه نئور، دریاچه شورابیل ).

سپس از دریاچه شورابیل اطلاعات کاملی داده شد و بعد به بررسی پیشینه تاریخی ارزشگذاری در سطح بین المللی و ایران و چیکیده هایی از کارهای انجام شده در ایران اشاره شد، بعد به بیان  روش های ارزشگذاری منابع زیست محیطی موجود ( تحلیل هزینه – فایده، تحلیل هزینه موثر، قیمت گذاری بر اساس اصل لذت گرایی ( HPM ) ، روش ارزیابی مشروط (CVM  ) ، هزینه سفر (TCM  ) و معایب ومحاسن های روش های موجود ارزشگذاری اشاره شد، سپس به انتخاب بهترین روش برای ارزشگذاری برمنابع زیست محیطی استان ( جنگل فندقلو، دریاچه نئور، دریاچه شورابیل ) اقدام شد و برای ارزشگذاری بر دریاچه شورابیل بهترین روش موجود، روش هزینه سفر منطقه ای (ZTCM  ) می باشد، که به تحقیق کنندگان بعدی برای ارزشگذاری پیشنهاد می شود.

 مقدمه

انسان از جهات متعدد نیازمند تماس با طبیعت و در نتیجه لزوم حفظ بقای آن است. بخشی از این نیازها به حوزه روان انسان مربوط می شود و مقولاتی همچون زیبایی، تلطیف خشونت، ایجاد زمینه آرامش و تفکر را در بر میگیرد .(۷)

 مناظر طبیعی از جمله منابعی هستند که در سطح ملی و منطقه ای همواره مورد توجه بوده اند. معمولاًدو نوع برخورد با مناظر طبیعی وجود دارد که نتیجه این دونگرش متفاوت می باشد. یکی اینکه مناظر طبیعی را به صورت فعلی حفظ کنیم و حتی سعی در بهبود و بازسازی آنها داشته باشیم و دیگر این که آنها را به چیزهای پیشرفته تر و جدیدتری تبدیل کنیم .(۶)

 اهمیت محیط زیست امروزه مورد تاکید همه می باشد. اگر چه ممکن است نتوانیم کیفیت محیط زیست را به صورت ارزش پولی بیان کنیم. ولی در کشورهای توسعه یافته، کیفیت محیط زیست عامل مهمی در مبادلات بازار است .(۶)

سرمایه گذاری در کشور رابطه مستقیم با میزان ارزش افزوده زیربخش های مختلف اقتصاد دارد بطوریکه در برنامه ریزی ها برابر هر بخش متناسب با میزان ارزش افزوده ای که در تولید ناخالص داخلیGDPدارد، سرمایه گذاری بخش دولتی وخصوصی انجام میگیرد .

 عنایت به اینکه محیط زیست در محاسبات و حسابهای(GNP،GDP،…)ارزش گذاری نمی شود لذا توجه سرمایه گذاری در این بخش به حداقل ممکن می رسد واین امر در بلند مدت باعث از بین رفتن وتخریب این منابع می شود، لذا با ایجاد زمینه های لازم برای برآورد ارزش ایجاد شده در اقتصاد ملی توسط منابع زیست محیطی می توان تصمیم سازان و تصمیم گیران کلان اقتصادی را در جهت دهی به سرمایه گذاری بخش دولتی وخصوصی راهنمایی نمود .

 امروزه، ارزش گذاری منابع طبیعی، بعنوان ابزار مدیریتی موثری جهت تصمیم گیری در زمینه برنامه ریزی طرحهای توسعه ای مورد استفاده مدیران محیط زیست قرار می گیرد .

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی اهمیت ارزشگذاری , ارزشگذاری منابع زیست محیطی , منابع زیست محیطی ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده :

در این تحقیق رابطه ارتباط با جنس مخالف و بروز ناهنجاری های رفتاری نوجوانان مورد بررسی قرار گرفته . آغاز دوره نوجوانی که با رشد جنسی و فیزیولوژی همراه است روحیه دوست یابی و ارتباط با جنس مخالف در این سن افزایش می یابد در این دوره فرد با دنیای خارج رابطه برقرار می کند و اگر محیط خانه برای او جای امن و همراه با محبت نباشد طرف کوچه و بازار جنس مخالف کشیده می شود و فرد دچار اختلالات رفتاری می شود .

یکی از راههای مفید برای جلوگیری از رابطه با جنس مخالف برقراری روابط خانوادگی سالم است . و همچنین مراکز علمی ، فرهنگی ، مربیان ، رسانه های ارتباطی و جامعه نقش مهمی در هدایت نوجوان دارد . در این دوره فرد به تخیلات غیر ممکن می پردازد و افکار موهوم و شیرین و باطل مخصوصاً در دختران زیاد می شود . آن چه قابل توجه است انحراف جنسی را افزایش می دهد فقدان معنویت است .

دو صفت که در ایام بلوغ بروز می کند :

۱-   شکفته شدن غریزه جنسی                  ۲- طراوت و زیبایی ایام جوانی

یکی از مهمترین وسایل تربیت پذیری نسل جوان خود پذیری است .

ایام جوانی هر دختر و پسری اگر خوب هدایت شود دوران سرور و شادمانی است .

مقدمه :

مدتی است که در کشور های پیشرفته موضوع راهنمایی جوانان و حل مشکلات آنها در ردیف یکی از مهمترین مسائل اساسی قرار گرفته و افکار دانشمندان جهان را به خود معطوف کرده است. اخیراً در کشور ما نیز در ارتباط با موضوع مهم و اساسی طراوت ایام شباب که نماینده فروف زندگی هر دختر و پسر است مورد توجه قرار گرفته است یکی از مسائل عمده که در کشور ما ایران مورد توجه قرار گرفته است . مسئله مهم نحوه مسالمت آمیز بین دختر و پسر است ، در جامعه اسلامی ما مسئله روابط میان دختران و پسران  نوجوان مخصوصاً در سالهای اخیر به مسئله و معضل اجتماعی مطرح بوده است ، پدران و مادران به طور پیوسته این دغدغه را داشته و دارند که چگونه می توان با این مسئله روبرو شد؟ و چون می توان این دو موجود را که مثل آتش و پنبه هستند تا رسیدن زمان ازدواج از یکدیگر دور نگه داشت تا نوجوانان و جوانان خانواده ها به شکل نا مشروع و غیر متعارف با هم ارتباط برقرار نسازند ؟ دوستی و عشق آن ها را چگونه حل کرد؟ چگونه و با چه زبانی آن ها را هدایت کرد ؟ چگونه فرزندانشان را کنترل نمایند تا از طریق نامه و تلفن و یا طرق دیگر مثلاً در عصر اخیر اینترنت با افراد غیر همجنس رابطه برقرار نسازند؟ حدود این ارتباطات چگونه است؟ و چگونه باید با آن کنار آمد ؟ گرچه بیشتر این ارتباطات به ازدواج ختم نمی شود اما آسیب ها و لطمات شخصیتی و اجتماعی ای که از رهگذر روابط نا مطلوب دو جنس به آنان خصوصاً به دختران وارد می شود کم نیست از دست دادن آبرو و حیثیت خانوادگی و اجتماعی را از خانواده و فامیل ها و عدم ازدواج موفق در آینده و دهها شکل دیگر همه از عوارض برقراری روابط نامشروع و متعارف بین دو جنس است آمار و ارقام دقیق در خصوص میزان ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی از رهگذر روابط فوق در دسترس نیست ولی با دید کنجکاوانه و نگرش محققانه می توان به موضوع فوق نگریست و وضعیت جامعه امروزی ما را مورد مطالعه قرار داد بی شک آنچه مشاهده می شود بی هیچ وجه مورد تایید نیست . نبودن مانع و عدم احساس مسئولیت بزرگتران خصوصاً مربیان و مسئولین تعلیم و تربیت نوجوانان و خانواده ها نسبت به موضوع فوق و آشفتگی موجود در روابط دختر و پسر در جامعه ما نشانه تایید وضع موجود و از بین رفتن قبح مسئله نیست اگر وضعیت موجود در روابط دو جنس را غلط و خطرناک ندانیم لااقل نمی توانیم نسبت به آسیبهای موجود به وجود آمده نظیر اخراج از مدرسه – فرار از منزل و صدها بزهکاری دیگر … را نادیده بگیریم وجدان هر انسان منصفی حکم می کند که در جهت توجه جوانان و سالم سازی روابط آن ها قدم بردارد .

 بیان مسئله :

ما به عنوان یکی از اعضای جامعه و با توجه به اینکه خود دوره راهنمایی را گذرانده ایم بارها مشاهده نموده ایم که دانش آموزان دوره راهنمایی اغلب تمایل به برقراری رابطه با جنس مخالف یعنی پسر دارند و با برخورد به آنها متوجه می شویم که اغلب آنها که تمایل به برقراری رابطه با جنس مخالف دارند بیشتر دچار ناهنجاری های رفتاری و عاطفی هستند . با توجه به مطالب عنوان شده و اهمیت موضوع فوق و ازدیاد این گونه روابط در شروع سن بلوغ با این مسئله روبرو می شویم که : چه رابطه ای بین تمایل به ارتباط با جنس مخالف و بروز ناهنجاری های رفتاری در دختران دانش آموز دوره راهنمایی وجود دارد ؟

اهمیت و ضرورت پژوهش :

- اهمیت بنیادی تحقیق

موضوع انتخاب شده این تحقیق همیشه و در همه زمان ها یک مسئله مهم است . مسئله مهم ارتباط بین دختر و پسر نحوه برقراری ارتباط مسالمت آمیز بین دختران و پسران خصوصاً دو دوره راهنمایی تحصیلی مطرح و مورد بحث است ، و همه مربیان و والدین و همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت دوستدار آن هستند که دختران و پسران جوان در حال رشد کشور که آینده سازان وطن هستند بتوانند آزادانه اما در لفاف حیا و ثرافت انسای ، در جامعه ظاهر شوند و با هم تعامل و تفاهم داشته باشند و با همفکری همدیگر به حل مساله بپردازند همچنین باید ذکر کرد که با توجه به وجود توطئه های رنگارنگ استکبار جهانی اغلب قشر نوجوان و جوان ما را به نشانه رفته است و با برنامه ریزیهای گوناگون و پیشرفته و هدفدار تلاش می کند که آن ها را از پیمدن مسیر اصلی فعالیت و درس و تکامل دور نگه دارد و در نتیجه پرداختن به امر نحوه ارتباط مسالمت آمیز دختران و پسران جامعه بسیار مهم و با اهمیت است زیرا یکی از راههای به انحراف کشاندن نوجوانان و جوانان دختر و پسر مملکت ما همانا وادار شدن از کانال به انحراف کشاندن جنسی آن ها و رودررو کردن نا مطلوب آن ها با هم است . در ایت تحقیق سعی بر آن است که با مطالعه و تفحص در مطالب قبلی و با استفاده از مطالب جدید و راه حلهای جدیدی را در این زمینه پیدا کنیم .

فهرست مطالب

فصل اول – کلیات پژوهش

مقدمه : ۲

بیان مسئله : ۴

اهمیت و ضرورت پژوهش : ۴

اهداف پژوهش : ۶

فرضیه های پژوهش : ۷

تعاریف عملیاتی فرضیه ها : ۸

فصل دوم – پیشینه های پژوهش

مختصری درباره تاریخچه خصوصیات و ویژگیها و تمایلات دوره نوجوانی : ۱۰

رشد و پرورش کودک از ۳ سالگی تا ۷ سالگی : ۱۱

خصوصیات جنسی و اجتماعی فرزندان از سن ۷ سالگی تا ۱۲ سالگی : ۱۲

خصوصیات جسمانی و روانی نوجوان : ۱۳

معاشرت دختر و پسر در هنگام بلوغ : ۱۶

نوجوانی و ضرورت آموزش بهداشت روانی و جنسی در دختر و پسر : ۱۷

احساسات دختر و پسر : ۱۸

دوره جوانی تخیلات موهوم در این سن در دختران و پسران : ۲۰

ارتباط دختر و پسر و رفتارهای منطقی در برخورد با جنس مخالف : ۲۲

شناخت واقعیت جنس مخالف : ۲۲

وضعیت موجود در روابط دختر و پسر در جامعه : ۲۷

عوامل انحراف زا و عوامل باز دارنده آن : ۳۴

سبب شناسی موضوع روابط غیر اخلاقی دو جنس دختر و پسر : ۳۵

نقش بلوغ در روابط پسر و دختر : ۳۸

برنامه های اسلام : ۴۳

مسئولیت والدین در رابطه ارتباط دختر و پسر چیست ؟. ۴۸

تعریف اختلالات هیجانی و رفتاری : ۵۳

فصل سوم – روش اجرا

جامعه آماری : ۶۲

جمعیت نمونه : ۶۲

روش نمونه گیری : ۶۲

ابزار تحقیق : ۶۲

روش جمع آوری اطلاعات : ۶۳

روش تجزیه و تحلیل : ۶۳

فصل چهارم – تجزیه و تحلیل اطلاعات – یافته های تحقیق

فصل  پنجم – بحث و نتیجه گیری

بحث و نتیجه گیری : ۷۰

پیشنهادات : ۷۱

محدودیتها : ۷۳

منابع : ۷۴

محاسبات spss. 76

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: ارتباط با جنس مخالف , بروز ناهنجاری ها , ناهنجاری های رفتاری ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

رسانه ها در جوامع امروزی به عنوان چهارمین رکن دموکراسی شناخته شده و نقش مهمی در مشارکت مردم، توسعه ملی،مشروعیت حکومت ها،اتحاد ملی و تغییرات اجتماعی ایفا می نمایند مطبوعات براساس تغییرات و تحولات اجتماعی،افکار عمومی،وابستگی حزبی،تعاملات بین المللی و مسئولیت شغلی به طرح مشکلات و مسائل اجتماعی چون تورم،جهانی شدن،جامعه مدنی،ترافیک،احزاب،مالیات،اعتیاد، و میراث فرهنگی پرداخته و برای هر یک از مسائل به اطلاع رسانی یا آموزش می پردازند.

 و نیز مطبوعات هر جامعه به نوبه ذخود نشان دهنده رشد و ترقی و نیز خواسته های مردم جامعه و طرز فکر آنان بوده و از طرفی رشد فکری افراد جامعه که از طریق رسانه ها و مطبوعات حاصل می شود از نیازهای اساسی حکومت های مردمی بوده و این حکومتها تمامی تلاش خویش را در این جهت صرف نموده و زمینه های رشد و شکوفائی مطبوعات را فراهم می آورند.

می توان گفت یکی از وسایل موثر نظارت بر امور کشور و حکومت، مطبوعات هر جامعه بوده که بیان کننده خواسته ها و نظرات ملت به شمار می روند این ابزار اجتماعی در یک نظام مردمی امکان تبادل افکار و اطلاعات را فراهم نموده و دولت و مردم را از خواسته ها و اهداف یکدیگر مطلع می سازد.

اما همین پدیده با آثار مثبت فراوان، همچون سایر ساخته های بشری دغدغه ها و معضلاتی را برای جامعه بشری بوجود آورده است،دگرگونی و نابودی ارزشهای مثبت بشری و تحمیل الگوهای ضد ارزشی،تجاوز به حریم زندگی خصوصی افراد جامعه،تضعیف امنیت ملی،تشدید احساس ناامنی،تحریک به عداوتهای ن‍ژادی، اخلال در سیستم قضائی،توهین و هتک حرمت افراد و دولتمردان از جمله پیامدهای منفی مطبوعات محسوب می شود.

بنابر این ایجاد تعادل بین نکات مثبت و منفی مطبوعات و آزادی آن از سوئی و حفظ ارزشها و حقوق افراد و دستاوردهای جامعه از وظایف قانونگذار بوده که در این زمینه شاهد تصویب شش قانون عمده و دهها تکلمه و تبصره بوده ایم ولی باز این بخش حقوقی هنوز از لحاظ نظری و رویه عملی و قضائی فقیر و ناهماهنگ با تحولات روز جهانی است.

یکی از حساس ترین و مهم ترین بخشهای روز جامعه،نحوه برخورد با جرائم مطبوعاتی می باشد که به دلیل اهمیت آن،در مقاطع مختلف زمانی تغییراتی در قانون مطبوعات کشورمان ایجاد و گاه موجب ابهاماتی در تعریف جرائم مطبوعاتی و نیز نحوه رسیدگی به این جرائم گردیده است.

با عنایت به لزوم توجه به آزادی بیان برای آحاد جامعه از سوئی و حمایت حقوق افراد جامعه در برابر قدرت روز افزون مطبوعات از سوی دیگر و پیش بینی حضور هیات منصفه در جرائم مطبوعاتی و سیاسی در قانون اساسی اهمیت این تحقیق بیشتر آشکار می گردد.

این تحقیق به دنبال شناساندن ظرفیتهای موجود در قانون مطبوعات فعلی در راستای احترام به آزادی بیان و ذکر نقاط ضعف و قوت آن در عین حفظ ارزشها بوده و در این راستا با تجزیه و تحلیل قوانین مطبوعاتی و بیان کاستیها، سعی در ارائه پیشنهادهای اصلاحی به منظور هر چه قانونمندتر نمودن نظارت بر مطبوعات و جلوگیری  و پرهیز از عملکرد خود سرانه و تفسیرهای ناصواب در این زمینه می باشد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                  صفحه

مقدمه. ۱

فصل اول: مفاهیم. ۴

بخش اول: مفهوم لغوی ،اصطلاحی و قانونی مطبوعات… ۴

بخش دوم: تعریف جرم مطبوعاتی از دیدگاه صاحب نظران. ۷

بخش سوم: تعریف جرم مطبوعاتی از منظر قوانین.. ۹

بخش چهارم: آزادی بیان و مطبوعات… ۱۲

بخش پنجم:سانسور. ۱۵

فصل دوم:تحولات تاریخی جرائم مطبوعاتی.. ۱۶

بخش اول: جرائم مطبوعاتی در متمم قانون اساسی مشروطیت… ۱۷

بخش دوم: جرائم مطبوعاتی در قوانین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی.. ۲۰

مبحث اول: جرائم مطبوعاتی در قانون اساسی.. ۲۰

مبحث سوم: قانون فعال نمودن هیات منصفه مطبوعات… ۲۷

فصل سوم : ۲۹

بخش اول : جرائم علیه اشخاص…. ۲۹

مبحث اول : توهین.. ۲۹

مبحث اول : انواع توهین.. ۳۱

مبحث دوم : نشر اکاذیب… ۳۴

مبحث چهارم : افتراء. ۳۶

بخش دوم : جرایم علیه مصالح عمومی.. ۳۹

مبحث اول : افشاء اسرار و اسناد نظامی مسائل محرمانه مذاکرات غیر علنی مجلس و محاکم دادگستری و تحقیقات مراجع قضایی و اطلاعاتی : ۳۹

مبحث دوم : افشای اسرار و اسناد دولتی و نیروهای مسلح : ۴۰

مبحث سوم : افشاء و انتشار مذاکرات غیر علنی مجلس و محاکم قضایی و تحقیقات  مراجع قضایی : ۴۲

مبحث چهارم : ایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه و تبلیغ اسراف و تشریفات و تجملات  نامشروع غیر قانونی : ۴۴

نتیجه گیری و پیشنهادها ۴۷

منابع و ماخذ. ۴۹

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی جرائم مطبوعاتی , بررسی جرائم مطبوعاتی در ایران , جرائم مطبوعاتی , جرائم مطبوعاتی در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()