نوشته شده توسط : جلال

چکیده

این تحقیق، پژوهشی است پیرامون علل گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر در این تحقیق جامعه آماری خود را با حجم نمونه ۱۰۰ نفر و از میان معتادین مراجعه کننده به ستاد هماهنگی و توانبخشی سازمان بهزیستی (مرکز شهید اشرفی اصفهانی) برگزیده‌ایم.

در این تحقیق، ۶ فرضیه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت، که در نهایت تمامی فرضیه‌های ما مورد تأیید قرار گرفت. به عبارت دیگر رابطة معناداری میان فرضیه‌های مطرح شده و علل گرایش جوانان به مواد مخدر وجود دارد.

روش تحقیق مورد استفاده برای دست‌یابی به نتیجه، روش پیمایشی است که البته در ضمن از دو تکنیک، روش کتابخانه‌ای و نیز پرسشنامه‌ای برای جمع‌آوری اطلاعات سود جسته‌ایم.

در پژوهش انجام شده سعی شد که نگاهی هر چند گذرا و سطحی به تعریف اعتیاد، مشخصه‌های اعتیاد  مراحل اعتیاد، شناخت شخصیت معتادین، تاریخچة مواد مخدر در جهان و ایران و … داشته باشیم. در انتهای تحقیق نیز پیشنهادات تحقیق را ارائه نمودیم تا بلکه در آینده محدودیتهای تحقیقی مانند آنچه که در تحقیق فوق صورت گرفته از میان برداشته شود.

مقدمه

زندگی اجتماعی انسان تحت حاکمیت قواعد و هنجارهای اجتماعی است. اگر ما از قواعدی که انواع رفتار را در زمینه‌های معینی به عنوان رفتارهای مناسب و رفتارهای دیگری را به عنوان رفتارهای نامناسب تعریف می‌کنند، پیروی نمی‌کردیم، فعالیتهایمان دستخوش هرج و مرج می‌گردید.

از سوی دیگر زندگی اجتماعی انسان با پدیده‌های اجتماعی نمود می‌یابد. پدیده‌های اجتماعی در واقع واقعیت‌هایی هستند که جزء ذاتی زندگی اجتماعی بشر می‌باشند. حال اگر برخی از این پدیده‌ها در وضعیتی قرار گیرند که از سوی جامعه، منفی تلقی شوند، ممکن است که در حیات مطلوب اجتماعی اثر نامناسب گذارده و یا آن را تهدید نمایند. اما باید دانست که تلقی منفی از یک پدیده اجتماعی در همه جوامع یکسان نیست و شاید معدودی از این پدیده‌ها را بتوان یافت که وجود آنها در تمام یا اغلب جوامع همراه با تلقی منفی باشد. همچنین در یک جامعه خاص نیز تشخیص مثبت یا منفی بودن یک پدیده در میان گروه‌ها یا افراد مختلف، لزوماً یکسان نمی‌باشد. در این میان تلقی رهبران سیاسی جامعه، فراتر از یک تلقی فردی بوده و به مقدار زیادی در روند حیات جامعه تأثیر دارد.

اعتیاد به مواد مخدر یکی از مسائل مبتلا به امروز جهان است. پدیده‌ای است که بیش از پیش نسل امروز و فردا را تهدید به نابودی می‌کند و این امر تقریباً درد جدیدی است، روزی نیست که سمینارها و کنفرانس‌هایی با شرکت عده‌ای صاحب نظران دنیا در زمینه‌های جرم شناسی، روان شناسی، جامعه شناسی و… تشکیل نگردد و در پی از بین بردن این درد بی‌درمان نباشند. ولی از آنجا که در فکر شناخت زمینه‌های اعتیاد بر نمی‌آیند غالباً طرق درمان پیشنهادی آنان نیز چاره درد نمی‌کند. این است که می‌بینیم هر روز بر تعداد معتادین چه در ایران و چه در جهان افزوده می‌گردد.

فهرست عناوین
صفحه

چکیده:………………………………………………………………………….. ۱
مقدمه:……………………………………………………………………………. ۲
فصل اول
- بیان مسئله………………………………………………………… ۴
- اهمیت و ضرورت مسئله تحقیق……………………………. ۷
- اهداف تحقیق…………………………………………………… ۱۰
فصل دوم

- پیشینة تاریخی تحقیق…………………………………………. ۱۱
- دیدگاه‌های‌ نظری تحقیق……………………………………… ۱۴
- تاریخ ادبیات تحقیق……………………………………………. ۲۲
- تاریخچة مواد مخدر در جهان و ایران…………………….. ۲۹
- آنچه در مورد اعتیاد و مواد مخدر باید بدانیم؟…………… ۳۲
- شناخت شخصیت و طرز رفتار معتادین…………………… ۳۴
- مشخصه‌های اعتیاد……………………………………………… ۳۵
- مراحل اعتیاد…………………………………………………….. ۳۸
- آیا اعتیاد یک نوع بیماری است؟! ………………………….. ۴۰
- چارچوب تئوریک تحقیق……………………………………. ۴۲
- متغیرهای مستقل وابسته………………………………………. ۴۴
- ارائه فرضیه‌های تحقیق………………………………………… ۴۵
- شاخص و معرف سازی………………………………………. ۴۶

- تعریف نظری و عملیاتی متغیرها و شاخص‌ها…………… ۴۸
فصل سوم

- روش شناختی تحقیق………………………………………….. ۵۲
- حجم نمونه و جامعة آماری………………………………….. ۵۳
فصل چهارم

- تجزیه و تحلیل توصیفی و استنباطی داده‌ها ……………… ۵۴
- نتیجه‌گیری و خلاصه‌ی یافته‌ها………………………………. ۷۳
- پیشنهادات تحقیق………………………………………………. ۸۴
- محدودیت‌ها تحقیق……………………………………………. ۸۵
فصل پیوست‌ها

- پرسشنامه…………………………………………………………. ۸۶
- جدول کدنامه……………………………………………………. ۸۹
- منابع ……………………………………………………………… ۹۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: گرایش به مواد , مصرف مواد , علل گرایش به مواد , علل گرایش به مخدر ,
:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

فصل اول

مقدمه و بیان مسئله

کارایی آموزش و پرورش نه تنها  در گروی غنای برنامه‌ها و روش‌های آموزشی و آمار فارغ‌التحصیلان با معدل بالا، که از آن مهمتر در گرو شناختن ابعاد گوناگون روان شناختی دانش‌آموزان و شکوفا کردن آنها است. دانش‌آموزانی که در وهلة نخست بر خویشتن اعتماد داشته باشند و با پذیرفتن ارزش وجودی خویش، قدرت پذیرش دیگران را بیابند و از ایجاد ارتباط اجتماعی سالم با آنها لذت ببرند (کدیور‌، ۱۳۸۱).

درونی کردن ارزش‌های متعالی در دانش آموزان و شکوفا کردن کامل شخصیت آنها باید از اولویت‌های آموزش و پرورش باشد. شخصیتی که خویشتن و مفهوم انسانیت را شناخته و تا پایان زندگی نیز، خود را به تحقق ارزش های والای آن متعهد بداند. ارزش‌هایی که نباید به بهای پیشرفت تحصیلی نادیده گرفته شود (کدیور، ۱۳۸۱).

در روش‌های سنتی که امروزه از آنها به عنوان روش‌های غیرفعال یاد می‌شود. معلم نقش فعالی در جریان تدریس داشته، مطالب را بطور شفاهی در کلاس بیان نموده و دانش‌آموزان فقط باید به صحبت‌های او گوش داده، مطالب مورد نظر را حفظ نمایند.

در چنین شرایطی زمینه‌های لازم برای رشد اجتماعی شخصیت شاگردان فراهم نمی‌شود و حتی پیشرفت تحصیلی و رشد فکری شاگردان نیز از تأثیرات نامطلوب این شرایط بی نصیب نمی‌ماند. به همین دلیل امروزه موضوع روش‌های آموزشی فعال و یادگیرندگان فعال جایگاه ویژه‌ای در مباحث تربیتی پیدا کرده است. البته عوامل متعددی مانع رشد اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش‌‌آموزان می‌شود که روش‌های آموزشی غیرفعال یکی از این عوامل است (کرامتی ۱۳۸۱).

فهرست مطالب

فصل اول
مقدمه و بیان مسئله
ضرورت و اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیه‌ها
فرضیه‌های ویژة تحقیق
تعریف اصطلاحات تحقیق

فصل دوم
مقدمه
تعریف یادگیری مشارکتی
تاریخچه یادگیری مشارکتی
ویژگی های یادگیری مشارکتی
دیدگاه های انگیزشی
دیدگاه وابستگی اجتماعی
دیدگاه های شناختی
دیدگاه های رشدی
وظایف معلم در روش یادگیری از طریق مشارکتی
شیوه های یادگیری مشارکتی
سازماندهی یادگیری مشارکتی
مزایای یادگیری مشارکتی
عوامل موثر بر عزت نفس
چهار شرط عزت نفس
محیط روش های تدریس و تأثیر آن بر عزت نفس:
عزت نفس تحصیلی و پیشرفت تحصیلی
نقش یادگیری مشارکتی در رشد مهارتهای اجتماعی
تعریف مهارتهای اجتماعی
ویژگی های مهارتهای اجتماعی
بررسی پژوهش های انجام شده در زمینه یادگیری مشارکتی

فصل سوم
مقدمه
۳-۱- روش تحقیق
۳-۲- جامعه مورد بررسی
۳-۳- حجم نمونه و روش نمونه گیری
۳-۴- ابزار جمع آوری داده ها
مقیاس سنجش مهارتهای اجتماعی ماتسون
بررسی روایی و پایایی مقیاس مهارتهای اجتماعی
آزمون عملکرد روان شناسی
روش اجرا:
روش تجزیه و تحلیل داده ها

فصل ۴
نتیجه گیری و پیشنهادات
خلاصه تحقیق
پیشنهادها
محدودیت‌های تحقیق :

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: یادگیری , یادگیری مشارکتی , عزت نفس , مهارتهای اجتماعی , عملکرد تحصیلی , عملکرد تحصیلی دانش آموزان ,
:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

طرح تحقیق

بیان مسئله

 مهاجرت و تغییرات سکونتی بهمراه کاهش جمعیت در مبدأ و افزایش آن در مقصد است که همراه آن تعییرات اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی در ابعاد مختلف شکل می گیرد.

این تحقیق بر آن است تا بررسی نماید مهاجران و عوامل گرایش آنان به نوعی از فعالیت و اعمالی که در اجتماع عرف نبوده و به طرقی ناهنجاری بوجود می آورد ، عواملی که براثر تغییرات جغرافیایی محل زندگی تغییرات اجتماعی را در شهر تهران بوجود آورده این جمعیت از گوشه و کنار کشور در شهر تهران متمرگز شده  تنوع جمعیتی را بوجود می آورند . جمعیتی که بنا به دلایلی خانه و کاشانه خود را در زادگاه بومی و کوچک خود رها کرده و با انگیزه و اهداف خاص و یا در اثر ناملایمات اقتصادی و اجتماعی با گرایش به انحرافات اجتماعی در کلان شهر تهران سکنی گزیده اند.

چگونگی گسترش و تمایلات فردی و اجتماعی مهاجران در انتخاب جغرافیای سکونت و ارتباط اجتماعی و یا تصادفی آنان به انحرافات در محل سکونت و پراکندگی جرم های غالب در شهر تهران از عمده اهداف تحقیق بوده و سعی دارد تا بررسی کند چه درصدی از زندانیان در شهر تهران مهاجران روستایی هستند و مکان یابی آنان را با جرم و انواع آن بسنجد.

یکی از جنبه های مورد بررسی در خصوص مهاجرت ، بررسی چگونگی کشیده شدن مهاجرین به سوی نوعی از فعالیتها و اعمالی است که از نظر اجتماعی ، به دلایل مختلف و از نظر مقررات ، انحراف اجتماعی تلقی می شود. یکی از حوزه های تحقیق در مورد انحرافات اجتماعی ، بررسی توزیع جغرافیایی انحرافات اجتماعی است ، در این بررسی یکی از جنبه های مطالعه بررسی مبدأ مهاجرین و تمایل آنها به نوعی از انحرافات اجتماعی است که می تواند ریشه در شرایط زیست محیطی ویژگیهای اجتماعی اقتصادی داشته باشد.

این بررسی جغرافیای انحرافات اجتماعی را نشان می دهد به عبارت دیگر بررسی می شود مهاجرانی که از نقاط مختلف کشور به سمت تهران می آیند آیا به سمت نوع خاصی از انحرافات کشیده می شوند؟ یعنی آیا جرم بهمراه مهاجر (روستایی) به تهران می آید. می خواهیم بدانیم مهاجرین (روستایی) در بین منحرفین اجتماعی چه جایگاهی را به خود اختصاص می دهند و نیز توزیع جغرافیایی انحرافات مختلف اجتماعی را در جامعه مهاجرین روستایی کلانشهر تهران بررسی نمائیم. در این تحقیق مهاجرینی مورد نظر قرار می گیرند که به نوعی مرتکب جرم شده اند و در زمان بررسی در زندانهای شهر تهران دوره محکومیت خود را می گذرانند ، نهایتاً سعی بر آن است تا محل های جرم خیز در تهران مشخص شود و ارتباط آن با مهاجرین و زادگاه آنان تعیین گردد. طبقه بندی جرم بر اساس مبدأ مهاجرت صورت پذیرد و ارتباط نوع جرم و مبدأ مهاجرت بررسی شود تا پراکندگی جغرافیایی جرم بر این اساس در شهر تهران ترسیم گردد.

۱-۱-اهمیت موضوع تحقیق:

در کاهش میزان جرائم و در تعدیل انحرافات اجتماعی در سطح شهر به منظور کنترل اجتماعی و حفظ و حراست جوامع شهر ی در مقابل انواع مهاجرتهای کنترل نشده و شناخت پراکندگی جرم با توجه ویژگیهای اجتماعی و روش های سکونت گزینی و گسترش مجرمین و منحرفین اجتماعی در سطح شهر از جمله کمک های شایان در شناخت جغرافیایی شهر است که در آن دیدگاه های جرم خیز و جرم زا بودن منطقه مورد توجه قرار می گیرد. –آگاهی از توزیع جغرافیایی جرم و شناخت ویژگیهای زیست اجتماعی و اقتصادی در کنترل شهر چه از دیدگاه مدیریت شهری و چه از دیدگاه مدیریت انتظامی شهر مفید بوده و تاثیرات بسزایی دارد چرا که اهمیت هر موضوع در کاربردهایی است که از نتیجه متصور می شوند.

فهرست مطالب

عنوان                                                صفحه

مقدمه………………………………………………………………………………………………….

فصل اول ۱- طرح تحقیق

۱-۱- بیان مسئله ………………………………………………………………………………….

۱-۲- اهمیت موضوع تحقیق …………………………………………………………………

۱-۳- هدف های تحقیق ……………………………………………………………………….

۱-۳-۱- اهداف کلی …………………………………………………………………………….

۱-۳-۲- اهداف تحقیقی ……………………………………………………………………….

۱-۴- پرسش‌های اصلی تحقیق ………………………………………………………………

۱-۵- پیش فرض ها و فرضیه‌های اصلی تحقیق ……………………………………….

۱-۶- پیشینه تحقیق ……………………………………………………………………………..

۱-۶-۱- سوابق پژوهشی ……………………………………………………………………….

۱-۷- قلمرو تحقیق ………………………………………………………………………………

۱-۷-۱- قلمرو مکانی …………………………………………………………………………..

۱-۷-۲- قلمرو زمانی …………………………………………………………………………..

۱-۸- روش تحقیق ………………………………………………………………………………

۱-۸-۱- معرفی روش تحقیق ………………………………………………………………..

۱-۸-۲- جامعه آماری ………………………………………………………………………….

۱-۸-۳- روش نمونه‌گیری ……………………………………………………………………

۱-۸-۴- شیوه گردآوری اطلاعات ………………………………………………………….

۱-۸-۵- ابزار گردآوری اطلاعات …………………………………………………………..

۱-۸-۶- شیوه‌های تجزیه و تحلیل یافته‌ها…………………………………………………

۱-۹- محدودیت‌های پژوهشی ……………………………………………………………….

فصل دوم

چارچوب نظری پژوهش ………………………………………………………………………

مهاجرت ……………………………………………………………………………………………..

مهاجرت های روستایی و پیامدهای آن ……………………………………………………

دیدگاه‌های عمده مهاجرتی …………………………………………………………………….

۱- دیدگاه اقتصادی ………………………………………………………………………………

۲- دیدگاه اجتماعی ………………………………………………………………………………

۳- دیدگاه سیاسی …………………………………………………………………………………

۴- دیدگاه سیستمی ………………………………………………………………………………

نظریه‌های مهاجرتی ………………………………………………………………………………

نظریه روانشناسی …………………………………………………………………………………

نظریه لاری ماستاد…………………………………………………………………………………

نظریه اورت. س. لی………………………………………………………………………………

نظریه زیف یا جاذبه‌های مهاجرتی ………………………………………………………….

نظریه آرتو- لوئیس ………………………………………………………………………………

نظریه تو دارو ………………………………………………………………………………………

نظریه بایری …………………………………………………………………………………………

نگرش‌های جهانی به تعاریف و مفاهیم شناخت شهر از روستا ……………………

ویژگیهای روستایی در برابر ویژگیهای شهری …………………………………………..

شهر و مهاجرتهای روستایی …………………………………………………………………..

تغییراتی که در وضعیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی مهاجران و جامعه بوجود

می آید ………………………………………………………………………………………………..

عدم توسعه کشاورزی و مهاجرتهای روستایی …………………………………………..

اکوسیستم شهری و اکولوژی فقر شهری ………………………………………………….

نظریه های موجود در زمینه شهر گرایی در کشورهای جهان سوم ……………….

علل مهاجرتهای روستایی به شهر ……………………………………………………………

شهرنشینی و تغییرات فرهنگی ……………………………………………………………….

نظریه پیتر مارکوز در برابر نظریه‌ دوگانگی شهر  ………………………………………

نظریه‌های سنتی و تفاوتهای بین جامعه روستای و شهری ………………………….

اکولوژی اجتماعی شهرها- جغرافیایی اجتماعی شهرها ………………………………

مفاهیم و ارزشهای اکولوژی شهری …………………………………………………………

جمعیت ………………………………………………………………………………………………

محیط …………………………………………………………………………………………………

جدایی گزینی اکولوژیکی ………………………………………………………………………

عوامل محیطی ……………………………………………………………………………………..

عوامل انسانی ………………………………………………………………………………………

فصل سوم

نظریات اکولوژیکی جرائم شهری ……………………………………………………………

خشونت های شهری …………………………………………………………………………….

مطالعه خشونت‌های شهری از دید اکولوژیت‌ها …………………………………………

اکولوژی اجتماعی خشونت های شهری ………………………………………………….

تحول شتابان جمعیت شهرها ………………………………………………………………….

مقایسه شهر و روستا از دیدگاه آسیب‌شناسی …………………………………………….

کودکان خیابانی ……………………………………………………………………………………

تخصیص بودجه برای آنان …………………………………………………………………….

مشکلات جمع‌‌آوری کودکان خیابانی ………………………………………………………

مشخصات کودکان خیابانی …………………………………………………………………….

عوامل مؤثر در گسترش پدیده…………………………………………………………………

بررسی وضعیت کودکان خیابانی………………………………………………………………

مجرمیت و بزهکاری …………………………………………………………………………….

ویژگیهای جمعی ………………………………………………………………………………….

جوانان بزهکار ……………………………………………………………………………………..

عوامل بزهکاری کودکان و نوجوانان ………………………………………………………..

اثر فقر در کجرویها ……………………………………………………………………………….

تأثیر مسکن در بزهکاری نوجوانان ………………………………………………………….

ساکنان منزل ………………………………………………………………………………………..

وضع ظاهری منزل ……………………………………………………………………………….

ارزش مسکن ………………………………………………………………………………………

طبع مسکن ………………………………………………………………………………………….

تحقیقات در شیکاگو………………………………………………………………………………

منطقه مسکونی و نوع مسکن …………………………………………………………………

همسایگان و نقش جرم زائی آنان ……………………………………………………………

بزهکاری گروهی و ارتکاب جرم سازمان یافته ………………………………………….

تبهکاری گروهی در تهران …………………………………………………………………….

وضعیت جرم و جنایت در کشور ……………………………………………………………

جرم و جنایت در شهر تهران ………………………………………………………………….

گفتگوی اجتماعی با دکتر کیانوش‌ هاشمیان ……………………………………………..

انواع جرم…………………………………………………………………………………………….

جرم و بزه (تعاریف، مفاهیم، دیدگاهها) …………………………………………………..

تعریف جرم از منظر جامعه شناسی …………………………………………………………

انواع بزه بهمراه نمودارها ……………………………………………………………………….

مجرمین اتفاقی و حرفه‌ای ……………………………………………………………………..

تبیین انحراف و نظریات مختلف دربارة آن ………………………………………………

تئوری زیست شناختی انحراف ………………………………………………………………

۱- تئوری لوبروزو ……………………………………………………………………………….

۲- تئوری دی تولیو ……………………………………………………………………………..

۳- به کین برگ ……………………………………………………………………………………

تعارض بین سه لایه شخصیت ………………………………………………………………..

هانی ایزنگ …………………………………………………………………………………………

تبیین‌های جامعه شناختی ………………………………………………………………………

رفتارهای انحرافی از دید مرتن ……………………………………………………………….

ادوین ساترلند ………………………………………………………………………………………

نظریه معاشرتهای ترجیحی ساترلند …………………………………………………………

 نظریه پیوند افتراقی ساترلند ………………………………………………………………….

نظریه انتقال فرهنگی شاد و وملکی (نظریه مکتب شیکاگو) …………………………

فصل چهارم

سیاستهای مهاجرتی و برنامه‌ریزی شهری ………………………………………………..

آینده‌نگری شهرنشینی و مهاجرت …………………………………………………………..

پیشگیری جرائم و شهرنشینی ………………………………………………………………..

پیشگیری از جرم …………………………………………………………………………………

اهمیت شهرنشینی در ارتکاب جرم …………………………………………………………

مبارزه با بزهکاری ………………………………………………………………………………..

سیاست پیشگیری …………………………………………………………………………………………

پیشگیری موضعی ………………………………………………………………………………..

پیشگیری اجتماعی ……………………………………………………………………………….

پیشگیری هماهنگ ……………………………………………………………………………….

نقش مأمورین انتظامی در پیشگیری از جرائم …………………………………………..

راهکارهایی برای پیشگیری ……………………………………………………………………

رهنمودهای سازمان ملل متحد برای پیشگیری از بزهکاری نوجوانان …………..

معیارهای یک جامعه سالم ……………………………………………………………………..

شناسنامه تهران …………………………………………………………………………………….

شهر تهران …………………………………………………………………………………………..

تاریخچه و تحولات شهرنشینی در تهران …………………………………………………

تهران بزرگ …………………………………………………………………………………………

وضعیت آب و هوا ………………………………………………………………………………..

مشخصات جمعیت تهران ………………………………………………………………………

جغرافیای انسانی ………………………………………………………………………………….

سواد تهرانی‌ها ……………………………………………………………………………………..

اقتصاد تهران ………………………………………………………………………………………..

فصل پنجم

تجزیه و تحلیل موضوع …………………………………………………………………………

فصل ششم

جمعبندی، نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد ……………………………………………………

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: مهاجرت به تهران , آثار مهاجرت به تهران , بررسی مهاجرت , بررسی مهاجرت به تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

بیان مساله:
با توجه به روند ارتباط تعاملی بین کار و زندگی خانوادگی، جای تعجب نیست اگر کار کانون اصلی زندگی بیشتر افراد باشد، نیاز به نزدیکی، صمیمیت و دیگر نیازهای اجمماعی آنان، احتمال زیاد در محیط کار بیش از هر مکان دیگر بر آورده می شود. کار محور اصلی زندگی ما را تشکیل می دهد، به خصوص به دلیل ساعات طولانی کار و تغییرات در هنجارهای اجتماعی انواع تعارضهای کاری و خانوادگی وجود دارد. آنها شامل تنیدگیهای شغلی، بار کاری زیاد (فشارهای روانی ناشی از تلاش برای انجام نقشهای گوناگونی که با انرژی و زمان فرد همسازی ندارد، تعارض و فشار روانی همراه با ناهمسازی و یا تعارض درباره انتظارات نقش) و نیز مشکلات مربوط به مراقبت از کودک، نگهداری از بزرگسالان و مسایل مربوط به تعادل بین شغل، خانواده ها و نیازهای شخصی می باشد. در نهایت، فشارهای روانی دارای کیفیت واگیر است و به جنبه های دیگر فرد نیز سرایت می کند (بولگر  و دیگران ۱۹۸۹).
به احتمال زیاد، مسایل خانوادگی بر زندگی کاری و زندگی کاری نیز آشکارا بر زندگی خانوادگی تاثیر می کذارد. تحقیقات ملی در آمریکا نشان می دهد که ۷۲ درصد مردان و ۸۳ درصد زنان تعارض مهمی را بین انتظارات و نقشهای خانوادگی و کاری تحربه می کنند (کوپر  ۱۹۹۲)

فهرست مطالب

طرح تحقیق
مقدمه
نشانه های فرسودگی شغلی
بیان مساله
طبقه بندی کلی از تعارضهای کار و خانواده
اهمیت مساله
هدف کلی
اهداف جزئی
فرضیات
فرضیه اصلی
فرضیه اول
فرضیه دوم
فرضیه سوم
فرضیه چهارم
تعاریف نظری و عملی
تعریف نظری خانواده
کارکرد خانواده
حل مساله
ارتباط
نقشها
پاسخدهی عاطفی
آمیختگی عاطفی
کنترل رفتار
فرسودگی شغلی
تحلیل عاطفی
مسخ شخصیت
کاهش پیشرفت فردی
پیشینه پژوهش
فرسودگی شغلی
تاریخچه مفهوم فرسودگی شغلی
مرحله اولیه یا پیشگام
مرحله تجربی
تعاریف مختلف فرسودگی شغلی
هربرت فرویدنبرگر (۱۹۷۵(
پانیز و آرنسون (۱۹۸۱(
فاربر (۱۹۸۳(
اولویچ و برادسکی (۱۹۸۰(
اوهلر (۱۹۹۱(
نشانه های مرض فرسودگی شغلی
فرویدنبرگر و ریچلسون (۱۹۸۰(
مازلاک و جکسون (۱۹۸۶(
بایبیو و همکاران (۱۹۸۹(
مهمترین نشانه های فرسودگی شغلی
علل و عوامل فرسودگی شغلی
عوامل محیطی
ویژگیهای شغلی
ویژگیهای سازمانی
ویژگیهای حرفه ای
عوامل فردی
ویژگیهای جمعیت شناختی
ویژگیهای شخصیتی
گرایشات شغلی
رویکرد های مختلف نسبت به فرسودگی شغلی
رویکرد بالینی
رویکرد تبادلی چرنیس
رویکرد روانشناختی اجتماعی
مدلهای فرسودگی شغلی
مدل حفظ منابع
مدل منابع نیازهای شغلی
کاهش فرسودگی شغلی
راهبردها و تغییرات فردی
راهبردها و تغییرات سازمانی
خانواده
خانواده از دیدگاههای جامعه شناسی
خانواده از دیدگاه ههای روانشناسی
انواع و اشکال خانواده
وسعت ابعاد خانواده
شیوه ازدواج
مرکز ثقل قدرت
منشا و نسب
کارکردهای خانواده از دیدگاه‌های جامعه‌شناسی
کارکردهای اصلی خانواده
ارزیابی خانواده و کارکردهای آن از دیدگاه روانشناسی
مدل مک مستر از کارکرد خانواده
حل مساله
ارتباط
نقشها
پاسخ دهی عاطفی
آمیختگی عاطفی
کنترل رفتار
پیشینه تحقیق در رابطه با فرسودگی شغلی
پیشینه پژوهش در رابطه با کارکردهای خانواده
مطالعات انجام شده در خارج از کشور
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری
فراوانی تحصیلات(جدول)
روش و شیوه عملی نمونه‌گیری
ابزارهای اندازه گیری و چگونگی جمع آوری داده ها
ابزار سنجش فرسودگی شغلی
شیوه اجراء
اعتبار و روایی
همبستگی بین مقیاسهای فرسودگی شغلی MBI
ابزار سنجش خانواده
روشهای آماری برای تجزیه و تحلیل داده ها
نتایـج
فهرست جداول
ضرایب همبستگی بین مقیاسهای کارکرد خانواده
ضرایب همبستگی بین مقیاسهای کارکرد خانواده
میانگین نمرات انحراف معیار مقیاسهای فرسودگی شغلی
میانگین نمرات انحراف معیار مقیاسهای کارکرد خانواده
نتیجه‌گیری و بحث
نتیجه گیری کلی و پیشنهادهایی برگرفته از یافته های پژوهش
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادهایی برای پژوهشگرهای دیگر
منابع و ماخذ فارسی
منابع و ماخذ لاتین

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: فرسودگی شغلی , فرسودگی شغلی متصدیان ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

۱-۱) مقدمه:

وجود ابزارهای مالی گوناگون و متنوع در بازار مالی. انگیزش و مشارکت بیشتر مردم را در تأمین منابع مالی فعالیتهای اقتصادی درازمدت به همراه می‌آورد. تنوع ابزارهای مالی از نظر ترکیب ریسک و بازده و ماهیت سود و شیوه مشارکت در ریسک گروههای مختلفی را به سوی خود می‌کشاند. مطالعة سیر تاریخی بازار مالی در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته نشان می‌دهد که این کشورها همواره سعی کرده‌اند که با انجام نوآوریهای مالی در زمینة ابزارهای مالی گونه‌ها و زمینه‌های بکارگیری ابزارهای مالی را گسترش دهند و از این طریق سرمایه‌های بیشتری را جذب کنند. شناخت این ابزارهای جدید می‌تواند ما را در توسعه هر چه بهتر بازار مالی کشورمان یاری رساند و بدین ترتیب رشد و توسعة اقتصادی را تسهیل و تسریع بخشد. همانطور که در فصل اول اشاره گردید بهترین شکل تأمین مالی سرمایه‌گذاریهای درازمدت. از محل پس اندازها و نقدینگی بخش خصوصی و از طریق بازار مالی محقق می‌شود. بازار مالی در هدایت پس اندازهای کوچک به سرمایه‌گذاریهای مولد. جذب پس اندازهای راکد در تولید. اصلاح ساختار بخشهای اقتصاد. افزایش درآمد ملی. افزایش درآمد دولت و … نقش مهمی می‌تواند ایفا کند. دستیابی به این هدفها مستلزم گسترش بازار مالی از طریق تنوع بخشیدن به ابزارها و نهادهای مالی است. بدیهی است نخستین گام در متنوع ساختن، دستیابی به شناخت کامل و دقیق از انواع آن است. در تحقیق پیش روی سعی شده است انواع ابزارهای مالی موجود در بازارهای مالی جهان اشاره شود و ضمن آن ویژگیها، زمینه‌ها، کاربرد، وجوه افتراق و اشتراک ابزارها و … تبیین شود.

ابزارهای مالی جدید که بواسطة نوآوری‌های ابزاری ایجاد گردیده‌اند از لحاظ تنوع و تعداد بسیار وسیع و گسترده هستند بنابراین در این تحقیق سعی خواهد شد ابزارهای اصلی و بیشتر کاربرد پذیر معرفی و بررسی گردند. بدین منظور ابتدا ابزارهای نوین معرفی شده در سیستم بانکی معرفی می‌شوند و سپس انواع ابزارهای مالی منتشر شده در بازارهای اولیه یا ثانویه سیستم مالی بررسی می‌گردند.

فصل اول : نوآوریهای ابزاری
۱-۱ )مقدمه:
(۱-۲ ابزارهای مالی نوین در سیستم بانکداری
۳-۲-۱ )حسابهای ویژه جاری:    Special checking Account
(1-2-2 گواهی سپرده certificate of deposit: CDs
(3-2-3 براتهای وعده دار Bankers acceptances
(1-2-4 کارتهای اعتباری: Credit Cards
(3-2-5 حسابهای Now: [Negotiable order of with drawel Account]
(3-2-6 سپردة شاخص بازار MIDs: Market Index Deposits
(1-2-7 تبدیل به اوراق قرضه کردن Securization
3-3 )انواع ابزارهای مالی در بازار دست دوم
۳-۳-۱ )اوراق سهام
اختیار معامله سهام
حق خرید اضافی سهام
حق تقدم
ابزارهای سرمایه‌گذاری مشترک
معاملات آتی شاخص بندی شده
(۱-۳-۷ ابزارهای بدهی
(۱-۳-۳ ابزارهای مشتقه
معاملات سلف
معاوضه
ساختار معاملات معاوضه
انواع معاملات معاوضه
انواع اختیار معامله
۱-۴- ابزارهای ترکیبی نرخ بهره – نرخ ارز
(۱-۴-۲ ابزار ترکیبی نرخ بهره – سهام
(۳-۴-۲ ابزار ترکیبی ارز – کالا

فصل دوم: نوآوری نهادی
(۲-۱ مقدمه:
(۲-۲ موسسات سپرده پذیر:
۲-۲-۱ بانکهای تجاری:
۲-۲-۲ موسسات وام و پس انداز (S& LS) Saving and loan associations
(دارایی)
)تأمین وجوه(
(۲-۲-۳ بانکهای پس انداز Saving Banks
(2-2-4 اتحادیه‌های اعتباری: Credit unions
2-3 )موسسات غیر سپرده پذیر:
(۲-۳-۱ شرکتهای بیمه‌ای insurance companies
4-3-1-1 )شرکتهای بیمه عمر Life insurance
(2-3-1-2 شرکتهای بیمه اموال و حوادث Property and eausality insurance
2-3-1-3)صندوقهای بازنشستگی Pension funds
انواع طرح بازنشستگی
طرح بازنشستگی با سهم تعریف شده:
طرحهای بازنشستگی با مزایای مشخص:
طرحهای بازنشستگی طراح: designer pensions
2-3-2)موسسات سرمایه‌گذاری
(۲-۳-۲-۱ شرکتهای سرمایه‌گذاری inrestment companies
صندوق با سرمایه ثابت
صندوق‌های سرمایه‌گذاری غیر فعال
خانواده صندوق‌های سرمایه‌گذاری
صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک در سایر اقتصادها
بریتانیا
آلمان
ژاپن
(۴-۳-۲-۲ بانکداری سرمایه‌گذاری Inrestment Banking
(2-3-2-3 مؤسسات تأمین سرمایه inretment bank
وظایف و نقش مؤسسات تأمین سرمایه در بازارهای مالی
نقش موسسات تأمین سرمایه در تسهیل تأمین مالی شرکت‌ها
کمک به خریداران و فروشندگان اوراق بهادار در مقام دلال و کارگزار
نقش موسسات تأمین سرمایه در افزایش کارایی اطلاعاتی بازار مالی
خدمات مؤسسات تأمین سرمایه
(۴-۳-۲-۴ صندوقهای پوشش خطر (hedge fund)
(2-1 تعریف صندوق پوشش خطر
(۳-۲ اوراق بهادار با درآمد ثابت
(۲-۲ کاهش خطر از راه ادغام و ترکیب آربیتراژ
(۲-۴ سرمایه‌گذاری در اوراق بهادر شرکتهای ورشکسته
(۲-۵ اوراق بهادار با پشتوانه رهنی
۲-۳-۲-۵ صندوقهای وجوه وقفی endowment funds
2-3-2-6 بنگاه سرمایه‌گذاری – بانکداری Inrestment –banking firm
2-3-2-7 بنگاههای اعتباری دولتی Federal credit Agencies

فصل سوم: نوآوری تکنولوژیکی  Technology Innoration
3-1) مقدمه:
۳-۲) اقتصاد جدید:
۱) بانکداری الکترونیکی
مقدمه
-۳ خلاصه‌ای از تاریخچه بانکداری اینترنتی
-۵ مروری بر ویژگی‌های بانکداری اینترنتی
۱-۵ -مزایای بانک‌های صددرصد اینترنتی
-۲-۵ معایب بانک‌های صددرصد اینترنتی
-۳-۵ کاربری بانکداری اینترنتی
خدمات جدید ارائه شده توسط بانکداری الکترونیکی
-۱ چک الکترونیک
سرویس وصول چک‌ها
۲ )پول الکترونیکی E-Money و پول نقد دیجیتال
۳ )سایر خدمات الکترونیکی:
۲ )خرید و فروش الکترونیکی اوراق بهادار:
مقدمه
سیستم ارتباط رایانه ای
شبکه‌های ارتباط الکترونیکی (Electronic Communications Networsk) ECN
کارگزاران شبکه ای
بازارهای ارز خارجی
هزینه‌های سرمایه‌گذاری اینترنتی
دلایل پیشرفت سرمایه‌گذاری اینترنتی
زمینه سازی و آمادگی برای سرمایه‌گذاری اینترنتی

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: جذب سرمایه , سرمایه های مردمی , بازارهای مالی ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده تحقیق

چکیده بررسی حاضر تحت عنوان « بررسی عوامل مؤثر در انگیزش شغلی کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور بر اساس نظریة سلسله مراتبی نیازهای مازلو، در سال ۷۷-۱۳۷۶» به شرح زیر است:

در مباحث مربوط به مدیریت، بحثهای مدیریت نیروی انسانی و انگیزش کارکنان جایگاه ویژه ای  دارند. مدیریت در کنار سایر کارکردهای خود ضمت بکارگیری روشهای برای جذب مناسب ترین افراد برای مناسب ترین کارها، بخشی از کارکرد خود را مصروف نگهداری نیروی جذب شده به سازمان و فعال نگاه داشتن آنها می کند که این امر بدون شناخت از انگیزه ها و علایق افراد سازمان میسر نخواهد بود. چون با باز شناخت علایق و انگیزه ها و همچنین عواملی که باعث نارضایتی کارکنان می شود بهتر می توان کارکنان را به تلاش بیشتر درجهت تحقق اهداف سازمان ترغیب و تشویق نمود و بدینوسیله به کار آیی و ثمر بخشی  آنان افزود. لذا در مورد کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور که از عمده ترین عوامل تصمیم گیر برای تحقق اهداف سازمان برنامه و بودجه کشور می باشند نیز موارد فوق صدق می کند.

در این بررسی روش تحقیق توصیفی است که از فراوانی و در صد استفاده شده است، و برای تجزیه و تحلیل داده ها در آمار استنباطی از روش مجذورخی (X2  )  بهره گرفته شده است. جامعة آماری این پوشش عبارتست از : « کلیه کارشناسان رسمی که در سازمان برنامه و بودجه کشور واقع در شهر تهران، میدان بهارستان مشغول به کار بوده و مجموعاً تعدادشان ۶۵۰ نفر می باشد. همچنین حجم نمونه مورد بررسی پس از محاسبه ، ۸۰ نفر در نظر گرفته شد. ابزار اندازه گیری در پژوهش حاضر پرسشنامه ای است که بر اساس پرسشنامة نگرش سنجی لیکرت تهیه و تنظیم شده و از ۳۰ سئوال تشکیل شده است.

فهرست مطالب

 عنوان                                                                     صفحه

 

چکیده تحقیق…………………………………………………………………………………. ۱

فصل اول

مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۵

بیان مسأله………………………………………………………………………………………… ۶

سئوالات تحقیق……………………………………………………………………………… ۷

هدف تحقیق…………………………………………………………………………………… ۸

اهمیت موضوع تحقیق………………………………………………………………….. ۸

فرضیه های تحقیق…………………………………………………………………………. ۹

فصل دوم

تعریف و تعیین جامعه…………………………………………………………………… ۱۶

نمونه و روش نمونه گیری…………………………………………………………….. ۱۶

حجم نمونه……………………………………………………………………………………… ۱۷

ابزار اندازه گیری…………………………………………………………………………… ۱۷

اعتبار یا پایایی پرسشنامه……………………………………………………………….. ۱۸

تفسیر اندازه ضریب آلفای کربناخ……………………………………………… ۱۹

روش تحقیق……………………………………………………………………………………. ۲۰

روش آماری……………………………………………………………………………………. ۲۰

فصل سوم

تحلیل توصیفی داده ها…………………………………………………………………. ۲۲

فصل چهارم

بحث و نتیجه گیری………………………………………………………………………..   ۳۸

محدودیتهای تحقیق………………………………………………………………………. ۴۲

فرم نظرسنجی…………………………………………………………………………………. ۵۰

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی عوامل موثر بر رضایت شغلی , رضایت شغلی کارکنان , رضایت شغلی , عوامل موثر رضایت شغلی ,
:: بازدید از این مطلب : 650
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

در این پژوهش سعی بر آن است تا با تبیین مهمترین استراتژی های مبتنی بر مشتری گرایی که اجرای آنها موفقیت بانک را تضمین می کند به تحقق این امر کمک می کند.

این تحقیق کوششی بسیار اندک است در راه کمک به بانکها و سرانجام در راه اعتلای میهن عزیزمان. اگرچه در راه این پژوهش مشکلات عدیده ای از نظر زمانی، کمبود منابع و آمار و حتی مالی سرراهمان بود، ولی در حد توان و بضاعت از هیچ کوششی واگذار نکردیم.

«فهرست مطالب»

عنوان                                                                              صفحه
فصل یک ـ کلیات

۱ـ۱ـ تعریف موضوع تحقیق

۲ـ۱ـ اهمیت موضوع تحقیق

۳ـ۱ـ فرضیه ها

۴ـ۱ـ روش تحقیق

۵ـ۱ـ حدود و موانع تحقیق، اشکالات و محدودیتها

۶ـ۱ـ تعریف اصطلاحات و واژه های خاص در تمام مسأله

۷ـ۱ـ خلاصه ای از اهم گزارش
فصل دوم ـ بازاریابی بانکی در ایران و ویژگیهای خدمات بانکی

۱ـ۲ـ بررسی زمینه بازاریابی در نظام بانکداری ایران

بیان مسأله

۲ـ۲ـ مشکل اصلی: «محصول»

۳ـ۲ـ مشکلات مدیریتی و بازاریابی

۴ـ۲ـ ویژگیهای خدمات بانکی

۱ـ۴ـ۲ـ ناملموس بودن

۲ـ۴ـ۲ـ ارتباط خریدار و فروشنده و تولید و مصرف همزمان

۳ـ۴ـ۲ـ عدم امکان ذخیره سازی و انبارکردن خدمات

۴ـ۴ـ۲ـ بی اثباتی کیفیت خدمات

۵ـ۴ـ۲ـ مسئولیت امانتداری

۶ـ۴ـ۲ـ جریان دو طرفه اطلاعات
فصل سوم ـ مشتری گرایی، راهی به سوی موفقیت در عملیات بانکداری

۱ـ۳ـ ضرورت مشتری گرایی

۲ـ۳ـ مفهوم استراتژی مشتری گرایی

۳ـ۳ـ انگیزه ها و نیازهای مالی مشتریان بانکها

۴ـ۳ـ استراتژی های مهم در جهت مشتری گرایی

۱ـ۴ـ۳ـ ایجاد فرهنگ مشتری گرایی

۲ـ۴ـ۳ـ توانمند سازی منابع انسانی
فصل چهارم ـ کیفیت ارائه خدمات به مشتریان، جدیدترین قلمرو بازاریابی

۱ـ۴ـ مفهوم جدید خدمت به مشتریان

۲ـ۴ـ مفهوم کیفیت خدمت

۱ـ۲ـ۴ـ کیفیت فرآیند

۲ـ۲ـ۴ـ کیفیت ستاده

۳ـ۲ـ۴ـ کیفیت فیزیکی

۴ـ۲ـ۴ـ کیفیت تعاملات

۵ـ۲ـ۴ـ کیفیت سازمان

۳ـ۴ـ رابطة بین کیفیت خدمات و رضایت

۴ـ۴ـ مزایای رضایت مشتری

۵ـ۴ـ ابزار اندازه گیری کیفیت خدمت

۱ـ۵ـ۴ـ مقیاس کیفیت خدمت

۲ـ۵ـ۴ـ اجزای مقیاس کیفیت خدمت

۳ـ۵ـ۴ـ مدل عملیاتی / فنی کیفیت خدمت

۶ـ۴ـ برنامه ای برای ارائه خدمت به مشتریان

۱ـ۶ـ۴ـ درک انتظارات مشتریان

۲ـ۶ـ۴ـ برقراری اولویت برای مشتریان

۳ـ۶ـ۴ـ تعریف اهداف خدمت

۴ـ۶ـ۴ـ ارائه خدمات در تمام سطوح

۵ـ۶ـ۴ـ ایجاد انتظارات مطلوب در تمام مشتریان

۶ـ۶ـ۴ـ ایجاد ساختاری بنیادی برای ارائه خدمات

۷ـ۶ـ۴ـ پرورش کارکنان

۸ـ۶ـ۴ـ اندازه گیری رضایت مشتریان

۷ـ۴ـ بررسی شعارهای بانکهای ایرانی

فصل پنجم ـ نتیجه گیری و پیشنهادات

۱ـ۵ـ خلاصه نتایج بدست آمده در ضمن تحقیق

۲ـ۵ـ تصریح روابط علت و معلول  در نتیجه تحقیق ثابت و مسلم شده است.

۳ـ۵ـ بررسی فرضیه، تأیید فرضیه

۴ـ۵ـ پیشنهاد اصل عملی و تئوری بدست آمده

۵ـ۵ـ پیشنهادات برای انجام امری با لزوم انجام تحقیقات مکمل در زمینه موضوع تحقیق

۶ـ۵ـ پیشنهادات درباره روش و نحوه تحقیق و مطالعات بعدی

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: نقش بازاریابی , ایجاد تقاضای بهینه , خدمات بانکی ,
:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه
افزایش مشارکت زنان در توسعه، شاید پیش از آنکه موضوعی اجتماعی باشد، بحثی اقتصادی است و افزایش زنان تحصیل‌کرده می تواند شاخصی برای پیشرفت محسوب شده و فرصتی برای سرعت بخشیدن به روند توسعه و نیز رویارویی با چالش ‌ها و پیامدهای تغییر و تحول ناشی از رشد و توسعه فراهم آورد. بررسی تأثیرات آموزش در سطوح مختلف فردی ، خانوادگی و اجتماعی زنان نشان از بهبود موقعیت زنان در زندگی فردی و اجتماعی  داد. این امر آنها را در مراحل بعدی در ایفای نقش های متعدد و متنوع اجتماعی، چه در جایگاه مادر در امر تربیت فرزند چه در جایگاه نیروی انسانی ماهر و متخصص در عرصه کار و مدیریت و به طور کلی به عنوان یک شهروند مسئول و آگاه و زیر مجموعه‌ای از سرمایه‌های انسانی، تواناتر می‌کند، که نبود آن دور باطلی را ایجاد می ‌کند که محرومیت‌های زنانه و فقر زنانه و به دنبال آن کندی بسیار در روند توسعه در اجتماع بروز می کند. دقیق تر آن است که به این محرومیت‌ها هم به عنوان علت و هم به عنوان معلول در این سیکل باطل نگاه کنیم: در جامعه‌ای با میزان آگاهی، دانش اجتماعی و درآمد ناچیز، والدین در سرمایه‌گذاری برای دخترانشان کوتاهی می کنند زیرا از آنان انتظار ندارند که در امور اقتصادی خانواده مشارکت داشته باشند. دختران بدون تحصیلات و با آگاهی ناچیز، تبدیل به مادران تحصیل نکرده‌ای می‌شوند که دارای مهارتهای ارزشمندی در خارج از منزل نیستند، قدرت اثر گذاری بر تصمیم‌گیری‌های خانواده را ندارند، دخترانشان نیز مانند خودشان از آموزش محروم می مانند و دور باطل ادامه می یابد. در حالیکه پسران برای آموزش به مدرسه  فرستاده می‌ شوند، دختران برای ایفای نقش‌های سنتی در خانه می ماندند، در نتیجه دانش نیاموخته و مهارت نیافته باقی می‌ماندند و شرایط لازم برای مشارکت اقتصادی برایشان فراهم نمی شود. اقتصاد آسیب می‌بیند، هنجارها و فرهنگ سنتی و تبعیضات کلیشه‌ای جنسیتی کهنه بر جای خود می‌مانند و اولین نیروی محرکه توسعه که نوزایش اندیشه‌ها و تواناسازی پتانسیل‌هااست خاموش و بی اثر می‌شود و افراد تحت نظام‌های  غلط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، خود به عواملی مقاومت کننده در برابر توسعه تبدیل می‌شوند از این منظر در جوامع توسعه نیافته یا در حال توسعه چون ایران که با فقر سرمایه‌های انسانی و پدیده فرار مغزها مواجه است، زنان می توانند «نیروی شتاب دهنده» توسعه محسوب شوند.

فهرست موضوعی مطالب

عنوان      صفحه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مقدمه…………………………………………………………………………………………………. ۱

چارچوبی نظری تحقیق…………………………………………………………………………. ۳

فرضیه‌ها …………………………………………………………………………………………….. ۴

روش تحقیق ………………………………………………………………………………………. ۵

مشکلات و موانع………………………………………………………………………………….. ۵

اصطلاحات و واژه‌های کلیدی………………………………………………………………… ۶

(۱) فصل اول: ……………………………………………………………………………………… ۸

۱-۱) توسعه و مفاهیم……………………………………………………………………. ۸

۲-۱) توسعه اقتصادی……………………………………………………………………. ۱۷

۳-۱) مطالعه اجمالی عوامل موثر بر توسعه اقتصادی…………………………… ۱۹

 ۴-۱) بررسی وضعیت توسعه‌ای ایران طی سال‌های ۱۳۸۲ –۱۳۷۶…۲۳

جداول و نمودارها………………………………………………………………………………… ۲۶

(۲) فصل دوم: …………………………………………………………………………………….. ۲۸

 ۱-۲) مطالعه وضعیت گذشته و موجود تحصیلات زنان در ایران………….. ۲۸

جداول و نمودارها………………………………………………………………………………… ۴۰

(۳) فصل سوم: ……………………………………………………………………………………. ۴۴

۱-۳) تأثیرتحصیلات زنان بر عامل فرهنگی-اجتماعی توسعه اقتصادی ۴۴

 ۲-۳) تاثیر تحصیلات زنان بر عامل انسانی توسعه اقتصادی…………………. ۵۹

الف) تأثیر کمی تحصیلات زنان بر عامل انسانی توسعه اقتصادی…. ۶۳

A) وضعیت زناشویی و سواد ………………………………………… ۶۳

 B ) باروری و سواد………………………………………………………. ۶۴

C) سواد و تعداد فرزندان ……………………………………………… ۶۵

 D) سطح تحصیلات و تعداد فرزندان……………………………… ۶۶

 ب) تأثیر کیفی تحصیلات زنان بر عامل انسانی توسعه اقتصادی….. ۶۷

 A) سواد و تعداد فرزندان فوت شده……………………………….. ۶۸

 B) سواد و تعداد فرزندان دارای مدرک دیپلم و بالاتر………….

 ۳-۳ ) تأثیر تحصیلات زنان بر عامل اقتصادی توسعه اقتصادی…………….. ۶۹

جداول و نمودارها………………………………………………………………………………… ۸۱

(۴) فصل چهارم: خلاصه پژوهش و پیشنهاد…………………………………………….. ۹۳

 ۱-۴) بررسی چالش‌ها و موانع در مسیر توسعه آموزشی زنان ایران ……… ۹۶

۲_۴)بررسی فرضیه ها…………………………………………………………………….. .۱۰۲

۳_۴)پیشنهاد برای روش تحقیق در مطالعات بعدی……………………………… ۱۰۲

فهرست منابع ……………………………………………………………………………………… ۱۰۳

فهرست جداول و نمودارها

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جدول (۱-۴-۱) : روند اقتصاد ایران ۱۳۸۲- ۱۳۷۶……………………………………. ۲۶

جدول (۲-۴-۱): شاخص‌های فرهنگی- اجتماعی ایران ۱۳۸۲- ۱۳۷۶…………. ۲۶

جدول (۳-۴-۱): توسعه انسانی ایران در مقایسه با برخی

کشورها ۱۳۸۲-۱۳۷۶ …………………………………………………………………………… ۲۷

جدول (۱-۲) : تعداد و درصد رشد سالانه انواع جمعیت در ایران در

سال‌های ۱۳۷۵ و ۱۳۶۵ و ۱۳۵۵ به تفکیک جنس ……………………………………. ۴۰

جدول (۲-۲) : تعداد و درصد رشد سالانه جمعیت موثر کشور در سالهای

 ۱۳۷۵ و ۱۳۶۵ و ۱۳۵۵ به تفکیک گروه‌های مختلف سنی و جنس…………….. ۴۰

جدول (۳-۲): ضریب اشتغال به تحصیل جمعیت ایران در گروه‌های سنی

 ۲۴-۶ ساله به تفکیک جنس دو سال‌های ۱۳۷۵ و ۱۳۶۵ و ۱۳۵۵ ………………. ۴۱

جدول (۴-۲): نسبت جنسی محصلین در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۶۵ و ۱۳۵۵ به

تفکیک گروه‌های سنی مختلف………………………………………………………………. ۴۱

جدول (۵-۲) درصد دانش‌آموزان دختر در سال‌های ۱۳۷۶ – ۱۳۱۵ به تفکیک

سطوح مختلف آموزشی ……………………………………………………………………….. ۴۱

جدول (۶-۲) درصد دختران در بین جمعیت دانش آموزش کشور در سال‌های

 ۱۳۷۶-۱۳۴۷ به تفکیک سطوح مختلف آموزشی……………………………………… ۴۱

جدول (۷-۲): تعداد و درصد رشد سالانه پذیرفته شدگان، دانشجویان

و فارغ التحصیلان آموزش ‌عالی در ایران در سال‌های

 ۱۳۷۷- ۱۳۵۷ به تفکیک جنس……………………………………………………………… ۴۲

جدول (۸-۲): تعداد و درصد پذیرفته‌شدگان زن در آموزش عالی در سال

 ۱۳۷۶- ۱۳۵۸ به تفکیک دوره‌های تحصیلی …………………………………………… ۴۳

جدول (۹-۲): تعداد و درصد دانشجویان در آموزش عالی در سال‌های

۱۳۷۷-۱۳۵۸ به تفکیک دوره‌های تحصیلی ……………………………………………… ۴۳

جدول (۱-A – الف- ۲-۳) : جمعیت زنان ۱۰ ساله و بیشتر بر حسب وضع

زناشویی به تفکیک شهری و روستایی ……………………………………………………. ۸۱

جدول (۲- A- الف- ۲ -۳): جمعیت زنان ۱۰ ساله و بیشتر بر حسب وضع

سواد و زناشویی به تفکیک نقاط شهری و روستایی ………………………………….. ۸۱

نمودار (۳-A- الف- ۲-۳): زنان ۱۰ ساله و بیشتر بر حسب وضع زناشویی ۸۲

جدول (۴-A- الف- ۲ – ۳): جمعیت زنان ۱۰ ساله و بیشتر حداقل یکبار

ازدواج کرده بر حسب وضع سواد به تفکیک شهری و روستایی ………………….. ۸۳

جدول (۱-B- الف- ۲-۳): میزان باروری ویژه سنی زنان بر حسب وضع

سواد در نقاط شهری و روستایی ……………………………………………………………. ۸۳

نمودار (۲-B- الف- ۲-۳): باروری ویژه سنی زنان باسواد و بی سواد هنگام

تولد اولین فرزند زنده به دنیا آورده…………………………………………………………. ۸۴

نمودار (۳-B- الف-۲-۳): زنان ۱۰ ساله و بیشتر بر حسب تعداد فرزندان

زنده به دنیا آورده ………………………………………………………………………………… ۸۴

نمودار (۱-C – الف – ۲-۳) زنان ۱۰ ساله و بیشتر بر حسب تعداد فرزندان

زنده به دنیا آورده ………………………………………………………………………………… ۸۵

جدول (۱- D – الف- ۲-۳): توزیع نسبی زنان ۱۰ ساله و بیشتر حداقل یکبار

ازدواج کرده و بر حسب تعداد فرزندان زنده به دنیا آورده و دوره تحصیلی ….. ۸۶

جدول (۱- A- ب- ۲-۳) : زنان ۱۰ ساله و بیشتر حداقل یکبار ازدواج کرده

برحسب سواد و تعداد فرزندان فوت شده…………………………………………………. ۸۶

جدول (۱-B- ب- ۲-۳): توزیع نسبی زنان مورد مطالعه در جمعیت نمونه بر

حسب سطح تحصیلات و سطح تحصیلات فرزندان …………………………………. ۸۷

جدول (۱-۳-۳): توزیع سنی زنان داوطلب و منتخب انتخابات مجلس شورای

اسلامی……………………………………………………………………………………………….. ۸۸

جدول (۲-۳-۳): تعداد مدیران شاغل در دستگاه‌های دولتی به تفکیک جنس

در سال ۱۳۸۰………………………………………………………………………………………. ۸۸

نمودار (۳-۳-۳): کارکنان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلاب اسلامی به

تفکیک جنس در پایان سال ۱۳۸۱…………………………………………………………… ۸۹

نمودار (۴-۳-۳): کارکنان نهاد ریاست جمهوری و موسسات وابسته به تفکیک

جنس در پایان سال ۱۳۸۱………………………………………………………………………. ۹۰

نمودار (۵-۳-۳): کارکنان وزارت آموزش و پرورش و موسسات وابسته به تفکیک

جنس در پایان سال ۱۳۸۱………………………………………………………………………. ۹۰

نمودار (۶ –۳-۳-): کارکنان وزارت اقتصاد و دارایی و موسسات وابسته به

تفکیک جنس در پایان سال ۱۳۸۱…………………………………………………………… ۹۱

نمودار (۷-۳-۳): کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موسسات وابسته

به تفکیک جنس در پایان سال ۱۳۸۱……………………………………………………….. ۹۱

نمودار (۸-۳-۳): کارکنان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و

موسسات وابسته به تفکیک جنس در پایان سال ۱۳۸۱……………………………….. ۹۲

نمودار (۹-۳-۳): کارکنان وزارت بازرگانی و موسسات وابسته به تفکیک

جنس در پایان سال ۱۳۸۱………………………………………………………………………. ۹۲

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تأثیر تحصیلات زنان , توسعه اقتصادی , توسعه اقتصادی کشور ,
:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

صنعت بیمه در جهان در حال تغییر و تحولات سریعی است و رقابت بین المللی روبه روز در این بازار گسترش می‌یابد. آزاد سازی و گسترش رقابت در بازارهای بیمه، یکی از جنبه های مهم روند جهانی شدن است. حرکت به سمت رقابت بیشتر کشورهای مختلف را به تجدید ساختار بازار بیمه‌ای و نظام مقرراتی آن سوق می‌دهد. این امر توجه بیمه گران و نهادهای نظارتی بازارهای بیمه را به لزوم تأکید بیشتر بر افزایش کارایی، کیفیت خدمات، تنوع بخشی محصولات بیمه ای، بهبود در ساختار عملیاتی، شایسته سالاری در گزینش کارکنان و ….معطوف می‌سازد.

امروزه صنعت بیمه از طرفی یکی از مهمترین نهادهای اقتصادی محسوب می‌شود و از طرف دیگر قویترین نهاد پشتیبانی سایر نهاده های اقتصادی و خانوارها است.

صنعت بیمه می‌تواند از منابع عمده کسب درآمد ارزی برای اقتصاد ملی نیز باشد مشروط بر اینکه از ظرفیت و توان لازم برای فعالیت در بازار بین المللی بر خوردار باشد و بتواند متناسب با تقاضای این بازار و با نرخهای قابل رقابت حق بیمه به عرضة خدمات بپردازد.

چون عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی یک فرآیند بلند مدت است و کشورهای مختلف بر اساس اهداف تجاری و سیاسی خود در این مورد تصمیم گیری می‌کنند. بنابراین شناخت آگاهانه از شرایط پذیرش در سازمان تجارت جهانی مستلزم انجام تحقیقات بیشتر است.

بر همین اساس در این پایان نامه ضمن بررسی ومروری بر جایگاه و نقش سازمان تجارت جهانی  (WTO) در اقتصاد بین الملل، در پی بررسی اثرات اقتصادی الحاق ایران به WTO بر روی صنعت بیمه هستیم.

فهرست مطالب
صفحه

فصل اول – کلیات تحقیق

۱-۱) مقدمه…………………………………………………………………………………………… ۱

۱-۲) موضوع تحقیق ………………………………………………………………………………. ۲

۱-۳-) هدف از انتخاب موضوع ………………………………………………………………… ۲

۱-۴-) اهمیت و ارزش تحقیق…………………………………………………………………… ۲

۱-۵) کاربرد نتایج تحقیق…………………………………………………………………………. ۳

۱-۶) فرضیات تحقیق …………………………………………………………………………….. ۳

۱-۷) سابقه تحقیق …………………………………………………………………………………. ۴

۱-۸) روش تحقیق ………………………………………………………………………………… ۴

۱-۹) جامعه آماری ………………………………………………………………………………… ۴

۱-۱۰) ابزار گردآوری داده‌ها…………………………………………………………………….. ۴

۱-۱۱) کلید واژه‌ها …………………………………………………………………………………. ۵

فصل دوم

بخش اول: سازمان تجارت جهانی

۲-۱-۱) مقدمه……………………………………………………………………………………….. ۶

۲-۱-۲) موافقتنامه عمومی تعرفه و تجارت (گات) ………………………………………… ۷

۲-۱-۳) اصول اساسی گات………………………………………………………………………. ۸

۲-۱-۳-۱) اصل  عدم تبعیض و تعمیم اصل دولت کامله الوداد……………….. ۸

۲-۱-۳-۲) اصل تثبیت و کاهش تعرفه‌های گمرکی از طریق مذاکرات متوالی ۹

۲-۱-۳-۳) اصل مشورت……………………………………………………………….. ۹

۲-۱-۳-۴) اصل حفاظتها……………………………………………………………….. ۹

۲-۱-۴) مذاکرات چند جانبه گات ……………………………………………………………… ۱۰

۲-۱-۵) ایجاد سازمان تجارت جهانی …………………………………………………………. ۱۲

۲-۱-۶) تفاوتهای گات با سازمان تجارت جهانی…………………………………………… ۱۲

۲-۱-۷) ساختار سازمان تجارت جهانی ………………………………………………………. ۱۴

۲-۱-۷-۱) کنفرانس وزیران …………………………………………………………… ۱۴

۲-۱-۷-۲) شورای عمومی …………………………………………………………….. ۱۴

۲-۱-۷-۳) کمیته‌ها ……………………………………………………………………… ۱۵

۲-۱-۷-۴) دبیرخانه …………………………………………………………………….. ۱۵

۲-۱-۷-۵) رویه تصمیم‌گیری …………………………………………………………. ۱۵

۲-۱-۸) اهداف و وظایف سازمان تجارت جهانی ………………………………………….. ۱۶

۲-۱-۹) مذاکرات تجاری پس از تأسیس سازمان تجارت جهانی ……………………….. ۱۷

۲-۱-۱۰) موافقتنامه عمومی راجع به تجارت خدمات ……………………………………… ۲۱

۲-۱-۱۰-۱) اقسام خدمات ……………………………………………………………. ۲۲

۲-۱-۱۰-۲) اختلافات میان کالاها و خدمات …………………………………….. ۲۳

۲-۱-۱۰-۳) چهار شیوه معاملات بین‌المللی خدمات ……………………………. ۲۳

۲-۱-۱۰-۴) چگونگی اعطای حمایت در بخشها و خدمات …………………… ۲۴

۲-۱-۱۱) متن چارچوب موافقتنامه……………………………………………………………… ۲۵

۳-۱-۱۲) تعهدات کلی …………………………………………………………………………… ۲۶

۲-۱-۱۲-۱) رفتار دولت کامله الوداد………………………………………………… ۲۶

۲-۱-۱۲-۲) شفافیت: تأسیس واحدهای تماس و پاسخگو……………………… ۲۷

۲-۱-۱۲-۳) تأثیر متقابل صلاحیتهای مورد نیاز برای عرضه خدمات ………… ۲۷

۲-۱-۱۲-۴) مقررارت حاکم بر انحصارها، عرضه‌کنندگان انحصاری خدمات و سایر

رویه‌های بازرگانی محدود کننده ……………………………………………………… ۲۸

۲-۱-۱۲-۵) تعهدات آزادسازی ……………………………………………………… ۳۱

۲-۱-۱۲-۶) پرداختها و انتقالات …………………………………………………….. ۳۱

۲-۱-۱۲-۷) افزایش مشارکت کننده‌های در حال توسعه ……………………….. ۳۲

۲-۱-۱۳) روند آزادسازی تجارت خدمات …………………………………………………… ۳۳

۲-۱-۱۳-۱) چگونگی گنجاندن خدمات در نظام تجارت بین‌الملل ………….. ۳۴

۲-۱-۱۳-۲) سابقه مذاکرات خدمات مالی در چارچوب موافقتنامه عمومی تجارت

خدمات ……………………………………………………………………………………. ۳۵

۲-۱-۱۳-۳) تعهدات خدمات مالی در مورد کشورهایی که اخیراً به سازمان تجارت

جهانی پیوسته‌اند: ………………………………………………………………………… ۳۶

۲-۱-۱۴) عضویت در سازمان تجارت جهانی ………………………………………………. ۳۷

۲-۱-۱۴-۱) مشکلات پیچیدگیهای الحاق به سازمان تجارت جهانی ………… ۳۸

۲-۱-۱۴-۲) نقش و وظیفه آنکتاد در پروسة الحاق ……………………………… ۳۹

۲-۱-۱۴-۳) فرایند الحاق ……………………………………………………………… ۴۰

۲-۱-۱۵) سازمان تجارت جهانی و کشورهای در حال توسعه …………………………… ۴۳

۲-۱-۱۶) ایران و سازمان تجارت جهانی …………………………………………………….. ۴۴

۲-۱-۱۶-۱) الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی ……………………………… ۴

۲-۱-۱۶-۲) مراحل هفت‌گانه عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی ……. ۴۵

۲-۱-۱۶-۳) جنبه‌هایی از تعارات حقوقی ایران، مقررات wto در صنعت بیمه ۴۸

۲-۱-۱۷) مزیتهای عضویت در سازمان تجارت جهانی ……………………………………. ۵۰

۲-۱-۱۷-۱ منافع حاصل از  روتین به سازمان تجارت جهانی در بخش خدمات        ۵۰

۲-۱-۱۸) چالشها و فرصتها در فرآیند جهانی شدن  اقتصاد………………………………. ۵۲

بخش دوم- بیمه

۲-۲-۱) مقدمه……………………………………………………………………………………….. ۵۷

۲-۲-۲) تعریف واژه بیمه…………………………………………………………………………. ۵۸

۲-۲-۳) تعریف بیمه ………………………………………………………………………………. ۵۸

۲-۲-۴) تعریف صنعت بیمه……………………………………………………………………… ۵۸

۲-۲-۵) تقسیم‌بندی انواع بیمه …………………………………………………………………… ۵۹

۲-۲-۶) تاریخچة بیمه …………………………………………………………………………….. ۶۲

۲-۲-۶-۱) تاریخچة بیمه در ایران …………………………………………………… ۶۴

۲-۲-۶-۲) جایگاه صنعت بیمه بعد از انقلاب اسلامی ………………………….. ۶۵

۲-۲-۷) نظریه بیمه و اقتصاد……………………………………………………………………… ۶۷

۲-۲-۸) تأثیر صنعت بیمه بر فعالیت اقتصاد کلان ………………………………………….. ۶۷

۲-۲-۹) تأثیر بر موازنه ارزی …………………………………………………………………….. ۶۹

۲-۲-۱۰) بیمه و ایجاد اطمینان برای سرمایه گذاری در صنایع جدید……………………. ۷۱

۲-۲-۱۱) تضمین اجرای طرحهای سرمایه‌گذاری به کمک انواع بیمه …………………… ۷۱

۲-۲-۱۲) بیمه و صادرات ……………………………………………………………………….. ۷۲

۲-۲-۱۳) نقش پس‌اندازی بیمه………………………………………………………………….. ۷۵

۲-۲-۱۴) مروری بر تحولات بیمه در ایران ………………………………………………….. ۷۷

۲-۲-۱۵) بررسی شاخصهای ارزیابی فعالیت صنعت بیمه طی سالهای ۱۳۸۱-۱۳۵۰… ۸۹

۲-۲-۱۵-۱) وضعیت صنعت بیمه در جهان و در مقایسه با ایران ……………….. ۹۶

۲-۲-۱۶) علتهای اساسی عدم توسعه بیمه در ایران ………………………………………… ۹۶

۲-۲-۱۷) جایگاه صنعت بیمه در تجارت الکترونیکی ……………………………………… ۹۹

۲-۲-۱۸) آزادسازی و خصوصی‌سازی صنعت بیمه ………………………………………… ۱۰۰

۲-۲-۱۸-۱) خصوصی سازی چیست؟…………………………………………………. ۱۰۱

۲-۲-۱۹) ملاحظات سیاسی برای بازارهای در حال توسعه………………………………… ۱۰۳

بخش سوم- مطالعه موردی

۲-۳-۱) مقدمه ………………………………………………………………………………………. ۱۰۷

۲-۳-۲) تعهدات خاص ………………………………………………………………………….. ۱۰۷

۲-۳-۳) نحوة‌ تنظیم جدول تعهدات …………………………………………………………… ۱۰۸

۲-۳-۴) بررسی تعهدات سپرده شده در بخش خدمات بیمه در چند پروژة منتخب …. ۱۰۸

۲-۳-۵) تجربه چین در آزادسازی خدمات بیمه و الحاق به سازمان تجارت جهانی … ۱۱۱

۲-۳-۵-۱) صنعت بیمه چین…………………………………………………………… ۱۳۱

۲-۳-۵-۲) بیمه گران خارجی در چین………………………………………………. ۱۳۲

۲-۳-۵-۳) تأثیر توافق نامه WTO بر صنعت بیمه چین………………………….. ۱۳۳

۲-۳-۵-۴) اقدامات صنعت بیمه چین برای توافنامه WTO …………………….

2-3-5-5) نتیجه‌گیری ………………………………………………………………….. ۱۳۵

فصل سوم- روش تحقیق

۳-۱) مقدمه ………………………………………………………………………………………….. ۱۳۸

۳-۲) نوع و روش تحقیق ………………………………………………………………………… ۱۳۸

۳-۳) جامعه آماری ………………………………………………………………………………… ۱۳۹

۳-۴) اطلاعات آماری مورد استفاده در مدلهای Panel Data ……………………………..

3-5) مزایای استفاده از مدلهای Panel Data …………………………………………………

3-6) روشهای تخمین مدلهای Panel Data ………………………………………………….

3-6-1) اثرات ثابت …………………………………………………………………….. ۱۴۹

۳-۶-۲) اثرات تصادفی ………………………………………………………………… ۱۵۰

۳-۷) آزمون اثرات ثابت ………………………………………………………………………….. ۱۵۲

۳-۸) تصریح مدل جهت بررسی اثرات عضویت در سازمان تجارت جهانی بر روی صنعت

بیمه کشورهای در حال توسعه …………………………………………………………………… ۱۵۳

تصریح مدل جهت بررسی اثرات عضویت در WTO بر روی شاخص نفوذ بیمه‌ای

در کشورهای در حال توسعه…………………………………………………………… ۱۵۳

تصریح مدل جهت بررسی تأثیر عضویت در WTO بر روی حق بیمه سرانه کشورهای

در حال توسعه ……………………………………………………………………………. ۱۵۴

تصریح مدل جهت بررسی تأثیر عضویت در WTO بر روی سهم کشورهای  در حال

توسعه از کل بازار بیمة جهانی…………………………………………………………. ۱۵۴

۳-۹) روش استفاده از داده‌های آماری مدلهای Panel Data ………………………………

3-10) خلاصه و جمع‌بندی ……………………………………………………………………… ۱۵۵

فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده‌ها

۴-۱) مقدمه ………………………………………………………………………………………….. ۱۵۷

۴-۲) آزمون فرضیه‌ها ……………………………………………………………………………… ۱۵۸

……. ۴-۲-۱) فرضیة ‌فرعی شماره ۱…………………………………………………………… ۱۵۸

……. آزمون برابری عرض از مبدأها…………………………………………………………….. ۱۵۸

……. صحت آماری تخمین ……………………………………………………………………… ۱۵۸

……. تجزیه و تحلیل نتایج……………………………………………………………………….. ۱۵۹

۴-۲-۲) فرضیه فرعی شماره ۲…………………………………………………………………… ۱۶۱

……. آزمون برابری عرض از مبدأها…………………………………………………………….. ۱۶۱

……. صحت آماری تخمین ……………………………………………………………………… ۱۶۱

……. تجزیه و تحلیل نتایج……………………………………………………………………….. ۱۶۲

۴-۲-۳) فرضیه فرعی شماره ۳…………………………………………………………………… ۱۶۳

……. آزمون برابری عرض از مبدأها…………………………………………………………….. ۱۶۳

……. صحت آماری تخمین ……………………………………………………………………… ۱۶۳

……. تجزیه و تحلیل نتایج……………………………………………………………………….. ۱۶۴

فصل پنجم- نتیجه‌گیری و پیشنهادات

۵-۱) مقدمه ………………………………………………………………………………………….. ۱۶۷

۵-۲) نتیجه‌گیری ……………………………………………………………………………………. ۱۶۷

۵-۳) رهنمودها………………………………………………………………………………………. ۱۷۲

منابع و مأخذ

- منابع فارسی……………………………………………………………………………………….. ۱۷۵

- منابع انگلیسی ……………………………………………………………………………………. ۱۸۱

ضمائم و پیوستها…………………………………………………………………………………….. ۱۸۲

فهرست جداول

جدول (۲-۱-۱): مذاکرات ادواری گات در دوره ۱۳۸۱-۱۳۵۰…………………………… ۱۱

جدول (۲-۲-۱): شاخصهای ارزیابی فعالیت صنعت بیمه ………………………………… ۹۲

جدول (۲-۳-۱): تعهدات خاص کشور ترکیه در بخش خدمات بیمه ………………….. ۱۱۲

جدول (۲-۳-۲): تعهدات خاص کشور مالزی در بخش خدمات بیمه………………….. ۱۱۵

جدول (۲-۳-۳): تعهدات خاص اتحادیه اروپا……………………………………………….. ۱۱۸

جدول (۲-۳-۴): تعهدات خاص کشور چین در بخش خدمات بیمه……………………. ۱۲۷

فهرست نمودارها

نمودار (۲-۱-۲): تشریفات الحاق به سازمان تجارت جهانی …………………………….. ۴۲

نمودار (۲-۲-۱): حق بیمة سرانه (۱۳۷۰-۱۳۷۱) ……………………………………………. ۹۳

نمودار (۲-۲-۲) حق بیمة سرانه (۱۳۸۱-۱۳۷۱) …………………………………………….. ۹۴

نمودار (۲-۲-۳) شاخص نفوذ بیمه‌ای (۱۳۸۱-۱۳۵۰) ……………………………………… ۹۵

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: اثرات اقتصادی الحاق ایران , سازمان تجارت جهانی , صنعت بیمه ,
:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

تاریخچه بیمه در ایران

در سال ۱۳۱۰ خورشیدی ، فعالیت جدی ایران در زمینه بیمه آغاز شد . در این سال بود که قانون و نظامنامه ثبت شرکتها در ایران به تصویب رسید و متعاقب آن بسیاری از شرکتها بیمه خارجی از جمله گستراخ ، آلیانس ، ایگل استار ، یورکشایر ، رویال ، ویکتوریا ، ناسیونال ، سویس ، فنیکس ، اتحادالوطنی و … به تأسیس شعبه یا نمایندگی در ایران پرداختند .

گسترش فعالیت شرکتهای بیمه خارجی ، مسؤولان کشور را متوجه ضرورت تأسیس یک شرکت بیمه ایرانی کرد و دولت در شانزدهم شهریور ۱۳۱۴ شرکت سهامی بیمه ایران را با سرمایه ۲۰ میلیون ریال تأسیس نمود . فعالیت رسمی شرکت سهامی بیمه ایران از اواسط آبان ماه همان سال آغاز شد . تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران ، نقطه عطفی درتاریخ فعالیت بیمه ای کشور به شمار می رود زیرا از آن پس دولت با در اختیار داشتن تشکیلات اجرایی مناسب ، قادر به کنترل بازار و نظارت بر فعالیت مؤسسات بیمه خارجی شد . دو سال پس از تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران یعنی در سال ۱۳۱۶ ، « قانون بیمه » در ۳۶ ماده تدوین شد و به تصویب مجلس شورای ملی رسید  . پس از آن نیز مقررات دیگری در جهت کنترل و نظارت بر فعالیت مؤسسات بیمه از طریق الزام آنها به واگذاری ۲۵ درصد بیمه نامه های صادره به صورت اتکایی اجباری به شرکت سهامی بیمه ایران وضع شد ؛ در این رهگذر ، الزام به بیمه کردن کالاهای وارداتی و صادراتی و اموال موجود در ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور نزدیکی از مؤسسات بیمه که در ایران به ثبت رسیده اند ، بر استحکام شرکتهای بیمه افزود .

فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول

تاریخچه بیمه ۲

قصل دوم

تقسیم بندی انواع بیمه                                                                               ۵

قرارداد ۸

بیمه ۱۱

تعهدات بیمه ۱۴

حدود تعهدات بیمه گذار در اعلام خطر موضوع بیمه                                        ۱۶

پرداخت حق ۱۷

بیمه آتش ۲۱

شکست ۲۴

بیمه تمام خطر مقاطعه کاران                                                                      ۲۸

اطلاعات مورد نیاز برای ارزیابی ریسک                                                       ۳۲

بیمه های مسئولیت مدنی                                                                           ۳۴

انواع بیمه مسئولیت مدنی                                                                          ۳۶

بیمه حمایت و پس انداز                                                                            ۵۷

بیمه نامه های مختلط عمر و پس انداز                                                           ۵۸

فصل سوم

نمودار سازمانی بیمه آسیا                                                                           ۶۲

اهم وظایف و اختیارات و مسئولیتها در بخش اداره خسارت جانی                        ۶۳

ارتباط بین روژه مزبور با درس پروژه مالی                                                   ۶۴

 

فصل چهارم

ثبت اسناد ۶۸

ثبت اسناد ۶۸

وارد کردن اطلاعت پرونده ها                                                                   ۶۸

گرفتن استعلام از پرونده ها                                                                       ۶۹

صدور چک و تاییدیه پرداخت چک                                                           ۶۹

پرفراژ چک و تاییدیه پرداخت چک                                                           ۶۹

تهیه صورت مغایرت بانکی                                                                        ۷۰

تکمیل کردن دفتر حواله خسارت                                                                ۷۰

فصل پنجم

خلاصه و ۷۲

فصل ششم

فرمهای دوره کارآموزی                                                                           ۷۳

منابع

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بیمه در ایران , بیمه , بیمه ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

در پژوهش حاضر، تأثیر تابش اشعه لیزر کم توان بر وزوز بیماران دارای سابقه ضربه صوتی حاد و یا مزمن را بررسی نمودیم. و نیز شاخصه‌های آزمونهای الکتروکوکلئوگرافی و آزمون گسیلهای صوتی ناشی از اعوجاج را نیز قبل و بعد از تابش اشعه لیزر، ثبت و بررسی نمودیم. بیماران حدود ۱۲ جلسه تحت درمان با لیزر کم توان m.w 200 به مدت حدود ۴۲ دقیقه  قرار می‌گرفتند و این روند درمان ۲ مرتبه در هفته و به مدت ۱۲ جلسه صورت گرفت. طول موج لیزر مورد استفاده n.m 830 بود. ارزیابیهای ادیومتری تون خالص و ادیومتری ایمیتانس و ارزیابی وزوز شامل تطابق بلندی و تعیین زیر و بمی وزوز، میزان بلندی ذهنی وزوز بر حسب معیار قیاسی- دیداری و میزان آزاردهندگی ذهنی وزوز بر حسب معیار قیاسی- دیداری و آزمون الکتروکوکلئوگرافی و گسیلهای صوتی ناشی از اعوجاج نیز قبل  و بعد از دوره لیزر درمانی ثبت و بررسی گردید. تطابق بلندی وزوز با  تغییرات آماری معناداری را در قبل و بعد از تابش اشعه لیزر کم توان نشان داد. میزان بلندی ذهنی و آزار دهندگی ذهنی نیز کاهش یافت و لی بدلیل محدود بودن تعداد نمونه‌گیری این اختلاف معنادار نبود.

مقدمه:

وزوز درک صدا یا نویز بدون حضور یک منبع خارجی واقعی می‌باشد که این عارضه همراه با انواع گوناگون کم شنوایی می‌باشد وزوز اغلب با کم شنوایی ناشی از نویز همراه می‌باشد. مطالعات اپیدمیولویک نشان داده‌اند که حدود ۱۷% از جمعیت وزوز دارند در حالیکه تنها فقط ۵/۰ الی ۶/۱ % به طور شدیدی تحت تأثیر قرار می‌گیرند. در میان افراد با آسیب شنوایی حدود ۶۷% از وزوز رنج می‌برند (Zenker.F 2004)

در این پژوهش، تأثیر اشعه لیزر کم توان را بر وزوز و شاخصه‌های آزمون الکتروکوکلئوگرافی و آزمون گسیلهای صوتی ناشی از اعوجاج را بررسی نمودیم. اشعه لیزر کم توان، یک روش غیر تهاجمی بدون عوارض جانبی می‌باشد که به جهت پایین بودن توان خروجی لیزر و نیز طول موج منحصر به فرد آن، میزان جذب آن از طریق پوست کاهش یافته و عمق نفوذ پرتو در بافت افزایش می‌یابد. اشعه لیزر کم توان باعث فعالیت ATP سازی در سلولها می‌گردد.

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: آزمون گسیلهای صوتی گوش , بررسی تاثیر تابش اشعه لیزر , اشعه لیزر ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

عفونتهای ادراری یکی از شایعترین عفونتهای دوران کودکی می‌باشد شایعترین عارضه طولانی مدت پیلونفریت حاد ایجاد اسکار کلیوی است (بخصوص در نوزادان کودکان) که ممکن است عملکرد کلیوی را مختل کرده و منجر به عوارضی چون هایپرتانسیون، نارسایی کلیه و کاهش رشد بدن شود بنابراین تشخیص اسکار از اهمیت زیادی برخوردار است برای تشخیص اسکار از روشهای مختلف تصویربرداری از جمله اسکن DMSA IVP و سونوگرافی استفاده می‌شود. دقیقترین و حساسترین روش اسکن DMSA می‌باشد ولی از آنجا که سونوگرافی بدون ضرر، در دسترس و ارزان قیمت است می‌تواند بعنوان روشی جایگزین بکار رود. در این پایان نامه که بطریق کارآزمایی بالینی انجام شده است مقایسه‌ای بین روش سونوگرافی کلیه و اسکن DMSA در تشخیص اسکار کلیوی در کودکان انجام گردیده است. ۳۱ بیمار در فاصله زمانی ۶ ماه مورد بررسی قرار گرفتند و در تمام بیماران حداقل ۳ ماه پس از UTI بررسی صورت گرفت و فاصله انجام اسکن DMSA و سونوگرافی حداکثر دو روز بوده است. کلاً ۶۲ کلیه مورد مطالعه قرار گرفت و تمام سونوگرافیها بدون اطلاع از نتیجه اسکن DMSA و توسط یک رادیولوژیست و با دو نوع پروب فرکانس ۳٫۵ MHz و ۵-۷٫۵MHz و با دستگاه سونوگرافی  انجام گرفت.

بحث و نتیجه:

عفونت دستگاه ادراری یکی از شایعترین عفونتهای دوران کودکی است که به علت عوارض بالقوه خطرناکی که می‌تواند بر جای گذارد از اهمیت خاصی برخوردار می‌باشد و حدود ۲۰%-۵% از موارد ESRD در ارتباط با پیلونفریت و عوارض آن می‌باشد (۴ و ۱).

شایعترین عارضه طولانی مدت پیلونفریت‌ حاد ایجاد اسکار کلیوی است که می‌تواند عوارضی چون HBP، نارسایی کلیه و کاهش رشد بدن ایجاد کند بنابراین تشخیص اسکار از اهمیت زیادی برخوردار است و برای تشخیص اسکار از روشهای مختلف تصویربرداری از جمله اسکن DMSA، IVP و سونوگرافی استفاده می‌شود. مقایسه روشهای تصویربرداری برای تشخیص اسکار کلیه قبلاً در مطالعاتی بررسی شده که نتایج ضد و نقیضی داشته‌اند که به اختصار گفته خواهد شد.

در سال ۱۹۹۸ آقای BARRY و همکارانش نتایج سونوگرافی و DMSA را در تعیین اسکار کلیوی در کودکان با هم مقایسه نمودند. DMSA در یک پریود ۳-۱ ماهه پس از عفونت در طول یک دوره ۴ ساله در کودکان انجام گردید. در این مطالعه ۳۳۹ بیمار ارزیابی شدند که ۳۰ بیمار فقط یک کلیه داشتند بنابراین ۶۴۸ کلیه توسط سونوگرافی در یک پریود ۴ ماهه مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آن با DMSA مقایسه گردید. در این مطالعه یکسری کرایتر یا برای اسکار کلیه در نظر گرفته شد کرایتریای ماژور (نزدیکی اکوی سینوس به سطح کلیه)، متوسط (دیده نشدن پیرامیدها، نامنظمی حدود)، مینور (کم شدن وضوح اکوی کپسول، اتساع کالیسی). و تمام سونوگرافیها توسط دو رادیولوژیست مجرب در امر سونوگرافی کودکان انجام گرفت. اسکار موضعی در سونوگرافی در ۶/۱۷% و در DMSA در ۴/۱۹% از کلیه‌ها دیده شد. نازکی یکدست کورتکس بدون اسکار موضعی هم در سونوگرافی و هم در DMSA در ۸/۶% از کلیه‌ها دیده شد. در ۱/۷۲% از کلیه‌ها اسکار نه در سونو و نه در DMSA مشخص نگردید. در این مطالعه مشخص شد که سونو ارزش پیشگویی مثبت ۹/۹۳% و ارزش پیشگویی منفی ۳/۹۵% حساسیت ۸۸% و اختصاصیت ۷/۹۷% و دقت ۸/۹۴% برای تعیین اسکار کلیوی در کودکان دارد. (۷)

فهرست مطالب

عنوان                                                                                        صفحه

فصل اول

کلیات …………………………………………………………………………………………………

پیشگفتار …………………………………………………………………………………………….

اسکار کلیه …………………………………………………………………………………………..

ارزیابی اسکار کلیه ………………………………………………………………………………..

درجه‌بندی اسکار کلیه …………………………………………………………………………..

روشهای ارزیابی اسکار کلیه …………………………………………………………………..

IVP …………………………………………………………………………………………………..

اسکن DMSA ……………………………………………………………………………………

سونوگرافی ………………………………………………………………………………………….

فصل دوم

اهداف و فرضیات …………………………………………………………………………………

فصل سوم

روش مطالعه ……………………………………………………………………………………….

فصل چهارم

نتایج …………………………………………………………………………………………………..

سن …………………………………………………………………………………………………….

جنس …………………………………………………………………………………………………

بررسی گزارش‌های سونوگرافی در مقایسه با گزارش‌های اسکن DMSA ……

فصل پنجم

بحث ………………………………………………………………………………………………….

نتیجه و پیشنهاد ……………………………………………………………………………………

منابع …………………………………………………………………………………………………..

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی ارزش تشخیصی سونوگرافی , اسکار کلیوی در کودکان , سونوگرافی ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

بدیهی است ، بازیگری انسانی ترین هنرهاست . از آن جهت که همدم روح ، کالبد ، پدیده ها و جهان پیرامون آدمی‌است ، به مکاشفه ای می‌ماند که جز با از میان بردن موانع بازدارنده و آزار دهنده موجود در کار انسان نمایشگر ، امکان بروز نخواهد یافت .

بازیگری فن مقابله آدمی‌با خود است و یافتن یا ایجاد بهانه ای برای تسلط نقش بر بازیگر .
چگونه ایفای نقش کنم ؟

این پرسشی است که هر بازیگر از خود در ابتدای کارش بر روی متن نمایشنامه و کاراکتری که قرار است بازی کند ، می‌پرسد و با استفاده از دانش علمی‌و تجربی خود سعی می‌کند که به آن پاسخ دهد . در واقع او برای شخصیت پردازی درست نیاز به دانش و تجربه تئائری دارد و در این میان تئوریهای موجود تئائر نقش ویژه‌ای را ایفا می‌کند . احتمالاً تئوری  از زمانیکه علم رو به پیشرفت گذاشته است اهمیت بیشتری پیدا کرده است و در واقع هر تئوری چکیده تجربیات و آموخته های یک یا چند نسل از پیشینیان است ، پس بایستی با تأمل و احترامی‌خاص با آنها برخورد کنیم . نکته دیگر اینکه ما بواسطه همین تئوریهاست که می‌توانیم به تجربیات جدید دست پیدا کنیم و همین تئوریها هستند که اندوخته علمی‌ما را تشکیل می‌دهند و گاهی اوقات نیز با توجه به شرایط بایستی حذف و تعدیل شوند .

فهرست مطالب
عنوان                                                                                           شماره صفحه

مقدمه ……………………………………………………………………… ۱

فصل اول :

۱ –۱ شناخت نویسنده …………………………………………………………………….. ۵

۱-۲ بسترهای نمایشنامه …………………………………………………………………… ۹

۱-۳ تحلیل کلی نمایشنامه ………………………………………………………………… ۱۲

۱-۴ فضا و عناصر دراماتیک نمایشنامه ……………………………………………….. ۲۰

۱-۵ روابط و چگونگی ارتباط اشخاص نمایشنامه…………………………………. ۲۶

فصل دوم :

۲-۱ تشریح نقش انتخابی بر اساس تیپ یا شخصیت…………………………….. ۳۲

۲-۲ تشریح کلی و عام شخص…………………………………………………………… ۳۶

۲-۳ تشریح وضعیت جانبی نقش……………………………………………………….. ۳۹

۲-۴ تشریح وضعیت روحی / روانی نقش و پیچیدگی های آن ……………… ۴۲

۲-۵ تشریح شرایط و موقعیتهای محیطی و غیر محیطی شخص بازی …….. ۴۵

فصل سوم :

الف : رفتار بیرونی ………………………………………………………………………….. ۵۱

ب : رفتار درونی……………………………………………………………………………… ۵۲

ج : ریتم نمایش ………………………………………………………………………………. ۵۳

فصل چهارم :

۴-۱ تشریح نظر و تحلیل کارگردان در بارة نقش …………………………………. ۵۶

۴-۲ تشریح شیوه و مکتب انتخابی کارگردان در هدایت جمعی گروه و نوع

بازی بازیگران …………………………………………………………………………………. ۶۳

۴-۳  نکته های مورد توافق و اختلاف بازیگر و کارگردان درباره نقش …….. ۶۹

۴-۴ تشریح و گزارش جلسات تمرین…………………………………………………. ۷۲

فصل پنجم :

۵-۱ نتیجه گیری …………………………………………………………………………….. ۷۶

۵-۲ منابع و ماخذ…………………………………………………………………………….. ۷۸

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: چگونگی شکل گیری کاراکتر , شکل گیری کاراکتر ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه
من ری (Man Ray) کیست
من ری کیست؟ پاسخ به این پرسش آنقدرها هم ساده نیست. همگی ما این تجربه را داشته ایم که در زندگی روزمره خود وقت و انرژی زیادی را صرف شناخت انسانهای اطرافمان کرده ایم و چه بسا در بسیاری موارد ناکام مانده ایم، حال اینکه این انسانها با ما همراه بوده اند و ارتباط مستقیمی بین ما و ایشان وجود داشته، ارتباطی زنده که تا حدی تحت کنترل ما بوده ولی بازهم موفق نشده ایم تا شخصیت اطرافیانمان را آنطور که باید و شاید بشناسیم.
حال چگونه ممکن است که چنین خوش خیال باشیم و بپنداریم که با بررسی چند تابلو و دیدن آثاری چند از یک هنرمند می توانیم به شناخت وی نائل آییم!
البته این یک نوع رهیافت در دنیای هنر است؛ می توانیم اصلاً به هنرمند توجه چندانی نکنیم و آثار وی را همچون موجوداتی مستقل و جاودان در نظر بگیریم وسعی کنیم با آنها همان ارتباطی را برقرار کنیم که مثلاً با دوستمان برقرار می کنیم!
ولی آیا واقعاً همینطور است؟ آیا یک اثر هنری به جز آنچه به چشم می آید (در مورد هنرهای دیداری ) و یا شنیده می شود (در مورد هنرهای شنیداری ) هیچ چیز دیگری را نشان نمی دهد؟!

فهرست مطالب

عنوان                                                                                             صفحه

 

من ری را بشناسیم…………………………………………………………………………………. ۱

من ری: تعالیم، الگوها و اهداف……………………………………………………………….. ۴

نقاش خوابها…………………………………………………………………………………………. ۱۲

     – طراحی از رویا………………………………………………………………………………. ۱۲

     – از آنچه که نمی توانم عکس بگیرم نقاشی می کنم!…………………………….. ۳۱

سخن آخر…………………………………………………………………………………………….. ۳۴

فهرست تصاویر……………………………………………………………………………………… ۳۵

منابع و ماخذ…………………………………………………………………………………………. ۳۶

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: من ری نقاش خوابها ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

جنبه های تاریخی:
با نگاهی به تاریخ بشر سبک های گوناگون و مشخصی را در پهنه وسیع زندگی موسیقایی انسان مشاهده می کنیم که همیشه هم در حال تحول بوده اند. ما شاهد رشد و پیشرفت گامهای پنتاتونیک  در شرق آسیا، صورت های ظریفی از اوزان چندآوایی در به صدا در آوردن ناقوسها  و دیگر آلات موسیقی ضربی  در نواحی اطراف اندونزی و جنوب شرقی آسیا هستیم. در غرب آسیا، محدوده عربی زبان شمال آفریقا، ایران، پاکستان، هند و بنگلادش چنان نظام ملودیکی به ثمر رسیده است که در نهایت زیبایی و هماهنگی قرار دارد و در آن از صدای انسان به عنوان زیباترین و رساترین عنصر موسیقایی استفاده می شود.
آنگاه می رسیم به سیاهان آفریقا و در آنجا شاهد کهن ترین اوزان بشری هستیم که از آنها به عنوان ضروری ترین عناصر اجتماعی استفاده می شده، اجتماعی که در آن زندگی بشر پوشیده در اصوات بوده و این اصوات بودند که در عملی ترین و در عین حال رویایی ترین وجه ممکن به زندگی بشر آن دوره معنی می دادند.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                     صفحه

 آغاز سخن……………………………………………………………………………………………… ۲

فصل اول

جنبه های تاریخی…………………………………………………………………………………… ۳

جنبه های عرفانی و معرفت شناسانه………………………………………………………….. ۶

تجربه زیباشناسانه موسیقی درهند……………………………………………………………… ۱۵

فراگیری موسیقی هندی…………………………………………………………………………… ۱۷

بررسی اسطوره شناسانه راگاها در موسیقی هندی………………………………………… ۱۹

ناگاوارالی و پوناگاتودی، راگا……………………………………………………………………. ۲۱

وارالی، راگا……………………………………………………………………………………………. ۲۱

مگارانگینی یا مگ مالر، راگا……………………………………………………………………… ۲۱

دیپاکا، راگا…………………………………………………………………………………………….. ۲۲

گونداک ری آ، راگا…………………………………………………………………………………. ۲۴

آهی ری، راگا………………………………………………………………………………………… ۲۶

سخن آخر……………………………………………………………………………………………… ۲۹

فصل دوم

رقص (Dance)………………………………………………………………………………………

شرح اسلایدها……………………………………………………………………………………… ۵۳

منابع و مآخذ……………………………………………………………………………………….. ۵۵

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: موسیقی هندی , نغمـة عشـق ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

زندگی شهرنشینی و قرارگیری صرف انسانها در روزمرگی های مدرن در شهرهای صنعتی. آدمی را به صورت یک ماشین زنده که دارای حیات است درآورده، البته تمامی تلاشهای بشر قاعدتاً باید براساس رسیدن به زندگی راحت تر و سهل تر و جایگزین کردن هر چه بیشتر انرژی فکری انسان بجای انرژی ماهیچه ای باشد. با این وجود به فراموشی سپردن احساسات و فرهنگ، خستگی های زندگی شهری و عدم توجه به محیط زیست و … انسانها را در شهرهای بزرگ رفته رفته به این مسیر سوق می‎دهد که راهی برای انتقال محیط کاری و زندگی خود به شهرهای کوچک که کمتر در معرض اینگونه آلودگی ها هستند قرار دهد.

پایتخت کشور ما نیز به صورت یک ابرشهر با آلودگی های گوناگون اعم از محیطی و غیرمحیطی درآمده است و رفته رفته در بین مردم تهران گرایش به خروج از تهران و اسکان گزینی در سایر شهرهای کوچکتر و خوش آب و هواتر دیده می‎شود. یکی از این شهرهای نسبتاً نزدیک شهر رشت می باشد، که ضمن داشتن آب و هوای خوب امکانات شهری مناسبی هم دارد. این شهر امکانات رفاهی قابل توجه، ترافیک کم، طبیعتی زیبا، نزدیکی به دریا و دارای جاده ها و راههای مسافرتی مناسبی دارد. البته آب و هوایی مرطوب دارد که عادت کردن به آن خیلی کار دشواری نمی باشد. این پروژه در واقع روند اقدام یکی از ساکنان تهران که تصمیم به نقل مکان به رشت را دارد می‎باشد و به دلیل اینکه محیط مناسب برای زندگی جزء اولین نیازهای انسان است به عنوان دکوراتور کارفرمای این پروژه از من دعوت به همکاری کرده‌اند.

این واحد مسکونی در یک مجتمع واقع شده که به تازگی سفت کاری آن آغاز شده است و پیش بینی می‎شود که تا پایان پاییز یا حداکثر پایان دی ماه پایان یابد.

فاز اجرای این پروژه بعد از پایان سفت کاری این مجتمع آغاز می‎شود و تا آن موقع ساخت ماکت و خرید برخی وسایل یا ساخت برخی المانها صورت می‎گیرد.

البته روند طراحی و ساخت یکی از المانها بطور کامل در این پروژه آورده شده است. امید به اینکه تلاش این جانب برای ارائه هرچه بهتر این پروژه نتیجه بخش بوده باشد.

فهرست:

مقدمه

۱- بخش طراحی محیطی

-         اولین مذاکره با کارفرما

-         تهیه پرسشنامه برای کارفرما

فاز تحقیق طراحی محیطی:

-         تحقیقات محیطی

-         تحقیقات فردی

-         جمع بندی اطلاعات

-         پردازش اطلاعات

فاز طراحی محیطی:

-         طراحی مقدماتی

-         غربال طرحها

-         انتخاب طرح برتر

-         تهیه نقشه برای ماکت

-         ساخت ماکت

۲- بخش طراحی المان

فاز تحقیق طراحی بر مبنای فیوچردیزاین:

بررسی پارامترهای تحقیقی

-         پاسخ به چند سؤال

-         پردازش اطلاعات

فاز طراحی المان:

-         اسکچ های مقدماتی:

-         غربال طرحها:

-         انتخاب سه طرح برتر

-         ارائه روشهای خلاقه:

-         ساخت ماکت و تهیه ۳D :

فاز اجرای المان:

-         تهیه نقشه های اجرایی و تعیین متریال.

-         جدول نازککاری

-         توضیح روش ساخت

-         تحویل به کارفرما

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: طراحی دکوراسیون , طراحی دکوراسیون آپارتمان , طراحی المان محیطی ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه
تلقی ما از « واقعیت » آن چیزی است که در اطرفمان می گذرد بی آنکه ما بعنوان نیروئی کارساز در شکل دادن آن مشارکت کنیم مثلا گردش زمین به دور خورشید از دیدگاه ما واقعیتی مسلم و بدیعی است چرا که بوسیله اراده طبیعت صورت می گیرد .
« نیروی استقلال آدمی در مواجهه با « واقعیت » اغلب مقهور روابط زنجیره ای علت و معلولی
می شود و در نهایت راهی جز قبول آن به عنوان « واقعیت » اول (First Real) یا « بازتاب فیزیکی » هستی ندارد . اما این یک روی سکه است .آدمی آمیخته از دو جهان عظیم و پرانرژی است
« واقعیت » به ما می گوید که زمین به دور خویش وبه دور خورشید میگردد اما « واقعیت برتر» این پدیده را به مثابه یک سوال هستی شناسانه فلسفی مطرح می کند .
«آدمی موجود غریبی است که هر اینه در وجود خود مداقه کندبیشتر به این نکته پی می برد که « نشانی از خداوند را بر دوش می کشد » در طول تاریخ از ظهور بشرتاکنون همواره میلی برای کاوش رازهای جهان با انسان همراه بوده است و در این راه آنچه به آدمی نیرو می داده تاسیر تکامل عقلانی خویش را بپیماید اعتماد قلبی او به امکان وجود جهانی آرمانی و مطلوب و لو در ذهنش بوده است .

فهرست مطالب

عنوان……………………………………………………………………………………………………… صفحه

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………

بخش اول : تقدس

فصل ۱ : تعریف تقدس وروحانیت در هنر ……………………………………………………….

فصل ۲: تقدس در هنر …………………………………………………………………………………

بخش دوم : تقدس هنر

فصل ۱: تعریف هنر……………………………………………………………………………………..

فصل ۲ : انسان و بیان احساسات مقدس در هنر …………………………………………………

فصل ۳: شناخت معنوی هنر ………………………………………………………………………….

فصل ۴: تبار شناسی هنر مقدس ……………………………………………………………………..

فصل ۵: دین و هنر معنوی ……………………………………………………………………………

فصل ۶: نمونه ای از سبک شناختی ………………………………………………………………….

بخش سوم : تقدس در نقاشی

فصل ۱: تقدس نقاشی ………………………………………………………………………………….

فصل ۲: معنای تقدس در نقاشی و چند نمونه آمار ………………………………………………

فصل ۳: تقدس رنگ در نقاشی ………………………………………………………………………

 

بخش چهارم: الحاقات

-        نتیجه گیری

-        فهرست منابع و ماخذ

-        فهرست تصاویر

-        منابع اینترنتی

-        واژگان فارسی

-        واژگان لاتین

-        گزارش کار عملی

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: چیستی تقدس , چیستی تقدس در نقاشی ,
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

پیشگفتار

در این پیشگفتار ابتدا ما خلاصه ای از زندگی نامه دلاکروا ، نقاش برجسته که در ۳۰ آوریل ۱۷۹۸ میلادی به دنیا آمد، می پردازیم و دلاکروا هنرش را از مادرش به ارث برد و با اینکه وی در دوره نوجوانی پدر و مادر خود را از دست داد وی هیچگاه خود را در این راه گم نکرد و به جنگ های آفریقا رفت و شاهکارهای متعددی خلق کرد و آثار معروف او قتل عام کیوس ، فاجع سیو، آزادی و رهبر مردم از آن جمله است. در هنر کلاسیک آزادی اندیشه و فراگیری دموکراسی ظاهراً هرگز با خشونت و انتظام سازگار نیست و رابطه پس طبیعت گرایی و انتزاع در هنرهای تجسمی عصر کلاسیک حتی از آنچه در نمایشنامه می بینیم پیشرو و بارزتر است.

رمانتیک جنبشی است که در اواخر دوره هیجدهم و اوایل سده نوزدهم فسخ و شکل گرفت، رمانتیسم بیشتر گرایش ذهنی ارائه می دهد تا مجموعه ای روش های سبک شناسنامه و بیشتر با بیان ایده ای مرتبط است و نوکلاسیک را باید نهفتی بر پسندی هشیارانه دانست که در سده هیجدهم واکنشی انزجار آمیز علیه افرط گریها و هنر نماییهای باروک دارد و کلاسیسم هنری است بر مبنای اصول و الگوهای ریشه یافته از دوران باستان، و این اصطلاح در برابر هنر رمانتیک است و ویژگی رمانتیک از رشد دادن به جنبه های اجتماعی بود. رئالیسم یکی از جنبش های هنری و ادبی سده نوزدهم است که در فرانسه به وجود آمد و داده رئالیسم یعنی طبیعت گرایی می باشد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                   صفحه

پیشگفتار

مقدمه………………………………………………………………………………………………………….. ۱

فصل اول : کلاسیک و رمانتیک

هنر اوزن و لاکروا ………………………………………………………………………………………… ۳

هنر کلاسیک و دموکراسی……………………………………………………………………………… ۵

رمانتیک   …………………………………………………………………………………   ۸

نئوکلاسیک …………………………………………………………………………………………………. ۱۰

رمانتیک در برابر کلاسیک …………………………………………………………………………….. ۱۳

مقایسه کلاسیک و رمانتیک……………………………………………………………………………. ۱۴

فصل دوم : رئالیست و ناتورالیست

گوستا و کوربه …………………………………………………………………………………………….. ۲۱

ژان فرانسوا میله……………………………………………………………………………………………. ۲۳

انور دمیه……………………………………………………………………………………………………… ۲۵

نانوتورالیست……………………………………………………………………………………………….. ۲۸

 فصل سوم : امپرسیونیسم و تئوامپرسیونسیم

امپرسیونسیم…………………………………………………………………………………………………. ۳۶

امپرسیونسیم در سینما و عکاسی……………………………………………………………………… ۴۲

پیدایش نئوامپرسیونیسم…………………………………………………………………………………. ۴۳

نئوامپرسیونسیم…………………………………………………………………………………………….. ۴۷

فعالیت های وان گوگ ………………………………………………………………………………….. ۵۳

نظریه سینیاک……………………………………………………………………………………………….. ۵۴

نتیجه گیری ………………………………………………………………………………………………… ۵۸

فهرست منابع ………………………………………………………………………………………………. ۶۰

شرح کار عملی

تصاویر کار عملی

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: نئوامپرسیونسیم , از دلاکروا تا نئوامپرسیونسیم ,
:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

انسان بدوی چون «دم» یا «روان» خود را شناخت، بر او نام همزاد داد و در تصویر برکه‌ها با او ملاقات و در سایه هایش او را همراه نمود و موجودات دیگر را نیز به خود قیاس سپس بر این باور شد که جادو علمی است قابل اطمینان و او را از گزند حوادث مصون و بر غلبه با دشمنان یاری می دهد . او با جادو ، رقصها ، شکلهای نقاشی شده بسیار ساده و انتزاعی و باورهایی راسخ ، بر مراسم جادویی تأکید می ورزید و این اعمال را تنها داروی امراض و برکت ریزش باران و غلبه بر رقیب و شکار می دانست . ولی هر چه از عمر بشر گذشت ، برخورد او  با عالم خارج بیشتر ، و آزمایشهای او مکررتر شد . حوزه دید و دریافت او وسعت گرفت و مفاهیم کهنه بی اعتبار گشت . بشر بیش از بیش به جدایی بی جان و جاندار و انسان و حیوان پی برد . جان را به حیوانات و گیاهان مختص ساخت و خود را واجد چیزی پنداشت برتر و فاخرتر از جان سائقه خودبینی بر آن شد که «روان» یا «روح» آدمی کاملا” از جسم مستقل است و بر خلاف «جان حیوانی» با مردن تن، نمی میرد .

فهرست
عنوان    صفحه
چکیده
پیشگفتار
مقدمه    ۱
فصل اول: ضمیرناخودآگاه چیست
بخش اول
ضمیر ناخود آگاه چیست؟    ۹
آشنایی با دو نیمکره    ۱۲
بخش دوم
فروید و ضمیر ناخودآگاه    ۲۱
نظریه‌هایی در مورد ناخودآگاه    ۳۰
فصل دوم : آفرینش هنری کودکان
بخش اول
تاریخچة مطالعة نقاشی کودکان    ۴۱
طبقه‌بندی مراحل رشد نقاشی در کودکان    ۴۲
الف – خط‌خطی کردن ( از تولد تا دو سالگی )    ۴۳
ب – از دوسالگی تا پنج سالگی ( ماندالا)    ۴۵
ج – پنج تا هشت سالگی (شفاف‌بینی‌ )    ۴۸
د- هشت تا سیزده سالگی (واقع‌گرایی بصری)    ۴۹
مراحل رشد از دیدگاه پیاژه     ۵۱
مراحل رشد از دیدگاه فروید    ۵۸
بخش دوم
نقاشی چیست؟    ۶۶
الف – خط     ۶۷
ب – فضا    ۶۸
ج – رنگ    ۶۹
د – تصویر     ۶۹
هـ – سنبلها و نمادها    ۷۰
نظریهای ادراکی تصاویر    ۷۲
الف – نظریه‌های پرسپکتیو ـ فرافکنی    ۷۲
ب – نظریه‌های بوم شناختی گیبسون    ۷۴
ج – نظریة ساختمان‌گرایان دربارة ادراک تصویر    ۷۶
د – نظریة گشتالت ادراک تصویری    ۷۹
بخش سوم
فرآیندهای پیچیده نقاشی و تأثیرات آن بر نقاشی کودکان    ۸۴
الف – زبان گرافیکی در نقاشی کودکان    ۸۵
- شکلهای ساده    ۸۵
- رجهان الگو و حرکت    ۸۸
- ترکیب‌بندی شکلهای و خطوط    ۸۹
- تعیین محل    ۹۰
- ترتیب و توالی    ۹۱
- برنامه‌ریزی    ۹۲
- طرح    ۹۳
ب – تأثیر موقعیت نسبی نقاشی    ۹۵
ج – تأثیر سرمشقهای بصری و مکانی    ۹۶
فصل سوم
افکار فروید و کاربردهای ضمیر ناخودآگاه در شکل‌گیری سبک سوررآلیسم
بخش اول
هنر نوین    ۱۰۹
سرآغاز    ۱۰۹
الف – مفهوم، شناخت، تصویر    ۱۱۰
ب – سبک، شکل، محتوا    ۱۱۳
بخش دوم
دادا بستری برای سوررآلیسم    ۱۱۸
الف – باروک تا دادا    ۱۱۹
ب – داداایسم    ۱۲۵
- آ‎غاز کار    ۱۲۵
- مانیفست‌ و بیانیه‌ها    ۱۲۹
- نتیجه و پایان کار داداایسم    ۱۳۱
بخش سوم
فروید و مراتب سوررآلیسم    ۱۳۶
الف – اتوماتیسم پدیده خود انگیختگی    ۱۳۶
ب – ضمیر ناخودآگاه    ۱۴۲
- تخیل    ۱۴۴
- رؤیا    ۱۴۷
- نماد    ۱۵۱
ج – از ارسطو تا هگل    ۱۵۴
د -نظریه‌های هنری فروید    ۱۵۹
تصعید یا برتر نمودن    ۱۶۱

بخش چهارم
سوررآلیسم
الف- آغاز کار    ۱۶۵
ب- بحثی در باب سوررآلیسم    ۱۶۶
فصل چهارم:
مقایسه نقش ضمیر ناخودآگاه در آثار هنری کودک و هنرمندان سوررآلیسم
بخش اول
روش تحلیلی ساختار نقاشی کودکان    ۱۶۹
سرآغاز    ۱۶۹
بررسی ویژگی‌های ساختاری و محتوای نقاشی در کودکان    ۱۷۱
الف – تحلیل فضای نقاشی کودکان    ۱۷۱
ب – خطوط ترسیمی    ۱۷۵
ج –رنگ و تخیلات    ۱۷۷
- نماد رنگها    ۱۸۴
جنبه های تحلیلی ساختار نقاشی کودکان    ۱۹۰
الف – نمادگرایی‌ کلی و اجزای نمادین در نقاشی کودکان    ۱۹۱
- خانه – درخت – آدمک    ۱۹۱
بررسی سمبولیک ( اعضای آدمک )    ۲۰۴
الف – سر     ۲۰۴
ب – صورت    ۲۰۴
ج – تنه    ۲۰۷
د – اعضا    ۲۰۸
هـ – خورشید و ماه    ۲۱۱
و – حیوانات    ۲۱۳
نقاشی و ناسازگاری    ۲۱۵
- عقب افتادگی ذهنی    ۲۱۷
تفسیر نقاشی کودکان    ۲۱۸
سایه زدن    ۲۱۸
هنر و درک هنری کودکان    ۲۲۹
بخش دوم
تحلیل آثار نقاشی سوررآلیسم    ۲۳۲
سر آغاز     ۲۳۲
تحلیل در آثار نقاشی سوررآلیسم    ۲۵۸
اتوماتیسم در اروتیسم درسوررآل    ۲۶۰
نقش جنسیت در آثار کودکان    ۲۸۹
الف – ترسیم آدمک و مراحل تحول عاطفی    ۲۸۹
- مرحله دهانی    ۲۸۹
- مرحله مقعدی    ۲۹۰
- مرحله احلیلی    ۲۹۱
- مرحله اد‌یپی ـ تناسلی    ۲۹۲
ب – اولین ترسیمهای کودک از اختلاف جنسیت    ۲۹۳
ج – رمزگرایی جنسی در نقاشی    ۲۹۴
د – نمادهای جنسی در آثار نقاشی کودکان    ۲۹۶
نتیجه گیری    ۳۰۹
منابع و مآخذ    ۳۱۵

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: نقش ضمیر ناخودآگاه , نقاشی کودکان , سبک سورر آلیسم ,
:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

محیط اطراف ما، خانه هایی که در آن زندگی می کنیم، همه نیاز مبرمی به برقراری روابط صحیح فرمها، رنگ ها و هم چنین سازمان بندی دقیق بر مبنای اصول بصری دارند.

- انسان به واسطه ی زبان گرافیک می تواند با محیط اطراف خود سخن بگوید و با دیگران ارتباط برقرار کند. استفاده از گرافیک شهری در مساحت فضای داخلی خانه‌ها و فضای بیرونی آن ها یعنی کوچه ها، خیابان و فضای سبز اطراف، در تزئین و زیبا سازی ادارات موسسات و اماکن عمومی نظیر پارکها، نمایشگاهها، فروشگاهها و… برای تمامی افراد در کلیه سطوح اجتماعی و در هر سنی به نوبه خود موثر بوده و مورد نیاز واقع
می شود و در ساختار محیطی مناسب و مطلوب نقش بسزایی دارد. محیط مناسب یعنی فضایی که بشر بتواند در آن جا فارغ از فشارهای ناخواسته زندگی، رشد کرده و شکوفا شود.

گرافیک و تبلیغات شهری یکی از قدیمیترین و خالص ترین فرم های ارتباطات است. از اولین نقاشی بر روی دیوار غارها گرفته تا آخرین ویدئو پروجکشن Video Projection  و ویدئو وال ها Video Walls .

تبلیغات شهری یکی از قدیمی ترین ابزارهای تبلیغات، برای معرفی خدمات و کالاهاست که شامل انواع پوسترها، بیلبوردها، طراحی بدنه اتوبوس ها، اتومبیل ها، استندها و حجم های تبلیغاتی می شود.

فهرست مطالب

 فصل اول: گرافیک محیطی چیست؟ لزوم آن در اجتماع با توجه به شرایط اجتماعی

انسان در فضای اطراف خود ……………………………………………………………………………………

گرافیک محیطی چیست؟

گرافیک محیطی ( محیطهای بسته ) مغازه ها و فروشگاه ها………………………………………….

نقش گرافیک محیطی در اجتماع………………………………………………………………………………

فصل دوم: انواع گرافیک محیطی و نمونه های آن در جهان………………………………………..

انواع گرافیک محیطی……………………………………………………………………………………………..

گرافیک محیطی مسطع یا دو بعدی…………………………………………………………………………..

گرافیک محیطی حجمی یا سه بعدی

تقسیم بندی دیگر گرافیک محیطی……………………………………………………………………………

طراحی فروشگاه ها………………………………………………………………………………………………..

نمونه های گرافیک محیطی……………………………………………………………………………………..

فصل سوم:  سیر تحول گرافیک محیطی همراه با پیشرفت تکنولوژی……………………………

فصل ارتباطات ………………………………………………………………………………………………………

محدوده تکنولوژی در گرافیک محیطی……………………………………………………………………..

 فصل چهارم: گرافیک محیطی در ایران…………………………………………………………………..

وضع کنونی هنر ایران……………………………………………………………………………………………..

سخنرانی های امرا… فرهادی و پرسش و پاسخ در مورد گرافیک محیطی و تبلیغات ایران در اولین همایش گرافیک ایران وپاسخ به سوالات……………………………………………………………………………………………

فصل پنجم: تاثیر گرافیک محیطی و تبیلغات در فروش و مخاطب……………………………….

تاریخچه تبلیغات……………………………………………………………………………………………………

سواد بصری در گرافیک محیطی……………………………………………………………………………….

سابقه تاریخی گرافیک محیطی…………………………………………………………………………………

عوامل گرافیک محیطی و تاثیر آنها در فروش……………………………………………………………..

اصول نظری، پایه های اصلی زیر بنا ترغیب و تبلیغ…………………………………………………….

آرا، و عقاید…………………………………………………………………………………………………………..

فصل ششم: وضعیت گرافیک محیطی و نکات مهم در آن با توجه به نوع کالا……………….

عرضه و تقاضا……………………………………………………………………………………………………….

تبلیغات و ارتباط…………………………………………………………………………………………………….

تبلیغات بازرگانی……………………………………………………………………………………………………

ایجاد احتیاج………………………………………………………………………………………………………….

ازدیاد فروش………………………………………………………………………………………………………….

ایجاد واحدهای عظیم……………………………………………………………………………………………..

هدف از تبلیغات بازرگانی……………………………………………………………………………………….

چه بگوئیم؟…………………………………………………………………………………………………………..

اجزاء تبلیغات محیطی…………………………………………………………………………………………….

تنظیم آگهی…………………………………………………………………………………………………………..

عواملی که در تبیلغات محیطی باید مد نظر باشد…………………………………………………………

سنجش آگهی………………………………………………………………………………………………………..

عوامل داخلی…………………………………………………………………………………………………………

عوامل خارجی……………………………………………………………………………………………………….

فصل هفتم: پوستر………………………………………………………………………………………………..

هنر و پوستر در ایران………………………………………………………………………………………………

عوامل موثر در طراحی یک پوستر…………………………………………………………………………….

پوسترهای سه بعدی……………………………………………………………………………………………….

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی لزوم گرافیک , گرافیک محیطی , گرافیک محیطهای بسته ,
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده مطالب پایان نامه

پایان نامه ای که در دست دارید پیرامون تربیت صدا و بیان بازیگر است، چه بازیگر صحنه و یا سینما. در این پایان نامه به منظور تامین معرفت نظری و هم عملی برای خواننده، نخست تاریخچه مفهوم بیان و فن بیان به میان آورده شده و سیر تحول این علم در طول تاریخ مورد بررسی قرار گرفته و سپس جایگاه زبان در تأتر مطرح گردیده است.

پس از این، در بخش دوم به معرفی اندامهای گفتار، اندامهای تنفسی، آوای صداهای زبان فارسی و ارایه‌ی تمرین هایی در خصوص آنها پرداخته شده است. در بخش سوم عناصر کیفی صدا یا آواهنگ (لحن) مورد بررسی قرار گرفته و بدنبال آن در بخش چهارم اندامهای تشدید کننده‌ی ”آوا“ معرفی گردیده است و همچنین ذکر تمرین هایی چند برای تربیت هر یک از آنها. در خاتمه به عنوان ضمیمه مفهوم زمان و زمانبندی (ضربآهنگ، شتاب، و…) را به میان آورده ایم و از نقش و لزوم رعایت این عناصر در اجرا سخن گفته ایم.

تدارک پایان نامه با روش ترکیبی صورت گرفت. بدین معنا که بخش یکم، تاریخچه، علی‌الاصول به روش توصیفی پیش رفت و  به سرانجام رسید، و سه بخش دیگر به روش تجربی.

فهرست مطالب

صفحه

مقدمه………………………………………………………………………………… ۱
بخش اول: تاریخچه ……………………………………………………………….. ۸
- چشم انداز تاریخی صدا و بیان …………………………………………………………………… ۸

- زبان در تاتر ………………………………………………………………………………… ۳۰
بخش دوم: تکلم……………………………………………………………………. ۵۱

- اندامهای گفتار………………………………………………………………………………. ۵۲

- آوای کلام زبان فارسی ………………………………………………………………….. ۶۲

- توصیف آوایی مصوت­ها و صامت­ها …………………………………………………. ۶۵

- تبیین تمایز صدا و گفتار ………………………………………………………………… ۷۱

- تولید صدا …………………………………………………………………………………… ۷۲

- تنفس(کلیات) ……………………………………………………………………………… ۷۷

- تمرین­ها …………………………………………………………………………………….. ۸۰

بخش سوم: عناصر آواهنگ(لحن) …………………………………………………………….. ۱۱۰

- کیفیت ……………………………………………………………………………………….. ۱۱۲

- قدرت ……………………………………………………………………………………….. ۱۱۶

- زمان …………………………………………………………………………………………. ۱۲۱

- دانگ صدا ………………………………………………………………………………….. ۱۲۴

- تمرین­ها …………………………………………………………………………………….. ۱۲۵
بخش چهارم:تشدید کننده­ها………………………………………………………..

- حلق/ بینی / دهان …………………………………………………………. ۱۳۵

- تنوع دانگ و شتاب…………………………………………………………. ۱۳۷

- تنوع ارتفاع صدا……………………………………………………………. ۱۳۸

- تمرین­ها …………………………………………………………………………………….. ۱۴۰
ضمیمه: زمانبندی…………………………………………………………………………………… ۱۴۷

- شتاب ………………………………………………………………………………………… ۱۴۸

- ضرب ……………………………………………………………………………………….. ۱۵۲

- ضرباهنگ……………………………………………………………………………………. ۱۵۳

- منابع و مآخذ…………………………………………………………….. ۱۵۶

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: صدا برای بازیگر , بیان برای بازیگر ,
:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

خلاصه‌ی مطالب

برآن شدم تا با تلاش مستمر مطالبی را از نظر گرامیتان بگذرانم که بدیع باشد و قابل ارائه، امیدوارم رضایت خاطر شما خوانندگان گرامی را جلب نمایم. دراینجا خلاصه‌ای از مطالبی که مطالعه خواهید کرد آورده شده است.

دریک حلقه‌ی جابجایی و یکدار R، گراف مقسوم علیه صفر، ، گرافی است که رأس های آن مقسوم علیه های صفر غیرصفر R می باشند که درآن دو رأس مجزای xو y مجاورند هرگاه xy=0. این مقاله اثباتی براین مطلب است که اگر R نوتری باشد آن گاه شعاع ،۰،۱ و یا ۲ می باشد و نشان داده می شود که وقتی R آریتن می‌باشد اجتماع مرکز با مجموعه {۰} اجتماعی از ایده آل های پوچ ساز است. زمانی که مرکز گراف مشخص شده باشد می توان قطر  را تعیین کرد و نشان داده می‌شود که اگر R حلقه‌ی متناهی باشد آن گاه میانه زیر مجموعه ای از مرکز آن است. زمانی که R آریتن باشد با به کاربردن عناصری از مرکز  می‌توان یک مجموعه‌ی غالب از  ساخت و نشان داده می شود که برای حلقه‌ی متناهی ، که F میدان متناهی است، عدد غالب  مساوی با تعداد ایده آل های ماکسیمال مجزای R است. و همچنین نتایج دیگری روی ساختارهای  بیان می‌شود.

فهرست

عنوان………………………………………………………………………………………………….

پیش گفتار …………………………………………………………………………………………..

خلاصه‌ی مطالب ………………………………………………………………………………….

۱فصل اول ………………………………………………………………………………………….

۱-۱مقدمه …………………………………………………………………………………………..

۱-۲پیش نیازها ……………………………………………………………………………………

تعاریف ……………………………………………………………………………………………….

قضیه ها………………………………………………………………………………………………

۲فصل دوم …………………………………………………………………………………………

۲-۲مرکز ……………………………………………………………………………………………

۲-۳ میانه ……………………………………………………………………………………………

۲-۴ مجموعه های غالب ……………………………………………………………………….

منابع …………………………………………………………………………………………………………..

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: حلقه های جابجایی , گراف های مقسوم علیه ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

Computing Grid یا شبکه‌های متصل کامپیوتری مدل شبکه‌ای جدیدی است که با استفاده از پردازشگرهای متصل به هم امکان انجام‌دادن عملیات‌ حجیم محاسباتی را میسر می‌سازد. Gridها در واقع از منابع کامپیوترهای متصل به‌شبکه استفاده می‌کنند و می‌توانند با استفاده از برآیند نیروی این منابع، محاسبات بسیار پیچیده را به‌راحتی انجام دهند. آن‌ها این کار را با قطعه قطعه کردن این عملیات و سپردن هر قطعه به‌کامپیوتری در شبکه انجام می‌دهند. به عنوان مثال وقتی شما از کامپیوترتان برای مدتی استفاده نمی‌کنید و کامپیوتر شما به‌ اصطلاح به‌وضعیت محافظ نمایشگر یا Screensaver می‌رود، از پردازشگر کامپیوتر شما هیچ استفاده‌ای نمی‌شود. اما با استفاده از شبکه‌های Grid می‌توان از حداکثر توانایی‌های پردازشگر‌ها استفاده نمود و برنامه‌ای را در کامپیوتر قرار داد که وقتی از سیستم استفاده‌ای نمی‌شود، این برنامه بتواند از نیروی بلااستفاده دستگاه بهره بگیرد و قسمتی از محاسبات بزرگ عملیاتی را انجام دهد.

فهرست مطالب

عنوان    صفحه

مقدمه    …………………………………………….    ۱۲
فصل اول
مبانی گرید    …………………………………………….    ۱۴
Grid computing 1-1 چیست ؟    ……………………………    ۱۵
۲-۱ انواع Grid       …………………………………………….
۳-۱ اهمیت Grid Computing    …………………………………………….
۴-۱ ابزار قدرتمند Globus      …………………………………………….
۵-۱ نگاهی به‌اجزای Grid     …………………………………………….
Grid 6-1  از دید برنامه نویسان    …………………………………………….    ۲۷
۷-۱ پیچیدگی‌ها    …………………………………………….    ۳۰
۸-۱ مقدمه‌ای بر محاسبات توری         ۳۱
۹-۱ مسأله گرید    …………………………………………….    ۳۳
۱۰-۱ گرید و مفاهیم دیگر از محاسبات توزیعی    …………………………    ۳۴
۱۱-۱ فواید محاسبات توری    …………………………………………….    ۳۷
۱-۱۱-۱بهره برداری از منابع مورد استفاده    ……………………………    ۳۷
۲-۱۱-۱ ظرفیت پردازنده موازی     …………………………………………….    ۳۹
۳-۱۱-۱ منابع مجازی و سازمانهای مجازی     ……………………………    ۴۰
۴-۱۱-۱دستیابی به منابع اضافی    …………………………………………….    ۴۲
۵-۱۱-۱ توازن منابع    …………………………………………….    ۴۴
۶-۱۱-۱ قابلیت اطمینان    …………………………………………….    ۴۵
۷-۱۱-۱مدیریت    …………………………………………….    ۴۷
۱۲-۱ استانداردها برای محیط‌های گرید    …………………………………………….    ۴۸
۱-۱۲-۱ استاندارد OGSI    …………………………………………….
۲-۱۲-۱ استاندارد گرید FTP
3-12-1 استاندارد WSRF    …………………………………………….
۴-۱۲-۱ استانداردهای مرتبط با سرویس‌های وب    …………………………..    ۵۱
فصل دوم
امنیت و طراحی گرید    …………………………………………….    ۵۲
-۲۱ معرفی امنیت گرید (گرید Security)    …………………………………………….
۱-۱-۲  نیازهای امنیتی گرید    …………………………………………….    ۵۳
۲-۱-۲  چالش‌های امنیتی موجود در گرید    …………………………………………….    ۵۴
۳-۱-۲  دامنه‌های امنیتی گرید        ۵۴
۴-۱-۲  اصول امنیت    …………………………………………….    ۵۶
۵-۱-۲  اصطلاحات مهم امنیت گرید    …………………………………………….    ۵۸
۶-۱-۲ مجوز اعتبارسنجی     …………………………………………….    ۶۱
۲-۲ طراحی گرید    …………………………………………….    ۶۸
۱-۲-۲ اهداف راه حل    …………………………………………….    ۶۹
۲-۲-۲ توپولوژی گرید    …………………………………………….    ۷۳
۱-۲-۲-۲ Intra گرید    …………………………………………….    ۷۴
۲-۲-۲-۲ Extra گرید    …………………………………………….    ۷۶
۳-۲-۲-۲  Inter گرید    …………………………………………….    ۷۷
۳-۲بررسی برخی از پروژه‌های گرید    ……………………………..    ۷۸
SETI @ Home 1-3-2    …………………………………………….
NAREGL2-3-2    …………………………………………….
۳-۳-۲  Floding@Home    …………………………………………….
Google 4-3-2    …………………………………………….
BLAST 5-3-2       …………………………………………….
۴-۲  مقایسه ونتیجه گیری     …………………………………………….    ۸۲
فصل سوم
زمانبندی در گریدهای محاسباتی    …………………………………………….    ۸۳
۱-۳  زمانبندی در گریدهای محاسباتی    …………………………………………….    ۸۴
۲-۳  توابع  هدف    …………………………………………….    ۹۳
۳-۳   زمانبندی سیستم های توزیع شده و گرید     ………………………………..    ۹۶
منابع     …………………………………………….    ۱۰۱

فهرست جداول و اشکال
عنوان    صفحه
شکل ۱-۱       سیستم‌های Gird از دید استفاده کنندگان    …………………………..    ۲۲
شکل ۱-۲       GSI   در Gird    …………………………………………….
شکل ۱-۳       موقعیت سرویس‌های MDS در Gird    …………………………………………….
شکل ۱-۴        موقعیت زمانبند‌ها در Grid    …………………………………………….
شکل ۱- ۵        - GASS  در Gird    …………………………………………….
شکل ۱-۶        بخش مدیریت منابع در Grid    …………………………………………….
شکل ۱-۷     ساختار معماری باز سرویس های Grid    …………………………………………….
شکل ۱-۸      کنترل گرید توسط Middleware    …………………………………………….
شکل ۱-۹      دسترسی به منابع اضافی    …………………………………………….    ۴۲
شکل ۱-۱۰
Job ها به منظور توازن بار به قسمتهایی ازگرید که کمتر مشغولند مهاجرت داده شده اند    …………….    ۴۳
شکل ۱-۱۱    پیکربندی افزونه گرید    …………………………………………….    ۴۶
شکل ۱-۱۲    تخصیص منابع توسط راهبر    …………………………………………….    ۴۷
شکل ۱-۱۳    اجزای زیر بنای سرویس های گرید    …………………………………………….    ۵۰
شکل ۲- ۱     رمزگشایی با کلید متقارن    …………………………………………….    ۵۹
شکل ۲- ۲      اعتبارسنجی دیجیتالی    …………………………………………….    ۶۳
شکل ۲-۳    یک نمونه از اعتبارسنجی و تصدیق    …………………………………………….    ۶۵
شکل ۲-۴    معماری پایگاه داده    …………………………………………….    ۷۳
شکل ۲- ۵        توپولوژی Intra گرید    …………………………………………….    ۷۵
شکل ۲- ۶    توپولوژی Extra گرید    …………………………………………….    ۷۶
شکل ۲-۷    توپولوژی Inter گرید    …………………………………………….    ۷۷
شکل ۲- ۸    جدول مقایسه    …………………………………………….    ۸۲
شکل  ۳-۱      مراحل کلی اجرای یک کار داده موازی در یک سیستم گرید    ………………………    ۹۰
شکل  ۳-۲      طبقه بندی زمانبندهای گرید    ……………………..    ۹۴
شکل  ۳-۳      توابع هدف    ……………………………    ۹۵

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: محاسبات گریدی ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

در ابتد لازم می‌دانم در مورد شیمی داروئی و تعریفاتی که در این رشته وجود دارد صحبت کنم.

ملاحضات اساسی شیمی داروئی:

الف ـ تعریف: دکتر گلن اوت یوت شیمی داروئی را بطور مناسبی تعریف کرده است. در تعریف او، شیمی داروئی رشته‌ای است که اصول شیمی و زیست شناسی را بکار گرفته است و دانشی می‌آفریند که در آن، مواد درمانی حاصل می‌گردند. از اینرو شیمی‌داروئی‌دان‌ها نه تنها باید یک شیمی آلی‌دان قابلی باشند، بلکه باید اطلاعات اصولی در علوم زیستی، بخصوص بیوشیمی و فارماکولوژی داشته باشند.

فهرست مطالب
عنوان     صفحه
۱- مقدمه …………………………………………………………………………………………..    ۱
۲- پیشگفتار ………………………………………………………………………………………    ۴
۳- تاریخچه و فعالیت شرکت ……………………………………………………………….    ۷
۴- جذب ، پخش ، بیوترانسفورماسیون و دفع داروها …………………………………    ۱۶
۴-۱- متابولیسم ………………………………………………………………………….    ۱۸
۴-۲- واکنشهای تغییر شکل بیولوژیکی (بیوترانسفورماسیون) ……………..    ۲۶
۴-۳- تقسیم بندی واکنشهای بیوترانسفورماسیون ……………………………..    ۲۶
۵- آنتی بیوتیکها …………………………………………………………………………………    ۳۱
۵-۱- مقدمه ……………………………………………………………………………..    ۳۱
۵-۲- تاریخچه ………………………………………………………………………….    ۳۳
۵-۳- طبقه بندی ………………………………………………………………………..    ۳۵
۶- ویتامینهای محلول در چربی …………………………………………………………….    ۴۹
۶-۱- مقدمه ……………………………………………………………………………..    ۴۹
۶-۲- طبقه بندی ………………………………………………………………………..    ۴۹
۶-۳- مکانیسم عمل ویتامینهای محلول در چربی ……………………………..    ۵۵
۷- ویتامینهای محلول در آب ……………………………………………………………….    ۵۷
عنوان     صفحه
۷-۱- معرفی ……………………………………………………………………………..    ۵۷
۷-۲- طبقه بندی ………………………………………………………………………..    ۵۸
۷-۳- مکانیسم اثر ویتامینهای محلول در آب …………………………………..    ۶۵
۸- داروهای ضد درد …………………………………………………………………………..    ۶۷
۹- داروهای آرام بخش – خواب آور …………………………………………………….    ۷۷
۱۰- ضدعفونی کننده های موضعی ………………………………………………………..    ۸۶
۱۰-۱- الکلها ……………………………………………………………………………    ۸۹
۱۰-۲- آلدئیدها ………………………………………………………………………..    ۸۹
۱۰-۳- اسیدهای آلی ………………………………………………………………….    ۸۹
۱۱- مشخصات چند دارو
۱۱-۱- کلرامفنیکل و مشتقات آن …………………………………………………    ۹۰
۱۱-۲- مفنامیک اسید …………………………………………………………………    ۹۲
۱۱-۳- آلومینیم ام . جی ……………………………………………………………..    ۹۵
۱۱-۴- آلومینیم ام . جی . اس ………………………………………………………    ۹۷
۱۱-۵- کلرفنیر آمین …………………………………………………………………..    ۹۷
۱۲- فعالیت های بخش آزمایشگاه (کار عملی)
۱۲-۱- کلرامفنیکل – تجزیه مواد (ASSAY )…………………………………
عنوان     صفحه
۱۲-۲- مفنامیک اسید – تجزیه مواد ………………………………………………….    ۱۰۴
۱۲-۳- سیپروهپتادین – تجزیه مواد ……………………………………………….    ۱۱۱
۱۲-۴- آلومینیم ام . جی . اس – تجزیه مواد……………………………………    ۱۱۲
۱۲-۴- شربت اکسپکتورانت – تجزیه مواد………………………………………    ۱۱۸
۱۳- پروژه : تحقیق در مورد پوکه انواع کپسول
۱۳-۱- کپسول چیست ؟ ……………………………………………………………..    ۱۲۴
۱۳-۲- انواع فرآورده های کارخانه ژلاتین ایران ……………………………..    ۱۲۵
۱۳-۳- ساختار کپسولها ………………………………………………………………    ۱۲۶
۱۳-۴- مواد اولیه و تستهای آن …………………………………………………….    ۱۲۶
۱۳-۵- مشخصات کپسولها و جداول ……………………………………………..    ۱۲۹
۱۴- جدولهای مربوط به محصولات شرکت  ……………………………………………    ۱۳۱
۱۴-۱-نام و مشخصات محصولات حال و آتی شرکت ……………………..    ۱۳۱
۱۴-۲-اطلاعات مربوط به تولیدات شرکت بر اساس نوع محصول ……….    ۱۳۶
۱۴-۳-اطلاعات مربوط به تولیدات پش بینی شده شرکت بر اساس نوع و تعداد محصول    ۱۳۷
۱۵- منابع و مآخذ ……………………………………………………………………………….    ۱۳۸

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: شیمی داروئی ,
:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

روغن‌های صنعتی:
گر چه بیشتر کاربرد روغن‌های صنعتی، روانسازی قطعات متحرک در ماشین آلات و حفاظت از قطعات در برابر سائیدگی و گرد و خاک و دما می‌باشد. اما چون روغن به عنوان یک ماده شیمیائی دارای خواص مطلوبی از نظر مکانیکی، ترمو دینامیکی و غیره است، در بعضی از کاربردهای صنعتی، روغن وظایفی غیر از روانسازی از خود ایفا می‌نماید. مثلاً قدرت هیدرولیکی روغن، مقاومت دی‌الکتریکی، قدرت انتقال حرارت روغن مهم می‌باشد. در هر یک از این کاربرد‌ها، روغن با شرایط خاصی روبرو است.
دامنه کاربردهای روغن‌های صنعتی بسیار وسیع است و می‌توان آن‌ها را به دو دسته کلی تقسیم بندی نمود:
الف) کاربرد روغن‌های صنعتی برای مصارف صنعتی:
در تاسیسات صنعتی، اجزاء گوناگونی وجود دارد که نیاز به روغن‌کاری دارند، مانند انواع یاتاقان‌ها ، دنده‌ها ، کوپلینگ‌ها ، زنجیرها، سیلندرها  و غیره. وظیفه روغن در این اجزاء عمدتاً جلوگیری یا کاهش اصطکاک و سائیدگی است. با توجه به اینکه فاکتورهای گوناگونی در روغن‌کاری هر یک از اجزاء ماشین موثر می‌باشد

فهرست مطالب

 

        عنوان                                                                  صفحه

فصل اول: شناخت، طبقه ‌بندی و کاربرد روغن‌های روانساز

۱-۱) مقدمه…………………………………………………………………………۲

۱-۲روغن موتور……………………………………………………………………..۱۰

۱-۲-۱) تولیدروغن موتور………….۱۲

۱-۲-۱-۱) فرآیند هیدرو تریتینگ……۱۵

۱-۲-۱-۲) بهینه سازی فرآیند……….۱۹

۱-۲-۱-۳) مقایسه فرآیندهای HT‌وSE….

1-2-1-4) مقایسه اقتصادی روش‌هایHT‌وSE

1-2-1-5) کنترل کیفیت محصول………..۲۷

۱-۲-۱-۶) نگاهی به آینده……………….۲۸

 ۱-۲-۲) روغن‌های موتور پایه سنتیتیک………..۳۰

۱-۲-۲-۱) انواع روغن‌های سنتیتک…………..۳۰

۱-۲-۲-۲) تاریخچه روغن‌های سنتیتک……………..۳۱

۱-۲-۲-۳) علل پیدایش و روی آوردن به روغن‌های سنتیتک..۳۳

۱-۲-۲-۴) نقش روغن‌های سنتیتک در اقتصاد سوخت….۳۴

 ۱-۲-۳) طبقه بندی‌ها و استانداردهای روغن……..۳۴

۱-۲-۳-۱) طبقه بندی روغن‌ها بر حسب ویسکوزیته..۳۶

۱-۲-۳-۲) طبقه بندی روغن‌ها بر حسب کارائی……..۴۲

۱-۲-۳-۲-۱) طبقه بندی API‌ برای روغن موتور…….۴۷

۱-۲-۳-۲-۲) طبقه بندی روغن‌ها توسط مراجع نظامی….۴۹

۱-۲-۳-۲-۳) طبقه بندی CCMC……………

1-2-3-2-4) طبقه بندی روغن موتور توسط سازندگان خودرو……..۵۲

 ۱-۲-۴) طبقه بندی روغن‌های دو زمانه………………………………۵۴

فصل دوم: مشخص سازی روغن‌های روانساز و  مستعمل از لحاظ ترکیب

 ۲-۱) کلیات………………………………………………………………….۶۰

۲-۱-۱ ) پاکسازی محیط زیست از آلودگی روانکارها………….۶۰

۲-۱-۲ ) حفظ منابع با ارزش نفتی………………………………۶۳

 ۲-۲) روغن‌های روان کننده و نقش آن‌ها……………………………۶۴

 ۲-۳) شناخت هیدرو کربورهای روغن پایه……………………………۶۶

۲-۳-۱) گروه پارافینیک………………………………………….۶۷

۲-۳-۲) گروه نفتنیک…………………………………………….۶۸

۲-۳-۳) گروه آروماتیک…………………………………………۶۹

 ۲-۴) روغن‌‌های مصنوعی………………………………………………..۷۱

 ۲-۵) مواد افزودنی روغن موتور……………………………………….۷۲

 ۲-۶) تعاریف………………………………………………………………۸۵

 ۲-۷) آنالیز خوراک ورودی برای بازیابی روغن………………………۸۸

فصل سوم: روش‌های بازیابی روغن مستعمل

 ۳-۱) روش اسید و خاک رنگبر…………………………………………..۹۴

۳-۱-۱) روش پوکولاسیون……………………………………….۹۸

۳-۱-۲) روش تماسی……………………………………………..۹۹

 ۳-۲) بازیابی به روش ماتیس………………………………………….۹۹

 ۳-۳) روش IFP…………………………………………………………..

 ۳-۴) روش استخراج و انعقاد به وسیله حلال آلی……………….۱۰۳

۳-۴-۱) معیارهای انتخاب حلال……………………………..۱۰۷

۳-۴-۱-۱) درصد لجن  تشکیل شده………………………….۱۰۷

۳-۴-۱-۲) سرعت ته‌نشینی…………………………………..۱۰۷

فصل چهارم: مواد و روش‌ها

 ۴-۱) مواد……………………………………………………………………۱۱۰

۴-۱-۱) روغن مستعمل………………………………………….۱۱۰

۴-۱-۲) حلال‌ها……………………………………………………..۱۱۱

 ۴-۲) وسائل و دستگاه‌ها………………………………………………..۱۱۱

 ۴-۳) آزمایش‌ها…………………………………………………………۱۱۲

۴-۳-۱) جداسازی مواد با نقطه جوش پایین از روغن مستعمل…………………………..۱۱۲

۴ -۳-۲) تعیین درصد ناخالصی‌های جدا شده برای هر حلال در  نسبت‌‌های مختلف……………….۱۱۳

۴-۳-۳) منحنی ته‌نشینی…………………………………………………….۱۱۵

۴-۳-۴) بررسی KOH و تعیین مقدار بهینه آن………..۱۱۷

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

۵-۱) درصد ناخالصی‌های خشک جدا شده بوسیله حلالهای  مختلف….۱۱۹

 ۵-۲) اثر دما………………………………………………………………..۱۲۱

 ۵-۳) منحنی ته‌نشینی………………………………………………….۱۲۳

 ۵-۴) اثر KOH‌………………………………………………………….

مراجع…………………………………………………………………………۱۳۱

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: استخراج با حلال , بازیابی روغن , بازیابی روغن پایه ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

شیمی آلی شیمی ترکیبات کربن است.

مواد آلی به دو دسته تقسیم می‌شوند: ۱- آلیفاتیک‌ها ۲- آروماتیک‌ها آلیفاتیک‌ها شامل آلکان‌ها، آلکن‌ها، آلکین‌ها، الکل‌ها، اترها، استرها، اسیدها، آلدهیدها، کتون‌ها و … می‌شود.

اکنون ما فقط به بحث و بررسی شاخه‌ای از آلکان‌ها می‌پردازیم. از لحاظ فیزیکی آلکان‌ها، ترکیبات غیرقطبی می‌باشند و به مقدار خیلی کم در آب محلول و در مایعات آلی دیگر مانند اتر الکل و بنزین بسیار محلول است.

آلکان‌ها معمولاً به روش شیمیایی شناسائی نمی‌شوند. زیرا آن‌ها در شرایط معمول واکنش‌ها کاملاً بی‌اثر هستند. یک استثناء واکنش‌آلکان‌ها با سولفوریل‌کلرید است.

شیمیدان‌ها معمولاً به طور جدی روی روش‌های شناسائی فیزیکی و طیفی تکیه دارند. به علاوه شخص باید بتواند ثابت کند نمونه مورد بررسی‌اش جزء دسته فعال ترکیبات فعال‌تر (مثالاً آلکن نباشد) باشد.

یافتن روش کارهای مشتق سازی برای هیدروکربن‌های اشباع شده مشکل است، زیرا این ترکیبات خنثی هستند، البته بعضی آلکان‌ها چند واکنش‌شیمیایی ساده انجام می‌دهند، آلکان‌ها حلقوی و بسیار تحت فشار می‌توانند هیدروژنه شوند.

پارافین‌ها همچنین یکی از ترکیبات موجود در نفت می‌باشند. پارافین‌ها هیدروکربن‌های زنجیری اشباع شده هستند.

فهرست عناوین

نحوه تولید پارافین در پالایشگاه

مراحل اولیه تولید اسلک‌وکس

روغن‌گیری

نحوه تولید پارافین در کارخانه تصفیه و تولید

پارافین ۲۰۲

مکانیسم تصفیه و تولید پارافین ۲۰۲

محل نگهداری و مذاب نگه‌داشتن مواد اولیه

دستگاه سختی‌گیر

روش کار با کیت و محاسبه

محل سرد کردن مواد اولیه (سردخانه)

لِه کردن مواد به صورت رشته‌ای (لِه کردن)

واحد گرمخانه

ارتباط واحد لِه کن و واحد گرمخانه

اتاقک منبع روغن هیدرولیک و تابلو برق

ضایعات فوتزاویل (مواد زائد روغنی یا ناخالصی‌های اسلک‌وکس)

مخزن پودر پارافین

دستگاه فیلتر پرس

مخزن هوایی پارافین و سالن سردخانه

توضیحات

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تولید پارافین , پارافین ,
:: بازدید از این مطلب : 293
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

برنامه استفاده از انرژی هسته‌ برای تولید برق در ایران در سال ۱۳۵۳ آغاز شد و پس از مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی، لزوم بازنگری برنامه های قبلی و مسائل اقتصادی که کشور ما با آن روبرو است دوباره در صدر برنامه های دولت قرار گرفته است. از طرف دیگر استفاده از انرژی هسته ای در جهان و ساخت نیروگاههای هسته ای در ۴۰ سال گذشته بطور پیوسته ادامه داشته و در حال حاضر ۱۷% از انرژی برق در جهان از انرژی هسته ای تأمین می شود. کشورهای در حال توسعه، چه آنهایی که منبع انرژی دیگری در اختیار ندارند و چه کشورهایی که همراه با منابع دیگر می خواهند از این تکنولوژی جدید نیز برای تولید انرژی برق استفاده کنند، با مسائل خاصی مواجه هستند. کمبود سرمایه، فقدان نیروی انسانی کاردان، ضعف ارگان های تشکیلاتی و مقرراتی، عدم آمادگی صنایع محلی برای مشارکت و بالاخره موضوعات سیاسی در رابطه با انتقال دانش فنی و نظام منع گسترش سلاح هسته ای مهمترین موضوعات در رابطه با ساخت و بهره برداری از نیروگاههای هسته ای است.

پیش بینی مصرف برق، لزوم توسعة وسیع ظرفیت تولید موجود را نشان می دهد با توجه به اهمیت ذخیرة انرژی و بهبود بازدهی استفاده از آن، انرژی هسته ای به عنوان گزینه ای اجتناب ناپذیر با نقشی مهم در برآوردن نیاز آیندة انرژی برق در جهان تجلی می کند.

فهرست مطالب

 صفحه

مقدمه ……………………………………………………………………………………………….. ۱

فصل اول: مبانی راکتورهای هسته ای

بخش اول: فیزیک اتمی و هسته ای:

            اتم و هسته:…………………………………………………………………………… ۵

            ایزوتوپ ها:……………………………………………………………………………. ۵

           واکنشهای هسته ای …………………………………………………………………. ۶

           واکنش زنجیره ای…………………………………………………………………….. ۸

           دسته بندی انواع راکتورها:………………………………………………………….. ۹

           چرخة نوترون در راکتورهای حرارتی:…………………………………………….. ۱۰

بخش دوم: اصول فیزیکی ساختمان راکتورهای هسته ای:

          تولید برق:……………………………………………………………………………….. ۱۳

          راکتورهای برق هسته ای:…………………………………………………………… ۱۶

          راکتورهای آب سبک:…………………………………………………………………. ۱۷

          راکتورهای آب تحت فشار……………………………………………………………. ۲۱

          راکتورهای آب جوشان:……………………………………………………………….. ۲۴

          راکتورهای آب سنگین:……………………………………………………………….. ۲۵

          راکتور کاندور:…………………………………………………………………………… ۲۵

          راکتور آب سنگین مولد بخار:……………………………………………………….. ۲۶

       راکتور کند شونده با گرافیت:……………………………………………………………. ۲۶

       راکتورهای ماگنوس:……………………………………………………………………… ۲۷

       راکتور پیشرفت خنک شونده با گاز …………………………………………………… ۳۰

       راکتورهای سریع زاینده:…………………………………………………………………. ۳۰

فصل دوم: مبانی نیروگاههای هسته ای:

      نیروگاه هسته ای:………………………………………………………………………….. ۳۳

      راکتور هسته ای:…………………………………………………………………………… ۳۵

      انرژی هسته ای:……………………………………………………………………………. ۳۸

فصل سوم: کنترل راکتور

بخش اول: اثرهای سیستم کنترل راکتور

      شکل زهر کنترل:………………………………………………………………………….. ۴۲

      سیستم های کنترل در راکتور…………………………………………………………… ۴۷

      بحرانی کردن راکتور………………………………………………………………………. ۴۹

بخش دوم:  کارگردانی راکتورها

      زهرهای حاصل از شکافت:………………………………………………………………. ۵۱

      تشکیل محصولات شکافت: …………………………………………………………….. ۵۳

فصل چهارم: ایمنی هسته ای و حفاظت در برابر تابش:

     ایمنی هسته ای: ……………………………………………………………………………. ۵۵

     حفاظت در برابر تابش……………………………………………………………………… ۵۶

فصل پنجم: مواد مورد نیاز در راکتورهای هسته ای:

بخش اول: سوخت:

     اورانیوم:……………………………………………………………………………………….. ۶۰

    پلوتونیوم:………………………………………………………………………………………. ۶۰

   بخش دوم:

   سوخت هسته ای:……………………………………………………………………………… ۶۲

   غنی سازی اورانیوم:………………………………………………………………………….. ۶۲

    آبشار …………………………………………………………………………………………… ۶۳

   فاکتور جداسازی:………………………………………………………………………………. ۶۳

   قدرت جداسازی:……………………………………………………………………………….. ۶۴

بخش سوم :

   روش های غنی‌سازی : ……………………………………………………………………… ۶۵

   روش الکترومغناطیسی: ……………………………………………………………………… ۶۵

   روش  پخش گازی:…………………………………………………………………………… ۶۶

   روش سانتریفوژ:……………………………………………………………………………….. ۶۹

   فرایند جت:……………………………………………………………………………………… ۷۰

   روش غنی سازی با لیزر:…………………………………………………………………….. ۷۱

   هزینة غنی سازی:…………………………………………………………………………….. ۷۲

   ذخایر جهانی اورانیوم: ……………………………………………………………………….. ۷۵

فصل آخر: نتیجه گیری

منابع و مأخذ

اصطلاحات انگلیسی

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: رآکتورهای هسته ای , نیروگاهها , راکتورها ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

شعر ایرانی، در عصر حاضر، توانسته است چهره های برجسته ایی را به قلمرو فرهنگ این سرزمین عرضه دارد، از جملة این افراد، سیمین بهبهانی، شاعر و نویسندة معاصر است.

یکی از مواردی که باعث شهرت سیمین و شعر او گردیده است، تحولی است که وی در قالب غزل بوجود آورده است، به این صورت که با ایجاد مضامین و موضوعات نو و ریختن آن در همان قالب غزل قدیم و سخن گفتن از دردها و مشکلات مردم، مجموعه شعرهایی را به عالم شعر و ادب تقدیم نمود که نشان می دهد که شعر وی زبان همدلی با مردم زمانش است و بنابراین باید سیمین را یک شاعر اجتماعی و مردمی دانست. قابل ذکر است که وی در غزل قدیم هم شعر سروده اما به گفتة خود این کار وی را قانع ننموده است و پیوسته به این هدف می اندیشیده که سخن از دل بگوید و یک شاعر تأثیر گذار باشد و دیگر سخن از مکررات و مضامین تکراری به میان نیاورد.

در این گفتار سعی شده است که با نگرش و درنگی هرچند کوتاه به شعر و قصه و خاطرات سیمین، برخی از ویژگیها و مضامین و عوامل مؤثر در ایجاد کلام وی مورد ارزیابی قرار گیرد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                     صفحه

-مقدمه و پیشگفتار

-ویژگیهایی از شعر سیمین

-پاره ای از مضامین شعر سیمین

-         عشق

-          زن

-          نگرشی بر قصه ها و خاطرات سیمین

-          معرفی آثار سیمین بهبهانی

-          عوامل موثر در ایجاد شعر از دیدگاه سیمین

-          نتیجه گیری

-          فهرست منابع و مآخذ

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: اشعار سیمین بهبهانی , محتوای اشعار , ساختار شعر ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

موضوع: برای شناخت و شناساندن شخصیتهای برجسته علمی، یکی از بهترین روشها بررسی آثار مکتوب آنان است که بازتاب آرا و اندیشه ها و تجلیگاه علم و دانش آنهاست از آنجائیکه شناخت دقیق افکار و اندیشه های هر یک از بزرگان  می تواند چراغ روشنگری فراروی نسل جوان باشد ما را بر آن داشت تا برای تحقق این آرمان مقدس، دست به دامن آسمان پرستاره ی علم ادب ببریم تا چراغی برگیریم.

لذا در این کهکشان، ستاره ای را رصد کردیم که هرچند غبار غرض ورزی وجهل آمیخته با گذشت زمان، چهره ی عالمتاب او را تا حدودی پوشانده است و آنگونه که شایسته شخصیت او بوده برای جهان علم و ادب شناخته نشده است.

 وی شخصیت بی نظیری است که با داشتن مناصب فقاهت و زعامت و نقابت علویان و مناصب مختلف سیاسی، هیچگاه شیفته مظاهر و زخارف دنیوی نشد و لذا بواسطه ی اتصال به حقیقت هستی، اهل دل بود. عاطفه ی سرشار، روحیه ی حساس، وقریحه ی وقاد او باعث گردید که برای بیان حقایق و ثبت وقایع سلاح قدرتمند خود را بکار گیرد و در جهت تحقق اهداف و آرمانهایش گوش به ندای دل دهد که نتیجه آن اشعار نغز و دلنشین و سخنان زیبای اوست که دیوان شعری با چنین گلهایی فراهم آورد.

فهرست

مقدمه                                                                                                  ۷-۱

باب اول

اوضاع سیاسی، اجتماعی فرهنگی و ادبی دوران سید رضی

فصل اول: اوضاع سیاسی، اجتماعی و ادبی                                                  ۲۹-۹

بخش اول: اوضاع سیاسی                                                                       ۹

بخش دوم: اوضاع اجتماعی                                                                     ۱۵

بخش سوم: اوضاع فرهنگی و ادبی                                                 ۱۹

الف: نقش آل بویه در  نهضت فکری و ادبی قرن چهارم                                 ۲۱

ب: مظاهر فرهنگی و ادبی قرن چهارم                                                       ۲۲

۱- شعر                                                                                               ۲۳

۲- نثر                                                                                                 ۲۷

۳- نقد                                                                                                  ۲۸

۴- علم لغت                                                                                          ۲۸

فصل دوم: سید رضی شاعری از تبار علی(ع)                                   ۷۷-۳۰

بخش اول: زندگینامه ی سید رضی

الف: ستاره ای از افق بغداد                                                                     ۳۰

ب: شجره نامه                                                                                      ۳۱

۱- پدر( ابواحمد)                                                                                   ۳۲

۲- مادر( شیرزنی از تبار ناصرللحق)                                                        ۳۷

۳- ناصر کبیر یا فاتح مازندران                                                               ۳۸

ج: روزگار وصل و غنچه های پیوند                                                         ۳۹

د: غروبی نابهنگام                                                                                 ۴۱

هـ: ویژگیها و خصوصیات بارز اخلاقی رضی                                            ۴۴

بخش دوم: زندگی علمی، ادبی و اجتماعی سیدرضی

الف: اساتید و مشایخ رضی                                                                      ۴۹

ب: دانش آموختگان و تربیت یافتگان و روایت کنندگان مکتب رضی                ۵۶

ج: مجتمع علمی« دارالعلم» یا اولین دانشگاه علوم اسلامی                     ۵۸

د: مناصب (نقابت، قضاوت، ریاست « امیرالحاج»                                      ۶۱

هـ: تألیفات                                                                                           ۶۳

۱-   شعر( دیوان اشعار)                                                                          ۶۴

۲- سیره نویسی                                                                                     ۶۵

۳- رسائل( مجموعه ی مکاتبات)                                                              ۶۵

۴- فقه                                                                                                 ۶۵

۵- نحو                                                                                                ۶۵

۶- تفسیر                                                                                             ۶۶

الف: حقائق التأویل فی متشابه التنریل                                                         ۶۶

ب: معانی القرآن                                                                                    ۶۶

۷- بلاغت                                                                                            ۶۷

الف: تلخیص البیان فی مجازات القرآن                                                        ۶۷

ب: نهج البلاغه                                                                                      ۶۷

ب۱: گردآورنده ی نهج البلاغه واقعاً کیست؟                                                ۶۸

 ب۲: ادبیات نهج البلاغه                                                                         ۷۴

ب۳: پژوهش های دانشمندان در اقیانوس نهج البلاغه                                     ۷۵

باب دوم:                         

 نقد و بررسی دیوان سیدرضی                                                         ۲۵۶-۷۸

فصل اول: دیوان رضی                                                                          ۷۹

الف: نسخه های دیوان در کتابخانه های ایران و جهان                                    ۸۵

ب: شروح یا نگاره هایی بر دیوان                                                             ۸۹

ج: اغراض و موضوعات موجود در دیوان                                       ۹۰

فصل دوم: مدایح                                                                                    ۹۲

الف: ممدوحان رضی                                                                             ۹۴

ب: ساختار قصیده های مدح                                                          ۱۰۹

ج: مضامین و مفاهیم مدیحه های رضی                                                      ۱۱۴

ج۱: شجاعت                                                                                        ۱۱۴

ج۲: بخشش و بخشندگی                                                                          ۱۱۶

ج۳: خردورزی و نیک اندیشی( عصاره ی چهار خلیفه)                                ۱۱۹

ج۴: مقام ومنزلت اجتماعی                                                                      ۱۲۱

ج۵: تبریک اعیاد و مناسبتها                                                                    ۱۲۴

ج۶: بلیغان در نگاه بلیغ                                                                           ۱۲۵

مدیحه های رضی در یک نگاه                                                                  ۱۲۶

فصل سوم: رثاء« سوگنامه»                                                                   ۱۳۰

الف: افرادی که شاعر در سوگ آنها مرثیه سرایی کرده است                            ۱۳۳

ب: فرهنگ عاشورا در سوگنامه های حسینی (۵ مرثیه با بررسی محتوایی آنها) ۱۳۸

ج: غمنامه ی مادر و تجلیل از مقام و منزلت زن مسلمان                                ۱۵۳

د: بررسی ساختار سوگنامه های رضی                                                       ۱۵۸

هـ : مضامین و موضوعات سوگنامه ها                                                       ۱۶۲

هـ ۱: سرانجام و سرنوشت انسان                                                               ۱۶۴

هـ ۲: پدیده ی مرگ و تأثیر آن بر مرثیه های رضی                                       ۱۶۵

هـ ۳:بزرگداشت و بیان فضائل متوفی                                                          ۱۶۷

هـ ۴: تسلیت و همدردی با بازماندگان متوفی                                                ۱۷۱

هـ ۵: اعلان جنگ با مرگ                                                                       ۱۷۲

هـ ۶: تجلی رثای دوران جاهلیت در سوگنامه های شاعر                       ۱۷۳

نقد وبررسی سوگنامه های سید سوگوار                                                       ۱۷۴

فصل چهارم: فخر و حماسه                                                            ۱۷۸

الف: بررسی ساختار فخریات                                                                    ۱۸۱

ب: مضامین فخریه های رضی                                                                ۱۸۲

ب۱:افتخار به اصل ونسب( شجره ی طیبه)                                       ۱۸۳

ب۲: شاعری الگو در میدان اخلاق و عمل                                        ۱۸۹

ب۳: قله ی عظمت در کوهسار ادب                                                           ۱۹۵

ج: ابعاد و ویژگی های فخریات رضی                                                        ۱۹۷

د: مقایسه ای میان فخریه های رضی و متنبّی                                               ۲۰۰

فصل پنجم: غزلیات و حجازیات                                                               ۲۰۴

ترانه های سرزمین یار( حجازیات)                                                            ۲۰۶

الف: بررسی ساختارغزلیات                                                                     ۲۱۰

ب: مضامین وموضوعات غزلهای رضی                                                   ۲۱۳

ج: ابعاد و ویژگی های غزلهای رضی                                                        ۲۱۵

حجازیات یا ترانه های سرزمین یار:                                                 ۲۱۸

 الف: ساختار ترانه های سرزمین یار( غزلهای حجازی)                                 ۲۱۸

متن و ترجمه غزل« لیلة السفح»                                                               ۲۱۹

نقد وبررسی غزل« لیلة السفح»                                                                 ۲۲۴

برگزیده غزل« یا ظبیة البان…»                                                                ۲۲۹

ب: بررسی مکانهای سرزمین حجاز در حجازیات                                ۲۳۲

ج: مضامین و موضوعات غزلهای حجازی                                                 ۲۳۳

د: جایگاه حجازیات و تأثیرآن بر ادبیات عرب                                              ۲۳۴

فصل ششم: هجویات                                                                     ۲۳۷

الف: موضوعات و مضامین هجوهای رضی                                               ۲۳۸

۱) هجو اخلاقی                                                                                    ۲۳۸

۲) هجو سیاسی                                                                                      ۲۴۰

ب: نمونه هایی از هجویات رضی                                                              ۲۴۱

فصل هفتم: پند و اندرز و حکمتها                      

الف: نمای کلی حکمتهای رضی                                                                ۲۴۳

ب: نمونه هایی از سخنان حکیمانه ی رضی                                                 ۲۴۴

زبدة البحث (چکیده پایان نامه به زبان عربی)                                              ۲۴۹

چکیده ۲۶۹

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: دیوان سید رضی , نقد و بررسی دیوان ,
:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

تحولات اجتماعی، فرهنگی، عقیدتی و سیاسی که در پی ظهور اسلام در جامعه عربی، ایجاد شد به خودی خود، عرب را با مفاهیمی نو روبرو ساخت. و طبیعی است که به تبع نیاز جامعه، موضوعات جدیدی شکل گرفت و به دنبال آن نیاز به تولد لغاتی نو، جهت پاسخگویی به این نیاز ایجاد شده در سطح وسیع، در جامعه عربی، احساس شد. ایجاد واژگان جدید تنها راه پاسخگویی به این نیاز نبود، بلکه بهترین راه، بارور کردن و تلفیق واژگان و عبارات با یکدیگر، به قصد بیان مفاهیم نو بود.

بنابراین مادة اولیة مصطلحات اسلامی، همان ریشه‌های لغوی موجود در عصر جاهلی است که قالب‌های اسلامی، در پی نیاز جامعه آن را وسعت داد.

البته نظر به اهمیت بالای مفاهیم اسلامی موجود در واژگان مولد، مجموعه‌های مختلفی در قالب فرهنگ نامه‌های گوناگون، در زمینه علوم اسلامی، به طور تخصصی شکل گرفت. از این‌رو فرهنگ‌های متنوعی در زمینه اصطلاحات فقهی یا لغات و مصطلحات اصول اسلامی و یا در باب حقوق اسلامی و… تألیف گردید.

اما کیفیت کاربرد مصطلحات اسلامی در اشعار شعراء و اساساً میزان تأثیرپذیری شعر از آن، امری است در خور بررسی، که کمتر بدان پرداخته شده؛ از این رو به آن شدیم که پژوهشی در این باب انجام دهیم، تا نه به عنوان کاری کامل و در خور تقدیر بلکه در حد تحقیقی قابل نقد و بررسی، خدمت اهل نظر ارائه شود.

از آنجا که دامنه موضوع و حیطه زمانی مورد بررسی، وسیع بود، در انتخاب مصطلحات اسلامی، دست به گزینش زدیم؛ به این ترتیب معیار را در این گزینش، اصول و فروع دین و مباحث مربوط به آن قرار دادیم و همین معیار نیز، در طبقه‌بندی ارائه شده در خصوص مصطلحات، در نظر گرفته شد.

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: مصطلحات اسلامی , مصطلحات اسلامی در شعر ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

آثار پائولوکوئیلو، اخیراً در بین مردم جهان جذاب تلقی شده وجود استقبال قرار گرفته است. یکی از رمان های جذاب و پر خواننده ی وی «و روینکا تصمیم می گیرد بمیرد» نام دارد. نگارنده در این نوشته کوشیده است عناصر داستانی رمان مذکور را تحلیل کند. البته در تحلیل شخصیت ها از توجه به مسائل جامعه شناختی و روان شناختی غافل نبوده ایم. پژوهش حاضر در چهار فصل تدوین شده است. فصل اول شامل مقدمه و کلیات طرح تحقیق است. فصل دوم به تعاریف، پیشینه ی تحقیق و روش اجرای طرح اختصاص دارد. در فصل سوم عناصر داستانی رمان بررسی شده است: زاویه دید این رمان، دانای کل نامحدود است. داستان از پیرنگ معقولی برخوردار است و واقعه ای اتفاقی و استثنایی در آن دیده نمی شود ترس، مضمون اصلی این رمان است که پیامدهای وخیمی دارد و نویسنده با استفاده از این فکر اصلی که در دل موضوع قرار دارد دیگر عناصر داستان را پرورانده و موضوعات مهم روانشناختی- اجتماعی را مورد بررسی قرار داده است. کوئیلو الگوی افقی لیوبلیانا، پایتخت کشور اسلوانی را انتخاب کرده است حوادث داستان نوامبر سال ۱۹۹۷ رخ می دهد. نویسنده از روش توصیف صریح و غیر صریح برای صحنه پردازی استفاده کرده است. وی در این رمان از نظر زبانی از رفتاری معلق بین گریز و رجعت استفاده کرده است. فضای رمان در صحنه افتتاحیه ی داستان فضایی است کسالت بار و راکد، اما در صحنه دوم، فضایی است متغیر که بسته به حالت شخصیت های داستان تغییر می یابد. این رمان از نوع رمان های واقع گراست که شخصیت فردی، درونی و تجربه ی زندگی نویسنده در آفرینش آن مهم زیادی دارد نویسنده شخصیت های داستان را از سنین مختلف و از طبقات متفاوت اجتماعی برگزیده است تا گستردگی موضوع را نشان دهد زیرا غرق شدن در روزمرگی او روان آزردگی ها چیزی است که در تمام سطوح زندگی قابل رویت است و به نوعی گریبان گیر انسان معاصر شده است.

فهرست مطالب

عنوان                                                                               صفحه

فصل اول: کلیات…………………………………………………………………..۱

۱-۱- مقدمه ………………………………………………………………………۲

۲-۱- بیان مسئله…………………………………………………………………..۶

۳-۱ – اهداف و ضرورت تحقیق……………………………………………………۷

۱-۳-۱- اهداف تحقیق……………………………………………………………..۷

۲ -۳-۱- ضرورت تحقیق …………………………………………………………۷
۴-۱- طرح سوال های تحقیق ………………………………………………………۷

فصل دوم: تعاریف، پیشینه ی تحقیق و روش اجرا …………………………………….۹
۱-۲- تعاریف……………………………………………………………………۱۰

۱-۱-۲- رمان ……………………………………………………………………۱۰

۲-۱-۲- عامل داستان …………………………………………………………………….۱۰

۳-۱-۲- پیرنگ……………………………………………………………………………..۱۰

۴ -۱-۲- موضوع    ………………………………………………………………………۱۰

۵-۱-۲- مضمون……………………………………………………………………………۱۱

۶-۱-۲- زاویه دید  ………………………………………………………………………..۱۱

۷-۱-۲- فضا…………………………………………………………………………………۱۳
۸-۱-۲- لحن………………………………………………………………………………..۱۴
۹-۱-۲- صحنه………………………………………………………………………………۱۴

۱۰-۱-۲- شخصیت  ………………………………………………………………………..۱۶

۱۱-۱-۲- ساختار ……………………………………………………………………………..۱۹

۱۲-۱-۲- حقیقت مانندی ……………………………………………………………………….۲۰

۲-۲- پیشینه تحقیق…………………………………………………………………………….. ۲۱
۳-۲- روش اجرای طرح………………………………………………………………………..۲۲

فصل سوم: بحث…………………………………………………………………………………..۲۳

۱-۳- زاویه دید رمان……………………………………………………………………………….۲۴
۲-۳- پیرنگ رمان …………………………………………………………………………………..۲۴

۳-۳- موضوع رمان…………………………………………………………………………………..۲۶

۱-۳-۳- بیماری روان آزردگی و خودکشی……………………………………………………….۲۶

۲-۳-۳- معیار دوگانه در رفتار جنسی……………………………………………………………..۲۷
۳-۳-۳- دوگانگی پیشرفت و زنانگی……………………………………………………………….۲۷
۴-۳-۳- نگرش ها نسبت به رابطه جنسی غیر رسمی یا رابطه غیر متعهدانه………………….۲۸

۵-۳-۳- تفاوت انگیزش های مربوط به ارتباط جنسی …………………………………………..۲۸

۶-۳-۳- اختلال کارکردی در اوج لذت جنسی(ارگاسم)…………………………………………۲۹

۷-۳-۳- خانواده و نقش آن در سلامت یا بیماری روانی………………………………………….۳۲

۸-۳-۳- اخلاقیات خشک و نقش آن در روان آزردگی فرد……………………………………….۳۲

۹-۳-۳- معالجه افسردگی با شوک الکتریکی یا درمان الکترو کانوالسیو……………………….۳۳
۱۰-۳-۳ شوک انسولینی ……………………………………………………………………….. ….۳۴
۱۱-۳-۳- نقش های وارونه ی زن و مرد  ………………………………………………. ……….۳۴

الف -۱۱-۳-۳- احساس مسئولیت غیراصولی برای حل مشکلات خانواده……………………۳۴

ب-۱۱-۳-۳- احساس خستگی بسیار و در نتیجه پر خوری……………………………………..۳۵
۱۲-۳-۳- اصالت و میهن یا خود بزرگتر…………………………………………………………….۳۵
۱۳-۳-۳- مشکلات مربوط به بستری شدن بیمارستان روانی…………………………………….۳۷
الف۱۳-۳-۳- پول، تنها معیار پذیرش افراد در بیمارستان روانی……………………………….۳۷

ب-۱۳-۳-۳- استفاده از شوک الکتریکی…………………………………………………………..۳۷

ج-۱۳-۳-۳- استفاده از شوک انسولینی……………………………………………………….۳۷
د-۱۳-۳-۳- مشکل تطابق بیمار بعد از بهبودی با زندگی طبیعی…………………………..۳۷

هـ-۱۳-۳-۳- مشکل پیدا کردن کار…………………………………………………………….۳۷

ر-۱۳-۳-۳- از دست دادن زندگی زناشویی…………………………………………………..۳۸

۱۴-۳-۳-حملات هراس(دلهره)…………………………………………………………………..۳۸

۱۵-۳-۳- ترس از متفاوت بودن…………………………………………………………………۳۶

۱۶-۳-۳- بیمار اسکیزوفرنیک …………………………………………………………………..۳۹

۱۷-۳-۳- تفاوت شخصیت(هنرمند – غیر هنرمند) ………………………………………….۳۹

۱۸-۳-۳- عشق و تاثیر آن در سرنوشت افراد(دو چهره عشق) …………………………….۴۱

۴-۳- مضمون رمان…………………………………………………………………………………۴۲

۵-۳- ساختار رمان…………………………………………………………………………………۴۴

۶-۳- صحنه ی رمان……………………………………………………………………………….۴۷

۷-۳- لحن رمان ……………………………………………………………….۵۳

۸-۳- فضای رمان……………………………………………………………………………۵۶

۹-۳- حقیقت مانندی رمان………………………………………………………………………..۵۷
۱۰-۳- تحلیل شخصیت ها………………………………………………………………………..۶۰

۱-۱۰-۳- زدکامندل………………………………………………………………………………..۶۰

۲-۱۰-۳- ادوارد…………………………………………………………………………………….۶۵

۳-۱۰-۳ تحلیل نقش والدین………………………………………………………………………۷۹

۴-۱۰-۳- تحلیل شخصیت ماری…………………………………………………………………۸۳

۵-۱۰-۳- تحلیل شخصیت ورونیکا………………………………………………………………۸۹

فصل چهارم: نتایج……………………………………………………………………………..۱۰۹

۱-۴- نتیجه گیری و دستاوردهای تحقیق……………………………………………………….۱۱۰

۲-۴- پیشنهادها……………………………………………………………………………………..۱۱۱

۳-۴-فهرست منابع…………………………………………………………………………………………۱۱۲

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تحلیل عناصر داستانی ,
:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

جایگاه و موقعیت زن

 آنچه مسلم است این است که در هیچ یک از ادیان و فرهنگ ها زن از وضعیت و موقعیتی برابر با مرد برخوردار نبوده است. این وضعیت نابرابر در همة شئون زندگی نمود دارد.

احکام دینی زنان را مخاطب قرار نمی دهد و مسائل مربوط به ایشان به صورت غیر مستقیم و بواسطة مردان مطرح می شود اما این امر در ادیان بسته به فرهنگ ها متفاوت است به عبارت دیگر دامنة این نابرابری ها در همة ادیان یکسان نیست دراین فصل به بررسی وضعیت زن در ادیان مورد بحث می پردازیم.

مزدایی

در میان اقوام و ملل شناخته شدة باستان، هیچ جامعه‌ای وجود ندارد که در آن به اندازة دین مزدایی در میان مرد و زن تعاملی خوب و سازنده وجود داشته باشد. به نظر می‌رسد که زن و مرد در اوستا از حقوقی برابر برخوردارند و نسبت به یکدیگر ارجهیتی ندارند. زن و مرد پرهیزکار معمولاً در کنار هم ذکر می‌شوند. خطابه‌های فلسفی که زرتشت در “گاتاها” نسبت به مردان و زنان ایراد می‌کند نشان‌دهندة وجود زنانی توانا در زمان زرتشت بوده است. وظایف زن در ایران باستان به فعالیتهای اقتصادی درخانواده محدود نمی‌شد، بلکه در پیشبرد معنوی و اخلاقی تمام جامعه نقش مهمی را ایفا می‌کرد او معلم اخلاق به حساب می‌آمد.

فهرست

 جایگاه و موقعیت زن.. ۱

مزدایی.. ۱

مسیحیت… ۷

اسلام. ۱۱

مفهوم ازدواج و اهداف آن.. ۱۶

مزدایی.. ۱۶

مسیحیت… ۱۸

اسلام. ۳۸

گونه های ازدواج.. ۴۳

مزدایی.. ۴۴

تک‌همسری.. ۴۴

چند همسری.. ۴۵

ازدواجهای پنجگانه. ۴۵

ازدواج درون‌دینی.. ۴۹

ازدواج با محارم. ۵۰

مسیحیت… ۵۷

ازدواج موقت (محرمانه) ۶۱

ازدواج بین الادیانی.. ۶۳

اسلام. ۶۴

تک‌همسری.. ۶۴

چند همسری.. ۶۵

ازدواج موقت.. ۶۹

فلسفه و هدف.. ۶۹

تاریخچه ازدواج موقت.. ۷۲

ارکان ازدواج موقت.. ۷۳

اختصاصات ازدواج موقت.. ۷۴

دیدگاه اهل سنت در باب ازدواج موقت.. ۷۵

ازدواج بین‌الادیانی.. ۷۶

اسلام آوردن یکی از زوجین. ۸۲

ارتداد افراد مسلمان. ۸۲

احکام ازدواج.. ۸۴

مزدایی.. ۸۴

شرایط عقد نکاح. ۸۵

موانع ازدواج: ۸۶

احکام زناشویی.. ۸۶

تکالیف زن و شوهر. ۸۹

ازدواج های حرام. ۹۰

مسیحیت… ۹۵

ازدواجهای مخفیانه. ۹۶

شرایط عقد نکاح. ۱۱۵

تکالیف زن و شوهر. ۱۱۹

احکام زناشویی.. ۱۲۰

ازدواج های حرام. ۱۲۰

زنا ۱۲۰

اسلام. ۱۲۴

شرایط صحت عقد نکاح. ۱۲۶

سن ازدواج. ۱۲۹

شرایط فسخ عقد نکاح ( در مرد) ۱۳۰

شرایط فسخ عقد (در زن) ۱۳۱

وکالت در عقد. ۱۳۲

اولیاء عقد. ۱۳۲

احکام فقهی ازدواج. ۱۳۳

ازدواج حرام. ۱۳۴

موانع ازدواج شرعی یا محرمات.. ۱۳۴

۲- محرمات سببی.. ۱۳۵

۳- محرمات رضاعی.. ۱۳۷

محرمات موقت.. ۱۳۹

تکالیف زن و مرد. ۱۴۲

۱- حقوق معنوی.. ۱۴۶

۲- حقوق مادی زنان. ۱۴۷

تاریخچة مختصر مهریه. ۱۴۸

شی موضوع مهریه. ۱۴۹

انواع مهر. ۱۵۰

مقدار مهر. ۱۵۲

تملّک مهر. ۱۵۲

نفقه. ۱۵۲

حدود نفقه. ۱۵۳

عدّه ۱۵۴

زنا ۱۵۶

مجازات زنا ۱۵۸

اقسام حدّ زنا ۱۵۹

اثبات جرم زنا ۱۶۱

آداب ازدواج.. ۱۶۳

مزدایی.. ۱۶۴

آداب و مراسم خواستگاری.. ۱۶۴

آداب نامزدی.. ۱۶۵

انتخاب روز فرخنده ۱۶۶

مراسم روز عروسی.. ۱۶۶

۱-وکیل پرسان. ۱۶۶

۲- گواه گیران (مراسم عقد) ۱۶۹

۳- عروس کشان. ۱۷۳

۴- پاتختی.. ۱۷۴

مسیحیت… ۱۷۵

آداب و مراسم ازدواج. ۱۷۵

۱- رضایت.. ۱۷۵

۲- خطبه. ۱۷۶

۳- دادن حلقه یا تبادل حلقه ها ۱۷۸

۵- زفاف.. ۱۸۰

اسلام. ۱۸۱

انتخاب همسر. ۱۸۳

مراسم خواستگاری.. ۱۸۴

خواستگاری از نامزد دیگری.. ۱۸۵

حدود نگاه کردن هنگام خواستگاری.. ۱۸۶

گزینش دختر. ۱۸۸

خرج بری.. ۱۸۹

شیرینی‌خوران. ۱۹۰

نشان دادن دختر به قابله. ۱۹۱

خریدن لباس برای عروس آینده ۱۹۱

تهیه جهیزیه. ۱۹۱

مراسم عقد. ۱۹۲

فرستادن رقعه (کارت عروسی) ۱۹۴

آرایش دختر. ۱۹۴

حنابندان. ۱۹۶

مراسم عروسی.. ۱۹۶

عروس بران. ۱۹۸

شب زفاف.. ۱۹۸

پایتختی.. ۲۰۰

روز سوم عروسی.. ۲۰۱

طلاق وازدواج مجدد. ۲۰۲

مزدایی.. ۲۰۲

طلاق. ۲۰۲

ازدواج مجدد. ۲۰۲

مسیحیت… ۲۰۳

طلاق: ۲۰۳

ازدواج مجدد. ۲۱۷

اسلام. ۲۱۸

طلاق. ۲۱۸

اختیار طلاق. ۲۲۰

جواز و مشروعیت طلاق در قرآن: ۲۲۳

ارکان طلاق. ۲۲۳

انواع طلاق. ۲۲۶

لعان، ایلاء، ظهار. ۲۲۹

ازدواج مجدد. ۲۳۲

فهرست منابع. ۲۳۴

Source: 235

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: احکام ازدواج , بررسی آداب , بررسی احکام ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:
(امام رضا (ع) می فرمایند: قرآن ریسمان و دستگیره محکم الهی است، قرآن راه برتری است که انسانها را به سوی بهشت ره می نماید و از آتش دوزخ می رهاند، گذشت زمان آنرا فرسوده نمی کند و گفتار آدمیان آن را تباه نمی سازد زیرا ویژه زمانی خاص نیست و دلیل روشنی برای همه انسانهاست. از پیش رو و پشت سر، خط بطلان بر آن کشیده نمی شود، کتابی است فرود آمده از سوی حکیم حمید)
این معجزه جاوید که به صورت کتابی مشتمل بر سور و آیات است، مجموعه ای هدفمند، منظم و یکپارچه است که در عین کامل بودن و مشتمل بودن بر تمام نیازهای بشر از هر گونه ضعف و یا زیادت مبراست.
قرآن کریم دریچه ای است مابین خالق و مخلوق، خالقی ازلی و ابدی و مخلوقی فانی و این کتاب مقدس در همه ادوار، پاسخگوی بشر تشنه حقیقت و خواهان شناخت خالق خویش است شناخت قرآن برای هر فرد عالم به عنوان فرد عالم و برای هر فرد مؤمن به عنوان یک فرد مؤمن امری ضروری و واجب است. شناخت قرآن از آن جهت ضروری است که این کتاب، در تکوین سرنوشت جوامع اسلامی و بلکه در تکوین سرنوشت بشریت مؤثر بوده است. نگاهی به تاریخ، این نکته را روشن می کند که عملاً هیچ کتابی به اندازه قرآن بر روی جوامع بشری و بر زندگی انسانها تاثیر گذار نبوده است.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                            صفحه

مقدمه:………………………………………………………………………………………………………. ۱

بیان مسأله:………………………………………………………………………………………………… ۳

اهمیت موضوع:………………………………………………………………………………………….. ۶

سؤالات اصلی:…………………………………………………………………………………………… ۱۰

سؤالات فرعی:…………………………………………………………………………………………… ۱۰

فرضیه:……………………………………………………………………………………………………… ۱۰

چکیده:…………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

بخش اول: بررسیهای مفهومی…………………………………………………….. ۱۲

بررسی لغوی تناسب:…………………………………………………………………………………… ۱۳

بررسی لغوی سیاق:……………………………………………………………………………………… ۱۴

بررسی لغوی اسباب النزول:…………………………………………………………………………… ۱۵

بررسیهای اصطلاحی:…………………………………………………………………………………… ۱۶

تعریف اصطلاحی تناسب:…………………………………………………………………………….. ۱۶

تعریف اصطلاحی سیاق:………………………………………………………………………………. ۲۵

تعریف اصطلاحی اسباب النزول:…………………………………………………………………….. ۲۸

مقایسه بین تناسب، سیاق و اسباب النزول:………………………………………………………… ۳۱

انواع تناسب………………………………………………………………………………………………. ۳۷

بخش دوم: پیشینه پژوهشها و آراء علما در مورد تناسب:…………………….. ۴۵

فصل اول: سده های اول تا پنجم…………………………………………………………………….. ۴۶

فصل دوم: سده های ششم تا نهم……………………………………………………………………. ۵۲

فصل سوم: سده های دهم تا چهاردهم……………………………………………………………… ۶۲

فصل چهارم: علمای معاصر…………………………………………………………………………… ۷۰

فصل پنجم: مستشرقین…………………………………………………………………………………. ۷۴

بخش سوم: پژوهشهای موردی آیات…………………………………………….. ۷۸

فصل اول: سوره بقره آیات ۳۹-۳۰………………………………………………………………….. ۷۹

فصل دوم: سوره آل عمران آیات ۶۱-۳۳…………………………………………………………… ۹۲

فصل سوم: سوره نساء آیات ۸۸-۸۰………………………………………………………………… ۱۰۳

نتیجه گیری:………………………………………………………………………………………………. ۱۱۲

فهرست منابع…………………………………………………………………………………………….. ۱۱۵

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پژوهشی در تناسب آیات ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

 روان‌شناسی دین ، بررسی مسئله دین است از جنبه درونی و فردیِ آن . این گستره سعی می کند با تحلیل روانی انسان ( از طریق روان‌شناسی ) ، ریشة پیدایش دین و همین‌طور پیامدهای این گرایش را مورد مطالعه قرار دهد. در این باب ، نظریه های موافق و مخالف بسیاری ارائه شده است .

علل و انگیزه های بروز دیدگاه روان‌شناسانه دین ، سیر تاریخی آن ، تئوری‌ها و نظریه های قابل توجه در این زمینه ، همچنین پیامدهای تبیین شخصی و روانی دین که از مهم‌ترین آنها می توان به پلورالیسم دینی اشاره کرد ، درفصل اول این رساله مورد مداقه قرار گرفته است .

از مهم‌ترین و محوری ترین مسائل مورد بحث در روان‌شناسی دین ، می‌توان از بحث ‘تجربه دینی’ نام برد که به عنوان گوهر و اساس این دیدگاه ،‌ مورد توجه و دقت نظر متفکرین ،‌ متألهان و همچنین روان‌شناسان قرار گرفته است . یکی از مهم‌ترین فرضیه های مورد بررسی در این مبحث ، معرفت ‌زایی تجربیات دینی است و اینکه آیا تجربه دینی می‌تواند از لحاظ معرفت‌شناسی ، عینیت داشته باشند ؟

بیان نظریات مختلف در مورد این مسئله ، که در فصل دوم به آنها اشاره شده ، تا حدودی اظهار نظر در مورد آن را آسان می‌نماید .

نقد و بررسی موضوع نیز ، همراه با بیان نظرات متفکرین معاصر و نتیجه گیری کلی از بحث ، اجمالاً‌ در فصل پایانی رساله آمده است .

ما حصل بحث :

ـ روان‌شناسی دین ، نگاهی درونی ، روانی و فردی به دین است ، بدون در نظر گرفتن جنبه های اجتماعی ، فرهنگی و … آن .

ـ تبیین شخصی و درونی دین ، از بسیاری از تعارضات میان عقاید دینی و سایر ابعاد زندگی جلوگیری کرده و خواه و ناخواه ،‌ اصطکاک همیشگی میان دین و علم را
از بین می‌ برد.

ـ از طریق ارجاع تجربیات شخصی و فردی به پیش فرض‌های دینی و زمینه های مذهبی افراد ، تجربیات دینی قابل تعریف بوده و به عنوان مهم‌ترین عامل تحویل دین به روان‌شناسی ، مورد بررسی و دقت نظر قرار می گیرد .

فهرست مطالب
مقدمه ………………………………………………………………………………… ۱
فصل اول
رابطه روانشناسی و دین ………………………………………………………… ۱۱
تعریف دین  ……………………………………………………………………… ۱۵
بررسی تئوریهای روانشناسانة دین  …………………………………………… ۲۱
ـ تئوری تحولی پیاژه  ………………………………………………………… ۲۲
ـ تئوری اریکسون  ……………………………………………………………. ۲۵
ـ آلپورت   ……………………………………………………………………… ۲۷
ـ یونگ  ………………………………………………………………………… ۳۰
ـ هیوم  ………………………………………………………………………….. ۳۵
ـ فروید  ………………………………………………………………………… ۴۲
علل گرایش به دین   ……………………………………………………… ۴۷
پیامدهای گرایش به دین  ………………………………………………… ۵۰
ـ جیمز…………………………………………………………………………… ۵۱

تجربة‌ دینی  ……………………………………………………………………… ۵۹
تعارض علم و دین ……………………………………………………………… ۶۰
کثرت‌گرایی دینی   ……………………………………………………………… ۶۸
فصل دوم
تعریف تجربة دینی ……………………………………………………………… ۷۶
پیشینة تاریخی تجربة دینی   …………………………………………………… ۷۹
اقسام تجربة دینی   ……………………………………………………………… ۸۳
دیدگاههای مختلف در مورد انواع تجربه‌های دینی ………………………… ۸۶
ـ تجربة دینی نوعی احساس است  ………………………………………… ۸۶
ـ تجربة‌ دینی نوعی تجربة مبتنی بر ادراک حسی است  ………………… ۹۵
ـ تجربة دینی ارائه نوعی تبیین مافوق طبیعی است  ……………………… ۹۸
نمونه‌های تجربة دینی ………………………………………………………… ۱۰۴
آیا تجربه‌های دینی هستة مشترکی دارند …………………………………… ۱۱۸
تجربه‌های عرفانی ……………………………………………………………… ۱۲۰
ـ آیا تجارب عرفانی معرفت‌زا است ……………………………………… ۱۳۱

آیا تجربة‌ دینی می‌تواند اعتقاد دینی را توجیه کند ………………………… ۱۳۵
فصل سوم
نگاهی نقادانه به موضوع ……………………………………………………… ۱۴۹
ـ تقدم شرک بر یکتا پرستی………………………………………………… ۱۶۴
ـ موهوم پنداری باورهای دینی  …………………………………………… ۱۶۵
ـ گناه نخستین………………………………………………………………… ۱۶۶
ـ خدای پدرگونه  …………………………………………………………… ۱۶۷
ـ مفهوم جنسیت   …………………………………………………………… ۱۶۸
ـ تعمیم ناروا  ………………………………………………………………… ۱۷۰
فهرست منابع و مآخذ (فارسی) …………………………………………… ۱۸۰
فهرست منابع و مآخذ (انگلیسی) ………………………………………… ۱۸۴
چکیده انگلیسی………………………………………………………………… ۱۸۵

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: کلام اسلامی , فلسفه اسلامی ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

        خداوند برای هدایت انسان ها، پیامبران الهی را به سوی بشر مبعوث کرده است تا اندیشه و تفکر آنان را تحول و در رفتار و کردار افراد بشر و جوامع آنان تغییر ایجاد کند.

هدف از این گردآوری اشاره به تاثیر قرآن و حدیث، که هر دو در هدایت بشر نقش به سزایی دارند، است.

برای این منظور ما در این تحقیق به ترتیب زندگانی و تاثرات هشت تن از شاعران بزرگ را دنبال کردیم و برای این که تاثر هر نویسنده و سخنور را بهتر ردیابی کنیم از زندگانی آن شاعر و نویسنده به اجمال سخن گفتیم و میزان اشتغال وی به علوم قرآنی از جمله تفسیر کتاب مجید و احادیث رسول اکرم و اخبار معصومین را تا حد ممکن یادآوری کردیم.

در این تحقیق با توجه به پرسشنامه ای که تهیه گردید و در اختیار چهل نفر از دانش آموزان سال سوم و پیش دانشگاهی  مدرسه آرمینه مصلی نژاد قرار گرفت، ما به بررسی میزان آشنایی آن ها با مفهوم قرآن و حدیث و نقش آن ها در ادبیات فارسی پرداختیم و پس از مشاهده- ی پاسخ نامه ها نتایج حاصل را به صورت جداول و نمودار هایی برای هر سوال به صورت مجزا نشان دادیم و پی بردیم که هر دو گروه آماری نتایج یکسانی داشتند.

فهرست مطالب

پیشگفتار……………………………………………………………………………………………………………..ا-ب

مقدمه………………………………………………………………………………………………………………..ب-ج

چکیده………………………………………………………………………………………………………………..ج-د

فصل اول: کلیات تحقیق

۱-۱مقدمه …………………………………………………………………………………………………………۱

۱-۲بیان مسئله……………………………………………………………………………………………………۲

۱-۳اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………..۲

۱-۴اهمیت تحقیق……………………………………………………………………………………………….۲

۱-۵ سئوالات تحقیق…………………………………………………………………………………………۳-۲

۱-۶ فرضیه ها…………………………………………………………………………………………………….۳

۱-۷ کلید واژه ها……………………………………………………………………………………………..۴-۳

فصل دوم: پیشینه تحقیق

۲-۱  مقدمه……………………………………………………………………………………………………۵

۲-۲  تاریخچه موضوع…………………………………………………………………………………. ۷-۶

۲-۳  پیشینه نظری…………………………………………………………………………………..۸-۷

۲-۴ پیشینه عملی(نقد کتاب)………………………………………………………………………………………………۹

۲-۵ ضرورت تحقیق……………………………………………………………………………………………………………….۹

فصل سوم: روش تحقیق

۳-۱  مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………۱۰

۳-۲  روش های مورد استفاده در تحقیق…………………………………………………………………………..۱۱

۳-۳  فنون گردآوری اطلاعات و توضیح آن ها…………………………………………………………………..۱۲

۳-۴  جمع آوری داده ها…………………………………………………………………………………………………….۱۲

۳-۵  تجزیه و تحلیل داده ها……………………………………………………………………………………………..۱۳

فصل چهارم: یافته های تحقیق

۴-۱ مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………….۱۴

 ۴-۲ قرآن کتاب آسمانی ما……………………………………………………………………………………………….۱۵

۴-۳ تعریف ادبیات……………………………………………………………………………………………………………. ۱۵

فرضیه ۱: ادبیات فارسی از کلام قرآن بهره های فراوانی گرفته است…………………………….۱۷-۱۶

۴-۴ تاثیرات دین اسلام در عرصه ی ادبیات………………………………………………………………۱۹-۱۷

۵-۴ صبر و شکیبایی قرآن در نظم شاعران………………………………………………………………..۲۰-۱۹

۶-۴ حدیث چیست………………………………………………………………………………………………………۲۱-۱۰

۴- ۶-۱-حدیث محبت در ادب فارسی………………………………………………………………………..۲۵-۲۱

فرضیه ۲: برخی از شعرای متقدم در آیات و احادیث در شعر خود بهره گرفته اند…………. ۳۵-۲۷

فرضیه ۳: میزان استفاده حافظ از احادیث و قرآن در اشعارش زیاد بوده است…………..۴۲-۳۶

فرضیه ۴: مولوی داستان یوسف را در اشعار خود بررسی کرده است………………………..۵۹-۴۳

فرضیه ۵: سنایی در اشعار خود به تصویر پردازی قرآنی پرداخته است…………………….۶۶-۶۰

فرضیه ۶: شهریار دراشعار خود از نهچ البلاغه بهره برده است………………………………….۹۸-۶۷

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

۵- ۱مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………….۱۲۸

۵-۲ بحث و نتیجه گیری………………………………………………………………………………………. ۱۳۰-۱۲۹

۵-۳ مشکلات تحقیق………………………………………………………………………………………………………۱۳۰

۵-۴- پیشنهادات تحقیق…………………………………………………………………………………………………۱۳۱

فهرست منابع و مآخذ……………………………………………………………………………۱۳۳-۱۳۲

پیوست

فهرست جداول…………………………………………………………………………..۱۲۷-۹۹

جدول ۱-۴- توزیع فراوانی افراد شرکت کننده در تحقیق بر حسب سن

جدول ۲-۴- شاخص های تمایل مرکزی و شاخص های پراکندگی سن افراد شرکت کننده در تحقیق

جدول ۳-۴- توزیع فراوانی سن افراد شرکت کننده در تحقیق به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۴-۴- توزیع فراوانی افراد شرکت کننده در تحقیق بر حسب پایه تحصیلی

جدول ۵-۴- توزیع فراوانی شغل پدر افراد شرکت کننده در تحقیق

جدول ۶-۴- توزیع فراوانی شغل پدر افراد شرکت کننده در تحقیق به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۷-۴- توزیع فراوانی تحصیلات پدر افراد شرکت کننده در تحقیق

جدول ۸-۴- توزیع فراوانی تحصیلات پدر افراد شرکت کننده در تحقیق به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۹-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر قرآن در ادب پارسی

جدول ۱۰-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر قرآن در ادب پارسی به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۱۱-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر حدیث در ادب پارسی

جدول ۱۲-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر حدیث در ادب پارسی به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۱۳-۴- توزیع فراوانی علاقه افراد شرکت کننده در تحقیق نسبت به شعرهای استفاده کننده از قران و احادیث

جدول ۱۴-۴- توزیع فراوانی علاقه افراد شرکت کننده در تحقیق نسبت به شعرهای استفاده کننده از قران و احادیث به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۱۵-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد ماندگاری اشعار شعرای پارسی استفاده کننده از قرآن و حدیث

جدول ۱۶-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد ماندگاری اشعار شعرای پارسی استفاده کننده از قرآن و حدیث به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۱۷-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در ادبیات پارسی

جدول ۱۸-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در ادبیات پارسی به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۱۹-۴- توزیع فراوانی دیدگاه افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در فراگیر شدن ادبیات پارسی در سطح جهان

جدول ۲۰-۴- توزیع فراوانی دیدگاه افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در فراگیر شدن ادبیات پارسی در سطح جهان به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۲۱-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده با شعرای استفاده کننده از قرآن و حدیث  در اشعار خود

جدول۲۲-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده با شعرای استفاده کننده از قرآن و حدیث  در اشعار خود به تفکیک پایه تحصیلی

جدول۲۳-۴- توزیع فراوانی موافق بودن افراد شرکت کننده در مورد تاثیر استفاده از قرآن و حدیث در کسب عبرت برای سایرین

جدول ۲۴-۴- توزیع فراوانی موافق بودن افراد شرکت کننده در مورد تاثیر استفاده از قرآن و حدیث در کسب عبرت برای سایرین به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۲۵-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد نقش قرآن و حدیث استفاده شده در ادبیات پارسی در زندگی بشری

جدول ۲۶-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد نقش قرآن و حدیث استفاده شده در ادبیات پارسی در زندگی بشری به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۲۷-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد اشعار استفاده کننده از قرآن و حدیث استفاده شده از طریق رسانه ها

جدول ۲۸-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد اشعار استفاده کننده از قرآن و حدیث استفاده شده از طریق رسانه ها به تفکیک پایه تحصیلی

جدول ۲۹-۴- تجزیه و تحلیل آماری بین پاسخ های داده شده توسط دو گروه شرکت کننده در تحقیق ( پایه تحصیلی پیش دانشگاهی ، پایه تحصیلی سوم دبیرستان )

 

فهرست منحنی ها………………………………………………………………..۱۲۶-۱۰۰

منحنی ۱-۴-  درصد فراوانی سن افراد شرکت کننده در تحقیق

منحنی ۲-۴- توزیع فراوانی سن افراد شرکت کننده در تحقیق بر حسب پایه تحصیلی

منحنی ۳-۴-  درصد فراوانی پایه تحصیلی افراد شرکت کننده در تحقیق

منحنی ۴-۴-  درصد فراوانی شغل پدر افراد شرکت کننده در تحقیق

منحنی ۵-۴- توزیع فراوانی شغل پدر افراد شرکت کننده در تحقیق به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۶-۴- درصد فراوانی تحصیلات پدر افراد شرکت کننده در تحقیق

منحنی ۷-۴- توزیع فراوانی تحصیلات پدر افراد شرکت کننده در تحقیق به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۸-۴- درصد فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر قرآن در ادب پارسی

منحنی ۹-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر قرآن در ادب پارسی به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۱۰-۴- درصد فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر حدیث در ادب پارسی

منحنی ۱۱-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق با تاثیر حدیث در ادب پارسی به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۱۲-۴- درصد فراوانی علاقه افراد شرکت کننده در تحقیق نسبت به شعرهای استفاده کننده از قران و احادیث

منحنی۱۳-۴- توزیع فراوانی علاقه افراد شرکت کننده در تحقیق نسبت به شعرهای استفاده کننده از قران و احادیث به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۱۴-۴- درصد فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد ماندگاری اشعار شعرای پارسی استفاده کننده از قرآن و حدیث

منحنی ۱۵-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد ماندگاری اشعار شعرای پارسی استفاده کننده از قرآن و حدیث به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۱۶-۴- درصد فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در ادبیات پارسی

منحنی ۱۷-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در ادبیات پارسی به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۱۸-۴- درصد فراوانی دیدگاه افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در فراگیر شدن ادبیات پارسی در سطح جهان

منحنی ۱۹-۴- توزیع فراوانی دیدگاه افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد تاثیر قرآن و حدیث  در فراگیر شدن ادبیات پارسی در سطح جهان به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۲۰-۴- درصد فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده با شعرای استفاده کننده از قرآن و حدیث  در اشعار خود

منحنی۲۱-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده با شعرای استفاده کننده از قرآن و حدیث  در اشعار خود به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی۲۲-۴- درصد فراوانی موافق بودن افراد شرکت کننده در مورد تاثیر استفاده از قرآن و حدیث در کسب عبرت برای سایرین

منحنی ۲۳-۴- توزیع فراوانی موافق بودن افراد شرکت کننده در مورد تاثیر استفاده از قرآن و حدیث در کسب عبرت برای سایرین به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۲۴-۴- درصد فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد نقش قرآن و حدیث استفاده شده در ادبیات پارسی در زندگی بشری

منحنی ۲۵-۴- توزیع فراوانی نظر افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد نقش قرآن و حدیث استفاده شده در ادبیات پارسی در زندگی بشری به تفکیک پایه تحصیلی

منحنی ۲۶-۴- درصد فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد اشعار استفاده کننده از قرآن و حدیث استفاده شده از طریق رسانه ها

منحنی ۲۷-۴- توزیع فراوانی آشنایی افراد شرکت کننده در تحقیق در مورد اشعار استفاده کننده از قرآن و حدیث استفاده شده از طریق رسانه ها به تفکیک پایه تحصیلی

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تاثیر قرآن در ادب فارسی , تاثیر حدیث در ادب فارسی , تاثیر قرآن ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

ماساژ برای خانواده و دوستان شما، مادر بزرگها، کودکان و برای تمام کسانی است که دوستشان دارید. ماساژ از لحاظ جسمی برای کمک به اشخاص و مراقبت از آنها و به طور کلی برای تمام افرادی است که احساس می کنید می توانید با آنها در عمل مراقبت جسمی شریک شوید.
ویژگی خاص ماساژ، در برقراری ارتباط بدون کلامی است که در ذات خود، عملی غیرعادی نیست. برای مثال، ما اغلب سعی می کنیم کسانی که در اطرافمان زندگی می‌کنند، بدانند دوستشان داریم؛ با آنها همدردی می کنیم و قدرشان را می دانیم. وقتی فردی برای اولین بار به خوبی ماساژ داده می شود، وارد نوعی حالت جسمی- روانی می‌گردد که توصیف آن مشکل است. همچون لحظه وارد شدن به اتاقی که در آن تا به آن لحظه، قفل و از دید پنهان بوده است. کسانی با این حالت آشنا هستند که نوعی از مدیتیشن  روزانه را تمرین می کنند. هرچند لزومی ندارد که ماساژ دهنده در این مرحله توقف کند. او هرچه بیشتر بتواند آگاهی رو به افزایش ماساژ گیرنده را دریابد، به همان میزان می تواند نیروی درونی و تجربه اش را منتقل کند. کمترین تماس، تبدیل به بیان می شود؛ مانند طرحی با قلمی مناسب روی کاغذ حساس. پس ماساژ، القا کننده اعتماد، یکدلی و احترام، بدون به زبان آوردن سخن و به وسیله حسی صرفاً جسمی است. زیرا این لحظات می توانند با احساسی از کمال بیان شوند و هرگز، هیچ کلامی با آن برابری نخواهد کرد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                         صفحه

مقدمه……………………………………………………………………………………………………. -

چرا ماساژ………………………………………………………………………………………………. ۱

فصل اول

تعاریف:

تعریف ماساژ………………………………………………………………………………………….. ۳

تعریف ماساژ کودک…………………………………………………………………………………. ۷

تعریف ماساژ درمانی………………………………………………………………………………… ۸

تعریف حرکت درمانی………………………………………………………………………………. ۹

تعریف تربیت بدنی سنتی…………………………………………………………………………… ۱۱

تعریف بازتاب درمانی………………………………………………………………………………. ۱۵

فصل دوم

بخش اول:

دیدگاههای حرکت درمانی…………………………………………………………………………. ۱۸

بخش دوم:

نظریه ها، نظامها و تکنیکهای ویژه………………………………………………………………… ۲۲

ماریامونته سوری………………………………………………………………………………………. ۲۲

ژان پیاژه………………………………………………………………………………………………… ۲۳

ب.اف.اسکینر………………………………………………………………………………………….. ۲۴

بخش سوم:

تربیت بدنی……………………………………………………………………………………………. ۲۴

رادولف لابان و تربیت حرکتی…………………………………………………………………….. ۲۵

موسکاموستون- از دستور تا کشف……………………………………………………………….. ۲۷

فصل سوم

بخش اول:

انواع حرکت درمانی…………………………………………………………………………………. ۲۹

حرکت فعال…………………………………………………………………………………………… ۲۹

حرکات غیرفعال………………………………………………………………………………………. ۲۹

بخش دوم:

انواع حرکات ماساژ………………………………………………………………………………….. ۳۳

انواع نوازش کردن (استروک)……………………………………………………………………… ۳۴

فشردن (نیدینگ)……………………………………………………………………………………… ۳۸

ضربه زدن (پرکاشن)………………………………………………………………………………… ۴۱

حرکات لرزشی……………………………………………………………………………………….. ۴۲

ممنوعیتهای ماساژ…………………………………………………………………………………….. ۴۳

فصل چهارم

بخش اول:

رفتار حرکتی…………………………………………………………………………………………… ۴۵

علل خامی حرکتی……………………………………………………………………………………. ۴۶

عوامل روانی اجتماعی و خام حرکتی جسمانی………………………………………………… ۴۸

بدکارکردیهای مغزی…………………………………………………………………………………. ۴۹

مشکلات استخوانی و نابهنجاریهای اسکلتی……………………………………………………. ۵۵

نشانگان کودک خام حرکت………………………………………………………………………… ۵۶

فصل پنجم

بخش اول:

رویکردهای درمانی استاندارد برای بهبود بدکارکردی حرکتی………………………………. ۶۰

آرامش دهی……………………………………………………………………………………………. ۶۰

آمادگی جسمانی……………………………………………………………………………………… ۶۰

نیرومندی……………………………………………………………………………………………….. ۶۰

انعطاف پذیری مفصل……………………………………………………………………………….. ۶۰

مقاومت عضلانی……………………………………………………………………………………… ۶۰

مقاومت قلبی- ریوی………………………………………………………………………………… ۶۰

هماهنگی……………………………………………………………………………………………….. ۶۰

وضعیت بدنی…………………………………………………………………………………………. ۶۰

بخش دوم:

تاثیر ورزش و فعالیتهای بدنی بر روی اعصاب………………………………………………… ۶۲

حرکت درمانی در اختلالات روحی و روانی…………………………………………………… ۶۳

حرکت درمانی و فیزیوتراپی در ناراحتیهای عصبی…………………………………………… ۶۶

شیاتزو (طب سوزنی)……………………………………………………………………………….. ۶۷

روش درمان در شیاتزو……………………………………………………………………………… ۶۸

آب درمانی و حمام درمانی………………………………………………………………………… ۶۹

دست درمانی یا درمان با دست “Manual Yheropy”………………………………………..

فصل ششم

بخش اول:

ماساژ، حرکت و تحرک…………………………………………………………………………….. ۷۲

چرا تماس اهمیت دارد……………………………………………………………………………… ۷۴

بخش دوم:

روغن های اصلی ماساژ…………………………………………………………………………….. ۷۶

روغن بذر انگور………………………………………………………………………………………. ۷۶

روغن بادام شیرین……………………………………………………………………………………. ۷۷

روغن نارگیل………………………………………………………………………………………….. ۷۷

بخش سوم:

روغنهای اصلی……………………………………………………………………………………….. ۷۸

اسطو خودوس انگلیسی…………………………………………………………………………….. ۷۹

بابونه…………………………………………………………………………………………………….. ۷۹

درخت چای…………………………………………………………………………………………… ۸۰

رز………………………………………………………………………………………………………… ۸۰

کندر……………………………………………………………………………………………………… ۸۰

مر (نوعی صمغ)……………………………………………………………………………………… ۸۰

فصل هفتم

بخش اول:

آماده شدن برای شروع مراحل ماساژ…………………………………………………………….. ۸۲

مراحل ماساژ…………………………………………………………………………………………… ۸۲

چگونه ماساژ به بدن کمک می کند……………………………………………………………….. ۸۳

اثرات ماساژ بر دستگاههای مختلف بدن………………………………………………………… ۸۴

شل شدن بدن و بهبود گردش خون………………………………………………………………. ۸۵

بخش دوم:

انواع درمان…………………………………………………………………………………………….. ۸۶

درمان سوئدی…………………………………………………………………………………………. ۸۶

ماساژ درمانی شرقی………………………………………………………………………………….. ۸۷

درمان بیماری های استخوانی………………………………………………………………………. ۸۸

ماساژ درمانی عصبی عضلانی……………………………………………………………………… ۸۹

رایحه درمانی………………………………………………………………………………………….. ۸۹

بخش سوم:

ماساژ نشسته چیست؟……………………………………………………………………………….. ۹۰

فصل هشتم

بخش اول:

درک هندشیاتسو………………………………………………………………………………………. ۱۰۰

آمادگی برای استفاده از شیاتسو به عنوان یک درمان………………………………………….. ۱۰۰

نصف النهار، تی‌سو‌بو، کیو و جیتسو………………………………………………………………. ۱۰۱

تی‌سو‌بو…………………………………………………………………………………………………. ۱۰۲

کیو و جیتسو…………………………………………………………………………………………… ۱۰۲

جدول نقاط فشاری مورد استفاده در ماساژ شیاتسو…………………………………………… ۱۰۳

درک مراحل اساسی ماساژ برای شیاتسو…………………………………………………………. ۱۰۴

بخش دوم:

درک بازتاب شناسی…………………………………………………………………………………. ۱۰۵

روشهای آرام سازی مورد استفاده در بازتاب شناسی…………………………………………. ۱۰۶

استفاده از روشهای Basic Holding (تماس با کف دست)…………………………………. ۱۰۷

استفاده از روشهای Basic Finger (بر اساس انگشت)……………………………………….. ۱۰۸

فصل نهم

ترجمه مقالات اینترنتی

مقاله A: بررسی مدارک موجود در اثر گذاری، بی خطری و هزینه طب سوزنی،

ماساژ درمانی و اشعه درمانی در درمان درد ستون فقرات…………………………………… ۱۱۰

مقاله B: رایحه درمانی و ماساژ مدارک ساندرا با کل بی خطری و کارآمدی استفاده

از رایحه درمانی و ماساژ را توسط پرستاران کودکان بررسی می کند……………………… ۱۲۵

مقاله C: آیا ماساژ درمانی در درمان استرس موثر است؟…………………………………….. ۱۳۶

فصل دهم

فهرست منابع فارسی و انگلیسی و اینترنتی

منابع فارسی و انگلیسی…………………………………………………………………………….. ۱۴۰

منابع اینترنتی…………………………………………………………………………………………… ۱۴۰

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: ارتباط ورزش با ماساژ ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

 در عصر حاضر از انوع طراحی نوری برای ایجاد روشنایی روزمره استفاده می شود که قسمتی از این طراحی نوری در اختیار طراحان گرافیک قرار گرفته است.

 امروزه نور در زمنیه ی گرافیک چنان تنوعی یافته است که کمتر کسی را می توان یافت که برای تبلیغات محیطی از نور پردازی استفاده نکرده باشد. اما طراحان زیادی هستند که تجربه و آگاهی لازم را در مورد خصوصیات و ویژگی های نور ندارند. این مسئله باعث می شود که ایده های خلاقانه آنها به هنگام استفاده و اجرا جلوه ی واقعی خود را نداشته باشد. بنابر این بهتر است که طراح قبل از شروع نور پردازی با ویژگی های و خصوصیات نور و تجهیزات آن آشنا شود  تا نور بتواند باعث خلق یک اثر هنری شده و جلوه  ی خود را به طور معجزه آسا نشان دهد.

          در این تحقیق سعی شده است که طراحان با نور پردازیها و کاربرد آنها در تبلیغات و استفاده درست از وسایل نور پردازی در جایگاه مناسب با خصوصیات خاص آن آشنا شده و در رشته ی کاری خود حضور مثبت یابند و کارهای نفس به جا گذارند.

-  فهرست مطالب -

تقدیم                                                                                                          الف

قدر دانی                                                                                                      ب

فهرست ج

                                                    فصل اول- کلیات تحقیق

بیان ۷

اهداف ۹

اهیمت و ضرورت موضوع                                                                               ۱۰

تعریف مفاهیم و اصطلاحات کلیدی                                                                ۱۱

                                                             فصل دوم

پیشینه تحقیق

نور و انواع آن ۱۳

تاثیرات ۱۶

تأثیر نور بر روی جسم انسان                                                                            ۱۸

ارزش و زیبایی ۲۱

منابع ۲۴

جنبه های فیزیکی و روانشناختی نور                                                                 ۲۸

جهت ۳۱

کیفیت ۳۴

کمیت نور ۳۵

                                                          فصل سوم

ایجاد جلوه در اشیاء به وسیله نورپردازی                                                             ۴۳

متداولترین ۴۵

نورپردازی ۴۷

                                                       فصل چهارم

LCD ها ۵۲

          شناخت LCD                                                                                     ۵۵

          سیستم ۵۷

          ساخت بزرگترین LCD انعطاف پذیر                                                      ۵۹

LED ها ۶۱

          LED ها و کاربرد آن                                                                            ۶۱

          ویژگیهای LED ها                                                                               ۶۴

          استفاده از LEDها در تبلیغات                                                              ۶۸

DLP ۷۲

          دستگاه ویدئو پرژکتور                                                                           ۷۲

          ساختار و سیستم دستگاه ویدئو پرژکتور                                                  ۷۳

          میزان ۷۵

          میزان ۷۶

          اندازه ۷۷

          تفاوت سیستم LCD و DLP از لحاظ کیفیت و کنتراست رنگ                            ۷۹

          جایگاه سیستم  تبلیغات                                                                      ۸۲

                                                                  فصل پنجم

نتیجه گیری و ۸۶

                                                                  فصل ششم

منابع و ۹۰

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: نور در گرافیک ,
:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

۲- هدف و گستره نظرسنجی

ساختارهای پل، حلقه های ارتباطی مهمی را در یک سیستم راه، ایجاد می نمایند. پلها، یکی از بخشهای راه هستند که نیاز به بیشترین توجه دارند و ۳۰ درصد از سرمایه گذاریهای کلی در بخش راه را به خود اختصاص می دهند. پلها، راههایی کلیدی به منظور تضمین ایمنی ترافیک راه، هستند و پلها نقش مهمی در حفظ و نگهداری محیط زیست دارند. نیمه دوم قرن بیستم، شامل توسعه جهانی چشمگیری در زمینه ترافیک راه بوده است که طی آن رشد قابل ملاحظه ای در تعداد پلهای احداث شده طی دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ صورت گرفته است (جدول ۲-۱). هرچند این رشد در دهه ۱۹۷۰ به اوج خود رسید. با این حال، بسیاری از کشورها، برای احداث راهها، همچنان نیاز به سرمایه گذاری در پلها دارند.

فهرست مطالب

صفحه

۱- مقدمه………………………………………………………………………………………………

۲- هدف و گستره نظر سنجی………………………………………………………………….

۳- سیستم های بازرسی و مجموعه قوانین…………………………………………………

۱-۳- موارد عمومی………………………………………………………………………………..

۲-۳- استانداردهای بازرسی یا دستنامه ها…………………………………………………..

۳-۳- منظور و گستره بازرسی………………………………………………………………….

۴-۳- تناوب و دفعات بازرسی………………………………………………………………….

۵-۳- شیوه بازرسی………………………………………………………………………………..

۶-۳- بازرس…………………………………………………………………………………………

۷-۳- مدیریت اطلاعات بازرسی……………………………………………………………….

۸-۳- امکانات بازرسی…………………………………………………………………………….

۴- تکنیک های بازرسی…………………………………………………………………………..

۱-۴- شرایط حاضر و گرایش ها………………………………………………………………

۱-۱-۴- تکنیک های بازرسی برای اعضای فولادی سازه……………………………..

۲-۱-۴- تکنیک های بازرسی برای اعضای بتنی سازه………………………………….

۳-۱-۴-تکنیک های بازرسی برای پایه های میانی پل، پایه های کناری پل

فونداسیون ها…………………………………………………………………………………………

۴-۱-۴- تکنیک های بازرسی برای تجهیزات فرعی…………………………………….

۲-۴- مثالهایی از تکنولوژی بازرسی در حال توسعه…………………………………….

۱-۲-۴- کاربردهای GPR برای ارزیابیهای کف پل (فنلاند)………………………..

۲-۲-۴-آزمایش غیرمخرب پلهای بتنی از طریق سیستمScorpion (فرانسه)…..

۳-۲-۴- سیستم بازرسی خودکار تاوه RC (ژاپن)……………………………………….

۴-۲-۴- اندازه گیریهای کف پل با استفاده از رادار محرک (سوئد)………………..

۵-۲-۴- اندازه گیری پتانسیل (سوئیس)……………………………………………………

۳-۴- موضوعاتی در آینده……………………………………………………………………….

۵- مثالی از تکنیک های تشخیص در مدیریت پل……………………………………….

۱-۵- تصویر کیفی ساختارها (فرانسه)……………………………………………………….

۲-۵- معیاری برای مدیریت پلهای راه (ایتالیا)…………………………………………….

۳-۵- تخمین فراوانی پلهای راه (ژاپن)………………………………………………………

۴-۵- تحریم موقتی پل های PC پس کشیده (انگلستان)………………………………

۵-۵- دستورالعمل هایی به منظور ایجاد حالت فنی پل (رومانی)……………………

۶- خلاصه و توصیه ها……………………………………………………………………………

۷- فهرست نگاری………………………………………………………………………………….

۸- ضمیمه…………………………………………………………………………………………….

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: ایمنی پلها ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه)معرفی)

امروزه با توسعه روزافزون صنعت نیروگاه وتولید برق وبا توجه به این نکته که اکثریت دانشجویان مهندسی و…ویا حتی فارغ التحصیلان دراین رشته ها موفق به بازدیدکاملی از نیروگاه وسیستم کاری و نحوه عملکرد سیستمهای موجود در نیروگاه نشده اند،وبا توجه به سابقه کاری که من در نیروگاه جنوب اصفهان درزمینه نصب تجهیزات مکانیکی وغیره داشته ام ،لازم دانسته ام که برای اشنا کردن دانشجویانی که علاقه به نیروگاه وسیستم عملکردآن دارند،اطلاعات وتصاویری راجمع آوری نموده ودرقالب این پروژه(که معرفی و بررسی بخشهای مختلف نیروگاه گازی است.)ارایه دهم.که من گرد آوری این مطالب را در قالب ۱۰فصل بیان نموده که فصل اول آن رابابیان کدهای شناسایی آغازکرده که درفصلهای بعدی اگرازاین کدها استفاده شده بود ،نا مفهوم نباشد . در فصل دوم تشریحی کلی نیروگاه از نوع پیکر بندی ،جا نمایی ،سوخت و…را بیان کرده و در فصل سوم اطلاعاتی عمومی در مورد قطعات توربین گاز وابعاد ووزن و…را بیان کرده ام ودر فصل چهارم توربین گاز ،نحوه هوادهی ،احتراق و…را تشریح کرده ودرادامه در فصل پنجم سامانه های مختلف از قبیل هوای ورودی آتش نشانی سوخت گاز ،گازوییل و…را بیان نموده که برای خواننده قابل فهم باشد که این هوا چه طور وارد ،چه گونه احتراق صورت گرفته و چه مراحلی بایستی انجام شود تا برق تولیدشودودر فصل ششم نحوه کنترل دمای  توربین را شرح می دهیم ودر فصل هفتم مجرای هوای ورودی ،سرعت ، عایق صدا ونحوه تمیز کاری و…را تشریح کرده ودر فصل هشتم سیستم خروجی گازهای حاصل ازاحتراق(مجرای واگرای اگزوز )و…را توضیح داده ودر فصل نهم انواع ابزارهای عمومی وتخصصی را بیان کرده که بیشتر در زمینه تعمیرات ازاین ابزارآلات استفاده می شود ودر فصل دهم منابعی که من توانستم به آنها دسترسی پیدا کنم و بتوانم این مطالب را گرد هم آورم،بیان نموده ام که در پایان هدف و نتیجه ای  که من از این پروژه داشتم که سعی خود را می کنم تا به آن هدف نزدیک شوم ؛این است که دانشجویان و…با آشنایی و استفاده از این پروژه بتواند ابهامات  خودرا در زمینه ،حداقل آشنایی با نیروگاه گازی و نحوه عملکرد آن بر طرف کند که درهنگام حضور در نیروگاه حتی مرتبه اول دارای پیش زمینه ای بوده باشند که (سر در گمی هایی را که ممکن است با دیدن نیروگاه برایشان بوجود آید را به حداقل برسانند.)

فهرست

عنوان صفحه

       مقدمه…………………………………………………………………..۱

۱. کد شناسایی KKS…………………………………………………………..

       ساختار شناسایی کننده ها …………………………………………………. ۲

       استفاده از شناسایی کننده ها………………………………………………… ۶

۲.تشریح کلی نیروگاه  ……………………………………………………….. ۷

       پیکر بندی نیروگاه ………………………………………………………. ۷

       جانمایی نیروگاه………………………………………………………… ۸

       اصول طراحی………………………………………………………….. ۸

       پیکر بندی  سیستمهای الکتریکی …………………………………………… ۱۰

       مشخصات سوخت………………………………………………………. ۱۳

       حفاظت محیط زیست ……………………………………………………. ۱۵

۳. اطلاعات عمومی در مورد قطعات توربین گاز…………………………………. ۱۷

       مقدمه…………………………………………………………………. ۱۷

       مواد و جنس قطعات توربین گاز ………………………………………….. ۱۸

       ابعاد و وزن قطعات توربین گاز ………………………………………….. ۲۱

۴٫توربین گاز V94.2 ……………………………………………………….

       مقدمه ای بر توربین گاز…………………………………………………. ۲۵

       اصول طراحی V94.2 – بطورکلی……………………………………… ۲۵

       اصول طراحی – V94.2 توربین……………………………………….. ۲۶

       اصول طراحی V94.2 – محفظه احتراق…………………………………. ۳۳

       اصول طراحی – V94.2 کمپرسور……………………………………… ۴۰

       اصول طراحی V94.2 _دیفیوزر……………………………………….. ۴۳

       اصول طراحی V94.2 –یاتاقانها……………………………………….. ۴۶

       اصول طراحی V94.2 – گرداننده………………………………………. ۴۹

۵٫سامانه های توربین گاز V94.2……………………………………………

       سامانه هوای ورودی……………………………………………………. ۵۱

       سامانه Blow off……………………………………………………….

       سامانه  CO2…………………………………………………………..

       سامانه آتش نشانی……………………………………………………… ۶۲

       سامانه سوخت گاز……………………………………………………… ۶۹

       سامانه سوخت گازوئیل………………………………………………….. ۷۳

       سامانه جرقه زن……………………………………………………….. ۸۰

       سامانه روغن بالا بر……………………………………………………. ۸۵

       سامانه خنک سازی توربین……………………………………………….. ۹۰

۶٫ کنترل دمای توربین گاز……………………………………………………. ۹۲

      فلسفه کنترل دمای GT…………………………………………………… 92

7.مجرای ورودی هوا ………………………………………………………. ۹۴

شرح سامانه………………………………………………………………… ۹۴

سرعت عبور هوا…………………………………………………………….. ۹۴

عایق صدا (کانال – دریچه- زانو و صدا خفه کن)………………………………….. ۹۶

سامانه ضد یخ……………………………………………………………….. ۹۷

سامانه تمیز کردن خودکار فیلترها………………………………………………. ۹۷

۸٫ مجرای واگرای اگزوز……………………………………………………… ۹۹

 شرح سامانه………………………………………………………………… ۹۹

 قسمتهای اصلی و وظیفه هر یک ………………………………………………… ۹۹

 دودکش …………………………………………………………………….. ۹۹

 ساختار فلزی ( پایه دودکش)………………………………………………….. ۱۰۰

 اتصال قابل انعطاف …………………………………………………………. ۱۰۰

 دایورتر……………………………………………………………………. ۱۰۰

 صفحه مسدود کننده ………………………………………………………….. ۱۰۱

۹٫ ابزار و ابزار مخصوص تعمیرات ……………………………………………. ۱۰۲

   ابزار استاندارد……………………………………………………………… ۱۰۲

   تجهیزات معمولی…………………………………………………………… ۱۰۴

   تجهیزات مخصوص…………………………………………………………. ۱۰۵

   ابزار مخصوص…………………………………………………………….. ۱۰۶

۱۰٫منابع …………………………………………………………………… ۱۰۷

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: نیروگاه گازی ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

گسترش روز افزون جوامع بشری و پیشرفت در زمینه‌های صنعتی، هرچند که امتیازات  ویژه ای بهمراه داشته است ولیکن مشکلات عدیده ای را نیز برای اجتماعات به ارمغان آورده است. یکی از این مشکلات ، فاضلاب حاصل از اماکن مسکونی و فعالیت واحدهای صنعتی می‌باشد. از آنجا که دفع غیر صحیح فاضلابهای خانگی و صنعتی اثرات نامطلوبی بر روی محیط زیست دارد، تصفیه هرچه کاملتر فاضلابها اهمیت بیشتری می‌یابد. فاضلابهای خانگی و از آن مهمتر فاضلابهای صنعتی بعلت داشتن مواد آلی و معدنی ، در صورت دفع در محیط باعث آلوده شدن آبهای سطحی و زیرزمینی گشته و در نتیجه استفاده مجدد از آب برای بهترین کاربرد آن با مشکل مواجه می‌گردد. همچنین استفاده از آب برای مصارف مختلف و نیاز شدید به آب در هر منطقه از ایران ، ما را برآن می‌دارد که از به هدر رفتن آب به هر شکل جلوگیری کرده و با تصفیه فاضلابهای خانگی و صنعتی که از حجم زیادی نیز برخوردار هستند در جهت تأمین آب مورد نیاز قدم برداریم.

فهرست مطالب

فصل اول- مقدمه و تاریخچه  ۱

مقدمه. ۲

تاریخچه تصفیه آب به روش صنعتی.. ۳

 فصل دوم – اهمیت تصفیه پسابهای صنعتی.. ۷

آب و پساب در صنعت… ۸

پساب صنعتی  (Industrial Wastewater).

مقدار مجاز برای آب مزروعی ( عناصر محلول ) ۱۱

پارامترهای مهم.. ۱۱

۱- اندازه گیری جریان فاضلاب… ۱۱

۲- اندازه مواد جامد ( Total Solid ) TS… 11

3- اندازه مواد قابل ته نشینی.. ۱۱

۴- تعیین قلیائیت : ۱۲

۵- اندازه گیری مواد آلی.. ۱۲

۶-عوامل مؤثر بر غلظت O2 محلول در آب : ۱۳

۷- COD (Chemical Oxygen Demand) : 14

8-  TOC…. 14

9- THOD…. 14

فصل سوم- استاندارد خروجی فاضلاب ها ۱۵

الف- تعاریف… ۱۶

ب- ملاحظات کلی.. ۱۶

ج- جدول استاندارد خروجی فاضلابها ۱۹

فصل چهارم – انواع روشهای تصفیه فاضلاب… ۲۲

۱- روشهای تصفیه فیزیکی.. ۲۳

۲- روشهای تصفیه شیمیائی.. ۲۳

۳- روشهای تصفیه بیولوژیکی.. ۲۳

روشهای متداول تصفیه فاضلاب صنعتی.. ۲۴

۱- تصفیه فیزیکی – شیمیایی.. ۲۴

۲- تصفیه بیولوژیکی.. ۳۰

۲-۱ تصفیه بی هوازی.. ۳۳

۲-۲  تصفیه هوازی.. ۳۹

فصل پنجم- میکروبیولوژی فاضلاب…….. ۴۴

الف – شرایط تغذیه و رشد در جمعیتهای مخلوط میکروبی.. ۴۶

ب- اثر دما روی رشد میکروبی.. ۴۷

ج- اثر درجه اسیدیته (PH)  روی رشد میکروبی.. ۵۰

د- نیاز رشد میکروبی به اکسیژن.. ۵۲

ح- منحنی رشد میکروبی.. ۵۲

و- سینتیک رشد بیولوژیکی.. ۵۷

فصل ششم – تصفیه های پیشرفته. ۵۹

۱) فاضلابهای صنعتی ونحوه مقابله با آن.. ۶۰

۲) نقش پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستمهای تصفیه فاضلاب صنعتی.. ۶۱

فصل هفتم- استفاده از تالابهای مصنوعی در تصفیه فاضلابهای صنعتی .. ۸۲

۱) تالابهای مصنوعی.. ۸۳

۲) ساختار تالابهای مصنوعی.. ۸۳

۳) وظایف اجزاء اصلی تالاب… ۸۷

۴) حذف فلزات سنگین در تالاب مصنوعی.. ۹۰

۵) تصفیه پساب‌های صنعتی توسط تالاب‌های مصنوعی.. ۹۱

فصل هشتم- مناسب ترین گزینه فاضلاب صنعتی از دیدگاه مدیریت………. ۹۳

- هزینه خرید و راه اندازی.. ۱۰۰

- راهبری و تعمیرات نگهداری.. ۱۰۲

- دفع مواد زاید. ۱۰۳

- ملاحظات راهبری.. ۱۰۴

- دفع آب تصفیه. ۱۰۴

- دفع مواد زاید حاصل از تصفیه فاضلاب… ۱۰۵

- مزایا وکمبودها ۱۰۶

- تجزیه و تحلیل منافع اقتصادی.. ۱۰۷

فصل نهم – گزارش تصفیه خانه غرب مشهد (پرکند آباد) ۱۰۹

الف- گزارش کلی مراحل تصفیه. ۱۱۰

ب- توصیف… ۱۱۱

ج- آزمایشات مهم انجام شده روی فاضلاب… ۱۱۴

منابع.. ۱۱۵

 

دانلود



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تصفیۀ آب ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()