نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :‌

به نظر کارشناسان ومتخصصین توسعه کشور ایران هم اکنون درحال گذر رسیدن به سمت توسعه پایدار می‌باشد به منظور عبور از این مرحله بحرانی لازم است با توجه به موقعیت ژئوپلتیک خود دردنیای کنونی با تعیین اهداف واستراتژیهای مناسب با آن راباموفقیت طی نماید . لذا د رسطح ملی برنامه‌ای جامع وزیر بنایی مانند لایحه فقر زدائی  توجه به مسئله اشتغال جوانان چگونگی خودکفایی واستقلال کشور بر پایه اقتصاد بدون نفت و… درهیئت محترم دولت ومجلس شورای اسلامی مطرح می باشد . اگر چه شاخص هایی مانند نرخ ثبت نام دانش آموزان دختر وپسر درمدارس ، ارائه خدمات بهداشتی درآمد سرانه … هرکدام می تواند در برنامه توسعه  نقش اساسی داشته باشد . اما شاخص اشتغال به ویژه اشتغال مولد و پایدار   درجهت رسیدن به سوی توسعه همه جانبه از  اهمیت خاصی برخوردار است ؟ می تواند در ابعادمختلف اقتصادی ،‌اجتماعی ،‌فرهنگی جامعه را تحت الشعاع قرار دهد لذا هرگونه طرح وبرنامه ای که بتواند در بازار  کار ومیزان عرضه وتقاضا تعادل به وجود آورد وبادرنظر داشتن جوانی جمعیت ایران که درهر سال نیاز به حداقل ۸۰۰۰۰۰ فرصت شغلی می باشد این مهم توجه نماید ضروری است زیرا بررسی های به عمل آمده حاکی از آن است که د رشکوفاترین دوره اقتصادی درایران ۳۵۰۰۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده است در رابطه با ایجاد فرصتهای شغلی مهمترین مسئله ای که مورد نظر قرار می گیرد توسعه کیفی نیروی انسانی است زیرا منابع انسانی عامل اصلی وضرورت  رشد وتوسعه اقتصادی ،‌اجتماعی یا فرهنگی درهرسیستم وجامعه است وبدون رشد وبالندگی استعداد ها وقابلیت های این منابع هیچ سیستم ،‌سازمان ویا جامعه ای نمی  تواند به اهداف توسعه ومولد خود دست یابد . از آنجا که توسعه متضمن حرکت وپویایی است بنابراین ،‌بایدانعطاف پذیر پیشرونده وبه بیان دیگر پایدار باشد .

  توسعه پایدار نوعی حرکت در شرایط مطلوب است که به طور روز افزون درجهت بهره وری تولید کارایی نیروی انسانی وبهینه سازی از منابع طبیعی ودرنهایت بهزیستی انسانها وانحلال فرهنگ انسانی و روابط سالم اجتماعی  به پیش رود. از این لحاظ انسان در روند توسعه نقش محوری وراهگشا داشته وبه عنوان عامل وهدف ویا بهره ور و بهره گیر  آن قلمداد می شود . بررسی ترکیب سنی جمعیت ایران نشان می دهد کشور‌ما ترکیب سنی جوانی دارد. براساس  آمار ارائه شده درسالنامه آماری سال ۷۲‌، ۹/۵۲ درصد جمعیت کشور افراد بین ۱۵تا ۱۴ سال که جمعیت فعال کشور محسوب می شوند تشکیل می دهند. از آنجا که تعدادی از افراد این گروه مولد نبوده وفقط مصرف کننده می باشند مسئولیتی سنگین برعهده دولتمردان ومدیران بخش دولتی قرار دارد که در رأس آن هدایت افراد به سوی مشاغل وتخصصهایی است که بتواند استقلال کشور را به دنبال داشته و این مهم بدون برنامه ریزی صحیح ومنسجم ومبتنی بر پایه اطلاعات آماری دقیق ودرست به انجام نمی رسد .

از سوی دیگر نیمی از جمعیت فعال کشور یعنی ۳۶% ونیمی از افراد زیز ۱۴ سال یعنی ۲۱% را دختران تشکیل می  دهند. پرسش دراینجا مطرح می شود : ‌چگونه ۲۶% از افراد جامعه دریک کشور که جمعیت فعال مردان می باشند می‌توانند برای ۱۰۰% جمعیت تولیدو خدمات  رابه وجود آورند؟

چگونه می توان نیمی ا زجمعیت فعال که از لحاظ هوشی مساوی با نیمه دیگر هستند بدین سهمی درتولید نا خالص ملی نداشته باشند .

درایران نیز امروزه جوانان قبل از فکر به هر مسئله ای درجستجوی شغلی خوب وابسته به درآمدی مکفی هستندو صد البته که درآمدخوب را ترجیح می دهند اما از آنجا که دولت به جهت انباشتگی مشکلات موقعیتهای زیادی به جوانان جهت اشتغال نمی دهد این سئوال برای آنان به وجود می‌آید که به راستی چه باید کرد؟

بسیاری از کارآفرینان می توانند به راحتی به این پرسش پاسخ گویند آنان با استفاده از توانایی فکری و جسمی توانستند کار برای خود آفرینند حال در طریق تولید ویا خدمات .

  پیشگفتار :‌

پس از آنکه آدمی به زندگی اجتماعی روی آورد به تدریج دریافت که تقسیم کار تدبیری است که تولید را آسانتر وسریعتر می کند. با تقسیم کار وتخصصی شدن تولید لازم شدکه هر تولید کننده آنچه را که بیش ازمصرف خود تولید کرده به دیگران بفروشد ودرعین حال آنچه را که از تولیدات دیگران نیاز دارد بخرد. بدین ترتیب مبادله کالاها و خدمات بین افراد وگروههای اجتماعی متداول شد.

شکل وروش مبادله درطول زمان ثابت نمانده وپیوسته تغییر کرده است .بازرگانی اززمانی ضرورت یافت که تقسیم کار د ربین آدمیان متداول شد . مثلاً یک کشاورز گندم وکشاوز دیگری خرما تولید کرد . انگاه این د وکشاورز گندم وخرما مازاد برمصرف خود رابا همدیگر  مبادله کردند تانیازهای  خود را آسانتر وبهتر برطرف کنند.

در گذشته تولیدبه روشهای دستی وباسرعت کم صورت می گرفت. درنتیجه حجم تولید معمولاً از نیازهای آدمی کمتر بود وفروش کالاهای تولید شده دشواری چندانی نداشت.

انقلاب صنعتی در قرن ۱۸ بابه خدمت گرفتن ماشین جایگزین کردن آن به جای نیروی انسانی تولید را بسیارآسانتر و سریعتر کرد.

 مشکلات تولید یکی بعد از دیگری از پیش پای آدمی برداشته شد . جوامع صنعتی توانستند بسیاری از کالاها را به هرمقداری که مایل بودند تولید کنند. مشکل اصلی آنها فراهم کردن مواد اولیه ویافتن بازار مناسب برای این کالا ها بود. همگام با این تحول مفهوم بازرگانی دگرگون شد وتوسعه یافت .

پیدایش سازمانهای تولیدی عظیم و بهتری شدن سبکهای مدیریت ورشد سریع تکنولوژی در قرن بیستم راه را برکارآیی واثر بخشی واحدهای تولید وتولید انبوه هموار کرد . در پرتو این تحقیقات اکنون برخلاف گذشته :‌

اولاً تولید نه برای رفع نیاز شخص تولید کننده که برای مصرف دیگران وبه دلیل تقاضای آنان انجام می گیرد.

ثانیاً منابع لازم برای تولید وهمچنین بازارهای فروش محصولات تولید شده دستخوش پراکندگی عظیمی شده اند.

مجموعت این شرایط امر مبادله وبازرگانی را به یک فعالیت بسیار جدی ومهم تبدیل می کنند وهرچه زمان می گذرد بر ضرورت ،‌وسعت واهمیت این فعالیت افزوده می شود .

برای بازرگانی مانند بسیاری دیگر از مفاهیم اقتصادی ،‌اجتماعی حداقل دونوع تعریف وجود دارد‌: ‌تعریف حقوقی وتعریف فنی .

تعریف حقوقی  بازرگان را می توان درمتون قانونی ازجمله درمتن قانون تجارت یافت درحالیکه تعریف  فنی بازرگان را باید درکتابهای اقتصاد جستجو کرد . تعریف حقوقی پس ا زتنظیم وتصویب قانون برای مدتی ثابت باقی می ماند لیکن تعریف فنی پیوسته دگرگون وکاملتر است . باراثر توسعه وتکامل تعریف فنی  زمانی فر می رسد که کفایت تعریف حقوقی موردتردید قرار می‌گیرد وبدین گونه تغییر قانون ضرورت می یابد وتعریف حقوق درجهت تعریف فنی بازسازی می شود .

فهرست :‌

مقدمه

شرکتهای سهامی

انواع شرکتهای سهامی

اساسنامه قانونی شرکت :‌

۱)                    اسم و مرکز شرکت

۲)                     موضوع شرکت

۳)                    مدت شرکت

۴)                    مقدار سرمایه

۵)                    نوع سهام

سهام

انواع سهام

علل انتشار سهام با نام

علل انتشار سهام ممتاز

انواع امتیازات سهام ممتاز

تفاوتهای شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص

عملیات حسابداری ثبت سرمایه

مراحل قانونی مطالبه وپرداخت بقیه بهای سهام

اوراق قرضه

مجامع عمومی صاحبان سهام

تغییرت در سرمایه  شرکت سهامی

موارد افزایش سرمایه شرکت

موارد تبدیل سهام شرکت

الف )  شناسنامه شرکت :‌

۱)                    تاریخچه ومالکیت

۲)                     تجهیزات وتسهیلات

ب ) سازمان وساختار مدیریتی

خلاصه سوابق تجربی وتحصیلی

ج) فعالیتها وخدمات :‌

۱)                    برنامه ریزی وکنترل پروژه

۲)                    مشاوره  مدیریت  ونظارت درعملیات مهندسی وتدارک کالا

۳)                    مشاور مدیریت درنظارت درعملیات ساخت ونصب

۴)                    مشاور  مدیریت ونظارت درعملیات راه اندازی وشروع بهره برداری پروژه ها

راهنمای نگارش

خلاصه سوابق تحصیلی وتجربی

خلاصه سابقه کار

 

انواع فرمهای موجود درشرکت :‌

فرم مصاحبه وآزمون استخدام شوندگان

فرم درخواست تأمین نیروی انسانی

برنامه تأمین نیروی انسانی مورد نیاز شرکت

آمار کارکنان برحسب کار وگروههای شغلی وتخصصی

فرم مراحل انجام کار ـ اطلاع رسانی

تعیین وتصویب ضروابط استخدامی

آمار تغییرات نیازهای استخدامی

پرسشنامه نویسی

درخواست استفاده از بیمه گروهی خدمات درمان بیمارستانی وپاراکلینیکی

قرارداد خرید خدمت کارشناسی

فرم درخواست سرویس کامپیوتری

فرم درخواست آموزش کامپیوتری

فرم مصاحبه جهت تهیه سیستم

فرم مراحل انجام کار ـ سخت افزار وشبکه

فرم برنامه ریزی آموزشی کامپیوتر

 فرم درخواست سرویس اضطراری

فرم عضویت در شبکه

فرم درخواست سرویس اینترنت

فرم تمدید اشتراک اینترنت

  تصاویر

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: راه اندازی شرکت , طرح تأسیس شرکت , طرح تأسیس و راه اندازی شرکت ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

پیشگفتار:

کارآفرینی: واژة کارآفرینی از کلمة فرانسوی Entreprender به معنای “متعهد‌شدن” نشأت گرفته است. بنابراین تعریف واژنامه دانشگاهی و بستر: کارآفرینی کسی است که متعهد می‌شود مخاطره‌های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند. اقتصاد‌دانان نخستین کسانی بودند که در نظریه‌های اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند. ژوزف شومپیتر کارآفرین را نیروی محرکه اصلی در توسعه اقتصادی می‌داند و می‌گوید: نقش کارآفین نوآوری است از دیدگاه وی ارائه کالائی جدید، ارائه روشی جدید در فرآیند تولید، گشایش بازاری تازه، یافتن منابع جدید و ایجاد هرگونه تشکیلات جدید در صنعت و …  از فعالیت‌های کارآفرین است. کرزنر نیز که از استادان اقتصاد دانشگاه نیویورک می‌باشد کارآفرینی را این‌گونه تشریح می‌کند. کارآفرینی یعنی ایجاد سازگاری و هماهنگی متقابل بیشتر در عملیات بازاها.

کارآفرینی سازمانی: فرآیندی است که در آن محصولات یا فرآیندهای نوآوری شده از طریق القاء و ایجاد فرهنگ کارآفرینانه در یک سازمان از قبل تأسیس شده، به ظهور می‌رسند. به تعریفی دیگر: فعالیت‌های کارآفرینانه فعالیت‌هایی است که از منابع و حمایت سازمانی به منظور دستیابی به نتایج نوآورانه برخوردار می‌باشد.

کارآفرین سازمانی: کسی که تحت حمایت یک شرکت، محولات، فعالیت‌ها و تکنولوژی جدید را کشف و به بهره‌برداری می‌رساند.

 

مقدمه:

یکی از مهم‌ترین روش‌های رایج برای شکل‌دهی پلاستیک‌ها قالب‌ریزی تزریقی است. امروزه خانه، دفتر کار و کارخانه شامل انواع وسایلی است که به روش قالب‌ریزی تزریقی ساخته شده است. قالب‌ریزی تزریقی یکی از روش‌های متالوژی و ریخته‌گری می‌‌باشد. هنر ریخته‌‌گری و قالب‌ریزی تزریقی مواد پلاستیکی هنری است دیرین و کهن و اولین دستگاه‌های پیشرفته آن در سال ۱۸۷۲ ساخته شد. بسیاری از صندلی‌های پلاستیکی به روش قالب‌گیری تزریقی ساخته می‌شوند در این پروژه سعی شده است که صندلی پلاستیکی به روش قالب‌گیری تزریقی ساخته شود.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول- کلیات تحقیق

۱-۱) مشخصات متقاضیان طرح ………………………………………………………………

۲-۱) معرفی اجمالی پروژه ……………………………………………………………………..

۳-۱) معرفی محصول …………………………………………………………………………….

۴-۱) سوابق تولید ………………………………………………………………………………..

۵-۱) مصرف‌کنندگان ……………………………………………………………………………

۶-۱) موارد کاربرد …………………………………………………………………………………

۷-۱) بررسی نیاز جامعه به محصول …………………………………………………………

فصل دوم: طراحی تولید

۱-۲) فرایند تولید ………………………………………………………………………………..

۲-۲) نمودار فرآیند تولید ……………………………………………………………………..

۳-۲) ابزار و ماشین‌آلات موردنیاز و منابع تأمین آن ………………………………….

۴-۲) طرح استقرار ماشین‌آلات ………………………………………………………………

۵-۲) مواد اولیه و منابع تأمین آن …………………………………………………………..

۶-۲) ظرفیت تولید ………………………………………………………………………………

۷-۲) برنامه زمان‌بندی اجرای طرح …………………………………………………………

۸-۲) جایابی و محل اجرای طرح …………………………………………………………….

فصل سوم: بررسی اقتصادی طرح

۱-۳) نیروی انسانی موردنیاز ………………………………………………………………….

۲-۳) شرح وظایف پرسنل ……………………………………………………………………..

۳-۳) حقوق و دستمزد ………………………………………………………………………….

۴-۳) سازماندهی نیروی انسانی ……………………………………………………………..

فصل چهارم: زمین و ساختمان‌های موردنیاز

۱-۴) زمین موردنیاز طرح ………………………………………………………………………

۲-۴) ساختمان‌های تولید ………………………………………………………………………

عنوان صفحه

۳-۴) ساختمان‌های خدمات اداری و پشتیبانی …………………………………………

۴-۴) هزینه ساختمان‌سازی و محوطه‌سازی ……………………………………………..

۵-۴) پلان طرح ……………………………………………………………………………………

فصل پنجم: انرژی و تأسیسات

۱-۵) انرژی برق ……………………………………………………………………………………

۲-۵) انرژی آب …………………………………………………………………………………….

۳-۵) سوخت ……………………………………………………………………………………….

۴-۵) تأسیسات حرارتی ………………………………………………………………………..

۵-۵) تأسیسات برودتی …………………………………………………………………………

۶-۵) ارتباطات ……………………………………………………………………………………..

۷-۶) تأسیسات تهیه و اطفاء حریق ………………………………………………………..

۸-۵) وسایل حمل و نقل ………………………………………………………………………..

فصل ششم: محاسبات مالی طرح

۱-۶) سرمایه کل و منابع تأمین آن ………………………………………………………….

۲-۶) محاسبه سرمایه ثابت طرح …………………………………………………………….

۳-۶) محاسبه هزینه تولید سالیانه ………………………………………………………….

۴-۶) محاسبه هزینه مواد اولیه ………………………………………………………………

۵-۶) محاسبه هزینه مواد اولیه ………………………………………………………………

۶-۶) محاسبه قیمت تمام شده محصول …………………………………………………..

۷-۶) محاسبه قیمت فروش محصول ……………………………………………………….

۸-۶) محاسبه سود ناخالص تولید ……………………………………………………………

۹-۶) محاسبه سود خالص ………………………………………………………………………

۱۰-۶) محاسبه در برگشت سرمایه …………………………………………………………..

۱۱-۶) توجیه اقتصادی طرح …………………………………………………………………..

منابع و مآخذ ………………………………………………………………………………………..

 

فهرست جداول

عنوان  صفحه

جدول (۱-۱) مشخصات متقاضیان طرح ……………………………………………………

جدول (۱-۲) ابزارآلات و ماشین‌آلات موردنیاز طرح و هزینه تأمین آنها ………..

جدول (۲-۲) ظرفیت تولید ……………………………………………………………………

جدوا (۳-۲) جایابی و محل اجرای طرح ……………………………………………………

جدول (۱-۳) مشخصات نیروی انسانی …………………………………………………….

جدول (۲-۳) حقوق و دستمزد ……………………………………………………………….

جدول (۱-۴) زمین موردنیاز …………………………………………………………………..

جدول (۲-۴) ساختمان واحد تولید …………………………………………………………

جدول (۳-۴) هزینه ساختمان‌سازی ………………………………………………………..

جدول (۴-۴) محاسبه هزینه محوطه‌سازی ……………………………………………….

جدول (۱-۵ ) محاسبه مصرف برق دستگاه‌های تولیدی ……………………………..

جدول (۲-۵) محاسبه برق واحد ……………………………………………………………..

جدول (۳-۵) انرژی سوخت مصرفی ……………………………………………………….

جدول (۴-۵) تأسیسات حرارتی ……………………………………………………………..

جدول (۵-۵) هزینه‌های سرمایه‌ای تأسیسات و انرژی ……………………………….

جدول (۶-۵) هزینه‌های مصرفی انرژی ……………………………………………………

جدول (۷-۵) هزینه حمل و نقل ………………………………………………………………

جدول (۱-۶) سرمایه گذاری کل طرح ………………………………………………………

جدول (۲-۶) محاسبه سرمایه ثابت …………………………………………………………

جدول (۳-۶) هزینه‌های قبل از بهره‌ب‌رداری ……………………………………………

جدول (۴-۶) برآورد سرمایه در گردش …………………………………………………….

جدول (۵-۶) هزینه تولید سالیانه طرح ……………………………………………………

جدول (۶-۶) هزینه تعمیر و نگهداری ……………………………………………………..

جدول (۷-۶) هزینه استهلاک ………………………………………………………………..

جدول (۸-۶) هزینه ثابت و متغیر …………………………………………………………..

 

فهرست نمودارها و تصاویر

عنوان  صفحه

نمودار (۱-۲) فرآیند تولید صندلی ………………………………………………………….

نمودار (۲-۲) برنامه زمان اجرای طرح ……………………………………………………..

نمودار (۱-۳) چارت سازماندهی طرح ……………………………………………………….

نقشه شماره (۱-۲) پلان سالن تولید ………………………………………………………..

نقشه شماره (۱-۴) پلان طرح …………………………………………………………………

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تولید صندلی پلاستیکی , صندلی پلاستیکی , طرح تولید صندلی پلاستیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه :

با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد .

یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است می‌توان اقدام به پرورش ماهیان سردابی از جمله ماهی قزل آلا نمود . این ماهی که گوشت آن طعم بسیار مطلوبی دارد می‌تواند به خوبی یکی از منابع پروتئین حیوانی جمعیت کشور ما ( به خصوص در مناطق روستایی ) باشد .

با توجه به دوره به نسبت طولانی پرورش ماهی قزل الا که در اکثرر مناطق کشور حدود ۹ تا ۱۰ ماه می‌باشد باید از طولانی بودن این دوره بیشترین برسانیم . استفاده ۱ برای ایجاد شرایط مناسب جهت رشد ماهی ببریم تا وزن آنها را به  ، بالاترین ، حدممکن ، برسانیم .

ماهی قزل آلا پرورشی برای رشد بیشتر و رسیدن به بالاترین . وزن در

انتهای دوره پرورش ، نیاز به شرایط و زمینه های مساعد کننده معینی دارد این نکته را از یاد نبریم که با توجه به اینکه منابع ، آبی مناسب برای پرورش ماهی قزل آلا محدود می‌باشد ، باید از منابع موجود بیشترین استفاده را ببریم یعنی در هر خردعة پرورش قزل آلا بیشتر از میزان ممکن ماهی را تولید کنیم تا بتوانیم به ستود اقتصادی مناسب دست یابیم . و آب وارد شده به خردعه نیز بیشترین استفاده و بهره گیری به عمل آید .

کلیات

استفاده بهینه از منابع آبی خرد در جهت تولید ماهی با عنایت به بخشهای جمعیتی و محدودیت منابع آبی و خاکی کشور بر کسی پوشیده نسیت تولید پروتئین سفید و ایجاد امکان بالقوه به شرایط بالفعل در زمینه تشکیلات و پرورش آبزیان با توجه به تازگی بحث در نقاط غیر ساحلی کشور و عدم آشنایی مردم در این زمینه تولیدی و در عین حال سود آور از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . لذا در این راستا و با توجه به شرایط مساعد منطقه ( استان کردستان ) و وجود ۵۵۴ حلقه چاه و ۱۱۴۶ دهنی ، چشمه و قنات و رودخانه های مهم شهرستان همانند قزل اوزن ، تلوار ، قمچقای ، اوزن دره .

اداره شیلات جهاد کشاورزی شهرستان بیچار فعالیت خود را در سال ۱۳۷۷ شروع و اقدام به شناسایی مناطق مستعد پروش ماهی نمود و بعد از گذشت سه سال پرمبزهایی مهمی‌ همچون مجتمع پرورشی ماهی قزل آلا در روستای قمچقای با ظرفیت تولید ۱۷۰ تن در سال دو فرعة پرورش ماهی گرم آبی در روستای اصلوات آباد با ظرفیت تولید با ظرفیت تولید ۸ تن در سال به بهره برداری رسیده است و این مقدار تولید فقط ۲۰% ظرفیت کل منطقه را شامل می‌شود با توجه به مطالب فوق امید آن است ظرفیت های خالی منطقه که از جمله مهمترین آن سد خانگی روستای گلبلاغ با مساحت ۱۷۶ هکتار و ذخیرة ۸ میلیون متر مکعب آب گام مهمی‌ در جهت بهره وری تولید و اشتغال زایی منظقه برداریم .

فهرست

عنوان                                                                         صفحه

۱-   مقدمه

۲-   کلیات

۳-   پرورش ماهی قزل آلا

۴-   روش های پرورش ماهی قزل آلا

۵-   عوامل مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

۱-۳- عوامل محیطی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

۲-۳- عوامل تغذیه ای مؤثر در رشد ماهی قزل‌آلا

۳-۳- عوامل داخلی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

۵-روش تخمین تودة زندة ماهی در استخر

۶-   تعیین شاخص رشد (ضریب رشد)

۷-   میزان رشد مناسب ماهی قزل آلا در هر مرحله از پرورش

۸-   تعداد دفعات غذادهی و زمان غذادهی

۹-   تعیین ضریب تبدیل غذایی

۱۰-           روش محاسبه مقدار غذای مورد نیاز ماهی در مراحل مختلف پرورش

۱۱-           تجزیه غذا برای بچه ماهی ، پیش پرواری و پرواری قزل آلا

۱-۱۰- غذا آغازی

۲-۱۰- غذا رشد

۳-۱۰- غذا پرواری

۱۲-           تناسب بین اندازه غذا و اندازه (سایز) ماهی

۱-۱۱-غذای خشک

۲-۱۱- غذای تر

۳-۱۱- غذای مرطوب

۱۳-           استفاده از غذای تر و مرطوب در کنار غذای کنسانتره

۱۴-           نکات ضروری و قابل توجه در رابطه با غذادهی و تغذیه قزل آلا

منابع

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پرورش ماهی قزل آلا , کارآفرینی پرورش ماهی , پرورش ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

 همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در  مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمایش و بررسی شوند .

وضعیت محصول از لحاظ ارزش غذائی ، بهداشت و قیمت تمام شده در ارتباط مستقیم با مواد اولیه می باشد ، هر یک از مواد اولیه نقش خاصی درمحصول ایفا نموده ،بنابراین انتخاب نوع و میزان مصرف آن بایستی دقیق انجام شود. ترکیب درصد مواد مصرفی با توجه به حدود استاندارد و نیز سلیقه مصرف کنندگان تعیین می شود .

نحوه انجام صحیح فرایند تهیه همبرگر تا حد زیادی وابسته به انتخاب دستگاه های مناسب و کار آمد است. اصولاً ماشین آلاتی که درصنایع غذایی استفاده شده می بایست از جنس فولاد ضد زنگ بوده ودرطراحی وساخت آن نکات بهداشتی را کاملاً در نظر داشت.

هر واحد تولیدی علاوه بر تجهیزات خط تولید ، نیازمند تاسیسات بنیادی و اولیه ازقبیل آب ، برق ، گرمایش ، سرمایش و … بوده که می بایست متناسب با ظرف یت تولید واحد و تجهیزات خط تولید انتخاب شوند . جهت انجام فرایند تولید و نیز خدمات پشتیبانی نیاز به سالن وساختمان بوده که مساحت آنها با توجه به اصول مهندسی صنایع تعیین می گردد .

فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه                                                                            ۳

چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر                             ۴

فصل دوم

پروسه تولید                                                                     ۴۶

روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش            ۴۹

مواد اولیه و افزودنی                                                          ۵۱

فصل سوم

بررسی های و برآوردهای فنی                                               ۵۵

ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر                                      ۵۹

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید                                       ۶۱

مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی        ۶۸

محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین                                  ۸۴

نیروی انسانی مورد نیاز                                                       ۹۱

 

فصل چهارم

کانون های مصرف وکالاهای رقیب                                       ۹۴

بررسی بازار و قیمت فروش                                                 ۱۰۱

ظرفیت و برنامه تولید                                                       ۱۰۴

فصل پنجم

بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر

توسط نرم افزار کامپیوتری                                          ۱۱۱

         میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز                                                  ۱۵۴

       جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر            ۱۶۸

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: همبرگر , تولید همبرگر , کارآفرینی همبرگر , کارآفرینی تولید همبرگر ,
:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش  شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است.

شترمرغ بطور کامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران کوچک، مارمولک و گاهی تخم پرندگان تشکیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشکیل می دهد.

شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی کرده و می تواند در این شرایط غذای کافی برای خود تهیه نماید، جائیکه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند.

مانند سایر دامها هزینه غذا یکی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشکیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش کاست.

فهرست مطالب
عنوان
۱- فیزیولوژی گوارش    صفحه
۱
۲- میزان احتیاجات به مواد معدنی و ویتامین ها    ۶
۳- تغذیه عملی شترمرغ    ۸
۴- نکاتی در خصوص ترکیب پرها
۵-استفاده از غذاهای آماده تجاری     ۱۱
۱۴
۶- تغذیه جوجه شترمرغ    ۱۵
۷- تغذیه پرندگان در حال رشد    ۲۳
۸- غذا، intake تغذیه و افزایش وزن    ۳۲
۹- تغذیه و مطالعه رفتار و نوک زدن در پرنده    ۳۶
۱۰- نقش تغذیه شترمرغ و کیفیت مواد تغذیه ای در تولید نهایی    ۳۸
۱۱- اقلام جیره غذای شترمرغ    ۴۶
۱۲- عقاید مختلف در مورد تغذیه شترمرغ    ۴۹
۱۳- عوامل جز تغذیه ای و اجزاء تغذیه ای برای شترمرغ    ۵۴
۱۴- اشتباهات تغذیه ای    ۵۹

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پرورش شتر مرغ , کارآفرینی پرورش شتر مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

سیاست « دارو سازی نوین » در طی دو دهه اخیر به شکلی قابل توجه و عمیق به سوی « گیاه درمانی » پیش رفته است . طبیعت ، این مخزن پر از « دارو» افقهای تازه ای را برای جامعه پزشکان و دارو سازان محقق ، گشوده است .

اینک ، انان به منطقی بودن استفاده از مواد دارویی « گیاهی» پی برده ، صدها هکتار زمین را در کشورهای توسعه یافته به این امر اختصاص داده اند که تحت کشت و تولید گیاهان دارویی قرار گرفته است .

در حال حاضر اهمیت کاشت ، داشت ، برداشت وفرآیندهای پس از برداشت یک گیاه دارویی به این منظور که مقادیر مواد موثر انها همواره افزایش یابد تا استحصال آنها را در صنایع داروسازی مقرون به صرفه کند بسیار مورد توجه است .

در این تحقیق همواره سعی شده است تا نتایج آخرین تحقیقات انجام شده در ارتباط با کاشت ، داشت ، برداشت و فرآیندهای پس از برداشت گیاهان دارویی در کشورهای توسعه یافته و همچنین تحقیقاتی که در کشور خودمان انجام گرفته است به رشته تحریر درآید .

مقدمه:

جایگاه گیاهان دارویی در سلامت جامعه به طورعام و ارزش گیاهان دارویی و معطر کشورما به طور خاص بر کسی پوشیده نیست. تنوع شرایط آب و هوایی و قدمت استفاده از گیاهان دارویی در ایران، توجه محققین و مراکز تحقیقاتی زیادی را به خود جلب کرده است.

گیاهان دارویی به لحاظ نداشتن عوارض سوء نسبت به داروهایی شیمیایی موجود در بازار ، مورد استفاده قرار گرفتن توسط گذشتگان، هزینه کم تولید، به وفور یافت شدن اغلب آنها در سطح کشور به لحاظ شرایط اقلیمی

وعرضه آن در عطاری ها و ارزان بودن مورد توجه مردم قرار گرفته است.

درحال حاضر بسیاری از کشورها توانسته اند با بکارگیری علوم و فنون جدید از برخی عصاره ها و شیره های گیاهی انواع قرص ها، شربت ها، و معجون ها را با ترکیب و فرمول مشخص در بسته بندی های مورد قبول تهییه وبه بازار دارویی عرضه کنند.

 هدف از این تحقیق معرفی و ارایه عملیات مربوط به کاشت ، داشت و برداشت تعدادی از گونه های گیاهی موجود در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل می باشد برای این منظورتعداد ۱۲ گونه از گیاهان کلکسیون گیاهان دارویی ایستگاه تحقیقات سامیان مورد مطالعه کتابخانه ای و اینترنتی قرارگرفته است.

فهرست مطالب:

عنوان ………………………………………………………………………………………………….. صفحه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….. ۲

فصل اول : کلیات ……………………………………………………………………………………………. ۳

فصل دوم : طرح توجیه اقتصادی ……………………………………………………………………… ۳۷

فصل سوم : ارزیابی و نتیجه …………………………………………………………………………….. ۶۱

منابع ……………………………………………………………………………………………………………. ۶۲

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تولید گیاهان دارویی , تولید گیاهان دارویی و صنعتی , گیاهان دارویی ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند. به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد .

کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند.
در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت آنها نیز پی خواهید برد . اینترنت معمولی ترین رسانه واسطه ای است که کاربر را آماده میسازد که تصمیم بگیرد که چه اطلاعاتی را میخواهد و باید برای رسیدن به آن به کجا مراجعه کند. این امر باعث میشود که بر خلاف رسانه های انتشاری، اینترنت یک رسانه تبادلی ( دو طرفه ) تلقی شود.
اکثراً رسانه ها تاثیر گذار هستند و هدف آنها ایجاد علاقه کافی است تا اینکه که سرانجام بتواند تبادل مطلوب راانجام دهند.
ماهیت خواندن یک مجله و یا دیدن برنامه های تلویزیون ذاتی و بالفطره نیست و معمولاً کار انفرادی است. در اصل عمل خواندن مطبوعات یا تماشای برنامه های تلویزیونی بالفطره عملی تبادلی نیست و در حقیقت بین عمل خواندن یا تماشای تلویزیون با عمل تبادل تفاوت وجود دارد. تنها تبادل انجام شده در مورد خوانندگان و بینندگان ، گرفتن اطلاعات از طریق خواندن یک کتاب یا مجله یا تماشای برنامه تلویزیون است. ( بصورت یک طرفه)
بنابراین ایجاد اطلاعات جهت رسانه های گروهی به راهکارهای متفاوت تری نسبت به ایجاد اطلاعات مربوط به اینترنت نیاز دارد.
مشاهدات بی عیب اینترنت مانند ثبت رویداد بر روی مرورگر وب ،دلالت بر درخواست کاربران و واکنش سرور دارد. به عبارت دیگر انجام یک داد و ستد و تبادل می باشد.

بعلاوه با این طبیعت، اینترنت نمیتواند بصورت خطی عمل کند. اگر کاربر تصمیم به انجام داد و ستد و تبادل داشته باشد، ابتدا باید به سایت راهنمایی و هدایت شود، و سپس برای تجارت در سایت بماند و گردش کند و در پایان دوباره به سایت بازگرددو نیز باید در نظر داشت که کاربر میتواند برای انجام داد و ستد در هر لحظه به هر سایت دیگری مراجعه نماید.

فهرست مطالب

فصل اول: کلیـات و سـوابـق

فصل دوم: تحلیل صنعت

فصل سوم: شرح فعالیت کارآفرینانه

فصل  چهارم: تولید

فصل پنجم: بازاریابی

فصل ششم: سازماندهی

فصل هفتم : محاسبات مالی طرح

فصل هشتم: ریسک پذیری

منابع و مآخذ

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: شرکت طراحی صفحات وب , شرکت طراحی صفحات وب , طراحی صفحات وب ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده :

آگاهی از نوع کالا و خصوصیات کلی و کاربرد آن ما را به شناخت و جایگاه این صنعت راهنمایی می کنند. به منظور شناخت انواع مختلف شلنگها و کاربرد های آن لازم است ویژگیها و مشخصات فنی آن ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد که در این راستا شناسایی استانداردهای طی و جهانی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. تعیین جایگاه محصولات مذکور در این سایه انواع شلنگهای موجود (کالای رقیب) نیز می تواند در زمینه تحقق هر طرحی اهمیت داشته باشد که لازم است در بررسیهای اولیه مربوط به آن مورد توجه قرار گیرد.

انجام مطالعات بازار و بررسی ماهیت محصول از جهت مصارف داخلی و پتانسیل صادراتی نیز می تواند در راهگشای مطمئنی برای انجام مطالعات دقیقتر و در نهایت احداث چنین واحدهای باشد که به دلیل مستقل بودن طرح از زمان و مکان تنها ملاحظات کلی مربوط به آن ها مدنظر خواهد بود .

  مقدمه:

از دوران گذشته برای انتقال مایعات، گازها و حتی در برخی موارد، جامدات پودری، از لوله استفاده می شده است. لوله ها عمدتاً برای انتقال مایعات مصرف می شود و انواع گوناگون دارند. لوله هایی از جنس مواد طبیعی فقط در دوران محدود و کوتاهی از زمان به کار می افتد و امروزه شلنگ و لوله در انوع مختلف و متنوع از ترکیبات مصنوعی خصوصاً لاستیک و پلاستیک ساخته می شوند. می توان گفت اکنون لاستیک و پلاستیک جایگاه خود را در صنعت انتقال سیالات همچون دیگر صنایع یافته اند به طوریکه امروزه حدود ۸۰% مصرف جهانی لوله های پلاستیکی را لوله های پی وی سی (نرم سخت) تشکیل می دهند.

فهرست مطالب

عنوان            صفحه

فصل اوّل……………………………………………………………………………………………………. ۳

 کلّیات و سوابق…………………………………………………………………………………………….. ۴
۱-۱- معرفی اجمالی پروژه……………………………………………………………………………. ۵
۲-۱- معرفی محصول……………………………………………………………………………………. ۶
۳-۱- سوابق تولید…………………………………………………………………………………………. ۸
۴-۱- کاربرد محصول……………………………………………………………………………………. ۹
۵-۱- مصرف کنندگان…………………………………………………………………………………… ۹
۶-۱- بررسی نیاز جامعه………………………………………………………………………………… ۱۰
فصل دوم…………………………………………………………………………………………………… ۱۲

 طراحی تولید……………………………………………………………………………………………….. ۱۳
۱-۲- فرآیند تولید………………………………………………………………………………………… ۱۴
۲-۲- نمودار فرآیند تولید………………………………………………………………………………. ۲۴
۳-۲- مواد اولیه و منابع تهیه آن………………………………………………………………………. ۲۵
۴-۲- ابزار و ماشین آلات مورد نیاز و منابع تأمین……………………………………………… ۲۸
۵-۲- برنامه زمان بندی اجرای طرح……………………………………………………………….. ۳۰
۸-۲- جایابی و محل اجرای طرح……………………………………………………………………. ۳۴
فصل سوم………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

 نیروی انسانی……………………………………………………………………………………………… ۳۷
۱-۳- نیروی انسانی مورد نیاز طرح………………………………………………………………… ۳۸
۲-۳- شرح وظایف پرسنل…………………………………………………………………………….. ۳۹

۳-۳- حقوق و دستمزد(شرح و وظایف)………………………………………………………….. ۴۲
۴-۳- سازماندهی نیروی انسانی……………………………………………………………………… ۴۳

فصل چهارم……………………………………………………………………………………………….. ۴۵

زمین و ساختمان های مورد نیاز……………………………………………………………………… ۴۶
۱-۴- زمین مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………….. ۴۷
۲-۴- ساختمان های اداری، رفاهی و خدماتی…………………………………………………… ۴۷
۳-۴- ساختمان واحد تولید…………………………………………………………………………….. ۴۸
۴-۴- هزینه های ساختمان سازی……………………………………………………………………. ۴۹
۵-۴- هزینه های محوطه سازی………………………………………………………………………. ۵۰
۶-۴- پلان طرح…………………………………………………………………………………………… ۵۰

 

 

فصل پنجم………………………………………………………………………………………………….. ۵۱

 انرژی و تأسیسات ………………………………………………………………………………………. ۵۲
۱-۵- تاسیسات حرارتی………………………………………………………………………………… ۵۳
۲-۵- تاسیسات برودت(سرمایش)…………………………………………………………………… ۵۳
۳-۵- برق……………………………………………………………………………………………………. ۵۴
۴-۵-آب……………………………………………………………………………………………………… ۵۷
۵-۵- سوخت………………………………………………………………………………………………. ۵۹
فصل ششم………………………………………………………………………………………………….. ۶۲

 محاسبات مالی طرح…………………………………………………………………………………….. ۶۳
۱-۶- برآورد سرمایه ثابت طرح………………………………………………………………………. ۶۴
۲-۶- برآورد سرمایه در گردش………………………………………………………………………. ۶۶
۳-۶- نحوه سرمایه گذاری ……………………………………………………………………………. ۶۷
۴-۶- هزینه تولید سالیانه طرح……………………………………………………………………….. ۶۷
۱-۴-۶- محاسبه هزینه حقوق و دستمزد………………………………………………………….. ۶۸
۲-۴-۶-محاسبه هزینه انرژی………………………………………………………………………….. ۶۸

۳-۴-۶- هزینه استهلاک………………………………………………………………………………… ۶۹
۵-۶- هزینه های ثابت و متغییر تولید………………………………………………………………. ۷۰
۶-۶- محاسبه نفطه سربسر تولید ……………………………………………………………………. ۷۱
۷-۶- محاسبه ی قیمت تمام شده ی محصول…………………………………………………… ۷۲
۸-۶- محاسبه ی قیمت فروش محصول…………………………………………………………… ۷۲
۹-۶-ارزش افزوده ناخالص طرح …………………………………………………………………… ۷۲
۱۰-۶-ارزش افزوده خالص طرح……………………………………………………………………. ۷۳
۱۱-۶- محاسبه ی دوره برگشت سرمایه…………………………………………………………… ۷۳
۱۲-۶- توجیه اقتصادی طرح………………………………………………………………………….. ۷۳
منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………………… ۷۵

فهرست جداول , نقشه ها , نمودارها

عنوان                                                                                                                 صفحه

جدول شماره (۱-۱) استاندارد تولید………………………………………………………………….
نمودار شماره ( ۱-۱) نمودار فرآیند تولید………………………………………………………….

نمودار (۱-۲) نمودار فرآیند تولید…………………………………………………………………….
جدول (۱-۲) برآورد مصرف سالیانه مواد اولیه مورد نیاز واحد  ……………………………

جدول (۲-۲) فهرست ماشین آلات و تجهیزات خط تولید……………………………………
جدول (۳-۲) برآورد زمان بندی اجرای پروژه……………………………………………………
جدول (۵-۲) برآورد ظرفیت تولید……………………………………………………………………
شکل (۲-۲) نقشة پلان  سالن تولید………………………………………………………………….
جدول (۶-۲) جایابی و محل اجرای طرح………………………………………………………….
جدول (۱-۳) برآورد نیروی انسانی تولید………………………………………………………….
جدول (۳-۳) هزینه خدمات نیروی انسانی………………………………………………………..
نمودار (۱-۳) چارت سازمان دهی طرح…………………………………………………………….
جدول (۱-۴) محاسبة مساحت مورد نیاز طرح…………………………………………………..
جدول (۲-۴) محاسبه ی مساحت سطح زیر بنای ساختمان اداری…………………………

جدول (۳-۴) برآورد مساحت سالن تولید/ کارگاه و………………………………………….
جدول (۴-۴) برآورد مساحت انبار مواد اولیه……………………………………………………..
جدول (۵-۴) برآورد مساحت انبار محصول……………………………………………………….
جدول (۶-۴) محاسبة مساحت سلف سرویس و نماز خانه…………………………………..
جدول (۷-۴) برآورد هزینه های محوطه سازی…………………………………………………..
جدول (۸-۴) برآورد هزینه های محوطه سازی…………………………………………………..
شکل نقشه پلان طرح…………………………………………………………………………………….
جدول (۱-۵) برآورد برق مصرفی واحد…………………………………………………………….
جدول (۲-۵) برآورد آب روزانه واحد………………………………………………………………
جدول (۳-۵) سوخت مورد نیاز واحد……………………………………………………………….
جدول (۴-۵) تأسیسات حرارتی………………………………………………………………………
جدول (۵-۵) تأسیسات برودتی……………………………………………………………………….
جدول (۶-۵) برآورد هزینه های ارتباطات…………………………………………………………

جدول (۷-۵) برآورد هزینه های تهویه و اطفاء حریق………………………………………….
جدول (۱-۶) برآورد سرمایه گذاری کل …………………………………………………………..
جدول (۲-۶) برآورد سرمایه ثابت…………………………………………………………………….
جدول  (۳-۶) برآورد هزینه های سرمایه ای………………………………………………………
جدول (۴-۶) برآورد هزینه های قبل بهره برداری……………………………………………….
جدول (۵-۶) برآورد سرمایه در گردش…………………………………………………………….
جدول (۶-۶) برآورد هزینه های سالیانة طرح…………………………………………………….
جدول (۷-۶) برآورد هزینه های ثابت……………………………………………………………….
جدول (۸-۶) برآورد هزینه های متغیر………………………………………………………………
جدول (۹-۶) شاخص های مالی و اقتصادی طرح………………………………………………

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ , تهیه شیلنگ پی وی سی , تولید شیلنگ پی وی سی , شیلنگ پی وی سی , طرح تولید شیلنگ پی وی سی ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

در اوایل دوران صنعت برق، سیستم های توزیع و تابلوهای فشار قوی و فشار ضعیف جزء نیروگاه بودند. طراحی آنها، اگر بتوان چنین نامید، تقریبا در تمام موارد به صورت تعجیلی و کاربردی انجام می گرفت.

و امروزه با توجه به افزایش تقاضا و مصرف کننده هرکدام به صورت یک بخش جداگانه درآمده اند که با پیشرفت علم و تکنولوژی در تمام صنایع و بخش ها تابلوهای برق هم از این امر مستثناء نبوده اند.

با توجه به اینکه صنعت برق دنیا رو به الکترونیک نهاده است و تابلوهای مانند PLC جایگزین اغلب تابلوهای برق شده اند اما تابلوهای فشار قوی و فشار ضعیف با اندکی تغییرات نسبت به گذشته در حفاظت و ایمنی آنها، هنوز هم که مدت های زیادی از تولید برق در دنیا می گذرد در ورودی هر کارخانه بزرگ تولیدی، پوشاک، ریسندگی و بافندگی، صنایع داخلی و کشاورزی، مناطق مسکونی و شهرک ها … وجود دارد و بدلیل قدرت مورد استفاده کارخانه دیگر مراکز احتیاج به آن در ابتدا و انتهای خطوط تولید برق ضروری به نظر می رسد.

این طرح با توجه به افزایش روز افزون کارخانجات و مراکز صنعتی و شهرک ها و نیاز به تابلوهای فشار قوی و ضعیف تهیه شده است که امید است گامی در جهت کارآفرینی و خودکافیی ملت عزیزمان باشد.

مقدمه

فصل اول: کلیات و سوابق

۱-۱)معرفی اجمالی پروژه……………………………………………………………………………… ۳

۲-۱)معرفی محصول……………………………………………………………………………………… ۷

۳-۱)سوابق تولید…………………………………………………………………………………………… ۸

۴-۱)کاربرد و مصرف محصول……………………………………………………………………….. ۱۰

۵-۱)مشخصات فنی و نحوه بسته بندی محصول……………………………………………….. ۱۰

۶-۱)بررسی نیاز جامعه و تحلیل عرضه و تقاضا………………………………………………… ۱۱

فصل دوم: طراحی تولید

۱-۲)فرایند تولید…………………………………………………………………………………………… ۱۷

۲-۲)نمودار فرایند تولید…………………………………………………………………………………. ۳۶

۳-۲)مواد اولیه و منابع تهیه آن………………………………………………………………………… ۳۶

۴-۲)ابزار و ماشین آلات و منابع تهیه آن…………………………………………………………… ۴۰

۵-۲)برنامه زمانبندی اجرای پروژه………………………………………………………………….. ۴۵

۶-۲)ظرفیت تولید…………………………………………………………………………………………. ۴۷

۷-۲)استقرار ماشین آلات و جریان مواد……………………………………………………………. ۵۱

۸-۲)جایایی و محل اجرای طرح…………………………………………………………………….. ۵۱

۹-۲)پلان سالن تولید…………………………………………………………………………………….. ۵۲

فصل سوم: نیروی انسانی

۱-۳)نیروی انسانی مورد نیاز………………………………………………………………………….. ۵۴

۲-۳)شرح وظایف…………………………………………………………………………………………. ۵۴

۳-۳)حقوق و دستمزد……………………………………………………………………………………. ۵۵

۴-۳)سازماندهی نیروی انسانی (چارت سازمانی)………………………………………………. ۵۷

فصل چهارم: زمین و ساختمان

۱-۴)زمین مورد نیاز طرح………………………………………………………………………………. ۵۹

۲-۴)ساختمان واحد اداری……………………………………………………………………………… ۵۹

۳-۴)ساختمان واحد تولید و ساختمانهای پشتیبان………………………………………………. ۶۰

۴-۴)محوطه سازی و فضای سبز…………………………………………………………………….. ۶۳

۵-۴)هزینه های ساختمان سازی و محوطه سازی………………………………………………. ۶۴

۶-۴)پلان یا نقشه طرح………………………………………………………………………………….. ۶۵

فصل پنجم: انرژی و تاسیسات

۱-۵)انرژی برق……………………………………………………………………………………………. ۶۷

۲-۵)انرژی آب…………………………………………………………………………………………….. ۶۸

۳-۵)انرژی سوخت………………………………………………………………………………………. ۶۹

۴-۵)تاسیسات حرارتی………………………………………………………………………………….. ۶۹

۵-۵)تاسیسات برودتی…………………………………………………………………………………… ۷۰

۶-۵)وسایل ترابری……………………………………………………………………………………….. ۷۰

۷-۵)ارتباطات………………………………………………………………………………………………. ۷۰

۸-۵)سیستم اتفاء حریق…………………………………………………………………………………. ۷۱

۹-۵)هزینه انرژی و تاسیسات…………………………………………………………………………. ۷۱

فصل ششم: محاسبات مالی طرح

۱-۶)سرمایه کل و منابع تامین آن…………………………………………………………………….. ۷۵

۲-۶)سرمایه در گردش و برآورد آن…………………………………………………………………. ۷۵

۳-۶)سرمایه ثابت و برآورد آن…………………………………………………………………………. ۷۶

۴-۶)برآورد هزینه های تولید سالیانه………………………………………………………………… ۷۹

۵-۶)هزینه های ثابت و متغیر تولید…………………………………………………………………. ۸۵

۶-۶)محاسبه نقطه سر به سر تولید…………………………………………………………………… ۸۸

۷-۶)محاسبه قیمت تمام شده محصول……………………………………………………………… ۸۸

۸-۶)محاسبه قیمت فروش……………………………………………………………………………… ۸۹

۹-۶)محاسبه سود ناخالص تولید……………………………………………………………………… ۸۹

۱۰-۶)محاسبه سود خالص طرح……………………………………………………………………… ۸۹

۱۱-۶)دوره برگشت سرمایه……………………………………………………………………………. ۹۰

۱۲-۶)توجیح اقتصادی طرح…………………………………………………………………………… ۹۰

منابع و ماخذ طرح………………………………………………………………………………………… ۹۱

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی تابلوهای برق , تابلوهای برق ,
:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

فهرست مطالب
صفحه    عنوان

۱۵    پیشگفتار  _
۱۶     مقدمه_
فصل اول کلیات سوابق:    ۱۷
۱_۱_مشخصات متقاضیان طرح                                                                               ۱۸
الف)حقیقی     ۱۸
ب)حقوقی
۲_۱_معرفی اجمالی پروژه    ۱۸
۳_۱_معرفی محصول    ۱۹
۴_۱_سوابق تولید    ۲۰
۵_۱_مصرف کنندگان     ۲۰
۶_۱_موارد کاربرد    ۲۰
۷_۱_برسی نیاز جامعه به محصول    ۲۰
فصل دوم:طراحی تولید    ۲۱
۱_۲_فرایند تولید    ۲۲
۲_۲_نمودار فرایند تولید    ۲۲
۲۴    ۳_۲_ابزار و ماشین الات مورد نیاز و منابع تامین ان
۲۶    ۴_۲_طرح استقرار ماشین الات
۲۸    ۵_۲_مواد اولیه ومنابع تامین انها
۲۸    ۶_۲_ظرفیت تولید
۲۸    ۷_۲_برنامه زمان بندی اجرای طرح
۳۰    ۸-۲_جابجائی ومحل اجرای طرح
۳۱    فصل سوم: نیروی انسانی
۳۲    ۱_۳_نیروی انسانی مورد نیاز
۳۳    ۲_۳_شرح وظایف پرسنل
۳۳    ۳_۳_حقوق و دستمزد
۳۴    ۴_۳_سازماندهی نیروی انسانی
۳۵    فصل چهارم:زمین وساختمانهای مورد نیاز
۳۶    ۱_۴_زمین مورد نیاز
۳۶    ۲_۴_ساختمانهای تولید
۳۶    ۳_۴_ساختمانهای خدمات اداری و پشتیبانی
۳۷    ۴_۴_هزینه های محوطه سازی
۳۸    ۵_۴_هزینه های ساختمان سازی
۳۹    ۶_۴_پلان طرح
۴۱    فصل پنجم :انرژی و تاسیسات
۴۲    ۱_۵_اب
۴۲    ۲_۵_برق
۴۲    ۳_۵_سوخت
۴۲    ۴_۵_ارتباطات
۴۳    ۵_۵_هزینه های سرمایه ای تامین انرژی
۴۳    ۶_۵_هزینه های مصرفی انرژی
۴۳    ۷_۵_تاسیسات برودتی
۴۴    ۸_۵_تاسیسات حرارتی
۴۴    ۹_۵_وسایل حمل و نقل
۴۵    ۱۰_۵_وسائل اطفاء حریق و تهویه
۴۶    فصل ششم: محاسبات مالی طرح
۴۷    ۱_۶_سرمایه کل و منابع تامین ان
۴۸    ۲_۶_ محاسبه سرمایه ثابت طرح
۴۸    ۳_۶_محاسبه سرمایه در گردش طرح
۴۹    ۴_۶_محاسبه هزینه های تولید سالانه
۴۹    ۱_۴_۶_محاسبه هزینه مواد ائولیه مورد نیاز
۵۰    ۲_۴_۶_محاسبه حقوق و دستمزد
۵۰    ۳_۴_۶_محاسبه هزینه انرژی مصرفی
۵۱    ۴_۴_۶_محاسبه هزینه های تعمیرات ئ نگهداری
۵۱    ۵_۴_۶_محاسبه هزینه استهلاک
۵۳    ۵_۶_محاسبه هزینه های ثابت و متغیر تولید
۵۴    ۶_۶_محاسبه  قیمت تمام شده محصول
۵۴    ۷_۶_محاسبه قیمت فروش محصول
۵۴    ۸_۶_محاسبه سود نا خالص تولید
۵۴    ۹_۶_محاسبه سود خالص تولید
۵۴    ۱۰_۶_محاسبه نقطه سر به سر تولید
۵۵    ۱۱_۶_محاسبه دوره برگشت سرمایه
۵۵    ۱۲_۶_توجیه اقتصادی طرح
۵۵    ۱۳_۶_محاسبه نسبتهای طرح

فهرست جداول
صفحه    عنوان

۱۸    جدول شماره (۱-۱) – مشخصات متقاضیان طرح
۲۶    جدول شماره (۱-۲) ابزار و ماشین آلات مورد استفاده طرح
۲۸    جدول شماره (۲-۲) مواد اولیه و منابع تأمین آن
۴۵    جدول شماره (۳-۲) وسایل حمل و نقل
۲۸    جدول شماره (۴-۲)ظرفیت تولید
۲۹    جدول شماره(۵-۲)برنامه زمانبندی اجرای طرح
۳۰        جدول شماره(۶-۲)جابجایی و محل اجرای طرح
۳۲     جدول شماره (۱-۳)حقوق و دستمزد پرسنل طرح
۳۶    جدول شماره (۱-۴) برآورد زمین موردنیاز طرح
۳۷    جدول شماره (۲-۴) هزینه های ساختمان سازی
۳۷      جدول شماره (۳-۴) هزینه های محوطه سازی
جدول شماره (۱-۵) تاسیسات برودتی حرارتی
۴۳    جدول شماره (۲-۵) هزینه های سرمایه ای انرژی
۴۴    جدول شماره (۳-۵) هزینه های مصرفی انرژی
۴۷    جدول شماره (۱-۶)سرمایه کل طرح
۴۸    جدول شماره(۲-۶)سرمایه ثابت
جدول شماره(۳-۶) هزینه های قبل از بهره برداری    ۴۹
۴۹    جدول شماره(۴-۶) براورد سرمایه در گردش
جدول شماره (۵-۶)هزینه های تولید سالانه
۵۰    جدول شماره(۶-۶)حقوق و دستمزذ
۴۹    جدول شمار(۷-۶)هزینه مواد اولیه
۵۰    جدول شماره(۸-۶)هزینه انرژی
۵۱    جدول شماره(۹-۶)هزینه تعمیرات و نگهداری
۵۱    جدول شماره(۱۰-۶)هزینه های استهلاک
۵۳    جدول شماره(۱۱-۶)هزینه های ثابت و متغیر

فهرست نمودارها و تصاویر
صفحه    عنوان

۲۳    نمودار شماره  (۱-۲)فرایند تولید
۳۴    نمودار شماره(۱-۳)چارت سازمانی طرح
۲۷    نقشه شماره(۱-۲)طرح استقرار ماشین الات
۳۹    نقشه شماره(۱-۴)پلان طرح

 پیشگفتار

درس کار آفریتی و پروژه هدف اصلی آن در مرحلة اول بررسی فرصتهای کسب و کار و ارزیابی و جمع آوری اطلاعات لازم در خصوص کار و برنامه ریزی برای عملیات منابعی که موقعیت آینده را در زمینة کار برای خود و دیگران منجر می گردد و در مرحلة بعد ارتقاء قابلیتهای مدیریت علمی تکنیکها در طراحی یک واحد صنعتی در خط تولید یک کارخانه به صورت علمی است. که ان شاء الله طی این تحقیق و مباحث کلاسی امید است تحقق یابد که در این راستا برای کسب دانش یاد شده تلاش اینجانبان برای انتخاب طرح تولید قطعات خودرو به صورت ریختگری میباشد.

مقدمه:

ایجاد فرصت های شغلی، کسب درآمدهای ارزی، بالا بردن سطح اقتصادی کشور، بالا بردن دانش فنی و مهارت های علمی در بخش صنعت و یا بخش های دیگر جامعه و هزاران اهداف دیگر از اهداف اصلی دولت برای قطع نیازهای خود به جوامع و دولت های دیگر می باشد و نیل به این اهداف مشارکت همه جانبه مردمی را می طلبد و تشویق برای سرمایه گذاری و حمایت دولت از مهمترین روش های میل به این اهداف می باشد.

با توجه به این توضیحات ما نیز به سهم خود در اجرای طرح های اشتغال زا و همچنین برای قطع نیاز به کشورهای بیگانه خود را مسئول دانسته  و امیدواریم بتوانیم در اجرای این اهداف سهمی داشته باشیم تا در پیشگاه خداوند جوابگو باشیم.

فصل اول:
کلیات و سوابق

 شامل:

۱-۱-مشخصات  متقاضیان  طرح

۲-۱- معرفی اجمالی پروژه

۳-۱- معرفی محصول

۴-۱- سوابق تولید

۵-۱- مصرف کنندگان

۶-۱- مواد کاربردی

۷-۱- بررسی نیاز جامعه به محصول

۱-۱- مشخصات   متقاضیان  طرح :

متقاضی  این  طرح  فردی حقیقی میباشد که مشخصات  آن در جدول (۱-۱) بیان  شده است .

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تولید گیربکس , تولید گیربکس پیکان ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

سیمان
تاریخچه سیمان:
سال ۱۹۷۵ میلادی، درساحل جنوب غربی انگلستان بنایی به نام «جان اسمیتون» برای اولین بار خواص شیمیایی آهک  پی برد.
سال ۱۸۲۴، میلادی در شهر لیدز انگلستان، یک معمار انگلیسی به نام «ژوزف آسپرین) سیمان پرتلند را به ثبت رساند.
قبل از کشف سیمان، از مالتی به نام «ساروج»  استفاده می شده و طرز کار این نوع ملات، شبیه سیمان امروزی بوده است.
سیمان، درسراسر جهان، بدلیل آن که پس از ریختن در بتن، به رنگ خاکستری سنگهای صخره های جزیره پرتلند در می آید، به نام پرتلند، معروف گردیده است.
تعریف: ماده ای که در اثر تماس با آب، دانه های شن و ماسه موجود در بتن را در هم می چسباند و آنها را به صورت یکپارچه درمی آورد، سیمان می‎نامند. بیشترین مواد تشکیل دهنده سیمان، آهک بوده و پس از آن سیلیس (SiO2) درصد بیشتری نسبت به سایر موارد را دارا می‎باشد.
تولید سیمان
مصالح خام  مورد نیاز در تولید سیمان را تهیه نموده و بصورت پور در آورده، سپس آنها را به نسبت های معینی با یکدیگر مخلوط می کنند.
مصالح خام پودرشده، به دو روش، مخلوط می گردند:
الف) روش خشک: در این روش،  مصالح خام پودر شده، بصورت خشک مخلوط می‎شوند.
ب) روش تر: دراین روش، مصالح خام پودر شده، بصورت خیس مخلوط می گردند.
پس از اینکه  مصالح بصورت «خشک» و یا «تر» مخلوط گردید، وارد کوره می‎شود، (حرارت داخل کوره ۱۴۰۰ تا ۱۶۵۰ درجه سانتی گراد است) در این درجه حرارت فعل و انفعالات خاصی صورت می‎گیرد و در نتیجه آن کلوخ های سیمان تولید می‎شود. پس ازسرد شن، کلوخ های سیمان، آسیاب می گردند و سپس مقدار کمی گچ به آن اضافه می کنند تا مدت زمان لازم برای گرفتن بتن، تنظیم گردد، مخلوط حاصله را حرارت داده و سپس آسیاب می کنند. در نهایت پودر حاصل را «سیمان» می‎نامند.

فهرست مطالب:

تاریخچه سیمان:

تعریف

تولید سیمان

انواع سیمان پرتلند فرعی

خصوصیات و ویژگیهای سیمان پرتلند هواتپان در بتن

کاربرد:

نکات مربوط به سیمان

آزمایش سیمان

۱) سلامت سیمان

۲) زمان گیرش خمیرسیمان

مراحل آزمایش

ماشین آلات بتن سازی

ترتیب ریختن مصالح در داخل دیگ (مخزن):

نکات مربوط به زمان بارگیری تا زمان تخلیه بتن، توسط تراک میکسر

انواع ویبراتور

نکات مهم بتن ریزی

انواع سیمان پرتلند

۱- سیمان نوع یک (I) (سیمان پرتلند معمولی)

۲- سیمان نوع دو (II) (سیمان اصلاح شده)

۳- سیمان نوع سه (III) (سیمان با مقاومت اولیه زیاد یا سیمان زودسخت شونده)

۴- سیمان پرتلند نوع چهار (IV) (سیمان کم حرارت)

۵- سیمان پرتلند نوع پنج (V) (سیمان ضد سولفات)

سیمان رنگی

خواص سیمان پرتلند

ریزی (نرمی)

سلامت

روانی

زمان گیرش

گیرش کاذب

مقاومت فشاری

گرمای آب گیری (هیدراسیون)

افت ناشی از حرارت دادن

چگالی

مصالح سنگی

مدول نرمی یا ضریب نرمی (F.M)

انواع سنگ دانه برای تهیه بتن های متفاوت

۱- بتن سبک

۲- بتن معمولی

۳- بتن سنگین

آب

مواد افزودنی

۱- مواد تسریع کننده

۲- مواد کندگیر کننده

۳- تقلیل دهنده های آب روان (روان کننده ها)

۴- فوق روان کننده ها

۵- مواد افزودنی حباب ساز (مواد هوازا)

۶- ضد یخ

۷- پوزون لان ها

مقاومت بتن سخت شده

۱- نسبت آب به سیمان

۲- نوع سیمان

۳- عمر بتن

۴- درجه حرارت و رطوبت بتن

۵- دانه بندی، مقدار و نسبت سنگ دانه ها

۶- ساختن، ریختن ومتراکم کردن بتن

۷- عمل آوردن بتن

اثر مواد شیمیایی مضرروی سیمان

انواع بتن

کارایی بتن

مقاومت فشاری بتن

مقاومت کششی بتن

خزش (وارفتگی)

اُفت (انقباض)

محیط های سولفاته

خوردگی آرماتور

وزن مخصوص

تغییرش کل تحت تنش فشاری

مشخصات آرماتورها و روش های طبقه بندی آن ها

روش ساخت و تاثیر آن بر مساحت مکانیکی

فولادهای مسطح کننده بتن

۱- میلگرد معمولی (Bar)

2- شبکه ها یا تورهای جوش شده ازمفتول با علامت اختصاری (WWF)

3- مفتول ها

۴- میلگردهای خاص

طبقه بندی آرماتورها

فاصله نگه دارهای آرماتوربندی

طول مهاری (گیرداری)

محدودیت فواصل برای آرماتورها

طول وصله

مهار خاموت ها (تنگ یا آرماوترهای عرضی)

استاندارد خم قلاب انتهای میلگرد

وظیفه خاموت ها درستون ها

جزییات خاص در آرماتوربندی ستون ها

رفتار تیرهای بتنی مسلح تخت خمشی

فرضیات اساسی

مقاطع کم فولاد و مقاطع پرفولاد

گسیختگی نرم و گسیختگی ترد

مقاطع مستطیل شکل فقط با میلگرد کششی

ضوابط آیین نامه ای تیرها

انواع ترک ها

خاموت ها

انواع ستونه ها و ضوابط آرماتورگذاری آن ها

ضوابط آیین نامه ای مربوط به ستون ها

آرماتورهای عرضی برای اعضای خمشی

مارپیچ

شکل پذیری

شکل پذیری در تیرهای آهن بتن آرمه

شکل پذیری در ستون های بتن آرمه

شالوده ها

انواع شالوده های سطحی

اصول کلی در آنالیز و طرح پی ها

شالوده های منفرد

شالوده های مرکب

انواع شالوده ها

ضوابط آیین نامه ای مربوط هب شالوده ها

دال های بتن آرمه

سیستم دال ها

دال های یک طرفه

ضخامت دال

آرماتورهای افت و حرارت

آرماتور گذاری در دال های یک طرفه

دال یک طرفه ممتد

دال های یک طرفه یا تیرچه های بتنی

دال های دو طرفه

ضوابط آیین نامه ای دال ها(ضخامت دال)

حداکثر تغییر شکل مجاز در دال ها

آرماتورگذاری دال ها

آرماتور های افت و حرارت

سقف تیرچه بلوک

معایب سقف تیرچه بلوک

تیرچه

بلوک

آرماتور ممان منفی

آرماتور حرارتی و توزیع بار

قلاب اتصال

روش حمل تیرچه و انبار کردن آن

نصب تیرچه ها

ارتفاع بلوک با توجه به ارتفاع تیرچه ها

آرماتورهای عرضی (مورب)

نصب بلوک ها در بین تیرچه ها

آماده سازی سقف برای بتن ریزی

بتن ریزی و متراکم کردن آن

عمل آوردن بتن

باز کردن قالب ها و جمع آوری تکیه گاه های موقت

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: اسکلت بتنی , اجرای اسکلت بتنی ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

هدف :

شناسایــــی پرت آب در شبکه های آب رسانی شهری بصورت های فیزیکی و غیر فیزیکی که از مخازن ذخیره و لوله های اصلی شبکه توزیع آب شهری و نیز شبکه های فــرعی و انشعابات مشترکین که ممکن است بصورت نشت آب و یا ترکیدگی   لوله های اصلی و فرعی شبکه و انشعابات و شیرهای شبکه به خارج از ســــیستم توزیع آب منتقل شود و حجم عظیمی از آب سالم و بهداشتی هدر میرود که با مشکلات فراوانی تولیـــــــد و در بعضی از شهرها تصفیه می شود و هزینه های هنگفتی را شرکتــهای آب و فاضلاب بابت آن خرج می نمایند و در کشور ما علاوه بر آنکه از نظر اقتصادی هزینه های کلانی  متوجه دولت در این زمینه  می شود کشور ما دارای منابع محدود آب می باشــــــد و در بیشتر موارد ۶۰-۴۰ درصد آب تولید شده برای شرب شهری بصورت تلفات هدر میرود که رقم بسیار بالایی است .

بنابراین شناسایی راههای بروز تلفات آب و ارائـــــه راهکارهـــــای مقابله با آن شکلات زیادی را از پیش پای صنعت نوپای آب و فاضلاب کشور بر میدارد.

فهرست مطالب                                                                                                  صفحه      

هدف

بخش اول

شناسایی عوامل ایجاد تلفات آب در شبکه های آبرسانی

جمع آوری اطلاعات از طریق اکیپ قرائت کنتور                                                               ۳

دستورالعمل کنترل اماکن              ۴

دلایل نیاز به انجام کنترل و ممیزی اماکن                                                                           ۶

اهداف ،کاربردها وقابلیتهای کنترل اماکن                                                                          ۷

کلیات اجرای طرح ۹

فعالیتهای کنترل اماکن             ۱۰

تهیه روش کنترل اماکن             ۱۵

کدگذاری             ۱۷

تهیه فرمهای جمع آوری اطلاعات                                                                                                 ۲۱

بخش دوم روشهای کاهش تلفات غیر فیزیکی      

دستورالعمل نصب صحیح انشعابات                                                                                   ۲۴

ارزیابی روشهای برخورد با ۳۴

بخش سوم

روشهای کاهش پرت فیزیکی

بررسی وضعیت بهره برداری از مخازن                                                                               ۴۰

تهیه کاربرگ بهره برداری از مخازن                                                                                 ۴۱

حوضچه های شیرآلات              ۴۴

شیرآلات و اتصالات و نحوه نگهداری و تعمیرآنها                                                             ۴۵

بخش چهارم

مدلسازی شبکه توزیع آب

تعیین نقاط نصب فشارسنج و انجام عملیات فشارسنجی                                                        ۵۲

بررسی و مطالعه نقشه های سیستم توزیع آب                                                                      ۵۴

تهیه نقشه نقاط نصب فشارسنج ۶۰

تعاریف و اصطلاحات رایج در مدلسازی                                                                            ۶۲

شبیه سازی سیستم توزیع                                                                                                    ۶۵

هدف از مدلسازی و کاربردهای آن                                                                                   ۶۷

محدودیت های مدلسازی                                                                                                        ۷۰

تهیه و تکمیل اطلاعات سیستم توزیع آب                                                                           ۷۲

تهیه مدل هیدرولیکی سیستم توزیع آب                                                                              ۷۶

جمع آوری و سازماندهی اطلاعات                                                                                   ۷۹

تهیه مدل اولیه               ۸۷

کد گذاری عوارض ۸۹

چکیده مطالب و ارائه راهکار                                                                                            ۹۶

منابع ومئاخذ ۹۸

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: شبکه های آبرسانی شهری , کاهش آب بحساب نیامده , شبکه های آبرسانی ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

در تولید  تخته خرده چوب، ویژگیهای مختلف تخته به منظور حفظ کیفیت تخته با محدودیتهای مورد لزوم اندازه‎گیری می‎شوند. روشهای غیرمخرب برای این منظور شامل آزمایشات فراصوتی و فرکانس ایگن هستند. این روشها برای اندازه‎گیری مقاومت تخته پس از پرس، در جهت مقاصد کنترل فرآیند پیشنهاد شده‎اند. ثابت شده است که روشهای سرعت فراصوتی و فرکانس ایگن ابزارهای مناسبی برای انجام این کار هستند. نتایج نشان می‎دهند که مدول یانگ و مقاومت خمشی را می‏توان با این روشها تعیین نمود. چسبندگی داخلی را فقط با دقت نسبتاً کافی می‎توان با مدلهای ارتجاع طبیعی تعیین کرد. استفاده از مدلهای گوناگون اغلب مواقع مدلهای معتبرتر و بهتری را برای مدول یانگ و مقاومت خمشی و پیش‎بینی‎های بهتری را برای چسبندگی داخلی ارائه می‎دهند. اگر متغیرها ضعیف باشند مدلهای گوناگون برای پیش‎بینی‎های پیچیده مناسب هستند.

۱- مقدمه

این پایان‎نامه نقطه عطفی مهم در برنامه مهندسی مکانیک، خصوصاً در تکنولوژی چوب در دانشگاه تکنولوژی ‎Luleo است. موضوع این پایان‎نامه آزمایشات غیرمخرب ویژگیهای الاستیک برای تخته خرده چوب با استفاده از روشهای فراصوتی و فرکانس ایگن می‎باشد.

۱-۱- سابقه

تخته خرده چوب قطعاًُ مواجه با تقاضاهای کاربردی است. این موارد موردنظر ویژگیهایی نظیر مقاومت خمشی و چسبندگی داخلی را به خوبی دیگر ویژگیها مورد لحاظ قرار می‎دهند، در تولید معمولی، نمونه‎هائی تصادفی برای تعیین ویژگیهایشان برداشته می‎شوند. رایج‎ترین روشهای آزمایشی مورد استفاده مخرب و با اتلاف زمان زیاد هستند و صرفاً بخش خیلی کوچکی از کل تولید، آزمایش می‎شود. این مطلب بدین معناست که تولید با ترتیبات نادرست فرآیند می‎تواند قبل از اینکه خطا مورد توجه قرار گیرد، تا زمان زیادی ادامه بیابد. همچنین ممکن است که به مقادیر زیادی از تخته‎های وازده (مردود) یا تخته‎هائی با کیفیت نامرغوب منتهی شوند که هزینه‎های زیادی را برای تولید تخته دربردارد.

برای پرهیز از این مشکل، دستگاهی برای آزمایش کردن سریع توسعه یافته است که آزمایشات را به طور خودکار (اتوماتیک) انجام می‎دهد. در این حالت، پروسه آزمایش سریعتر پیش می‎رود اما هنوز اندازه‎گیری ساعتها به طول می‎انجامد. به همین دلیل، یک روش آزمایش غیرمخرب برای تعیین ویژگیهای تخته خرده چوب هدفی مطلوب است که بتواند بعد از پرس مستقیماً استفاده شود. احتمال تعیین ویژگیهای تخته با روشهای غیرمخرب در خط تولید بعد از پرس و بنابراین قابلیت کنترل بهتر کیفیت پروسه می‎تواند مزایای زیادی را در کاهش میزان تخته‎های رد شده و کیفیت پائین به ارمغان بیاورد.

۲-۱- هدف و منظور از این مطالعه

هدف از این مطالعه جهت تعیین کارائی دو روش آزمایش غیرمخرب، سرعت فراصوتی و تحلیل فرکانس ایگن و برای آزمودن تأثیر تعادل‎سازی بروی نتایج آزمایش غیرمخرب است. هدف توسعه مدلهای مؤثر برای تشخیص مقاومت خمشی، مدل الاستیسیته و چسبندگی داخلی برای تخته خرده چوب است.

فهرست مطالب
عنوان     صفحه
۱-۱- سابقه
۲-۱- هدف و منظور این مطالعه
۳-۱- دامنه و تعیین حدود
۴-۱- تئوری و کارهای پیشین
۱-۴-۱- آزمایشات غیرمخرب
۲-۴-۱- تحلیل فرکانس ایگن
۳-۴-۱- روش فراصوتی موازی با صفحه تخته
۴-۴-۱- روش فراصوتی عمود بر صفحه تخته
۲- مواد و روش
۱-۲- مواد
۲-۲- طراحی آزمایش
۳-۲- روش زمایش
۴-۲- مدل‎سازی ‎PLS و تحلیل اطلاعات
۱-۴-۲- روش ‎PLS
3- روشهای آزمایش ‎- تئوری و کاربردی
۱-۳- روش آزمایش ‎DIN/EN
عنوان     صفحه
۱-۱-۳- تعیین مدول الاستیسیته در خمش و مقاومت خمشی در استاندارد ‎DIN-EN310
2-1-3- تعیین مقاومت کششی عمود بر صفحه تخته
۳-۱-۳-  تعیین رطوبت نسبی با استاندارد ‎DIN – EN 323 و تعیین دانسیته با استاندارد ‎DIN – EN 323
2-3- سرعت صوت
۳-۳- فرکانس ایگن
۴-۳- ماشین آزمایش سریع ‎Testrob
4- نتایج و تحلیل و بررسی
۱-۴- تعیین چسبندگی داخلی
۱-۱-۴- تعیین با مدلهای خطی
۲-۱-۴- تعیین چسبندگی داخلی با مدلهای گوناگون
۲-۴- تعیین مقاومت خمشی و مدول یانگ برای تخته‎های بزرگ
۱-۲-۴- تعیین ‎MOR
2-2-4- تعیین ‎MOE
3-4- تعیین مقاومت خمشی از روی اطلاعات نمونه
۱-۳-۴- مدلهای خطی
۲-۳-۴- مدلهای چندمتغیری
عنوان     صفحه
۳-۳-۴- مدلهای برای تعیین ‎MOR تهیه شده از مقادیر متوسط
۴-۴- تعیین مدول یانگ از روی اطلاعات نمونه
۱-۴-۴- کلیه نمونه‎ها
۲-۴-۴- مقادیر متوسط
۳-۴-۴- تفاوتهای روشهای استاتیک و روشهای دینامیک
۵-۴- تأثیر متعادلسازی
۶-۴- مقادیر اندازه‎گیری ‎Testrob
5- نتایج
۱-۵- کارآئی مدلها برای کنترل فرآیند
۱-۱-۵- سرعت اولتراسونیک برای تعیین چسبندگی داخلی
۲-۱-۵- سرعت اولتراسونیک برای تعیین ‌‎MOR و ‎MOE
3-1-5- اندازه‎گیری با فرکانس خاص برای تعیین ‎MOR و ‎MOE
4-1-5- مدلهای چند سنسوری برای تعیین ‎MOR و ‎MOE
5-1-5- کاربرد روشهای مذکور برای تخته‎های بزرگ
۶-۱-۵- اندازه‎گیری با ‎Testrob
2-5- تأثیر و شدت شرایط سازی
۳-۵- سنجش دما
۶- کار ثانویه
۷- مقالات و منابع
عنوان ضمیمه‎ها     صفحه
۱- طرح آزمایش برای تخته‎های مختلف
۲- نتایجی از برگشت‎های خطی (روابط خطی)
۳- نتایجی از مدلهای گوناگون (چندمتغیری)
۴- تأثیر دما روی سرعت صوت
۵- واژه‎نامه
۶- محلهای اندازه‎گیری در آزمایشات مختلف
۷- برنامه آزمایش

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: آزمایشات غیرمخرب , روشهای فراصوتی , ارتعاشی ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه و تاریخچه

آجر از قدیمی‌ترین مصالح ساختمانی است که قدمت آن بنا به عقیده برخی باستان‌شناسان به ده هزار سال پیش می‌رسد ولی این امر هنوز به اثبات نرسیده است. در ایران بقایا کوره‌های سفال‌پزی و آجر‌پزی در شوش و سیلک کاشان که تاریخ آنها به هزاره چهارم پیش از میلاد می‌رسد پیدا شده است و نیز نشانه‌هایی از تولید و مصرف آجر در هندوستان به دست آمده که حاکی از سابقه شش هزار ساله آنست. ساختمان برج بابل که از اجر بنا شده مربوط به ۵۰۰۰ سال قبل بوده و امروزه بقایای آن موجود است. از آجرهای ویرانه‌های یکی از شهرهای بابل در برخی ساختمان‌های شهرهای بغداد و تیسفون استفاده شده که مربوط به ۶۰۰ سال قبل از میلاد می‌باشد.

واژه آجر ( معرب آگور فارسی ) بابلی است و نام خشت‌هایی بوده که بر روی آنها منشورها (فرمان‌ها)، قوانین (دادها) و نظایر آنرا می‌نوشته‌اند. گمان می‌رود نخستین بار از پخته شدن خاک دیواره‌ها و کف اجاق‌ها به پختن آجر پی‌برده باشند. کوره‌های آجر  پزی ابتدائی نیز بی گمان از مکان هایی تشکیل می شده است که در آن لایه های هیزم و خشت متناوباً روی هم چیده می شده است( شکل ۲-۱) در ایران باستان ساختمان های بزرگ و زیبایی بنا شده اند که پاره ای از آنها هنوز پا برجا هستند، نظیر طاق کسری در غرب ایران قدیم، عراق فعلی بعدها نیز ساختمان هایی مانند آرامگاه شاه اسماعیل سامانی، گنبد کاووس و مسجد جامع اصفهان را با آجر ساختند. پل ها و سدهای قدیمی را نیز با آجر بنا می کرده اند که از آنها می توان پل های دختر، سد کبار در قم و غیره را نام برد.

فن استفاده از آجر از آسیای غربی به سوی غرب به مصر و سپس به روم و به سمت شرق هندوستان و چین رفته است. در سده چهارم میلادی اروپاییان شروع به استفاده از آجر کردند ولی پس از مدتی از رونق افتاده و رواج مجدد آن از سده ۱۲ میلادی بوده که ابتدا از ایتالیا شروع شده و بعد فرانسه و سپس آلمان و آخر سر کشورهای دیگر از آن در بناهای خود بهره برده اند.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فهرست………………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………….. ۳

مواد اولیه…………………………………………………………………………………………….. ۵

خاک نسوز………………………………………………………………………………………….. ۱۰

ماسه…………………………………………………………………………………………………… ۱۰

فلداسپات…………………………………………………………………………………………….. ۱۱

سنگ آهک………………………………………………………………………………………….. ۱۲

سولفات‌ها……………………………………………………………………………………………. ۱۲

املاح آهنی………………………………………………………………………………………….. ۱۳

مواد گیاهی………………………………………………………………………………………….. ۱۴

قلیائی‌ها………………………………………………………………………………………………. ۱۴

ویژگی‌های شیمیایی……………………………………………………………………………… ۱۴

ویژگی‌های فیزیکی……………………………………………………………………………….. ۱۵

مراحل ساخت آجر……………………………………………………………………………….. ۱۵

الف) استخراج و کندن مواد خام……………………………………………………………… ۱۵

ج) قالب‌گیری یا خشت‌زنی…………………………………………………………………… ۱۷

روش قالب‌گیری خاک………………………………………………………………………….. ۱۸

کوره‌های آجرپزی………………………………………………………………………………… ۲۴

ویژگی‌های آجر……………………………………………………………………………………. ۲۸

میزان جذب آب…………………………………………………………………………………… ۲۹

انبساط رطوبتی…………………………………………………………………………………….. ۳۳

انبساط حرارتی…………………………………………………………………………………….. ۳۴

آجر لعابی……………………………………………………………………………………………. ۳۷

لعاب نمکی…………………………………………………………………………………………. ۳۸

انواع و اشکال آجر………………………………………………………………………………… ۳۹

قطعات پیش ساخته آجری…………………………………………………………………….. ۴۱

معایب آجر………………………………………………………………………………………….. ۴۲

ملاحظات زیست محیطی………………………………………………………………………. ۴۸

خشت‌های تثبیت شده (Stabilized Soil blocks) …………………………….

آجر ماسه آهکی (Sand Lime) …………………………………………………………..

ویژگیهای آجر ماسه آهکی…………………………………………………………………….. ۵۵

آجر مناسب برای کاربردهای گوناگون……………………………………………………… ۵۹

جدول آجر مناسب برای مصارف گوناگون……………………………………………….. ۵۹

بلوک های سیمانی یا بتنی………………………………………………………………………. ۶۰

مقدمه…………………………………………………………………………………………………. ۶۰

گروه بندی بلوک ها………………………………………………………………………………. ۶۰

مواد اولیه…………………………………………………………………………………………….. ۶۴

ساخت بلوک ها……………………………………………………………………………………. ۶۵

عمل آوردن………………………………………………………………………………………….. ۶۷

ویژگی های بلوک ها…………………………………………………………………………….. ۶۹

مصرف بلوک……………………………………………………………………………………….. ۷۱

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بلوک های بتنی , آجر ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

آب وخواص آن

۱-۱- موجودیت آب

بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی  بصورت  گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.

در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟  چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟  چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟

آب  ماده ای حیاتی است که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن  مهمترین  ماده برای  زیستن  می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :

۱- آبهای زیرزمینی

۲- آبهای سطحی

بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.

۱-۲-۱-  آبهای سطحی

۱- آبهای جوی

آب باران در پاره ای  نقاط برای مصارف عمومی مورد استفاده قرار می گیرد مناطقی که پوشیده از زمینهای آذرین ویادریاچه هایی که دراین نوع زمینها می باشند وسفره های آب دارزیرزمینی وجود نداشته باشد از آبهای جوی استفاده می شود.

۲- آب رودخانه ها

رودخانه ها و نهرها  بوسیله  چشمه ها  و آبهای  جاری تغذیه می شوندآبدهی آنها  معمولا زیاد  ودر فصول مختلف دارای درجه حرارت متفاوت می باشند.

۳- آب دریاچه ها و مخازن

آب  دریاچه ها  می تواند  برای  مصارف  شرب  مورد استفاده  قرا رگیرد دریاچه های مصنوعی یا مخازن آب برای مصارف شهرهای بزرگ ویا تنظیم آب مصرفی نیز بکار می روند.

۴- آب دریاها

عظمت دریاها بشر را از گذشته دور به فکر استفاده از این منابع به منظور مصارف صنعتی وشرب کشانده است  ولی  می دانیم که این عمل  به  سادگی انجام پذیر نیست. آب دریاها ۹۸ % کل آب آزاد موجود در سطح زمین است.

۱-۲-۲-  آبهای زیرزمینی

چشمه های رگه های آبهای زیرزمینی می توانند آب خالص طبیعی را با ترکیبی  مناسب برای شرب در اختیار انسان  قرار دهند  ترکیب این آبها به صورت مختلف چون  چشمه جریان آبهای زیرزمینی سفره آبهای آبرفتی و منابع عمیق می باشند.          آلودگیها بسیار متنوعند واز منابع مختلف و به راههای گوناگون وارد آب می شوند.

علت آلودگی هر چه  باشد  آب  را هنگامی آلوده  می نامیم  که میزان مواد خارجی موجود  در آن به اندازه ای باشد که استفاده از آن سبب بروز اثرات زیان آور به راههای  مختلف  گردد.

خواص آب به دو دسته فیزیکی وشیمیایی تقسیم می گردد:

۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی

۱- خواص فیزیکی آب

۲- خواص شیمیایی آب

۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب

خوش طعم وخوش بو بودن آب دلیل برخوبی آن نمی باشد.چنانچه آبی ممکن است خوش طعم وخوش بو باشد منتهی قابل نوشیدن نباشد به طورکلی چهار حس انسان در مورد خواص فیزیکی آب قضاوت می کنند:

۱- حس بینایی (برای تشخیص رنگ وکدری )

۲- حس چشایی ( برای تشخیص مزه )

۳- حس بویایی ( برای تشخیص بو )

۴- حس لامسه ( برای تشخیص حرارت آب )

 ۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب

خواص شمیایی آب  با آزمایشهایی که روی  آن انجام می گیرد مشخص می گردد. مهمترین  خواص شیمیایی آب عبارتند از:

۱- خاصیت اسیدی و بازی

۲- قدرت اسیدی

۳- قدرت قلیایی

۴- کربناتها

۵- بی کربناتها

۶- هیروکسیدها مثل سود و آهک

۱-۵- سختی آب

سختی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد مانند بیکربنات کربنات کلرید سیلیکات ونیترات که بصورت محلول در آب وجود دارند.

سختی  کل  شامل سختی موقت  یا سختی کربناتی  به اضافه سختی دائم یا سختی غیر کربناتی است. سختی آب در اثر جوشاندن آب ته نشین می شود وجرم داخل ظرف را تشکیل می دهد.

فهرست مطالب

  بخش اول : آب و خواص آن

۱-۱- موجودیت آب…………………… …………………………………………………………………………….۱     

۱-۲- منابع آب………………………………………………………………………………………………………….۱                   

۱-۲-۱- آبهای سطحی………………………………………………………………………………………………۲                 

۱-۲-۲- آبهای زیر زمینی…………………………………………………………………………………………۲                   

۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی………………………………………………………………………………….۲                   

                  ۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب………………………………………………………………………………………۲

۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب……………………………………………………………………………………۳                   

۱-۴- سختی آب………………………………………………………………………………………………………..۳                   

بخش دوم: آب در صنایع غذایی…………………………………………………………………………………………………۴

                      ۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی …………………………………………………………………………۴

                  ۲-۱-۱- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی …………………………….۴

 ۲-۳- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ………………………………………………………….۵

  ۲-۳-۱- میزان مصرف صنعتی آب در ایران …………………………………………………………..۶

   ۲-۴-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ………………………………………………………………۶

    ۲-۴-۱-  استفاده مجدد آب ………………………………………………………………………………………۶

                 ۲-۴-۲- بازچرخش یا ریسایکلینگ ………………………………………………………………………….۶

۲-۵- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ………………………………………………………………..۷

    ۲-۵-۱- آب خنک سازی …………………………………………………………………………………………….۸

    ۲-۵-۱-۱- انواع سیستم های خنک سازی ……………………………………………………………….۸

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ………………………………………………………………………………۱۰

 ۳-۱- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی ……………………………………………………………..۱۰

                   ۳-۱-۱- صنایع تولید قند وشکر ………………………………………………………………………..۱۱

                   ۳-۱-۲- صنایع تولید کمپوت وکنسرو ……………………………………………………… …….۱۲

                   ۳-۱-۳- صنایع نوشابه سازی ………………………………………………………………………….۱۲

                   ۳-۱-۴ صنایع لبنیاتی ……………………………………………………………………………………….۱۲

                   ۳-۱-۵- صنعت تولید روغن نباتی ……………………………………………………………………۱۳

                   ۳-۱-۶- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت …………………………………………………۱۴

                   ۳-۲- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ………………………………………………………..۱۵

                   ۳-۲-۱- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ……………………………۱۵

                   ۳-۲-۱-۱- مواد معلق ……………………………………………………………………………………….۱۶

                   ۳-۲-۱-۲- املاح معدنی محلول …………………………………………………………………………۱۶

                   ۳-۲-۱-۳- مواد آلی محلول ……………………………………………………………………………….۱۶

                   ۳-۲-۱-۴- اسیدها وقلیاها ………………………………………………………………………………..۱۶

                   ۳-۲-۱-۵- مواد تولید کننده کف ………………………………………………………………………۱۷

                   ۳-۲-۱-۶- رنگ …………………………………………………………………………………………………۱۷

                   ۳-۲-۱-۷- آلودگیهای حرارتی ………………………………………………………………………….۱۷

                   ۳-۲-۱-۸- میکروارگانیسم ها ………………………………………………………………………….۱۷

                   ۳-۲-۱-۹- مواد شناور …………………………………………………………………………………….۱۸

                   ۳-۳- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ………………………………………………۱۸

                   ۳-۳-۱- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری …………………………………..۱۸

                   ۳-۳-۱-۱- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری ………۱۹

                   ۳-۳-۲- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی …………………………………………………۲۰

                   ۳-۳-۳- تصفیه مشترک با صنایع دیگر …………………………………………………………۲۰

                  ۳-۳-۴- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده… ۲۰

۳-۴- فاضلاب بهداشتی صنایع ………………………………………………………………………..۲۱

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ……………………………………………………….۲۲

                     ۴-۱- تصفیه فیزیکی ……………………………………………………………………………………..۲۳

                     ۴-۱-۱- آشغالگیری ………………………………………………………………………………………۲۳

                     ۴-۱-۲- دانه گیری …………………………………………………………………………………………۲۳

                     ۴-۱-۴- شناورسازی …………………………………………………………………………………….۲۴

                     ۴-۱-۵- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ………………………………………..۲۴

۴-۲- تصفیه شیمیایی …………………………………………………………………………………..۲۶

………………………………………………………………………………………..۲۶٫ ph4-2-1- تنظیم

                     ۴-۲-۲- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم …………………………………………………………..۲۶

                     ۴-۲-۳- گند زدایی ………………………………………………………………………………………..۲۶

                     ۴-۲-۴- انعقاد و لخته سازی ……………………………………………………………………….۲۷

                     ۴-۲- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم ……………………………………………….۲۷

                     ۴-۳- تصفیه بیولوژیکی ……………………………………………………………………………..۲۷

                     ۴-۳-۱- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  ……………………………………………….۲۸

………………………………………………………………………………………….۲۸BOD                     ۴-۳-۱-۱-

…………………………………………………………………………………………..۲۸COD4-3-1-2-

…………………………………………………………………………………………….29TSS4-3-1-3-

………………………………………………………………………………………….29TDS4-3-1-4-

4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه…………………………………………۲۹

۴-۳-۲-۱- زمان ماند هیدرولیکی…………………………………………………………………۲۹

۴-۳-۲-۲- زمان ماند میکروبی…………………………………………………………………….۲۹

………………………………………………………………………………………۳۰MLSS4-3-2-3-

…………………………………………………………………………………………..30FM4-3-2-4-

4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب…………………………………………………………………..۳۰

۴-۳-۳-۱- تخلیه به آبهای طبیعی……………………………………………………………….۳۱

۴-۳-۳-۲- کاربرد فاضلاب در زمین……………………………………………………………….۳۲

۴-۳-۳-۳- برکه های تثبیت…………………………………………………………………………..۳۳

۴-۳-۳-۳-۱- برکه های بی هوازی………………………………………………………………..۳۴

۴-۳-۳-۳-۲- برکه های اختیاری…………………………………………………………………..۳۵

۴-۳-۳-۳-۳- برکه های هوازی……………………………………………………………………..۳۵

۴-۳-۳-۳-۴- برکه های تکمیلی…………………………………………………………………….۳۵

۴-۳-۳-۳-۵- برکه های هوادهی…………………………………………………………………..۳۵

۴-۳-۳-۴- صافی چکنده……………………………………………………………………………….۳۶

۴-۳-۳-۵- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان………………………………………….۳۷

۴-۳-۳-۶- سیستم لجن فعال………………………………………………………………………..۳۷

۴-۳-۴- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی……………………….۳۹

۴-۳-۵- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب……………………………….۳۹

۴-۳-۵-۱- سپتیک تانک……………………………………………………………………………….۴۲

۴-۳-۵-۲- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا…………………………………۴۴

۴-۳-۵-۳- صافی بی هوازی………………………………………………………………………..۴۴

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی………………………………………۴۶

  ۵-۱- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی……………….۴۶

 ۵-۲- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی ۴۷

  ۵-۲-۱- شدت آلودگی فاضلاب خام……………………………………………………………..۴۷

  ۵-۲-۲- مواد مغذی یا نوترینت ها…………………………………………………………….. ۴۸

۵-۲-۲-۱- بالکینگ…………………………………………………………………………………….. ۴۸

………………………………………………………………………..۴۹    ۵-۲-۳- اکسیژن محلول

۵-۲-۴- زمان ماند……………………………………………………………………………………….۵۰

  ……………………………………………………………………………………………….۵۱ph5-2-5-

5-2-6- سمیت…………………………………………………………………………………………….۵۱

۵-۲-۷- دما………………………………………………………………………………………………….۵۲

۵-۲-۸- اختلاط……………………………………………………………………………………………۵۳

۵-۲-۹- میزان جریان ورودی……………………………………………………………………۵۴

۵-۳- پایستن فرآیند…………………………………………………………………………………..۵۴

 ۵-۳-۱- شاخصهای بصری………………………………………………………………………..۵۴

۵-۴- شاخصهای آزمایشی …………………………………………………………………………۵۸

۵-۵- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها……………………………………….۵۹

 ۵-۵-۱- روشهای کلی تشخیص مشکلات……………………………………………………۵۹

………………………………………………………………………………۶۰ BOD 5-5-2- حذف کم

۵-۵-۲-۱- حذف بارهای آلی ………………………………………………………………………۶۱

۵-۵-۲-۲- مواد سمی یا بازدارنده………………………………………………………………..۶۲

۵-۵-۲-۳- دماهای پایین………………………………………………………………………………۶۲

افزایش زمان ماند هیدرولیکی………………………………………………………………………۶۳

………………………………………………………………………………………….۶۳MLVSS افزایش

…………………………………………………………………………..۶۳  نامناسب PH 5-5-2-4-

5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی…………………………………………………………………..۶۴

……………………………………………………………………….۶۴  ناکافیMLVSS5-5-2-6-

منابع…………………………………………………………………………………………………………… ۶۶

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تصفیه فاضلاب ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

   کفال ماهیان دریای خزر یکی از مهمترین ماهیان شیلاتی این دریا می باشند.که پس از انتقال از دریای سیاه به دریای خزر، توانستند خود را بااکوسیستم این دریا مطاقبت دهند.

   هدف از این تحقیق بررسی میزان ATP اسپرم ماهی کفال طلایی در شرایط  زمانی،دمایی و محلولهای تداوم بخش (Extender)  مختلف بوده است. بدین منظور میزان ATP اسپرمهای تازه نمونه گیری شده در دماهای مختلف      (°C12- 10،۲۰ -۱۸)، میزان  ATPاسپرمهای نگهداری شده دردماهای مختلف (°C 4،Room temperature ) به مدت ۶ ساعت، میزان ATP اسپرمهای نگهداری شده در محلولهای تداوم بخش (extender)مختلف (گلیسرول، محلول نمک ۷/۰% ، محلول نمک ۶۵/۰%) به مدت ۵ روز،  میزان ATP اسپرمهای نگهداری شده در همان شرایط به مدت ۱۰ روز، به روش فوق حساس بیولومینوسانس اندازه گیری گردید.

    براساس آزمایشات انجام شده در این تحقیق، غلظت ATP اسپرمهای تازه نمونه گیری شده در دمای °C 12- 10، ۲۲/۷ ± ۰۴/۷۴درصد غلظت ATP اسپرمهای تازه نمونه گیری شده در دمای °C20- 18 بود.اسپرمهای نگهداری شده در دمای °C 4 یخچال به مدت ۶ ساعت و اسپرمهای نگهداری شده در دمای آزمایشگاه به مدت ۶ ساعت به ترتیب ۹۱/۰ ± ۲۶/۹۰ درصد و ۴۹/۱ ± ۱۷/۱۷ درصد ATP خود را حفظ کردند. نگهداری اسپرم درextender های مختلف (گلیسرول، محلول نمک ۷/۰% ، محلول نمک ۶۵/۰%) به مدت ۵ روز نشان داد که گلیسرول و محلول نمک ۶۵/۰%، درصد بالاتری از ATP را نسبت به محلول نمک ۷/۰% حفظ کردند. نگهداری اسپرم درهمان extender‌ها  به مدت ۱۰ روز نشان داد که گلیسرول درصد بالاتری از ATP را نسبت به  محلول نمک ۷/۰% و ۶۵/۰% حفظ کرد. اسپرمهای نگهداری شده در گلیسرول در دمای °C 15-  بعد از ۵ روز و اسپرمهای نگهداری شده در گلیسرول در دمای °C 15-  بعد از ۱۰ روز به ترتیب ۵/۴ ± ۱۹/۷۴ و ۲/۶ ± ۶۷/۴۷ درصد ATP خود را حفظ کردند.  اسپرمهای نگهداری شده در محلول نمک ۷/۰%   در دمای °C 1 بعد از ۵ روز و اسپرمهای نگهداری شده در محلول نمک ۷/۰%  در دمای °C 1 بعد از ۱۰ روز به ترتیب ۸۱/۲ ± ۶۵/۱۳ و ۰۶/۰ ± ۶۹/۰ درصد ATP خود را حفظ کردند. اسپرمهای نگهداری شده در محلول نمک ۶۵/۰% در دمای °C15-  بعد از ۵ روز و اسپرمهای نگهداری شده درمحلول نمک ۶۵/۰%   در دمای      °C 15 –  بعد از ۱۰ روز به ترتیب ۶۸/۶ ± ۵۸/۷۳ و ۱۲/۰ ±۰۵/۱ درصد ATP خود را حفظ کردند.

     براساس نتایج به دست آمده برای حفظ میزان ATP اسپرم ماهی کفال طلایی، نمونه گیری در دمای °C20- 18 و نگهداری در گلیسرول توصیه می شود.

فهرست مطالب

عنوان

چکیده————————————————————-۲-۱

مقدمه—————————————————————۳

 فصل اول : مروری بر تحقیقات گذشته

 

۱-۱ پیشینه تحقیق—————————————————- ۸-۵

۱-۲ تاکسونومی—————————————————– ۹-۸

۱-۳ مشخصات کلی راسته کفال ماهی شکلان ———————————–۹

۱-۴ مشخصات خانواده کفال ماهیان —————————————-۱۰

۱-۵ مشخصات کفال طلایی ——————————————-۱۲-۱۰

۱-۶ زیست شناسی کفال طلایی —————————————–۱۳-۱۲

۱-۶-۱ مشخصات زیستی کفال طلایی —————————————۱۳

۱-۶-۱-۱ تحمل درجه حرارت ——————————————–۱۳

۱-۶-۱-۲ تحمل شوری ————————————————-۱۳

۱-۶-۱-۳ تحمل مقادیر اکسیژن ——————————————–۱۳

۱-۶-۱-۴ تغذیه کفال طلایی ——————————————-۱۴-۱۳

۱-۷ ارزش اقتصادی کفال ماهیان —————————————-۱۵-۱۴

۱-۸ ارزش غذایی ماهی کفال ——————————————— ۱۶

۱-۹ پراکنش کفال ماهیان ———————————————۱۸-۱۶

۱-۱۰ دریای خزر————————————————– ۲۲-۱۸

۱-۱۱ تولید مثل کفال طلایی ——————————————-۲۳-۲۲

۱-۱۱-۱ دستگاه تولید مثل کفال طلایی ————————————۲۵-۲۳

۱-۱۱-۲ اسپرماتوژنز —————————————————۲۵

۱-۱۱-۳ ساختمان اسپرماتوزوئید ——————————————- ۲۶

۱-۱۱-۴ فعالیت اسپرماتوزوئید ——————————————– ۲۷

۱-۱۱-۵ رابطه بین میزان ATP و تحرک اسپرم ——————————— ۲۸

۱-۱۱-۶ مکانیزم چرخشی انتقال انرژی در ATP سنتاز ————————- ۳۱-۲۸

۱-۱۱-۷ AMP حلقوی بعنوان یک پیامبر ثانویه —————————— ۳۷-۳۲

۱-۱۱-۸ extenders ———————————————– 40-37

 فصل دوم: روش تحقیق و مواد

 

۲-۱ مواد و وسایل مورد نیاز ——————————————- ۴۳-۴۲

۲-۱-۱ خصوصیات کیت تعیین ATP  ————————————— ۴۳

۲-۱-۲ اجزای کیت تعیین ATP ——————————————  ۴۳

۲-۱-۳ روش آماده سازی محلولها ——————————————۴۴

۲-۱-۴ خصوصیات و کاربردهای بافر HEPES —————————– 45-44

2-1-5 روش آماده سازی محلول بافر HEPES——————————— 45

2-1-6 روش آماده سازی محلول بی کربنات سدیم——————————- ۴۶

۲-۱-۷ روش آماده سازی محلول گلیسرول ۱۰% و گلوکزM 3/0 ——————— 46

2-2 روش کار  —————————————————- ۵۰-۴۶

 فصل سوم : نتایج تحقیق

 

نتایج  ———————————————————- ۶۲-۵۲

 

فصل چهارم: بحث و نتیجه گیری و پیشنهادات

 

بحث و نتیجه گیری ————————————————- ۶۹-۶۴

پیشنهادات ———————————————————- ۷۰

منابع فارسی ———————————————————۷۱

منابع لاتین——————————————————- ۷۶-۷۲

  فهرست جداول

عنوان

جدول ۱-۱ ——————————————————— ۳۳

جدول ۳-۱——————————————————— ۵۳

جدول ۳-۲——————————————————— ۵۳

جدول ۳-۳——————————————————— ۵۳

جدول ۳-۴——————————————————— ۵۳

جدول ۳-۵——————————————————— ۵۴

جدول ۳-۶——————————————————— ۵۴

جدول ۳-۷——————————————————— ۵۴

جدول ۳-۸——————————————————— ۵۵

جدول ۳-۹——————————————————— ۵۵

جدول ۳-۱۰——————————————————– ۵۵

جدول ۳-۱۱——————————————————– ۵۵

 

فهرست نمودارها

نمودار۱———————————————————— ۵۶

نمودار ۲———————————————————– ۵۷

نمودار ۳———————————————————– ۵۸

نمودار ۴———————————————————– ۵۹

نمودار ۵———————————————————– ۶۰

نمودار ۶ ———————————————————– ۶۱

نمودار ۷———————————————————– ۶۲

فهرست اشکال

عنوان                                                                    صفحه

شکل ۱-۱ ———————————————————- ۱۰

شکل ۱-۲———————————————————- ۱۱

شکل ۱-۳———————————————————- ۱۷

شکل ۱-۴———————————————————- ۲۶

شکل ۱-۵———————————————————- ۲۹

شکل ۱-۶———————————————————- ۳۵

شکل ۱-۷———————————————————- ۳۶

شکل ۲-۱———————————————————- ۴۵

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: اسپرم مولدین , اسپرم مولدین نر ماهی كفال طلایی Mugil auratus , بررسی میزان ATP , بررسی میزان ATP در اسپرم مولدین نر ماهی , ماهی کفال طلایی ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

منابع تغذیه :

از بدو اختراع الکتریسته و تولید وسائل برقی اولین نیاز منبع تغذیه وسائل برقی بود که این وظیفه را ژنراتورها یا پیل های الکتریکی انجام می دادند .با شروع عمر الکترونیک نیاز به منابع تغذیه تفاوتهای بسیاری را به وجود آورد اولا جریان مصرفی در دستگاههای الکترونیک بر خلاف دستگاهای برقی DC می باشدو دما این دستگاهها برای کار به  ولتاژ بیشتری به نسبت دستگاههای برقی نیاز دارند و سوم اینکه به علت دقت حساسیت این دستگاهها  رگوله بودن و نبود هر توع فریزر بار اذیت در منبع تغزیه بسیار  بسیار مهم است. پس در ابتدا به تبدیل ولتاژ به ولتاژ دلخواه را داریم در مرحله دوم تبدیل جریان AC به DC (در صورت استفاده از جریان AC در وردی ) و در نهایت رگوله و فیلتر ینگ کردن جریان خروجی برای ما اهمیت دارد. در ساده ترین روشها که هنوز هم در منابع تغذیه ساده و ارزان قیمت بسیار رایج است روش منابع تغذیه خطی می باشد در این روش در اولین مرحله جریان ورودی وارد ترانسفورماتور می شود تا به ولتاژ مورد نظر تبدیل میشود بعد از ترانسفورماتور مرحله یکسو سازی جریان AC مطرح می شود و در پایان با توجه به نوع و مصرف منبع تغذیه یه عملیات اغییر ولتاژ ، فیلترینگ ، رگولاتورها و … قرار می گیرند. این منابع تغذیه سالهاست که وظیفه تولید توان کلیه دستگاههای الکترونیکی را بر عهده دارند اما معایب بسیاری نیز دارند که می توان از این معایب به بزرگی و سنگینی، هزینه نسبتاً بالا و فریزوراپیل زیاد آنها اشاره کرد. مشکل فریزراپیل را با اضافه کردن فیلترهای مختلف و بهینه سازی تولید منبع تغذیه  می توان تا حد بسیاری مرتفع و وزن و حجم زیاد (۹۰% از وزن و حجم زیاد به علت ترانس بزرگ و سنگین در این نوع منابع می باشد)  این منابع زیاد قابل رفع نیست تا اینکه نظریه منابع تغذیه  سوئیچینگ در سال ۱۹۳۰ مطرح می شود و در  سال ۱۹۷۰ رسما تولید انبوه آن شروع و مورد استفاده قرار گرفت.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                        صفحه

منابع تغذیه : ۱

بررسی منابع سوئیچینگ : ۲

مزایای منابع تغذیه خطی: ۴

معایب منابع تغذیه خطی: ۴

مزایای این منابع تغذیه سوئیچینگ : ۵

معایب منابع تغذیه سوئیچینگ: ۵

فوروارد………………………………………………..۶

بررسی کلی بخش های تشکیل دهنده منبع تغذیه سوئیچینگ: ۷

خازن فیلتر ورودی: ۷

ترانسفورمر : ۸

تولید یک منبع تغذیه سوئیچینگ : ۹

رگولاتور سوئیچینگ با ترانسفورماتور ایزوله کننده‌ : ۱۱

فلای بک : ۱۲

رگولاتور پوش پول push- pull : 13

رگولاتور نیم پل : ۱۳

رگولاتور تمام موج : ۱۳

نیمه هادی ها در منابع سوئیچینگ : ۱۴

یکسو کننده ها : ۱۶

دیودهای مناسب برای سوئیچینگ شامل : ۱۷

مدارات مجتمع کنترل کننده منابع تغذیه : ۱۸

اجزای مغناطیس در منابع تغذیه سوئیچینگ : ۲۱

عملیات حفاظت: ۲۳

طرح منبع تغذیه و سیستم زمین.. ۲۵

تزویج مدارهای مرتبط با یکدیگر. ۲۶

طرح و استفاده از برشگر و اسنوبر. ۲۸

ملاحظات طرح RFI  و EMI. 35

ملاحظات ایمنی محصولات و منابع تغذیه. ۳۷

آزمایش نمودن بخشهای منبع تغذیه. ۴۱

رگولاسیون خط.. ۴۱

۵-رگولاسیون بار. ۴۲

مقاومت دی الکتریک… ۴۳

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: منبع تغذیه ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

هدف پروژه : گردآوری اطلاعات و دسته بندی نیروگاههای انرژیهای تجدیدپذیر در کشورهای عضو شورای جهان انرژی.

 نیروگاههای انرژیهای تجدیدپذیر به عنوان نیروگاههای پیشرفته و نوین در حال توسعه بوده و بسرعت با افزایش میزان قدرت منصوبه و کاهش قیمت روبرو می باشد. بهره برداری از تجربیات کشورهای توسعه یافته منجر به استفاده از انرژیهای نوین در کشورهای در حال توسعه خواهد شد.

پیشگفتار :

محدودیت انرژیهای فسیلی و رشد روز افزون تقاضای انرژی، افزایش استانداردهای زندگی، گرم شدن کره زمین و در نهایت مشکلات زیست محیطی سبب گردیده تا هر روز شاهد پیشرفتهایی در فن آوری و استفاده از انرژیهای نو باشیم.

رشد و  توسعه جوامع انسانی همواره موازی با تولید و مصرف انرژی بوده است. طبق آمارهای به ثبت رسیده، طی ۳۰ سال گذشته احتیاجات انرژی جهان به مقدار قابل توجهی افزایش یافته است. در سال ۱۹۶۰ مصرف انرژی جهان GTOe 3/3 بود، در سال ۱۹۹۰ این رقم به GTOe 8/8 بالغ گردید که دارای رشد متوسط سالیانه ۳/۳ درصد می باشد و در مجموع ۱۶۶ درصد افزایش نشان می دهد. در حال حاضر مصرف انرژی جهان GTOe10 بوده و پیش بینی می شود که این رقم در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۲۰ به GTOe 12 الی ۱۴ افزایش یابد، این ارقام نشان می دهند که میزان مصرف انرژی جهان در قرن حاضر بالا باشد و بالطبع این سوال مهم مطرح است که آیا منابع انرژیهای فسیلی در قرنهای آینده، جوابگوی نیاز انرژی جهان برای بقاء تکامل و توسعه خواهند بود، یا نه؟

حداقل به دو دلیل عمده جواب این سوال منفی است و باید منابع جدید انرژی را جایگزین منابع قدیم نمود. این دلایل عبارتند از :

۱- محدودیت  و در عین حال مرغوبیت انرژیهای فسیلی، چراکه این سوختها از نوع انرژی شیمیایی متمرکز بوده و مسلماً کاربردهایی بهتر از احتراق دارند.

۲- مسایل و مشکلات زیست محیطی، به طوری که امروزه حفظ سلامت اتمسفر از مهمترین پیش شرطهای توسعه اقتصادی پایدار جهانی به شمار می آید. از این رو است که دهه های آینده به عنوان سالهای تلاش مشترک جامعه انسانی برای کنترل انتشار کربن، کنترل محیط زیست و در واقع تلاش برای تداوم حضور انسان در کره زمین خواهد بود.

بنابراین، استفاده از منابع جدید انرژی به جای منابع فسیلی امری الزامی است. سیستمهای جدید انرژی در آینده باید متکی به تغییرات ساختاری و بنیادی باشد که در آن منابع انرژی بدون کربن، نظیر انرژی خورشیدی، بادی، زمین گرمایی و کربن خنثی مانند انرژی بیوماس مورد استفاده قرار می گیرند. بدون تردید، انرژیهای تجدیدپذیر با توجه به سادگی فن آوریشان، در مقابل فن آوری انرژی هسته ای از یک طرف و نیز به دلیل عدم ایجاد مشکلاتی نظیر زباله های اتمی از طرف دیگر ، نقش مهمی در سیستمهای جدید انرژی در جهان ایفا می نمایند. در هر حال باید اذعان داشت که در عمل عوامل متعددی ، بویژه، هزینه اولیه و قیمت تمام شده بالا، عدم سرمایه گذاری کافی برای بومی نمودن و بهبود کارآیی تکنولوژیهای مربوطه، به حساب نیامدن هزینه های خارجی در معادلات اقتصادی، نبود سیاستهای حمایتی در سطح جهانی، منطقه ای و محلی، نفوذ و توسعه انرژیهای نو را بسیار کند و محدود ساخته است، ولی پژوهشگران و صنعتگران همواره تلاش خود را جهت رفع این مشکلات مبذول می دارند.

فناپذیری و آلایندگی انرژیهای فسیلی موجب توجه اکثر کشورهای جهان به انرژیهای نو شده است. در کشور ما نیز، بدلیل مسایل فوق و برخوردار بودن از پتانسیلهای بسیار غنی، منابع مختلف انرژی از جمله : خورشیدی، باد، زمین گرمایی و … و موضوع تنوع بخشی در   انرژی کشور، بعنوان یک سیاست کلی مورد تأکید است.

فهرست:

 -         پیسگفتار                                                                                  ۲

      – شورای جهانی انرژی  world energy council

 بخش اول:     دسته بندی انرژیهای نوین بهره برداری شده در جهان                ۱۲

             مقدمه                                                                                     ۱۲

 -         قسمت اول: انرژی باد                                                                 ۱۴

 ۱- انواع توربینها                                                                         ۱۶

 ۲- گزارش WEC درباره نیروی باد                                                    ۱۸

     :- تعاریف عملکرد نیروی باد                                                      ۱۹

     :- رژیم باد مکانهای داده شده                                                  ۲۰

     :- دسترسی فنی                                                                 ۲۲

     :-انضمام نیروی بادبه سیستمهای منبع(یک بررسی موردی از آلمان)۲۳

     :- مقدار مورد انتظار از تولید سالیانه برق                                    ۲۴

     :- تفییرات در تغذیه نیروی باد ماهانه                                         ۲۶

     :- دوره فرونشستن باد                                                          ۲۷

     :- نگاهی به حالت استفاده از نیرو در فواصل یک ساعت و پانزده

        دقیقه ای                                                                        ۲۹

 ۳- نیروگاه بادی و انواع توربین                                                     ۳۱

     :- انواع توربین بادی                                                              ۳۲

 ۴- پروژه های غیر نیروگاهی                                                       ۳۳

     :- توربینهای پر پره                                                                ۳۳

     :- توربینهای مستقل از شبکه                                                 ۳۳

 ۵- طرحهای فنی                                                                      ۳۴

 ۶- روند تحولات صنعتی                                                              ۳۷

     -   قسمت دوم: انرژی خورشیدی                                                      ۳۹

           – کاربردهای انرژی خورشیدی                                                     ۴۱

 ۱-     اسنفاده حرارتی از انرژی خورشید                                         ۴۲

               الف- کاربردهای نیروگاهی                                                     ۴۲

                    :- نیروگاه حرارتی خورشیدی از نوع سهموی خطی                ۴۴

                    :- نیروگاه حرارتی از نوع دریافت کننده مرکزی                        ۴۶

                    :- نیروگاه حرارتی از نوع شلجمی بشقابی                          ۴۷

                    :- دودکشهای خورشیدی                                                 ۴۸

               ب- کاربردهای غیر نیروگاهی                                                 ۴۹

                    :- آبگرمکن خورشیدی و حمام خورشیدی                            ۴۹

                    :- گرمایش و سرمایش ساختمان و تهویه مطبوع خورشیدی    ۵۰

                    :- آب شیرین کن خورشیدی                                            ۵۱

                    :- خشک کن خورشیدی                                                 ۵۱

                    :- اجاقهای خورشیدی                                                    ۵۲

                    :- کوره خورشیدی                                                         ۵۲

                    :- خانه های خورشیدی                                                 ۵۳

 ۲-     سیستمهای فتوولتاییک خورشیدی                                      ۵۴

              – مصارف و کاربردهای فتوولتاییک                                            ۵۷

                    :- مصارف فضانوردی و تامین انرژی موردنیاز ماهواره ها          ۵۷

                    :- روشنایی خورشیدی                                                  ۵۸

                    :- سیستمهای تغذیه کننده یک واحد مسکونی                   ۵۸

                    :- سیستمهای پمپاژ خورشیدی                                       ۵۹

                    :- سیستمهای تغذیه کننده ایستگاههای مخابراتی و

                        لرزه نگاری                                                          ۵۹

 :- ماشین حساب, رادیو, ساعت, ضبط صوت و…               ۵۹

 :- نیروگاههای فتوولتاییک                                            ۶۰

 :- یخچالهای خورشیدی                                              ۶۰

 :- سیستمهای تغذیه قابل حمل                                   ۶۱

 -         قسمت سوم: انرژی زیست توده                                            ۶۲

 - تاریخچه                                                                          ۶۴

 - بیوگاز                                                                            ۶۵

 - زباله کلانشهرها                                                              ۶۶

 - زیست توده( بیوماس)                                                       ۶۷

 - منابع زیست توده                                                             ۶۸

  الف- سوختهای چوبی                                                        ۷۰

  ب- ضایعات جنگلی, کشاورزی, باغبانی و صنایع غذایی               ۷۱

  ج- جامدات شهری                                                             ۷۳

  د- ضایعات مایع                                                                  ۷۴

  ه- فضولات دامی                                                                ۷۵

  و- ضایعات صنعتی                                                              ۷۵

 -         تکنولوژیهای تبدیل زیست توده                                               ۷۵

 ۱-     فرایندهای احتراق مستقیم                                            ۷۶

 ۲-     فرایندهای ترمو شیمیایی                                              ۷۷

 ۳-     فرایندهای بیو شیمیایی                                                ۷۷

 -         اجزای سازنده بیو گاز                                                           ۷۸

      – کاربردهای بیو گاز                                                                  ۷۹

 قسمت چهارم: انرژی زمین گرمایی                                                  ۸۲

 -         ناحیه تولید                                                                        ۸۳

 -         نیروگاه                                                                              ۸۴

 -         ظرفیت نصب شده                                                               ۸۴

 -         بار ماکزیمم                                                                        ۸۵

 -         برق تولید شده سالیانه                                                        ۸۵

 -         شرایط طراحی                                                                   ۸۵

 -         قطعی برنامه ریزی شده                                                       ۸۶

 -         قطعی اجباری                                                                    ۸۷

 -         سقوط یکمرتبه تولید بخار/ آب شور                                          ۸۷

 -         منبع بخار/ آب شور                                                              ۸۷

بخش دوم :        حدود قدرت منصوبه از هر روش                                  ۸۸

 ۱-     “گزارش شورای جهانی انرژی درباره انرژی تجدید پذیر در جهان”     ۸۸

 -برق در جهان                                                                     ۸۸

      -انرژی تجدید پذیر در جهان                                                     ۸۹

 ۲-     انرژی باد                                                                           ۹۱

 -انرژی باد در جهان                                                              ۹۱

      – بازار امروزی                                                                     ۹۲

      -الگوی سرمایه گذاری نوعی برای پروژه های انرژی باد                ۹۴

      – ایران                                                                              ۹۷

 ۳-     انرژی خورشیدی                                                                ۹۸

      – آمار و ارقام                                                                      ۹۸

 ۴-     انرژی زیست توده                                                              ۱۰۱

 -ارقام و واقعیت هایی درباره انرژی زیست توده                          ۱۰۲

   :- زیست توده در جهان                                                     ۱۰۳

 -زیست توده در ایران                                                          ۱۰۴

    ۵-     انرژی زمین گرمایی                                                           ۱۰۵

 بخش سوم :         متوسط کارایی و ضریب عملکرد انرژیهای نوین و مقایسه نیروگاهها از

                           دید کارایی                                                      ۱۱۰

    قسمت اول : انرژی باد                                                             ۱۱۰

   -توجیه اقتصادی نیروگاههای بادی در ایران                                 ۱۱۳

   -چشم انداز جهانی مزارع بادی                                               ۱۱۴

   -پیشرفت فن آوری توربین بادی                                               ۱۱۶

   -”منحنی تجربی در آلمان”-تهیه شده توسط ISET , آلمان-            ۱۱۸

     :-خصوصیات آماری منابع نیروی باد توزیع شده                          ۱۲۰

    قسمت دوم : انرژی خورشیدی                                                   ۱۲۵

        -انرژی فتوولتاییک خورشیدی                                                  ۱۲۶

        -تعریف شاخصهای عملکرد برای انرژی فتوولتاییک                       ۱۲۶

        -مثالهایی از شاخصهای عملکرد                                             ۱۲۸

        -برخی پیامدها و مسایل بالقوه در بکارگیری انرژی خورشیدی        ۱۳۱

   قسمت سوم : انرژی زیست توده                                                ۱۳۲

        -برخی پیامدهای استفاده از زیست توده                                  ۱۳۴

        -”شاخصهای عملکرد برای زیست توده” –EPRI  ,آمریکا-              ۱۳۵

   قسمت چهارم : انرژی زمین گرمایی                                            ۱۴۲

        -تعاریف شاخصهای عملکرد پیشنهاد شده برای انرژی

          زمین گرمایی                                                                   ۱۴۲

        -کاربردهای نمونه                                                               ۱۴۶

        -مزیت های انرژی زمین گرمایی                                            ۱۴۸

 -سخن آخر                                                                             ۱۵۰

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: انرژیهای تجدید پذیر , انرژیهای تجدید پذیر در جهان , بررسی کارآیی نیروگاهها , بررسی کارآیی نیروگاههای انرژیهای تجدید پذیر , کارآیی نیروگاهها ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

امروزه سرعت بیشتر و کیفیت سرویس بهتر مهمترین چالش های دنیای شبکه می باشند. تلاشهای زیادی که در این راستا در حال انجام می باشد، منجر به ارائه فنآوری ها، پروتکل ها و روشهای مختلف مهندسی ترافیک شده است. در این پایان نامه بعد از بررسی آنها به معرفی MPLS که به عنوان یک فنآوری نوین توسط گروه IETF ارائه شده است، خواهیم پرداخت. سپس به بررسی انواع ساختار سوئیچ های شبکه خواهیم پرداخت و قسمتهای مختلف تشکیل دهنده یک سوئیچ  MPLS را تغیین خواهیم کرد. سرانجام با نگاهی به روشهای طراحی و شبیه سازی و نرم افزارهای موجود آن، با انتخاب زبان شبیه سازی SMPL، به شبیه سازی قسمتهای مختلف سوئیچ و بررسی نتایج حاصل می پردازیم. همچنین یک الگوریتم زمانبندی جدید برای فابریک سوئیچ های متقاطع با عنوان iSLIP اولویت دار بهینه معرفی شده است که نسبت به انواع قبلی دارای کارآیی بسیار بهتری می باشد.

- مقدمه

با گسترش تعداد کاربران اینترنت و نیاز به پهنای باند بیشتر از سوی آنها، تقاضا برای استفاده از سرویسهای اینترنت با سرعت رو به افزایش است و تهیه کننده های سرویس اینترنت برای برآورده سازی این تقاضا ها احتیاج به سوئیچ های با ظرفیت بیشتر دارند ]۱[.

در این میان تلاشهای زیادی نیز برای دستیابی به کیفیت سرویس بهتر در حال انجام می‌باشد. فنآوریATM[1] نیز که به امید حل این مشکل عرضه شد، بعلت گسترش و محبوبیتIP[2] نتوانست جای آن را بگیرد و هم اکنون مساله مجتمع سازی IP و ATM نیز به یکی از موضوعات مطرح در زمینه شبکه تبدیل شده است.

در این فصل به معرفی مسائل و مشکلات مربوط به کیفیت سرویس و مجتمع سازی IP و ATM می پردازیم و راه حلهای ارائه شده از جمله MPLS [3] رابررسی خواهیم نمود.

۱-۲- کیفیت سرویس در اینترنت

سرویسی که شبکه جهانی اینترنت به کاربران خود ارائه داده است، سرویس بهترین تلاش۴ بوده است. یکی از معایب اصلی این سرویس این است که با وجود اینکه مسیریاب‌های شبکه به خوبی قادر به دریافت و پردازش بسته های ورودی می باشند ولی هیچگونه تضمینی در مورد سالم رسیدن بسته ها به مقصد وجود ندارد. با توجه به رشد روز افزون استفاده از اینترنت و به خصوص با توجه به اشتیاق زیاد به اینترنت به عنوان ابزاری برای گسترش تجارت جهانی، تلاش های زیادی جهت حفظ کیفیت سرویس (QoS)[4] در اینترنت در حال انجام می باشد. در این راستا در حال حاضر کلاس های سرویس متنوعی مورد بحث و توسعه می باشند. یکی از کلاس های سرویس فوق ، به شرکت ها و مراکز ارائه سرویس های web که نیاز به ارائه سرویس های سریع و مطمئن به کاربران خود دارند، اختصاص دارد.

یکی دیگر از کلاس های سرویس جدید در اینترنت ، به سرویس هایی که نیاز به تاخیر و تغییرات تاخیر کمی دارند، اختصاص دارد. سرویس هایی نظیر تلفن اینترنتی[۵] و کنفرانس‌های تصویری اینترنتی نمونه ای از سرویس های این کلاس سرویس می باشند.

برای نیل به سرویس های جدید فوق، عده ای براین عقیده هستند که در آینده ای نزدیک تکنولوژی فیبر نوری و  WDM[6] آنقدر رشد خواهد کرد که اینترنت به طور کامل بر مبنای آن پیاده سازی خواهد شد و عملا مشکل پهنای باند و همچنین تضمین کیفیت سرویس وجود نخواهد داشت. عقیده دوم که ظاهرا درست تر از عقیده اول می باشد، این است که با وجود گسترش فنآوریهای انتقال و افزایش پهنای باند، هنوز به مکانیسم هایی برای تضمین کیفیت سرویس کاربران نیاز می باشد. در حال حاضر اکثر تولید کنندگان مسیریاب ها و سوئیچ های شبکه اینترنت، در حال بررسی و افزودن مکانیسم‌هایی  برای تضمین کیفیت سرویس در محصولات خود می باشند.

فهرست

عنوان                                                 صفحه

فصل اول: کیفیت سرویس و فنآوری های شبکه  ۱

۱-۱- مقدمه  ۱

۱-۲- کیفیت سرویس در اینترنت   ۱

۱-۲-۱- پروتکل رزور منابع در اینترنت   ۳

۱-۲-۲- سرویس های متمایز  ۴

۱-۲-۳- مهندسی ترافیک    ۶

۱-۲-۴- سوئیچنگ برحسب چندین پروتکل   ۹

۱-۳- مجتمع سازی IP و ATM

1-3-1- مسیریابی در IP

1-3-2- سوئیچینگ    ۱۳

۱-۳-۳- ترکیب مسیریابی و سوئیچینگ    ۱۴

۱-۳-۴- MPLS

فصل دوم: فنآوریMPLS

2-1- مقدمه  ۲۳

۲-۲- اساس کار MPLS

2-2-1- پشته برچسب   ۲۶

۲-۲-۲- جابجایی برچسب   ۲۷

۲-۲-۳- مسیر سوئیچ برچسب (LSR) 27

2-2-4- کنترل LSP

2-2-5- مجتمع سازی ترافیک    ۳۰

۲-۲-۶- انتخاب مسیر  ۳۰

۲-۲-۷- زمان زندگی (TTL)

2-2-8- استفاده از سوئیچ های ATM به عنوان LSR

2-2-9- ادغام برچسب ۳۲

۲-۲-۱۰- تونل   ۳۳

 

۲-۳- پروتکل های توزیع برچسب در MPLS

فصل سوم: ساختار سوئیچ های شبکه  ۳۵

۳-۱- مقدمه  ۳۵

۳-۲- ساختار کلی سوئیچ های شبکه  ۳۵

۳-۳- کارت خط   ۴۰

۳-۴- فابریک سوئیچ  ۴۲

۳-۴-۱- فابریک سوئیچ با واسطه مشترک   ۴۳

۳-۴-۲ فابریک سوئیچ با حافظه مشترک   ۴۴

۳-۴-۳- فابریک سوئیچ متقاطع  ۴۵

فصل چهارم: مدلسازی و شبیه‌سازی یک سوئیچ MPLS

4-1- مقدمه  ۵۰

۴-۲- روشهای طراحی سیستمهای تک منظوره ۵۰

۴-۳- مراحل طراحی سیستمهای تک منظوره ۵۲

۴-۳-۱- مشخصه سیستم  ۵۳

۴-۳-۲- تایید صحت   ۵۳

۴-۳-۳- سنتز  ۵۴

۴-۴ – زبانهای شبیه سازی   ۵۴

۴-۵- زبان شبیه سازی SMPL

4-5-1- آماده سازی اولیه مدل  ۵۸

۴-۵-۲ تعریف و کنترل وسیله  ۵۸

۴-۵-۳ – زمانبندی و ایجاد رخدادها ۶۰

۴-۶- مدلهای ترافیکی   ۶۱

۴-۶-۱- ترافیک برنولی یکنواخت   ۶۲

۴-۶-۲- ترافیک زنجیره ای   ۶۲

۴-۶-۳- ترافیک آماری   ۶۳

۴-۷- مدلسازی کارت خط در ورودی   ۶۴

۴-۸- مدلسازی فابریک سوئیچ  ۶۶

۴-۸-۱- الگوریتم iSLIP  ۶۶

۴-۸-۲- الگوریتم iSLIP اولویت دار ۷۱

۴-۸-۳- الگوریتم iSLIP  اولویت دار بهینه  ۷۶

۴-۹- مدلسازی کارت خط در خروجی   ۷۹

۴-۹-۱ – الگوریتم WRR

4-9-2- الگوریتم DWRR

4-10- شبیه سازی کل سوئیچ  ۸۲

۴-۱۱- کنترل جریان  ۹۰

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات  ۹۳

۵-۱- مقدمه  ۹۳

۵-۲- نتیجه گیری   ۹۳

۵-۳- پیشنهادات   ۹۴

مراجع     …………………………………………………………………….۹۵

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: MPLS , سوئیچ MPLS , شبیه سازی سوئیچ MPLS , مدلسازی سوئیچ MPLS , مدلسازی و شبیه سازی , مدلسازی و شبیه سازی سوئیچ ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

امروزه انرژی الکتریکی یکی از منابع مهم انرژی بوده که با هدف تولید برق روز به روز نیروگاهها، گسترش یافته است. تولید و مصرف انرژی یکی از شاخص‌های برجسته و گویای میزان توسعه صنعتی کشورها است.

افزایش روزافزون جمعیت جهانی و استفاده بشر از منابع کره خاک در تولید انرژی و توسعه عوامل تخریبی را به وجود آورده‌اند که محیط زیست انسان را در معرض خطر جدی قرار داده است.

پیشرفت و توسعه جوامع بشری با بکارگیری انرژی بیشتر و تقویت سیستم تولید مدرن میسر گردیده است. انرژی زیربنای قوی و اولیه جهت پیشرفت اقتصادی می‌باشد. روند روزافزون مصرف انرژی توسط انسان خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی و فرهنگی محیط زیست را دگرگون ساخته است. تولید، انتقال و مصرف انرژی اثرات زیست محیطی مهمی را در اکوسیستم زمین برجای می‌گذارد. امروزه سیاستهای تولید و بکارگیری انرژی در مسایل زیست محیطی محلی و منطقه‌ای نقش عمده‌ای، را بر عهده دارند. بنابراین ضرورت تعیین رابطه پیچیده مسایل زیست محیطی با انرژی بیش از پیش ملموس شده است.

استفاده از منابع انرژی در عین آن که تسهیلات فراوانی را برای جوامع بشری به ارمغان آورده است. مشکلاتی از قبیل تغییر شرایط اقلیمی، اثرات گلخانه‌ای، گرمایش جهانی داشته است. در این راستا انسان در عین آنکه تغییرات سریعی را در اکوسیستم جهانی ایجاد می‌کند حجم عظیمی از آلودگیهایی را که به آسانی در داخل سیستم جذب نشده و یا قابل با چرخش می‌باشند را به محیط اطراف خود تحمیل می‌کند. بدین ترتیب آلودگی یکی از اثرات جنبی زیانبار بکارگیری فزاینده انرژی در تمدنهای مدرن می‌باشد.

در سال ۱۴۰۰ جمعیت کشور با احتساب نرخ رشد ۲/۲ درصد به ۱۰۸ میلیون نفر خواهد رسید. برای تامین حداقل انرژی برق چنین جمعیتی حداقل معادل ۱۰۰ درصد نیروگاههای موجود، به نیروگاه جدید نیاز است. از آنجا که با دو برابر شدن جمعیت، مصرف انرژی ۳ تا ۴ برابر افزایش خواهد داشت. بنابراین برآورد، روشن است که میزان آلودگی ناشی از مصرف سوختهای فسیلی در نیروگاهها چه بر سر محیط زیست ما خواهد آورد. بدین ترتیب مقدار کل مواد آلوده کننده هوا که از دودکش نیروگاهها به جو تخلیه خواهد شد، لااقل ۲ تا ۴ برابر میزان کنونی خواهد بود. بنابراین بررسی مسایل زیست محیطی باید با فرآیند توسعه همراه باشد، زیرا که در این صورت است که حفظ توازن مناسب میان توسعه اقتصادی، رشد جمعیت، استفاده منطقی از منابع و حفظ محیط زیست را در بر خواهد داشت. فرضاً اصل مکانیابی (Land use) و ارزیابی اثرات زیست محیطی (Environmental Impact statement) آن شیوه‌ای است که ناشی از اینگونه توسعه می‌باشد.

فهرست مطالب
عنوان    صفحه
مقدمه    ۱
کلیات    ۳
انواع نیروگاههای مولد برق    ۳
موقعیت جغرافیایی و اقلیمی قزوین    ۴
موقعیت جغرافیایی نیروگاه شهید رجایی قزوین    ۴
اطلاعات عمومی نیروگاه بخاری شهید رجایی    ۴
مشخصات فنی نیروگاه شهید رجایی    ۶
مواد اولیه تهیه بخار آب    ۷
سوخت مازوت    ۹
سوخت گازوئیل    ۱۱
اسا کار نیروگاه شهید رجایی    ۱۳
تصفیه‌خانه    ۱۵
گرم‌کن‌ها (HEATERS)
دیاراتور (هیتر شماره ۴)    ۱۷
پمپ تغذیه بویلر    ۱۸
بویلر (دیگ بخار)    ۱۸
ساختمان بویلر    ۲۰
توربین    ۲۷
اجزاء ساختمان توربین    ۲۹
کندانسور    ۲۹
کندانسیت پمپ    ۳۳
توربوژنراتور    ۳۹
اصل کلی ماشین سنکرون    ۳۹
تشریح ژنراتور    ۴۱
دورنمایی از ژنراتور    ۴۱
استاتور    ۴۱
پوسته    ۴۱
ورقه‌های هسته    ۴۲
اتصال قسمتهای انعطاف‌پذیر ورقه‌های هسته    ۴۳
سیم‌پیچ استاتور    ۴۳
پارامترهای اختصاصی استاتور    ۴۵
سیم‌پیچ استاتور    ۴۶
مواد کوپلها    ۴۷
اوزان    ۴۷
بدنه روتور    ۴۹
سیم‌پیچ روتور    ۴۹
سیم‌پیچ خفه‌کننده (تضعیف‌کننده)    ۵۰
حلقه‌های جمع‌کننده    ۵۱
هواکش محوری (فن‌های محوری)    ۵۲
پارامترهای اختصاصی روتور    ۵۳
سیستم خنک‌کننده    ۵۴
مسیر هوای خنک‌کن در استاتور    ۵۴
مسیر هوای خنک در کنداکتورهای روتور    ۵۵
فیلترهای جبران هوا    ۵۶
کولرها    ۵۶
پارامترهای اختصاصی    ۵۸
یاتاقانها    ۵۹
روغنکاری    ۶۰
کنترل (نظارت) حرارتی    ۶۰
رینگهای لغزشی و نگهدارنده‌های ذغالی    ۶۱
بهره‌برداری    ۶۳
بهره‌برداری کلی    ۶۳
سیم‌پیچ استاتور    ۶۳
سیم‌پیچ روتور    ۶۴
هسته استاتور    ۶۴
پایداری و تثبیت وضعیت    ۶۴
اختلاف انبساط سیم‌پیچ استاتور ـ هسته استاتور    ۶۵
لرزشهای یا ارتعاشات    ۶۵
راه‌اندازی، بارگیری، تریپ (خارج شدن واحد)    ۶۵
ملاحظات    ۶۶
پیش از راه‌اندازی    ۶۶
اخطار    ۶۶
راه‌اندازی    ۶۷
دستورالعملهای سنکرون شدن    ۶۸
بهره‌برداری به هنگام پارالل    ۶۹
تغییر در بار اکتیو    ۶۹
بهره‌برداری با شبکه ایزوله    ۶۹
تریپ یا قطع مدار    ۶۹
تریپ نرمال    ۷۰
وضعیتهای بهره‌برداری غیرنرمال    ۷۰
تنظیم ولتاژ بصورت اتوماتیک    ۷۰
تنظیم ولتاژ بصورت دستی    ۷۱
بهره‌برداری در فرکانس بالا    ۷۱
بهره‌برداری در فرکانس پائین    ۷۱
خروج از حالت سنکرون (جدا شدن ژنراتور از شبکه)    ۷۲
قطع میدان تحریک    ۷۲
تریپ همزمان    ۷۳
تریپ ژنراتور    ۷۳
تریپ کلید (بریکر)    ۷۴
تریپ ترتیبی    ۷۴
تریپ دستی    ۷۵
برگشت دستی و تریپ    ۷۵
برگشت اتوماتیک    ۷۵
برگشت دستی    ۷۶
حفاظت‌های ژنراتور    ۷۶
خطاهای الکتریکی    ۷۷
لرزش یاتاقان‌ها    ۷۹
لرزش در یاتاقان‌های نوع ژورنال    ۷۹
اتصال ژنراتور به توربین گاز    ۷۹
بازدیدهای دوره‌های    ۸۰
بازدیدهای روزانه    ۸۰
بازدیدهای بصری و ماهانه و کنترل    ۸۱
اطلاعات تکمیلی    ۸۲
سیستم تحریک    ۹۵
توضیح کلی درباره سیستم تحریک    ۹۵
اجزای سیستم تحریک    ۹۶
بخش قدرت    ۹۷
پل تریستور    ۹۷
فیوزها    ۹۸
مدارهای اسنابر (Snubbers)
اجزای سیستم تحریک    ۹۹
بخش قدرت    ۱۰۰
پل تریستور    ۱۰۰
فیوزها    ۱۰۰
مدارهای اسنابر (Snubbers)
سیستم خنک‌کننده    ۱۰۱
Crow bar    ۱۰۲
مقاومت تخلیه    ۱۰۳
حفاظت‌های مبدل    ۱۰۳
اطلاعات کلی    ۱۰۳
قطع فیوزها    ۱۰۴
حفاظت در برابر حداکث جریان لحظه‌ای    ۱۰۴
حفاظت‌ افزایش جریان با تاخیر زمان    ۱۰۴
حفاظت برای جریان نا متعادل    ۱۰۵
بخش کنترل    ۱۰۵
توصیف کلی    ۱۰۵
کارت افزایش DAUXEA I/O
کارت تولید پالس DPSEX
آتش کردن تریستور    ۱۱۰
ساختار نرم‌افزار    ۱۱۱
وظایف و نقش تنظیم‌کننده    ۱۱۲
کنترل مضاعف    ۱۱۴
بهره‌برداری از تجهیزات ماشین    ۱۱۵
اطلاعات کلی    ۱۱۵
بهره‌برداری در مورد اتوماتیک    ۱۱۵
شرایط راه‌اندازی تحریک    ۱۱۶
شرایط قطع تحریک    ۱۱۶
شرایط مورد نیاز برای کنترل پارالل    ۱۱۷
بهره‌برداری از راه دور    ۱۱۷
مشخصات ترانسفورماتور تحریک    ۱۱۸
سیستم راه‌انداز    ۱۲۰
مقدمه    ۱۲۰
سیستم الکتریکی راه‌انداز    ۱۲۰
اصول بهره‌برداری    ۱۲۱
تجهیزات اندازه‌گیری    ۱۲۲
واحدهای کنترل    ۱۲۲
سیگنال‌ها و آلارم‌ها    ۱۲۳
مدارات قدرت    ۱۲۳
راکتور صاف‌کننده اتصال (=H01-LL01) DC
مدارات کمکی    ۱۲۵
مدارات PLC    ۱۲۵
کارت‌های مشترک    ۱۲۶
کارت‌های سیگنال دیجیتالی    ۱۲۷
کارت‌های سیگنال آنالوگ    ۱۲۸
ترانسدیوسرها    ۱۲۹
مدارات کنترل    ۱۲۹
اطلاعات کلی    ۱۲۹
حفاظت‌ها ـ اطلاعات کلی    ۱۳۱
حفاظت‌های سخت‌افزار    ۱۳۱
مراتب بهره‌برداری    ۱۳۴
سیستم الکتریکی    ۱۴۰
مقدمه    ۱۴۰
توصیف کلی    ۱۴۰
قسمتهای اصلی سیستم الکتریک واحد    ۱۴۲
قسمتهای اصلی سیستم الکتریک مشترک    ۱۴۳
قسمتهای اساسی دیزل ژنراتور    ۱۴۴
طبقه‌بندی و عملکرد سیستم‌های الکتریک نیروگاه    ۱۴۵
تجهیزات الکتریکی و متریالها (مواد)    ۱۴۸
توضیح کلی    ۱۴۸
ترانسفورماتور را فراینده ولتاژ    ۱۴۸
مشخصات قسمتهای اصلی ترانسفورماتور    ۱۴۹
هسته    ۱۴۹
سیم‌پیچها    ۱۴۹
پوسته فلزی    ۱۵۰
بوشینگ    ۱۵۰
کولرها    ۱۵۱
تپ چنجر    ۱۵۱
اطلاعات فنی ترانسفورماتور افزاینده ولتاژ    ۱۵۲
کلید ژنراتور GCB
مشخصات تکنیکی کلید ژنراتور    ۱۵۵
هسته    ۱۵۶
سیم‌پیچها    ۱۵۶
محفظه فلزی    ۱۵۷
بوشینگ، عایق‌کننده‌ها، نگهدارنده‌ها    ۱۵۷
مشخصات تکنیکی ترانسفورماتور واحد    ۱۵۷
مشخصات کلی    ۱۵۸
تجهیزات واحد توربین گاز (GT)
تابلوی توزیع MV
تابلوی توزیع    ۱۶۰
کلید    ۱۶۱
کنتاکتور    ۱۶۱
کلید اتصال به زمین (فیدرهای موتوری و ترانسفورماتورها)    ۱۶۲
مشخصات ساخت و طراحی    ۱۶۲
تفکیک تجهیزات     ۱۶۳
سیستم ایمنی و مسدودکننده‌ها (اینترلاک‌ها)    ۱۶۳
ترکیب فیدرهای نمونه‌ای سوئیچ‌گیر    ۱۶۴
تابلوی اندازه‌گیری    ۱۶۵
فیدر تابلو ترانسفورماتور کمکی    ۱۶۶
فیدر ذخیره (SPARE) برای تابلوی مصارف مشترک    ۱۶۹
نوع و مقادیر    ۱۶۹
سیم‌پیچها    ۱۷۱
اتصالات    ۱۷۱
متعلقات    ۱۷۱
تابلوی توزیع LV
تابلوی توزیع    ۱۷۲
کلیدها    ۱۷۳
نوع ساخت    ۱۷۳
نوع    ۱۷۳
مشخصات الکتریکی    ۱۷۳
مقادیر و کمکی    ۱۷۳
مشخصات ساخت و طراحی    ۱۷۴
تجهیزات ایمنی و مسدودکننده‌ها (اینترلاک‌ها)    ۱۷۵
کلیدهای کمپکت    ۱۷۶
اجزاء فیدر نمونه‌ای (TYPICAL) تابلو    ۱۷۷
تابلو اندازه‌گیری باس بارها    ۱۷۸
فیدر موتوری (قابلیت برگشت ندارد)    ۱۷۸
فیدر موتوری (با قابلیت برگشت)    ۱۷۹
مشخصات فنی اصلی    ۱۸۰
مشخصات کلی طراحی    ۱۸۲
مشخصات ساخت و بهره‌برداری    ۱۸۳
یکسوکننده    ۱۸۳
باطری    ۱۸۵
اینورتر    ۱۸۶
سوئیچ ثابت     ۱۸۷
دستگاه دیزل ژنراتور اضطراری    ۱۸۸
مشخصات فنی اصلی موتور دیزل    ۱۸۸
مشخصات عملکردی    ۱۹۰
مشخصات ساخت    ۱۹۱
سیستم خنک‌کننده رادیاتور (مدار بسته)    ۱۹۲
کنترل و مانیتورینگ (نشان‌دهنده‌ها)    ۱۹۳
سیستم اتصال زمین    ۱۹۶
شبکه فرعی سیستم زمین    ۱۹۷
حفاظت‌های ژنراتور    ۱۹۸
پست ۴۰۰ کیلوولت شهید رجایی
شرح کلی    ۲۰۳
اجزاء پست به ترتیب طرز قرار گرفتن    ۲۰۷
سیستم حفاظتی و اندازه‌گیری پست    ۲۴۰
بی‌برق و برقدار کردن یک فیدر    ۲۴۸
برقدار کردن یک فیدر    ۲۴۸
بی‌برق کردن فیدر    ۲۴۸
ترانسفورماتورهای نیروگاه شهید رجایی    ۲۴۹
سیم‌پیچی ترانسهای قدرت    ۲۵۱
رله و حفاظت    ۲۵۲
حفاظت شین    ۲۵۳
سیستم مخابراتی PLC
سیستم مخابراتی PLC در پستها و بررسی موج‌گیرها    ۲۵۵
موارد استفاده PLC
قسمتهای مختلف سیستم PLC
اصول کار دستگاه مرکزی PLC
محدوده فرکانس PLC
سیستمهای کوپلاژ و مسیر انتقال سیگنال در سیستم PLC
روشهای مختلف اتصال سیستم PLC به خطوط فشار قوی    ۲۶۲
سیستمهای کنترل، نظارت و حفاظت    ۲۶۴
رئوس برنامة FGC بویلر    ۲۶۵
حفاظتهای بویلر    ۲۶۶
حفاظتهای توربین    ۲۶۷
پرژکوره ولیک تست    ۲۷۱
لیک تست گازوئیل    ۲۷۶
شرایط روشن شدن مشعل گاز    ۲۷۸
مراحل روشن شدن مشعل سوخت گازی    ۲۷۸
وضعیت‌های غیرعادی    ۲۸۰
مشخصات فنی نیروگاه شهید رجایی    ۲۸۷

فهرست

ـ اصلی کلی ماشین سنکرون

ـ تشریح ژنراتور

ـ سیستم خنک‌کننده

ـ یاتاقان

ـ رینگهای لغزشی و نگهدارنده‌های ذغالی

ـ بهره‌برداری

ـ راه‌اندازی، بارگیری، تریپ (قطع‌مدار)

ـ شرایط بهره‌برداری غیرنرمال

ـ حفاظت ژنراتور

ـ لرزشهای یاتاقان

ـ بازدیدهای دوره‌ای

ـ اطلاعات تکنیکی

 ضمائم (قسمت‌های الحاقی)

شکل ۱: ژنراتور نوع ـ TY 105 ـ سوار و مونتاژ کردن

شکل ۲: ژنراتور نوع ـ TY 105 ـ مونتاژ قطعات انعطاف‌پذیر (قابل ارتجا) هسته استاتور

شکل ۳: ژنراتور نوع ـ TY 105ـ ترتیب و چیدن گوه‌ها و کویلهای استاتور

شکل ۴: ژنراتور نوع ـ TY 105 ـ قسمت شیارهای عرضی استاتور

شکل ۵: ژنراتور نوع ـ TY 105 ـ  قسمت شیارهای عرضی روتور

شکل ۶: سوار نمودن حلقه‌های جمع‌کننده (جمع‌کننده سیم‌پیچهای انتهایی روتور) به بدنه روتور با سیستم نیزه‌ای

شکل ۷: ژنراتور نوع ـ TY 105 ـ سوار کردن و ترتیب سیستم خنک کردن

شکل ۸: کولر هوا

شکل ۹: چیدن و ترتیب یاتاقان

شکل ۱۰: پوسته رینگهای لغزشی ـ ترتیب نوع B.

منحنی‌هاری کارآئی

۱٫ منحنی‌های اتصال کوتاه و اشباع

منحنی‌های V و تنظیم

منحنی‌های قابلیت در شرایط اسمی (سطح دریا)

منحنی‌های قابلیت در درجه حرارتی محیط OoC در ۱۷۵۰ متری از سطح دریا

منحنی‌های قابلیت در درجه حرارتی محیط ۱۵oC در ۱۷۵۰ متری از سطح دریا

منحنی‌های قابلیت در درجه حرارتی محیط ۲۵oC در ۱۷۵۰ متری از سطح دریا

منحنی‌های قابلیت در درجه حرارتی محیط ۴۱oC در ۱۷۵۰ متری از سطح دریا

قدرت خروجی در ترمینالهای ژنراتور در برابر درجه حرارت محیط

قابلیت جریان ترتیب فاز منفی

ولتاژ ژنراتور/ محدوده فرکانس بهره‌برداری

ولتاژ ژنراتور /فرکانس در برابر زمان

توانائی ژنراتور در زمان اتصال کوتاه

تلفات معمول ژنراتور

راندمان ژنراتور (طبق قرارداد)

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پست ۴۰۰ کیلو ولت ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

پیشگفتار

در مدتی که به عنوان کار آموز در این شرکت فعالیت داشتم کارهای مختلفی انجام میشد که از آن جمله میتوان به نصب شبکه و سخت افزار کامپیوتر و همچنین به صورت محدود طراحی وساخت پاره ای از پروژه های الکترونیکی اشاره کرد.

اینجانب از طرف مسئول کار آموزی در قسمت سخت افزار مشغول به کار شدم. در این قسمت کارهای مختلفی انجام میشد مانند اسمبل کردن قطعات کامپیوترو تعمیرات قطعات مختلف آن و… .

هر مهندس الکترونیک باید به حد کافی با سخت افزار کامپیوتروارتباط اجزای مختلف آن با یکدیگر آشنا باشد.

ارتباط کامپیوتر با خارج از آن به خصوص با مدارات مختلف الکترونیکی یکی از مسائلی است که به شدت مورد توجه مهندسان الکترونیک و طراحان می باشد.

ارتباط کامپیوتر با دنیای خارج از طریق پورتهای آن می باشد. پورت سریال پورت موازی پورت USB و… . یکی از پورتهایی که به شدت مورد توجه قرار گرفته پورت USB می باشد من نیز از این فرصت استفاده کرده و به بررسی این پورت پرداختم گسترش این پورت به گونه ای است که حتی پرینترهای جدید و قطعات جانبی دیگر مانند ماوس و اسکنر و … به گونه ای طراحی شده اند که به این پورت وصل می شوند در ادامه به بررسی این پورت و آی سی های جانبی آن پرداخته می شود.

 مقدمه

USB یک مدار واسطه سریع و قابل انعطاف برای اتصال دستگاهها به کامپیوتر است. همة کامپیوترهای امروزی حداقل یک جفت پورت USB داند. این پورت قابل استفاده توسط تمام ابزارهای جانبی استاندارد از جمله صفحه کلید، ماوس، دیسک‌گردانها و حتی دستگاههای تخصصی‌تر، می‌باشد. USB از ابتدا به منظور ایجاد رابطی راحت و آسان طراحی گردیده است که در آن کاربر نیاز به پیکربندیهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ندارد.

 سرآغاز

مطالعه در زمینه سخت افزارهای کامپیوتری معمولاً مستلزم داشتن اطلاعات قبلی در این زمینه است. هر نوآوری در این صنعت باید قابل تطبیق با پدیده‌هایی باشد که قبل از آن آمده‌اند. این مسئله هم در مورد کامپیوترها و هم در مورد وسایل جانبی آنها صدق می‌کند. حتی وسایل جانبی‌ای که به نوبة خود انقلابی را در زمینه سخت‌افزار ایجاد کرده‌اند، باید از رابطهایی استفاده کنند که کامپیوتر‌ها از آنها پشتیبانی کنند.

اما اگر امکان طراحی یک رابط وسایل جانبی را داشته باشید، چه نکات و خصوصیاتی را مد نظر قرار خواهید داد. در اینجا فهرستی از آنچه که ممکن است مورد نظر شما باشد آورده شده است:

کاربرد راحت: به گونه‌ای که نیازی به آشنایی با جزئیات نصب نخواهیم داشت.

سرعت: به گونه‌ای که رابط باعث پایین آمدن سرعت ارتباط نشود.

قابلیت اطمینان: به گونه‌ای که خطا‌ها کاهش یابد و امکان اصلاح خودکار خطا‌هایی که اتفاق می‌افتد وجود داشته باشد.

قابلیت تطبیق: به گونه‌ای که انواع مختلفی از وسایل جانبی بتوانند از این رابط استفاده کنند.

ارزانقیمت: به گونه‌ای که کاربران (و کارخانه‌هایی که از این رابط برای تولیدات خود بهره می‌برند) متحمل هزینه زیادی نشوند.

صرفه جویی در مصرف انرژی: به منظور کاهش مصرف باتری در کامپیوتر‌های قابل حمل.

شناخته شده توسط سیستم عامل‌ها: به گونه‌ای که ارتقادهندگانی که از این رابط برای ارتباط با وسیله جانبی خود استفاده می‌کنند مجبور به نوشتن راه اندازهایی نزدیک به زبان ماشین نباشند.

خبر خوب آنکه شما مجبور به ایجاد این رابط ایده‌آل نیستید چون طراحان (USB) این کار را برای شما انجام داده‌اند. طراحی USB از ابتدا بر این اساس بوده که بتواند رابطی باشد آسان، با توانایی ارتباط مؤثر با همة انواع وسایل جانبی و به دور از محدودیتهایی که در رابطهای کنونی وجود دارد.

همه کامپیوترهای جدید دارای یک جفت پورت USB هستند که به منظور ارتباط با صفحه کلید ، ماوس، اسکنر، چاپگر و یا هر نوع سخت افزار استاندارد دیگر ایجاد شده‌اند، هاب‌های ارزانقیمت موجود این امکان را فراهم می‌کند که به هر تعداد که مایل باشید وسیله جانبی USB را به این دو پورت متصل کنید.

این اهداف بزرگ USB باعث شد که ارتقادهندگان، یعنی کسانی که وسایل جانبی USB را طراحی و برنامه ریزی می‌کنند، با مشکلاتی رو به رو شوند. یک نتیجه از کاربرد راحت این رابط پیچیده شدن آن نسبت به رابطهای قدیمی‌تر بود. به علاوه کارکردن با رابطی که هنوز عمری از طراحی آن نگذشته، فقط با این دلیل که جدید است طراحان را با سختیهایی رو به رو کرد. هنگامی که USB برای اولین‌بار روی کامپیوتر‌ها قرار گرفت، ویندوز هنوز دارای راه‌انداز برای همة انواع وسایل جانبی USB متعارف، نشده بود. از طرفی آنالیز کننده‌های پروتکل و ابزار‌ةای ارتقا هنوز طراحی نشده بودند، بنابراین انتخاب USB به عنوان رابط مناسب دچار محدودیت می‌شد. مشکلاتی شبیه به این امروزه دیگر وجود ندارند و مزایای استفاده از USB در کنار متعدد شدن میکروکنترلرها و ابزارها ارتقا و تواناییهای سیستم‌های عامل افزایش یافته است. این کتاب به شما نشان خواهد داد که چگونه می‌توانید یک وسیله جانبی USB را به آسانی و سرعت و با استفاده از بهترین وسایلی که هم اکنون وجود دارد طراحی کنید و راه بیندازید.

این فصل شامل مطالبی از جمله شرح ویژگیهای از USB، مزایا و اشکالات آن، همچنین مسائلی که در طراحی و برنامه‌ریزی وسایل جانبی USB پیش می‌آید و مختصری از تاریخچه رابطها خواهد بود.

به طور خلاصه، USB با مدار‌های واسط قبلی بسیار متفاوت است. یک دستگاه USB قادر است که چهار نوع پاسخ دهد که به وسیلة آنها کامپیوتر، دستگاه را شناخته و آماده تبادل داده با آن می‌شود. همة دستگاهها باید بر روی کامپیوتر دارای راه‌اندازی باشند که به عنوان پلی بین برنامة کاربردی و سخت افزار USB عمل می‌کند.

برای ارتقا و ساخت یک دستگاه USB و طراحی نرم‌افرهای ارتباط با آن، شما باید اطلاعاتی دربارة چگونگی نحوة کار سیستم عامل کامپیوتر داشته باشید. همچنین باید تراشة کنترلی، کلاس و روشهای ارتقا پروژه‌تان را معین کنید.

فهرست مطالب

عنوان                    صفحه

 مقدمه……………………………………………………………………………………..۱

سرآغاز………………………………………………………………………………………………………………۲

کاربرد راحت………………………………………………………………………………………………………۴

- یک رابط برای همه دستگاهها ……………………………………………………………….۴

- پیکربندی خودکار…………………………………………………………………………………۴

- به دور از تنظیمات کاربر………………………………………………………………………..۴

- آزاد کردن منابع سخت‌ افزاری برای وسایل جانبی ………………………………….۴

- سادگی کابل…………………………………………………………………………………………۵

- Hot pluggable………………………………………………………………………………….

- عدم احتیاج به منبع تغذیه……………………………………………………………………۵

سرعت………………………………………………………………………………………………………………۶

قابلیت اطمینان………………………………………………………………………………………………….۷

قیمت پایین……………………………………………………………………………………………………….۷

صرفه‌جویی در مصرف انرژی……………………………………………………………………………….۷

قابلیت انعطاف……………………………………………………………………………………………………۸

پشتیبانی توسط سیستم عامل…………………………………………………………………………….۹

پشتیبانی وسیله جانبی……………………………………………………………………………………..۱۰

مجمع ابزار آلات USB………………………………………………………………………………………

این پورت کامل نیست……………………………………………………………………………………….۱۲

- از دید کاربران…………………………………………………………………………………….۱۲

- پشتیبانی نشدن توسط سخت افزارهای قدیمی……………………………………..۱۲

- محدودیت سرعت……………………………………………………………………………….۱۳

- محدودیت فاصله…………………………………………………………………………………۱۴

- ارتباطات نظیر به نظیر…………………………………………………………………………۱۴

- تولیدات شکل‌دار………………………………………………………………………………..۱۴

- از دید ارتقاء دهندگان…………………………………………………………………………۱۵

- پیچیدگی پروتکل……………………………………………………………………………….۱۵

- پشتیبانی در سیستم عامل………………………………………………………………….۱۵

- گیرهای سخت افزاری………………………………………………………………………….۱۶

- مبالغ………………………………………………………………………………………………….۱۶

USB  در برابر IEEE _ 1394………………………………………………………………………….

حداقل نیازهای کامپیوتر……………………………………………………………………………………۱۷

- کنترل کننده میزبان……………………………………………………………………………۱۸

- سیستم عامل……………………………………………………………………………………..۱۸

- اجزا……………………………………………………………………………………………………۱۸

- اجزای یک اتصال………………………………………………………………………………..۱۹

- تجهیزات لازم برای ارتقاء…………………………………………………………………….۲۰

- انتخاب تراشه……………………………………………………………………………………..۲۱

اجزای یک کنترلر USB…………………………………………………………………………

- پورت USB ……………………………………………………………………………………….

- بافرهای داده USB        …………………………………………………………………………….

- CPU………………………………………………………………………………………………..

- حافظه برنامه………………………………………………………………………………………۲۴

- حافظه داده ……………………………………………………………………………………….۲۶

- رجیسترها………………………………………………………………………………………….۲۶

- I/O های دیگر……………………………………………………………………………………۲۶

- ویژگیهای دیگر………………………………………………………………………………….۲۷

ساده سازی پروسه ارتقاء………………………………………………………………………………….۲۷

- انتخاب معماری…………………………………………………………………………………..۲۷

- تراشه‌هایی که از ابتدا برای USB طراحی شده‌اند………………………………..۲۸

- تراشه‌هایی بر اساس خانواده‌های آشنا…………………………………………………۲۸

- تراشه‌هایی که به میکرو کنترلرهای خارجی متصل می‌گردند………………….۲۹

- مرجع خصوصیات تراشه……………………………………………………………………..۳۰

- برنامه تراشه نمونه………………………………………………………………………………۳۰

- انتخاب راه انداز………………………………………………………………………………….۳۰

- ابزارهای اشکال‌زدایی………………………………………………………………………….۳۱

- بردهای ارتقا از فروشندگان تراشه……………………………………………………….۳۱

- بردهای از منابع دیگر………………………………………………………………………….۳۲

- نیازمندیهای پروژه……………………………………………………………………………..۳۳

نگاهی به بعضی از تراشه‌ها……………………………………………………………………………….۳۵

- EnCore محصول شرکت سیپرس………………………………………………………۳۵

- معماری CPU……………………………………………………………………………………

- کنترلر USB……………………………………………………………………………………..

- EZ _ USB شرکت سیپرس………………………………………………………………۳۷

- معماری CPU……………………………………………………………………………………

- کنترلر USB……………………………………………………………………………………..

PCI 16C7X5 شرکت میکروچیپ ………………………………………………………………….۴۲

- معماری………………………………………………………………………………………………۴۲

- کنترلر USB………………………………………………………………………………………

NET 2888 شرکت نت چیپ

- کنترلر USB

USB 9603 شرکت National Semiconductor……………………………………………..

- کنترلر USB………………………………………………………………………………………

PDIUSBD 11/1 محصول فیلیپس…………………………………………………………………۴۶

- معماری……………………………………………………………………………………………..۴۶

- کنترلرهای USB……………………………………………………………………………….

Strong ARM اینتل………………………………………………………………………………………۴۷

- کلاسهای دستگاهها……………………………………………………………………………۴۸

- استفاده از کلاسها………………………………………………………………………………۴۸

- اجزای یک مربع خصوصیات کلاس……………………………………………………….۴۹

- کلاسهای تعریف شده………………………………………………………………………….۵۰

- مطابقت یک دستگاه با یک کلاس        ……………………………………………………….۵۲

- وسایل جانبی استاندارد………………………………………………………………………۵۲

- صفحه کلید ، ماوس و دسته بازی ………………………………………………………..۵۲

- دستگاههای انبارش توده‌ای………………………………………………………………..۵۳

- چاپگرها……………………………………………………………………………………………۵۵

- دوربینها و اسکنرها        ……………………………………………………………………………۵۵

- برنامه‌های صوتی………………………………………………………………………………..۵۶

- مودم‌ها……………………………………………………………………………………………..۵۷

- کاربردهای غیر استاندارد……………………………………………………………………۵۷

- دستگاههایی که داده‌ها را با یک سرعت کم منتقل می‌کنند………………….۵۸

- به روز رسانی دستگاههای RS _ 232………………………………………………….

- دستگاههای مراکز فروش…………………………………………………………………….۶۰

- جایگزینی دستگاههای با پورت موازی غیر استاندارد…………………………….۶۱

- ارتباطهای کامپیوتر به کامپیوتر…………………………………………………………..۶۳

- پیوندهای بی‌سیم……………………………………………………………………………….۶۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تراشه‌های کاربردی , پورت USB ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

**انواع پستهای فشار قوی**

۱-   انواع پستهای فشار قوی از نظر عملکرد

پستهای از نظر وظیفه ای که در شبکه بر عهده دارند به موارد زیر تقسیم بندی می شوند

الف: پستهای افزاینده ولتاژ

این پستها که به منظور افزایش ولتاژ جهت انتقال انرژی از محل تولید به مصرف بکار می روند معمولا در نزدیکی نیروگاهها ساخته می شوند.

ب: پستهای کاهنده ولتاژ:

این پستها معمولا در نزدیکی مراکز مصرف به منظور کاهش ولتاژ ساخته می شوند.

ج: پستهای کلیدی:

این پستهای معمولا در نقاط حساس شبکه سراسری و به منظور برقراری ارتباط بین استانهای مختلف کشور ساخته می شوندو معمولا رینگ انتقال شبکه سراسری را بوجود می آورند در این پستها تغییر ولتاژ صورت نمی گیرد و معمولا بخاطر محدود کردن تغییرات ولتاژ از یک راکتور موازی با شبکه استفاده می شود در بعضی از مواقع از این راکتورها با نصب تجهیزات اضافی مصرف داخلی آن پست تامین می شود.

د: پستهای ترکیبی تا مختلط

این پستها هم به عنوان افزاینده یا کاهنده ولتاژ و هم کار پستهای کلیدی را انجام می دهند و نقش مهمی در پایداری شبکه دارند.

۲- انواع پستهای از نظر عایق بندی

الف: پستهای معمولی

پستهایی هستند که هادیهای فازها در معرض هوا قرار دارند و عایق بین آنها هوا می باشند و تجهیزات برقرار و هادیها بوسیله مقره هایی که بر روی پایه ها و استراکچرهای فولادی قرار دارند نصب می شوند این پستها در فضای آزاد قرار دارند در نتیجه عملکرد آنها تابع شرایط جوی می باشد.

ب: پستهای گازی یا پستهای کپسولی        ) G.I.S)

فهرست مطالب

عنوان                                                                               صفحه

فصل اول: انواع پستهای فشار قوی…………………………………………..۱

پستهای فشار قوی از نظر عملکرد………………………………………….۱

پستهای فشار قوی از نظر عایق بندی………………………………………..۲

اجزا تشکیل دهنده پستها………………………………………………………۳

فصل دوم :تعاریف واصول کار ترانسفور ماتور…………………………….۱۵

نحوه اتصال سیم پیچ ها……………………………………………………..۱۸

تپ چنجر……………………………………………………………………۱۹

سیستمهای خنک کننده ترانسها………………………………………………۲۲

ترانسفورماتورهای اندازه گیری…………………………………………….۲۷

فصل سوم:شینه بندی ……………………………………………………….۴۴

انواع شینه بندی……………………………………………………………..۴۵

آثار وقوع خطا………………………………………………………………۵۴

انواع رله های جریان زیاد…………………………………………………..۶۶

انواع تکیه گاه ومقره ها……………………………………………………..۶۷

فصل چهارم: مدار شکن…………………………………………………….۷۸

فرایند رفع اشکال خط……………………………………………………….۷۸

انواع مدار شکن ها………………………………………………………….۸۲

مدار شکن های خلا…………………………………………………………۹۲

فصل پنجم:کدگذاری……………………………………………………….۱۱۷

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پستهای فشار قوی , تجهیزات پستها , تجهیزات پست های فشار قوی , پست فشار قوی ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

حفاظت و تأمین جان انسان در هر اجتماع و حفظ سرمایه های ملی در هر کشور از بدو تجمع انسانها مورد توجه رهبران و دولتمردان در هر جامعه بوده و غفلت از آن موجب اضمحلال اقوام و جوامع گردیده است. که در هر عصر و زمانی این اقدامات تامینی بنا به مقتضای پیشرفتهای علمی در تشخیص و ارزیابی نوع خطر اعمال شده است.

اساس و زیربنای اقدامات، حفاظتی است که معمولاً در سطح یک کشور در سازمان دفاع غیرنظامی هر مملکت متمرکز می‎شود و سازمانهای نظامی نیز به طور اخص و جداگانه بنا به گسترش یگانهای تحت امر این اقدامات را به اجرا می گذارند. این اقدامات شامل آموزش پرسنل و مردم در زمینه حفاظت شخصی و استفاده از سیستم های امنیتی در مکانهای موردنیاز می‎باشد. ما اعتقاد داریم امنیت باید اساساً برخود مردم و نه بر ماشین متکی باشد بر این اعتقاد فلسفة محصولات کمپانیهای سازنده پیوسته در پی طرح ابزاری بوده که بهترین پیوند را با نیازهای فردی امنیتی داشته باشد و امکان بازرسی چمدانهای و بسته های مسافری با دستگاه اشعه X را جهت افزایش امنیت خطوط هوایی ایجاد کرده است در این گزارش دستگاه اشعة X مورد بررسی قرار گرفته است که در مبادی فرودگاهی و گمرکات و ادارات پست استفاده گردیده است.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه……………………………………………………………………………………………………… ۱

فصل اول: تولید اشعه……………………………………………………………………………….. ۲

۱-۱-      تولید اشعة X…………………………………………………………………………………

2-1- تخلیه الکتریکی در گازهای رقیق……………………………………………………….. ۵

۳-۱- اشعه کاتدیک………………………………………………………………………………….. ۵

۴-۱- مولدهای اشعة X…………………………………………………………………………….

5-1- بتاترون Betatron……………………………………………………………………………..

6-1- دستگاههای مولد اشعة X…………………………………………………………………

7-1- مدار دستگاه مولد اشعة X با ترانسفورماتور …………………………………….. ۱۰

۸-۱- تولید اشعة X نافذ…………………………………………………………………………… ۱۲

۹-۱- شتاب دهندة خطی…………………………………………………………………………… ۱۳

۱۰-۱- خواص اشعة X……………………………………………………………………………..

11-1- اشعه نرم……………………………………………………………………………………… ۱۵

۱۲-۱- پدیده های مربوط به انتشار اشعة X در ماده…………………………………… ۱۶

فصل دوم: دستگاه اشعه X نمونه………………………………………………………………. ۱۹

۱-۲-      نماد کلی یک دستگاه اشعة X…………………………………………………………..

2-2- شرح عمومی دستگاه اشعة X……………………………………………………………

3-2- X- RAY…………………………………………………………………………………………

فصل سوم: سخت افزار……………………………………………………………………………. ۲۸

۱-۳-      معرفی کلی قسمتهای مختلف سخت افزار دستگاه………………………………. ۲۹

۱-۱-۳- سیستم سوئیچهای اصلی……………………………………………………………… ۲۹

۲-۱-۳- سیستم برق Power………………………………………………………………………

3-1-3- سیستم چشم الکترونیکی………………………………………………………………. ۳۱

۴-۱-۳- سیستم کنترل……………………………………………………………………………… ۳۲

۵-۱-۳- سیستم تسمه نقاله………………………………………………………………………. ۳۴

۶-۱-۳- سیستم تولید اشعة X……………………………………………………………………

7-1-3- سیستم تولید تصویر……………………………………………………………………. ۳۶

۲-۳- سیستم سوئیچهای اصلی Main switching system………………………………..

1-2-3- مدار Fan unit , Power- on…………………………………………………………….

3-3- سیستم تغذیه Power system………………………………………………………………

1-3-3- تولید ولتاژ run-Tim meter , DC……………………………………………………..

2-3-3- کلید روشن سیستم تولید X- RAY و نمایشگر X- RAY……………………

4-3- سیستم چشم الکترونیکی Lightbarrir system………………………………………..

5-3- سیستم کنترل Control system……………………………………………………………

1-5-3- کی برد (Keyboard)……………………………………………………………………..

2-5-3- سوئیچ سرویس service switch………………………………………………………

3-5-3- سوئیچ پایی Foot mat Switch………………………………………………………..

4-5-3- سوئیچ دستی Hi- Top…………………………………………………………………..

5-5-3-علامت گذاری چمدانها با لامپ یا زنگ Luggage marking lamps/buzzer..

6-5-3- چمدان (بسته) شمار یا شمارنده ۱ ثانیه Luggage counter…………………

6-3- سیستم تسمه نقاله Conveyor system………………………………………………….

1-6-3- سیستم تسمه نقاله با موتور تکفاز…………………………………………………. ۵۲

۲-۶-۳- Conveyor system equipped with streimetz circuit……………………………

3-6-3- MOTION PICK UP…………………………………………………………………….

7-3- سیستم تولید اشعه X- RAY generating system X……………………………….

1-7-3- منبع ولتاژ VOLTAGE SUPPLY…………………………………………………..

2-7-3- تولیدهای تنش HIGH TENSION GERERATION………………………….

3-7-3-آشکارساز خطا ERRORE DE TECTION……………………………………….

4-7-3- آشکارساز خطا ERRORE DE TECTION………………………………………

5-7-3- نمایش دهنده X- Ray ON indication X-Ray on……………………………….

8-3- سیستم تولید تصویر Image generating System……………………………………

1-8-3- خط الکترونیکی line electronics……………………………………………………..

2-8-3- پردازشگر سیگنال خط line signal processor (zsps-)………………………….

9-3- پردازش سیگنال خط line signal processing…………………………………………

1-9-3- در وضعیت offset (جبران)،………………………………………………………….. ۶۸

۱۰-۳- برنامه های تست و تشخیص Test and diagnostic programs………………..

11-3- حافظه ویدئو Viddeo memory BSP 1/3 BSP 1/3………………………………

فصل چهارم: نرم افزار…………………………………………………………………………….. ۷۳

مقدمه: نرم افزار، صفحه کلید (کی برد) Keyboard………………………………………..

1-4- روشن کردن سیستم……………………………………………………………………….. ۷۷

۲-۴- پروسة بازرسی………………………………………………………………………………. ۷۸

۱-۲-۴- وقفه و تداوم بازرسی………………………………………………………………….. ۸۰

۲-۲-۴- ارزیابی تصویر و علامت گذاری بسته ها……………………………………….. ۸۲

۳-۴- برنامه ریزی سیستم……………………………………………………………………….. ۸۳

۱-۳-۴- منوی اصلی MAIN MENU………………………………………………………….

2-3-4- منوی سوپروایزر: SUPER VISOR MENU……………………………………

3-3-4- سیستم Hi- TOP SYSTEM HI- TOP……………………………………………..

4-3-4- بزرگنمایی ZOOM……………………………………………………………………….

5-3-4- مرور مدام یا جاروب ممتد CONTINUOS SCANNING………………….

6-3-4- جاروب یا مرور معکوس REVERSE SCANNING…………………………

4-4- ارزیابی تصویر IMAGE EVALLUATION………………………………………..

1-4-4- تصویر سیاه و سفید B/ W image…………………………………………………..

2-4-4- سیستم / Hi- MAT تصویر رنگی Hi- MAT تشخیص مواد……………….. ۹۲

۳-۴-۴- توابع ارزیابی تصویر WINDOW , VARI- MAT…………………………….

4-4-4- توابع خاص VARY- 02/02 VARY- SO , OS) برای تصاویر رنگی Hi- MAT)….

5-4-4- تابع ارزیابی تصویر SUPER- ENHANCEMENT……………………………

6-4-4- کنتراست اضافی HIGH………………………………………………………………..

7-4-4-تابع CAT……………………………………………………………………………………..

8-4-4- تابع NEG (منفی)…………………………………………………………………………. ۹۹

۹-۴-۴- تصویر رنگی HI- CAT…………………………………………………………………

10-4-4- تصویر HI- CAT برای سیستمهای HI- MAT………………………………..

11-4-4- توابع ارزیابی تصویر VARY- CAT…………………………………………….

1-11-4-4- تابع تمرکز (بزرگنمایی ZOOM FUNCTION)……………………………

2-11-4-4- تابع ضبط دیجیتالی DIGIREC SYSTEM…………………………………

فهرست منابع و مأخذ……………………………………………………………………………….. ۱۰۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: دستگاه اشعه X فرودگاه , سیستم تجسس , دستگاه بازرسی ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

فصل اول

مقدمه:

بخشی از انرژی الکتریکی تولید شده توسط نیروگاهها در حدفاصل تولید تا مصرف به هدر می روند، همچنین مقدار قابل توجهی از این انرژی در داخل نیروگاهها صرف مصارف داخلی می شوند. طبق نظر برخی از کارشناسان این انرژی که صرف تاسیسات می شود جزو تلفات محسوب نمی شوند. همچنین در مورد ترانسفورماتورهایی که سیستم خنک کننده آنها و یا سیستم گردش روغن آنها توسط پمپ کار می کند این انرژی مصرف شده برای پمپها را جزو تلفات محاسبه نمی کنند. اما نظرات دیگری نیز در مورد تلفات وجود دارد و تلفات از دیدگاههای مختلف تعاریف متفاوتی دارد. در اینجا ابتدا تلفات را تعریف کرده و سپس عوامل موثر برایجاد تلفات را بیان می کنیم و در آخر راه حل های کاهش تلفات در خطوط فشار ضعیف را بررسی می کنیم.

 

تعریف تلفات:

با توجه به اینکه هدف اصلی شبکه برق رسانی، انتقال انرژی تولید شده توسط نیروگاهها، از مراکز تا مصرف کننده می باشد بنابراین قسمتی از انرژی تولید شده که به مصرف نرسد به عنوان تلفات نام برده خواهد شد. به عبارت دیگر آن قسمتی از انرژی که به کار مفید تبدیل نشود تلفات نام دارد. تعریف کار مفید هم برای مراکز مختلف مشخص است. مثلاً به علت اینکه وظیفه نیروگاهها تولید و فروش برق با کمترین تلفات می باشد، بنابراین کار مفید برای نیروگاهها همان انرژی خالص تحویل داده شده به شرکتهای برق می باشد و یا در مورد شرکتهای برق منطقه، کار مفید انرژی تحویلی آنها به شرکتهای توزیع نیرو می باشد. همچنین کار مفید برای شرکتهای توزیع، انرژی تحویلی آنها به مصرف کنندگان می باشد. بنابراین تلفات را در مفهوم کلی می توان به صورت زیر بیان نمود:

انرژی فروخته شده- انرژی خریداری شده= تلفات

اما همین تعریف نیز از دیدگاههای مختلف مفاهیم متفاوتی را ارائه می دهد. مثلاً از دیدگاه شرکتهای برق منطقه ای و یا شرکتهای توزیع نیرو، تلفات در حقیقت آن بخش از انرژی است که از تفاضل انرژی ورودی و خروجی به شبکه حاصل می شود. اما از دیدگاه منافع ملی مفهوم کار مفید به صورت دیگری می باشد زیرا تمام انرژی تحویلی به مشترک به کار مفید تبدیل نمی شود یا به عبارت دیگر از آن انرژی که به صورت مفید مصرف نشود تلفات نام دارد. مثلاً وقتی روشنایی اتاقها بیش از حد باشد و لامپ بی مورد روشن باشد در حقیقت بخشی از انرژی تلف شده است. همچنین در مصارف صنعتی نیز بخش قابل توجهی از انرژی هدر می رود که از دیدگاه منافع ملی جزو تلفات است ولی در محاسبات ما جزو تلفات محسوب نمی شود. همچنین عدم رعایت مدیریت بار و انرژی در صنایع نوعی تلفات است به طوریکه در اثر ناهماهنگی در برنامه کار ماشین آلات دیماند مصرفی کارخانجات افزایش می یابد، نوعی تلفات دیماندی داریم.

با توجه به دو دیدگاهی که گفته شد مشاهده می شود که دو اختلاف عمده در این دیدگاهها وجود دارد. در دیدگاه اول (دیدگاه شرکتهای برق) آن بخش از انرژی که فروخته شود جزو کار مفید است و تلفاتی ندارد اما از دیدگاه منافع ملی همین انرژی فروخته شده دارای تلفات است و تمامی آن به کار مفید تبدیل نمی شود.

فهرست مطالب :

فصل اول : تلفات خطوط فشار ضعیف

مقدمه_________________________________________            ۲

تلفات_________________________________________             ۳

عوامل موثر بر تلفات_______________________________            ۷

روشهای محاسبه تلفات _____________________________          ۱۶

یک کیلو وات تلفات چقدر از ظرفیت اسمی نیروگاه را هدر می دهد ___       ۲۳

بهینه سازی و ساماندهی و کاهش تلفات شبکه________________       ۲۸

 

فصل دوم : راهکارهای مناسب جهت کاهش تلفات                                ۳۴

روش اول : خازن گذاری ____________________________          ۳۵

روش دوم : تجدید آرایش شبکه _______________________          ۶۰

روش سوم : جبران ساز خازنی _______________________          ۸۶

روش چهارم : اصلاح اتصالات ثابت ____________________        ۱۰۶

نتیجه نهایی ____________________________________       ۱۲۱

منابع و مآخذ____________________________________       ۱۲۲

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: کاهش تلفات , کاهش تلفات در خطوط , خطوط فشار ضعیف ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

       بشر همواره به فکر استفاده از ابزارها و روشهایی است که نقایص فیزیکی و ذهنی خود را مرتفع ساخته و به یک تکامل نسبی در این خصوص نایل گردد و حداکثر بهره جویی را در مقاطع زمانی مشخص با هزیه کمتر و کیفیت بالاتر کسب کند.

       استفاده از وسایل اندازه گیری و کنترل به منظور صرفه جویی در بکارگیری نیروی انسانی، افزایش دقت و در جهت تأمین ایمنی کارکنان و تأسیسات هر روز روند روبه رشدی دارد. هرچندکه سیستمهای کنترلی نیوماتیکی و الکترونیکی ، در جهت عدم وابستگی،مناسب است اما بدلیل تکامل صنعت، دستگاههای قدیمی از رده خارج شده و استفاده از دستگاههای جدید کنترلی و هوشمند اجتناب ناپذیر می گردد. امروزه با مطالعات و بررسیهای فراوان و پیشرفت در تکنولوژی دیجیتال و بهره گیری از پروتکل های مخابراتی، سیستمهای کنترل جدیدتری  ارائه می گردد که امتیازات بیشتری نسبت به گذشته داشته و بسرعت جایگزین سیستمهای آنها می گردند.

       در مجموع، بکارگیری کلیه عناصر ابزارها و جریانهایی که در فرایند یک صنعت منجر به افزایش بهره وری و یا بهینه سازی تولید محصول به هر لحاظ می گردد، پدیده ای است بنام اتوماسیون صنعتی ؛ که اهداف زیر را دنبال میکند:

۱)     بهینه سازی تولید محصول و یا جریان فرآیند

۲)     رعایت کلیه شاخص های استاندارد با استفاده از منابع آماری تجربی

۳)     بالا بردن حفاظت و امنیت سیستم، با استفاده از ابزارهای مناسب و برنامه ریزی شده

۴)     استفاده از ماشین آلات و تجهیزات بجای نیروی انسانی متخصص.

نقش نیروی انسانی در اجرای خودکار فرآیند که در تمام   مراحل فقط کاربرد   ماشین آلات و ابزار کنترلی و  اپراتوری اجرای عملیات توسط دستگاههاست.

۵)     کاهش زمان در تصمیم گیری و کنترل فرآیند

۶)     کاهش هزینه در پژوهش، تولید و عملیات .

فهرست مطالب

صفحه

     مقدمه                                                                                          ۳

ابزار دقیق هوشمند                                                                      ۵

طرح سیستم PLC

اجزاء کنترلی PLC

ساختمان وطرز کار توربین                                                            ۲۸

سیستمهای کنترل توربین                                                              ۳۷

کنترل سرعت وحرارت توربین                                                       ۴۵

سیستم مونیتورینگ  HMI

شرح سیستم کنترل توربوژنراتورها                                                   ۵۸

ساختار برنامه کنترلی  PLC

ضمیمه (مقایسه ساختار دو نوع CPU)         

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: توربینها , پروژه کنترل توربینها , پروژه کنترل توربینها توسط PLC , کنترل توربین , کنترل توربینها , کنترل توربینها توسط PLC ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده   

کدک صحبت استاندارد G.728 ، یک کدک کم تاخیر است که صحبت با کیفیت عالی را در نرخ بیت ۱۶ kbps ارائه می دهد و برای شبکه های تلفن ماهواره ای و اینترنت و موبایل که به تاخیر زیاد حساس هستند ، مناسب است. در این رساله به پیاده سازی بلادرنگ اینکدر و دیکدر  G.728 بصورت دوطرفه کامل ( Full Duplex ) بر روی پردازنده TMS320C5402 می پردازیم .

روشی ترکیبی برای برنامه نویسی TMS ارائه می شود که در آن  زمان وپیچیدگی برنامه نویسی نسبت به برنامه نویسی دستی به ۳۰%  کاهش می یابد . در این روش پس از برنامه نویسی           و  شبیه سازی ممیزثابت الگوریتم کدک به زبان C ، با استفاده از نرم افزار                                ( Code Composer Studio ) CCS ، برنامه به زبان اسمبلی ترجمه شده و بهینه سازی دستی در کل کد اسمبلی صورت می گیرد . سپس بعضی از توابع مهم برنامه از نظر MIPS ، بصورت دستی به زبان اسمبلی بازنویسی می شوند تا برنامه بصورت بلادرنگ قابل اجرا گردد . در پایان                  نتایج این پیاده سازی ارائه می شود .

 - مقدمه

امروزه در عصر ارتباطات و گسترش روزافزون استفاده از شبکه های تلفن ،موبایل و اینترنت در جهان ومحدودیت پهنای باند در شبکه های مخابراتی ، کدینگ و فشرده سازی صحبت امری اجتناب ناپذیر است . در چند دهه اخیر روشهای کدینگ مختلفی پدیدآمده اند ولی بهترین و پرکاربردترین آنها کدک های آنالیزباسنتز هستند که توسط Atal & Remedeدر سال ۱۹۸۲ معرفی شدند [۲] . اخیرا مناسبترین الگوریتم برای کدینگ صحبت با کیفیت خوب در نرخ بیت های پائین و زیر ۱۶ kbps ، روش پیشگویی خطی باتحریک کد (CELP) می باشد که در سال ۱۹۸۵ توسط Schroeder & Atal معرفی شد [۸] و تا کنون چندین استاندارد مهم کدینگ صحبت بر اساس CELP تعریف شده اند .

در سال ۱۹۸۸ CCITT برنامه ای برای استانداردسازی یک کدک ۱۶ kbps با تاخیراندک و      کیفیت بالا در برابر خطاهای کانال آغاز نمود و برای آن کاربردهای زیادی همچون شبکه PSTN ،ISDN ،تلفن تصویری و غیره در نظر گرفت . این کدک در سال ۱۹۹۲ توسط Chen et al.    تحت عنوان LD-CELP معرفی شد[۶] و بصورت استاندارد G.728 در آمد[۹] و در سال ۱۹۹۴ مشخصات ممیز ثابت این کدک توسط ITU ارائه شد[۱۰] . با توجه به کیفیت بالای این کدک که در آن صحبت سنتزشده از صحبت اولیه تقریبا غیرقابل تشخیص است  و کاربردهای آن در شبکه های تلفن و اینترنت و ماهواره ای در این گزارش به پیاده سازی این کدک می پردازیم .

در فصل اول به معرفی وآنالیز سیگنال صحبت پرداخته می شود و در فصل دوم روش ها و استانداردهای کدینگ بیان می شوند . در فصل سوم کدک LD-CELP را بیشتر بررسی می کنیم و در فصل چهارم شبیه سازی ممیز ثابت الگوریتم به زبان C را بیان می نمائیم. ودر پایان در فصل ۵ به نحوه پیاده سازی بلادرنگ کدکG.728 بر روی پردازنده TMS320C5402 می پردازیم.

فهرست

- ۴

فصل ۱ : بررسی و مدل سازی سیگنال صحبت                                             

          ۱-۱- معرفی سیگنال صحبت                                                              ۶

          ۱-۲- مدل سازی پیشگویی خطی                                                  ۱۰

                   ۱-۲-۱- پنجره کردن سیگنال صحبت                                           ۱۱

                   ۱-۲-۲- پیش تاکید سیگنال صحبت                                            ۱۳

                   ۱-۲-۳- تخمین پارامترهای LPC

فصل ۲ : روش ها و استانداردهای کدینگ صحبت

          ۲-۱- مقدمه                                                                                  ۱۵

          ۲-۲- روش های کدینگ                                                                    ۱۹

                   ۲-۲-۱- کدرهای شکل موج                                                      ۲۱

                   ۲-۲-۲- کدرهای صوتی                         ۲۲

         ۲-۲-۳- کدرهای مختلط                                                           ۲۴

                   الف- کدرهای مختلط حوزه فرکانس                                             ۲۷

                   ب- کدرهای مختلط حوزه زمان                                                  ۲۹

فصل ۳ : کدر کم تاخیر LD-CELP                                              

          ۳-۱- مقدمه                                                                                  ۳۴

          ۳-۲- بررسی کدرکم تاخیر LD-CELP

                   ۳-۲-۱- LPC معکوس مرتبه بالا                                               ۳۹

                   ۳-۲-۲- فیلتر وزنی شنیداری                                                    ۴۲

                   ۳-۲-۳- ساختار کتاب کد                                                         ۴۲

                   ۳-۲-۳-۱- جستجوی کتاب کد                                                  ۴۳

                   ۳-۲-۴- شبه دیکدر                                                               ۴۵

                   ۳-۲-۵- پست فیلتر                                                               ۴۶

فصل ۴ : شبیه سازی ممیزثابت الگوریتم به زبان C                                       

          ۴-۱- مقدمه                                                                                 ۴۹

          ۴-۲- ویژگی های برنامه نویسی ممیزثابت                                                ۵۰

          ۴-۳- ساده سازی محاسبات الگوریتم                                                      ۵۳

                   ۴-۳-۱- تطبیق دهنده بهره                                                      ۵۴

                   ۴-۳-۲- محاسبه لگاریتم معکوس                                              ۵۸

          ۴-۴- روندنمای برنامه                                                                       ۵۹

                   ۴-۴-۱- اینکدر                                                                     ۶۳

                   ۴-۴-۲- دیکدر                                                                     ۶۹

فصل ۵ : پیاده سازی الگوریتم برروی DSP                

          ۵-۱- مقدمه                                                                                  ۷۴

          ۵-۲- مروری بر پیاده سازی بلادرنگ                                                      ۷۵

          ۵-۳- چیپ های DSP

                   ۵-۳-۱- DSP های ممیزثابت                                                   ۷۷

                   ۵-۳-۲- مروری بر DSP های خانواده TMS320

                   ۵-۳-۲-۱- معرفی سری TMS320C54x

          ۵-۴- توسعه برنامه بلادرنگ                                                                ۸۱

          ۵-۵- اجرای برنامه روی برد توسعه گر C5402 DSK

                   ۵-۵-۱- بکارگیری ابزارهای توسعه نرم افزار                                    ۸۴

                    ۵-۵-۲- استفاده از نرم افزارCCS

                    ۵-۵-۳- نتایج پیاده سازی                                                        ۹۴

          ۵-۶- نتیجه گیری و پیشنهاد                                                              ۹۷

- ضمائم

   - ضمیمه (الف) : دیسکت برنامه های شبیه سازی ممیز ثابت به زبان C و

                          پیاده سازی کدک به زبان اسمبلی

        – ضمیمه (ب) : مقایسه برنامه نویسی C و اسمبلی                                                         ۹۸

- مراجع                                                                               ۱۰۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: پیاده سازی , پیاده سازی بلادرنگ , پیاده سازی بلادرنگ کدک , پیاده سازی بلادرنگ کدک صحت استاندارد ,
:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده   

کدک صحبت استاندارد G.728 ، یک کدک کم تاخیر است که صحبت با کیفیت عالی را در نرخ بیت ۱۶ kbps ارائه می دهد و برای شبکه های تلفن ماهواره ای و اینترنت و موبایل که به تاخیر زیاد حساس هستند ، مناسب است. در این رساله به پیاده سازی بلادرنگ اینکدر و دیکدر  G.728 بصورت دوطرفه کامل ( Full Duplex ) بر روی پردازنده TMS320C5402 می پردازیم .

روشی ترکیبی برای برنامه نویسی TMS ارائه می شود که در آن  زمان وپیچیدگی برنامه نویسی نسبت به برنامه نویسی دستی به ۳۰%  کاهش می یابد . در این روش پس از برنامه نویسی           و  شبیه سازی ممیزثابت الگوریتم کدک به زبان C ، با استفاده از نرم افزار                                ( Code Composer Studio ) CCS ، برنامه به زبان اسمبلی ترجمه شده و بهینه سازی دستی در کل کد اسمبلی صورت می گیرد . سپس بعضی از توابع مهم برنامه از نظر MIPS ، بصورت دستی به زبان اسمبلی بازنویسی می شوند تا برنامه بصورت بلادرنگ قابل اجرا گردد . در پایان                  نتایج این پیاده سازی ارائه می شود .

 - مقدمه

امروزه در عصر ارتباطات و گسترش روزافزون استفاده از شبکه های تلفن ،موبایل و اینترنت در جهان ومحدودیت پهنای باند در شبکه های مخابراتی ، کدینگ و فشرده سازی صحبت امری اجتناب ناپذیر است . در چند دهه اخیر روشهای کدینگ مختلفی پدیدآمده اند ولی بهترین و پرکاربردترین آنها کدک های آنالیزباسنتز هستند که توسط Atal & Remedeدر سال ۱۹۸۲ معرفی شدند [۲] . اخیرا مناسبترین الگوریتم برای کدینگ صحبت با کیفیت خوب در نرخ بیت های پائین و زیر ۱۶ kbps ، روش پیشگویی خطی باتحریک کد (CELP) می باشد که در سال ۱۹۸۵ توسط Schroeder & Atal معرفی شد [۸] و تا کنون چندین استاندارد مهم کدینگ صحبت بر اساس CELP تعریف شده اند .

در سال ۱۹۸۸ CCITT برنامه ای برای استانداردسازی یک کدک ۱۶ kbps با تاخیراندک و      کیفیت بالا در برابر خطاهای کانال آغاز نمود و برای آن کاربردهای زیادی همچون شبکه PSTN ،ISDN ،تلفن تصویری و غیره در نظر گرفت . این کدک در سال ۱۹۹۲ توسط Chen et al.    تحت عنوان LD-CELP معرفی شد[۶] و بصورت استاندارد G.728 در آمد[۹] و در سال ۱۹۹۴ مشخصات ممیز ثابت این کدک توسط ITU ارائه شد[۱۰] . با توجه به کیفیت بالای این کدک که در آن صحبت سنتزشده از صحبت اولیه تقریبا غیرقابل تشخیص است  و کاربردهای آن در شبکه های تلفن و اینترنت و ماهواره ای در این گزارش به پیاده سازی این کدک می پردازیم .

در فصل اول به معرفی وآنالیز سیگنال صحبت پرداخته می شود و در فصل دوم روش ها و استانداردهای کدینگ بیان می شوند . در فصل سوم کدک LD-CELP را بیشتر بررسی می کنیم و در فصل چهارم شبیه سازی ممیز ثابت الگوریتم به زبان C را بیان می نمائیم. ودر پایان در فصل ۵ به نحوه پیاده سازی بلادرنگ کدکG.728 بر روی پردازنده TMS320C5402 می پردازیم.

فهرست

- ۴

فصل ۱ : بررسی و مدل سازی سیگنال صحبت                                             

          ۱-۱- معرفی سیگنال صحبت                                                              ۶

          ۱-۲- مدل سازی پیشگویی خطی                                                  ۱۰

                   ۱-۲-۱- پنجره کردن سیگنال صحبت                                           ۱۱

                   ۱-۲-۲- پیش تاکید سیگنال صحبت                                            ۱۳

                   ۱-۲-۳- تخمین پارامترهای LPC

 

فصل ۲ : روش ها و استانداردهای کدینگ صحبت

          ۲-۱- مقدمه                                                                                  ۱۵

          ۲-۲- روش های کدینگ                                                                    ۱۹

                   ۲-۲-۱- کدرهای شکل موج                                                      ۲۱

                   ۲-۲-۲- کدرهای صوتی                         ۲۲

         ۲-۲-۳- کدرهای مختلط                                                           ۲۴

                   الف- کدرهای مختلط حوزه فرکانس                                             ۲۷

                   ب- کدرهای مختلط حوزه زمان                                                  ۲۹

 

فصل ۳ : کدر کم تاخیر LD-CELP                                              

          ۳-۱- مقدمه                                                                                  ۳۴

          ۳-۲- بررسی کدرکم تاخیر LD-CELP

                   ۳-۲-۱- LPC معکوس مرتبه بالا                                               ۳۹

                   ۳-۲-۲- فیلتر وزنی شنیداری                                                    ۴۲

                   ۳-۲-۳- ساختار کتاب کد                                                         ۴۲

                   ۳-۲-۳-۱- جستجوی کتاب کد                                                  ۴۳

                   ۳-۲-۴- شبه دیکدر                                                               ۴۵

                   ۳-۲-۵- پست فیلتر                                                               ۴۶

فصل ۴ : شبیه سازی ممیزثابت الگوریتم به زبان C                                       

          ۴-۱- مقدمه                                                                                 ۴۹

          ۴-۲- ویژگی های برنامه نویسی ممیزثابت                                                ۵۰

          ۴-۳- ساده سازی محاسبات الگوریتم                                                      ۵۳

                   ۴-۳-۱- تطبیق دهنده بهره                                                      ۵۴

                   ۴-۳-۲- محاسبه لگاریتم معکوس                                              ۵۸

          ۴-۴- روندنمای برنامه                                                                       ۵۹

                   ۴-۴-۱- اینکدر                                                                     ۶۳

                   ۴-۴-۲- دیکدر                                                                     ۶۹

فصل ۵ : پیاده سازی الگوریتم برروی DSP                

          ۵-۱- مقدمه                                                                                  ۷۴

          ۵-۲- مروری بر پیاده سازی بلادرنگ                                                      ۷۵

          ۵-۳- چیپ های DSP

                   ۵-۳-۱- DSP های ممیزثابت                                                   ۷۷

                   ۵-۳-۲- مروری بر DSP های خانواده TMS320

                   ۵-۳-۲-۱- معرفی سری TMS320C54x

          ۵-۴- توسعه برنامه بلادرنگ                                                                ۸۱

          ۵-۵- اجرای برنامه روی برد توسعه گر C5402 DSK

                   ۵-۵-۱- بکارگیری ابزارهای توسعه نرم افزار                                    ۸۴

                    ۵-۵-۲- استفاده از نرم افزارCCS

                    ۵-۵-۳- نتایج پیاده سازی                                                        ۹۴

          ۵-۶- نتیجه گیری و پیشنهاد                                                              ۹۷

- ضمائم

   - ضمیمه (الف) : دیسکت برنامه های شبیه سازی ممیز ثابت به زبان C و

                          پیاده سازی کدک به زبان اسمبلی

        – ضمیمه (ب) : مقایسه برنامه نویسی C و اسمبلی                                                         ۹۸

- مراجع                                                                               ۱۰۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: استاندارد G , 728 , استاندارد G , 728 بر روی پردازنده , بلادرنگ کدک , پیاده سازی بلادرنگ , پیاده سازی بلادرنگ کدک ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

فصل اول کنترل موتور خودرو

 ۱-۱-اهداف سیستمهای کنترل موتور الکترونیکی

سیستم کنترل موتور الکترونیکی شامل دستگاههای دریافت کننده ایست که به طور مداوم موقعیت های کاری موتور را ارزیابی می کنند، یک واحد کنترل الکترونیکی(Ecu) {است} که جداول داده ها و محاسبات کاربردی در ورودی دریافت کننده ( حسگرSensor) را ارزیابی می کند و خروجی را برای دستگاههای راه انداز معین می کند.

این دستگاههای راه انداز توسط Ecu فرمان می گیرند تا در پاسخ به ورودی حسگر، عملی را انجام دهند.

هدف استفاده از یک سیستم کنترل موتور الکترونیکی این است که موارد زیر تامین شود: دقت مورد نیاز و سازگاری به منظور کمتر کردن آلودگی خروجی و کم کردن مصرف سوخت، بهینه کردن قابلیت حرکت برای همه موقعیت های کاری، کم کردن آلودگی تبخیری، و تشخیص دادن سیستم وقتی که بد عمل می کند.

برای اینکه در سیستم کنترل، این اهداف را شاهد باشیم، یک مدت زمان توسعه شایان توجهی برای هر موتور وکارایی وسیله نقلیه مورد نیاز است. مقدار قابل توجهی از توسعه برای یک موتور نصب شده روی دینامومتر، تحت موقعیت های کنترل شده، مصرف شود. اطلاعات جمع آوری شده برای توسعه جداول داده های Ecu مفید است. مقدار قابل توجهی از تلاش های توسعه هم لازم است که در یک موتور نصب شده در وسیله نقلیه انجام شود.

وبالاخره، تعیین کردن رخ دادهای جداول داده ها در طول تست وسیله نقلیه لازم است.

۱-۱-۱-آلودگی های خروجی

اجزاء خروجی:

خروجی موتور شامل محصولات احتراق مخلوط هوا و سوخت است.

سوخت مخلوطی از ترکیبات شیمیایی یا به اصطلاح هیدروکربن ها(HC) می‌باشد. ترکیبات سوختهای گوناگون، ترکیبی از هیدروژن و کربن می باشد. تحت یک واکنش کامل احتراق، هیروکربن ها در یک واکنش حرارتی با اکسیژن هوا ترکیب می شوند و دیوکسیدکربن (O2) و آب تشکیل می شود.

متاسفانه احتراق کامل رخ نمی دهد و علاوه بر CO2 وH2O ، مونوکسید کربن(CO)، اکسیدهای نیتروژن(NOX) و هیدروکربن ها(HC)، به عنوان نتیجه واکنش احتراق درخروجی به وجود خواهند آمد. افزودنی ها و ناخالصی ها هم به مقدار کمی در الودگی شرکت می کنند مثل اکسیدهای روی، هالوژن های روی و اکسیدهای گوگرد، در موتورهای احتراق تراکمی ( دیزل)، همچنین مقدار محسوسی از دوده ( به صورت ذره) به وجود می آید.

قوانین دولتی مقدار مجازHC,NOx,CO انتشار یافته در یک خروجی وسیله نقلیه را تنظیم کرده است.

فهرست مطالب

عنوان                                                                              صفحه

۱-فصل اول : کنترل موتور ……………………………………………  ۱

۱-۱-اهداف سیستم های کنترل ………………………………………  ۱

۲-۱-موتورهای احتراق جرقه ای …………………………………….  ۳

۳-۱-موتورهای احتراق تراکمی ……………………………………..  ۹

۲-فصل دوم …………………………………………………………….  ۹۰

۱-۲-مق………………………………………………………………….  ۹۰

۲-۲-مبانی ترمزگیری خودروه………………………………………  ۹۰

۳-۲-سیستم های ضدقفل ……………………………………………. ۱۰۵

۴-۲-سیستم های آینده ترمزگیری خودروها ……………………  ۱۱۸

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: استفاده از کنترلرها , استفاده از کنترلرهای دیجیتالی , سیستم های مکانیکی , کنترلرهای دیجیتالی ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

       انرژی الکتریکی به وسیله نیروگاههای حرارتی که معمولاً در کنار ذخایر بزرگ ایجاد می شوند و نیروگاههای آبی که در نواحی دارای منابع آبی قابل ملاحظه احداث می شوند ، تولید می شود . از این رو به منظور انتقال آن به نواحی صنعتی که ممکن است صدها و هزاران کیلومتر دورتر از نیروگاه باشد ، خطوط انتقال زیادی بین نیروگاهها و مصرف کننده ها لازم است .

       در هنگام جاری شدن جریان در طول یک خط انتقال مقداری از قدرت انتقالی به صورت حرارت در هادیهای خط انتقال تلف می شود . این تلفات با افزایش جریان و مقاومت خط افزایش می یابد .تلاش برای کاهش تلفات تنها از طریق کاهش مقاومت ، به صرفه اقتصادی نیست زیرا لازم است افزایش اساسی در سطح مقطع هادیها داده شود و این مستلزم مصرف مقدار زیادی فلزات غیر آهنی است .

       ترانسفورماتور برای کاهش توان تلف شده و مصرف فلزات غیر آهنی بکار می رود . ترانسفورماتور در حالیکه توان انتقالی را تغییر نمی دهد با افزایش ولتاژ ، جریان و تلفاتی که متناسب با توان دوم جریان است را با شیب زیاد کاهش می دهد .

       در ابتدای خط انتقال قدرت ، ولتاژ توسط ترانسفورماتور افزاینده افزایش می یابد و در انتهای خط انتقال توسط ترانسفورماتور کاهنده به مقادیر مناسب برای مصرف کننده ها پایین آورده می شود و به وسیله ترانسفورماتور های توزیع پخش می شود .

       امروزه ترانسفورماتور های قدرت ، در مهندسی قدرت نقش اول را بازی می کنند . به عبارت دیگر ترانسفورماتور ها در تغذیه شبکه های قدرت که به منظور انتقال توان در فواصل زیاد به کار گرفته می شوند و توان را بین مصرف کننده ها توزیع می کنند ، ولتاژ را افزایش یا کاهش می دهند . به علاوه ترانسفورماتور های قدرت به خاطر ظرفیت و ولتاژ کاری بالایی که دارند مورد توجه قرار می گیرند .

       تامین شبکه های ۲۲۰ کیلو ولت و بالاتر موجب کاربرد وسیع اتو ترانسفورماتور ها شده است که دو سیم پیچ یا بیشتر از نظر هدایت الکتریکی متصلند ، به طوریکه مقداری از سیم پیچ در مدارات اولیه و ثانویه مشترک است .

       در پستهای فشارقوی به دو منظور اساسی اندازه گیری و حفاظت ، به اطلاع از وضعیت کمیت های الکتریکی ولتاژ و جریان احتیاج است . ولی از آنجا که مقادیر کمیت های مذبور در پستها و خطوط فشارقوی بسیار زیاد است و دسترسی مستقیم به آنها نه اقتصادی بوده و نه عملی است  ، لذا از ترانسفورماتور های جریان و ولتاژ استفاده می شود . ثانویه این ترانسفورماتور ها نمونه هایی با مقیاس کم از کمیت های مزبور که تا حد بسیار بالایی تمام ویژگیهای کمیت اصلی را داراست ، در اختیار می گذارد ، و کلیه دستگاههای اندازه گیری ، حفاظت و کنترل مانند ولتمتر ، آمپرمتر ، توان سنج ، رله ها دستگاههای ثبات خطاها و وقایع و غیره که برای ولتاژ و جریان های پایین ساخته می شوند از طریق آنها به کمیت های مورد نظر در پست دست می یابند . بنابراین ترانسفورماتور های جریان و ولتاژ از یک طرف یک وسیله فشار قوی بوده و بنابراین می بایستی هماهنگ با سایر تجهیزات فشار قوی انتخاب شوند  و از طرف دیگر به تجهیزات فشار ضعیف پست ارتباط دارند ، لذا لازم است مشخصات فنی آنها بطور هماهنگ با تجهیزات حفاظت ، کنترل و اندازه گیری انتخاب شوند .

        ترانسفورماتور جریان حفاظتی جهت بدست آوردن جریان عبوری از خط انتقال یا تجهیزات دیگر در شبکه قدرت در مقیاس پایین تر به کار می روند و سیم پیچی اولیه آن بطور سری در مدار قرار می گیرد . تفاوت آن با ترانسفورماتور اندازه گیری آن است که قابلیت آن را دارد که جریانهای خیلی زیاد را به جریان کم قابل استفاده در رله ها تبدیل کند. از آنجا که در اختیار گذاشتن جریان به طور مستقیم در ولتاژ های بالا میسر نیست ، و از طرفی چنانچه امکان بدست اوردن ان نیز باشد ، ساخت وسایل حفاظتی که در جریان زیاد کارکنند به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست لذا این عمل عمدتاً توسط ترانسفورماتور های جریان انجام می شود . همچنین ترانسفورماتور جریان باید طوری انتخاب شود که هم در حالت عادی شبکه و هم در حالت اتصال کوتاه ئ ایجاد خطا بتواند جریان ثانویه لازم و مجاز برای دستگاههای حفاظتی تامین کند .

       ترانسفورماتور ولتاژ حفاظتی ترانسفورماتور هایی هستند که در آن ولتاژ ثانویه متناسب و هم فاز با اولیه بوده و به منظور افزایش درجه بندی اندازه گیری ولتمتر ها ، واتمترها و نیز به منظور ایزولاسیون این وسایل از ولتاژ فشار قوی بکار برده می شود . همچنین از ثانویه ترانسفورماتور ولتاژ برای رله های حفاظتی که هب ولتاژ نیاز دارند نظیر رلههای دیستانس ، واتمتری و… استفاده می شود . این ترانسفورماتور از نظر ساختمان به دو نوع تقسیم می شود که عبارتند از :

         الف- ترانسفورماتور ولتاژاندکتیوی

         ب- ترانسفورماتور ولتاژ خازنی

    همچنین این نوع ترانسفورماتور ها سد عایقی ایجاد می کنند به طوریکه رله هایی که برای حفاظت تجهیزات فشار قوی استفاده می شود ، فقط نیاز دارند برای یک ولتاژ نامی ۶۰۰ ولت عایق بندی شوند .

    ترانسفورماتور های اندازه گیری : در بیشتر مدارهای قدرت ، ولتاژ و جریانها بسیار زیادتر از آنستکه بشود با دستگاههای اندازه گیری معمولی اندازه گرفت . از این رو ترانسهای اندازه گیری بین این مدارها و وسایل اندازه گیری قرار می گیرند تا ایمنی ایجاد کنند . در ضمن مقدیر اندزه گیری شده در ثانویه ، معمولاً برای سیم پیچ های جریان A 1یا A 5 و برای سیم پیچ های ولتاژ ۱۲۰ ولت است . رفتار ترانسفورماتور های ولتاژ و جریان در طول مدت رخداد خطا و پس از آن در حفاظت الکتریکی ، حساس و مهم است زیرا اگر در اثر رفتار نا مناسب در سیگنال حفاظتی ، خطایی رخ دهد ، ممکن است باعث عملکرد نادرست رله هل شود . یک ترانسفورماتور حفاظتی نیاز است که در یک محدوده ای از جریان که چندین برابر جریان نامی است کار کند و اغلب در معرض شرایطی قرار دارد که بسیار سنگین تر از شرایطی است که ممکن است ترانسفورماتور جریان اندازه گیری با آن مواجهه شود . تحت چنین شرایطی چگالی شار تا وضعیت اشباع پیشرفت می کند که پاسخ، تحت این شرایط و دوره گذرای اندازه گیری اولیه جریان اتصال کوتاه مهم است ، در نتیجه به هنگام گزینش ترانسفورماتور های ولتاژ یا جریان مناسب ، مسائلی مانند دورة گذرا و اشباع نیز باید در نظر گرفته شود .

فهرست مطالب

عنوان /> مقدمه…………………………………………………………………………………………………… ۶
۲-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۱۰
۲-۲- معرفی ترانسفورماتورهای اندازه گیری…………………………………………………… ۱۱
۲-۳  ترانسفورماتورهای ولتاژ و انواع آن……………………………………………………….. ۱۲
۲-۳-۱  ترانسفور ماتور ولتاژ القایی……………………………………………………………… ۱۲
۲-۳-۲  ترانسفورماتور ولتاژ خازنی (CVT )…………………………………………………
2-4 مسایل جنبی ترانسفورماتورهای ولتاژ………………………………………………………. ۱۴
۲-۴-۱ ضریب ولتاژ………………………………………………………………………………… ۱۴
۲-۴-۲ آلودگی……………………………………………………………………………………… ۱۵
۲-۴-۳  ظرفیت پراکندگی………………………………………………………………………… ۱۵
۳-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۱۷
۳-۲ ماهیت نور………………………………………………………………………………………. ۱۸
۳-۳ بررسی نور پلاریز ه شده…………………………………………………………………….. ۱۸
۳-۳-۱  نور پلاریزه شده خطی…………………………………………………………………… ۲۰
۳-۳-۲  نورپلاریزه شده دایره ای………………………………………………………………… ۲۰
۳-۳-۳  نورپلاریزه شده بیضوی…………………………………………………………………. ۲۱
۳-۴ پدیده دو شکستی……………………………………………………………………………… ۲۲
۳-۵  فعالیت نوری………………………………………………………………………………….. ۲۳
۳-۶ اثرهای نوری القائی…………………………………………………………………………… ۲۵
۳-۶-۱ اثر فارادی…………………………………………………………………………………… ۲۵
۳-۶-۲  اثر کر………………………………………………………………………………………. ۲۷
۳-۶-۳  اثر پاکلز……………………………………………………………………………………. ۲۸
۳-۷  معرفی المانهای مهم نوری………………………………………………………………….. ۳۰
۳-۷- ۱ منابع نور…………………………………………………………………………………….. ۳۱
۳-۷-۲ تار نوری…………………………………………………………………………………….. ۳۱
۳-۷-۳  قطبشگر ……………………………………………………………………………………. ۳۲
۳-۷-۴  تیغه ربع موج و نیمه موج………………………………………………………………… ۳۳
۳-۷-۵  آشکار سازی نور…………………………………………………………………………. ۳۳
بررسی ترانسهای ولتاژ نوری………………………………………………………………………. ۳۷
۴-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۳۷
۴-۲  OPT براساس اثر کر………………………………………………………………………. ۳۷
۴-۳ OPT  بر اساس اثر پاکلز………………………………………………………………….. ۴۰
۴-۳- ۱  اصول کار OPT…………………………………………………………………………
4-3-2  سیستم مدولاسیون شدت نور در OPT……………………………………………….
4-3-3  مدار پردازش سیگنال در OPT…………………………………………………………
4-2-4  مواد سازنده سلول پاکلز………………………………………………………………….. ۴۴
۴-۴  مشخصات OPT 45………………………………………………………………………..
4-4-1  مشخصه خروجی OPT………………………………………………………………….
4-4-2 مشخصه حرارتی OPT……………………………………………………………………
4-5  مسئل عملی OPT……………………………………………………………………………
4-6  بررسی مدار پردازش سیگنال در OCT 51……………………………………………..
4-6- 1 مدار پردازش سیگنال بر اساس روش AC/DC…………………………………….
4-6-2  مدار پردازش سیگنال به روش +/-…………………………………………………….. ۵۲
۴-۶-۳  مدار پردازش سیگنال با استفاده از متوسط شدت نور………………………………. ۵۳
فصل پنجم……………………………………………………………………………………………. ۵۶
۵-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۵۶
۵-۲- مزایا…………………………………………………………………………………………….. ۵۷
۵-۳- تحلیل نوع تجاری……………………………………………………………………………. ۶۰
۵-۳-۱ هزینه‌های سرمایه پست و هزینه‌های ساخت………………………………………….. ۶۰
۵-۳-۲  بازده کارآیی عملکرد…………………………………………………………………… ۶۲
۵-۳-۳  صرفه‌جویی‌های نگهداری و تعمیرات………………………………………………… ۶۷
نسبت دور قابل انتخاب خریدار منجر می‌شود به : …………………………………………….  ۶۸
۵-۳-۴  صرفه‌جویی‌های مصرف دوره نهایی…………………………………………………..   ۶۹
۵-۳-۵  مثال عملکرد IPP، MW600 در KV230………………………………………..
5-4  نتیجه‌گیری…………………………………………………………………………………….. ۷۰
فصل ششم…………………………………………………………………………………………….. ۷۱
۶-۱ مقدمه……………………………………………………………………………………………. ۷۱
۶-۲  مشکلات و معایب ترانسفورماتورهای اندازه گیری معمولی………………………….. ۷۲
۶-۲-۱  احتمال انفجار……………………………………………………………………………… ۷۲
۶-۲-۲  اشباع شدن هسته ترانسفورماتور………………………………………………………… ۷۲
۶-۲-۳ اثر فرورزونانس……………………………………………………………………………. ۷۴
۶-۲-۳-۱  ترانسفورماتورهای ولتاژ خازنی…………………………………………………….. ۷۴
۶-۲-۳-۲ ترانسفورماتورهای جریان و ولتاژ القایی……………………………………………. ۷۵
۶-۲-۴  شار پس ماند………………………………………………………………………………. ۷۵
۶-۲-۵  وزن و حجم زیاد…………………………………………………………………………. ۷۶
۶-۲-۶ محدود بودن دقت آنها……………………………………………………………………. ۷۷
۶-۳  مزایای ترانسفورماتورهای اندازه گیری نوری…………………………………………… ۷۷
۶-۳-۱ عدم احتمال انفجار………………………………………………………………………… ۷۸
۶-۳-۲  عدم ایجاد پدیده فرورزونانس در آنها………………………………………………… ۷۸
۶-۳-۳ بدون اثر شار پس ماند……………………………………………………………………. ۷۸
۶-۳-۴  وزن و حجم کم………………………………………………………………………….. ۷۸
۶-۳-۵ داشتن دقت بالا…………………………………………………………………………….. ۷۹
۶-۳-۶  داشتن سرعت پاسخ دهی بالا………………………………………………………….. ۸۰
۶-۴  کاربردهای عملی ترانسفورماتورهای اندازه گیری نوری……………………………… ۸۰
۶-۵ نتیجه گیری…………………………………………………………………………………….. ۸۱
۶-۶ پیشنهادات………………………………………………………………………………………. ۸۳
۷-۱ مبدل ولتاژ نوری KV 230 توسط سنسور نوری پخش میدان الکتریکی…………… ۸۶
۷-۱-۱ مقدمه………………………………………………………………………………………… ۸۶
۷-۱-۲ طرح OVT……………………………………………………………………………….. :
7-1-3  برپایی آزمایش: …………………………………………………………………………..  ۹۰
۷-۲ مبدل‌های ولتاژ نوری بدون   باند پهن ۱۳۸ کیلوولت و ۳۴۵ کیلوولت………………. ۹۵
۷-۲-۱ مقدمه: ……………………………………………………………………………………….  ۹۵
۷-۲-۲  اصول طرح و کارکرد…………………………………………………………………… ۹۶
۷-۲-۳  نتایج تست‌های آزمایشگاهی ولتاژ بالا: ………………………………………………  ۹۸
۷-۲-۳-۱ بازدهی در مورد دقت…………………………………………………………………. ۹۸
B- عایق‌کاری……………………………………………………………………………………….. ۱۰۳
۷-۳ ترانس اندازه‌گیری ولتاژ فشار قوی نوری توسط تداخل نسبی نور سفید…………….. ۱۰۵
۷-۳-۱ مقدمه ۱۰۵
۷-۳-۲  سنسور پاکلز فشار قوی و ترانسفورماتور ولتاژ نوری بر پایه سیستم WLI……..
الف- مدولاتورهای الکترونوری در تنظیمات طولی…………………………………………… ۱۰۶
ب- سنسورهای پاکلز ولتاژ بالا بر اساس مدولاسیون طولی…………………………………. : ۱۰۸
ج – تکنیک WLI اعمالی برای سنسورهای پاکلز ولتاژ بالا جهت ساخت یک ترانسفورماتور نوری ولتاژ بالا : ۱۱۰
د- ترانسفورماتور ولتاژ بالا نوری با استفاده از تنظیمات WLI……………………………..
7-4  نتایج تجربی…………………………………………………………………………………… ۱۱۵
۷-۵ نتیجه‌گری………………………………………………………………………………………. ۱۱۷
ضمیمه…………………………………………………………………………………………………. ۱:

تحلیل ماتریس پلاریزاسیون نور…………………………………………………………………… ۱۲۰
۱ـ بردار جونز………………………………………………………………………………………… ۱۲۰
۲ـ پارامترهای استوکس…………………………………………………………………………….. ۱۲۱
۳- ماتریسهای جونز…………………………………………………………………………………. ۱۲۳
۴- ماتریسهای مولر………………………………………………………………………………….. ۱۲۳
۵ـ معرفی ماتریسهای فارادی، کروپاکلز…………………………………………………………. ۱۲۵
ضمیمه ۲: جدول استاندارد ترانسفور ماتور ولتاژ……………………………………………….. ۱۲۶

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: امکان سنجی در طراحی , بررسی و امکان سنجی , بررسی و امکان سنجی در طراحی , ترانسفورماتورها , ترانسفورماتورهای ولتاژ نوری , ترانسهای معمولی , ولتاژ نوری ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

ترانسفورماتورها را با توجه به کاربرد و خصوصیات آنها، می توان به سه دسته کوچک متوسط و بزرگ دسته بندی کرد. ساختن ترانسفورماتورهای بزرگ و متوسط به دلیل مسایل حفاظتی و عایق بندی و امکانات موجود ، کار ساده ای نیست ولی ترانسفورماتورهای کوچک را می توان بررسی و یا ساخت. برای ساختن ترانسفورماتورهای کوچک ، اجزای آن مانند ورقه آهن ، سیم و قرقره را به سادگی می توان تهیه نمود.

با توجه به اهمیت ترانسفورماتور، در سالهای اخیر کنترل بهینه آن در دنیا مورد توجه قرار داشته است و برای رسیدن به این هدف سیستم‌های مانیتورینگ On-Line ترانسفورماتور که بر پایه استخراج پارامترهای ترانسفورماتور و پردازش و آنالیز آنها عمل می‌کنند طراحی و ساخته شده‌اند.

روغن ترانسفورماتور بخش تصفیه شده روغن معدنی می باشد که در دمای بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد به جوش آمده است . این روغن پس از تصفیه از لحاظ شیمیایی کاملاً خالص بوده و تنها شامل هیدرو کربنهای مایع می باشد. روغن ترانسفورماتور دو وظیفه اساسی بر عهده دارد:اول اینکه بعنوان عایق الکتریکی عمل می نماید و ثانیا حرارت های ایجاد شده در قسمتهای برقدار ترانسفورماتور را به خارج منتقل می کند.

دو آزمایش مهم در ترانسفورماتورها برای دو هدف اصلی انجام می دهیم: در آزمایش اول که به آزمایش بی باری معروف است تلفات ثابت ترانسفورماتور را بدست می آوریم ، تلفات ثابت به علت ناچیز بودن تلفات اهمی در حالت بی باری تقریباً برابر تلفات هسته یا تلفات آهنی است . در آزمایش دوم که به آزمایش اتصال کوتاه معروف است تلفات اهمی (مسی یا ژولی ) در بار نامی بدست می آید.

درترانسفورماتورها پارامتر تلفات باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در طول عمر ترانسفورماتور و همچنین هزینه تلفات انرژی موثر است.

پارامترهای موثر بر تلفات ترانسفورماتورها به دو دسته تقسیم بندی می شود.

- عوامل داخلی (نظیر جنس وساختمان سیم پیچ ها)

- عوامل خارجی (نظیر هوا و….)

تلفات ترانسفورماتور به دو دسته تقسیم می شود:

تلفات بارداری – تلفات بی باری

در تلفات بی باری از تلفات مس و تلفات آهن و تلفات دی الکتریک چشم پوشی میکنیم.برای کاهش تلفات فوکو هسته را ورقه ورقه میکنیم وبرای کاهش تلفات هیسترزیس جنس ورقه را تغییر می دهیم.

در سال ۱۹۹۹ طرح ترانسفورماتور خشک در شرکت ABB  توسط Mats lijon  ارئه شد.

ترانسفورماتورهای خشک علاوه بر دهها مزیتی که دارند مزیتی که در این بحث از همه مهمتر به شمار می آید کاهش تلفات تا ۳۰ درصد می باشد.

به دلیل توزیع متقارن میدان الکتریکی نسبت به ترانسفورماتور روغنی در نتیجه همچون ژنراتور عمل میکند.از تلفاتی که در ترانس رخ میدهد ۸۰ درصد به تلفات بارداری اختصاص داردواز این ۸۰ درصد،۸۰ درصد آن به تلفات اهمی بستگی دارد که برای حل این مورد میتوانیم از ابر رساناها استفاده کنیم.ابر رساناها موادی هستند که تلفات اهمی در آنها صفر می باشد واستفاده از آنها باعث از بین رفتن تلفات اهمی می شود.

 

مقدمه

هدف از گردآوری این پایان نامه بررسی و تحلیل ترانسفورماتورها می باشد. ما سعی کردیم در پنج فصل به تجزیه و تحلیل ترانسفورماتور ها بپردازیم. که در اینجا برای آشنایی شما خواننده محترم با محتویات پایان نامه گزیده ای از هر فصل را توضیح می دهیم :

فصل اول : در این فصل به بررسی ساختمان ترانسفورماتور پرداخته ایم و قسمت های مختلف آن را از قبیل هسته ، سیم پیچ و قرقره بررسی نموده و اجزای داخلی آن را تشریح کردیم.

فصل دوم : در این فصل به ساختار ترانس قدرت پرداختیم و سعی کردیم اطلاعاتی در مورد ویژگی ها و وظایف ترانس قدرت را در اختیار شما قرار دهیم. همچنین به بررسی ترانس قدرت روغنی پرداختیم.

فصل سوم : در این فصل به نحوه و دلایل خنک کردن ترانسفورماتورها پرداختیم و انواع روشهای خنک کردن را بررسی کرده ایم. همچنین به بررسی روغن ترانسفورماتور و خصوصیات آن پرداخته شده است.

فصل چهارم : در این فصل در مورد سیستم مانیتورینگ OnLine ترانسفورماتور و قابلیتهای آن بحث کرده ایم.

فصل پنجم :ترانسفورماتورها از مهمترین اجزای سیستمهای قدرت بشمار می روند و سهم عمده ای از تلفات شبکه را به خود اختصاص می دهند. علیرغم آنکه تلفات یک ترانس توزیع در مقایسه با یک ترانس فوق توزیع یا انتقال بسیار کمتر است،اما تعداد بالای ترانسفورماتورهای موجود در شبکه های توزیع موجب شده است تا مجموع تلفات ترانسها در شبکه های توزیع بسیار بیشتر از شبکه های فوق توزیع و انتقال باشد.که در این فصل به شناسایی عوامل تاثیرگذار در تلفات ترانسفورماتور وشیوه های کاهش تلفات در ترانسفورماتورهای قدرتپرداختیم.

فهرست مطالب:

فهرست……………………………………………………………………………………………….. الف

چکیده…………………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه………………………………………………………………………………………………….. ۴

فصل اول

- ساختمان ترانسفورماتورها……………………………………………………………………….. ۶

- اجزای تشکیل دهنده یک ترانسفورماتور.

- هسته ترانسفورماتور.

- سیم پیچ ترانسفورماتور.

- قرقره ترانسفورماتور.

- آموزش سیم پیچی ترانسفورماتور……………………………………………………………. ۹

- با استفاده از جداول.

- آزمایش ترانسفورماتور…………………………………………………………………………. ۱۱

- آزمایش بی باری.

- آزمایش اتصال کوتاه.

فصل دوم

-ترانسفورماتور قدرت……………………………………………………………………………. ۱۴

- ساختمان ترانسهای قدرت روغنی.

- سیستم های اندازه گیری و حفاظت.

- تپ چنجر.

- تست ترانس قدرت………………………………………………………………………………….. ۳۰

-  تست نسبت تبدیل :( RATIO)

-  تست پیوستگی تپ چنجر(TAP CONTINUE)

-  تست مقاومت عایقی : (MEGGER)

-  تست جریان بی باری :( NO_LOAD)

-  تست شار مغناطیسی : MAGNETIC

-  تست گروه برداری :( VECTOR GROUP)

-  تست اتصال کوتاه :( SHORT CIRCUIT)

-  تست مقاومت اهمی :( RESISTANCE)

-  تست تانژانت دلتا :( TAN- DELTA)

فصل سوم

- خنک کردن ترانسفورماتور…………………………………………………………………………… ۳۳

- دلیل الزام در خنک کردن ترانسفورماتور.

- ترانسفورماتور خشک.

- ترانسفورماتور روغنی.

- خنک شدن طبیعی (OS).

- خنک کردن غیر طبیعی.

- روغن ترانسفورماتور…………………………………………………………………………………… ۳۶

- خصوصیات روغن ترانسفورماتور.

- ترکیب روغن ها.

- تانک ترانسفورماتور………………………………………………………………………………. ۴۰

- اثرات فشار منفی.

- بررسی نشتی ها.

- سیستم خنک کنندگی در ترانسفورماتور………………………………………………………………. ۴۳

     – سیستم  ONAN (روغن طبیعی – هوا طبیعی)

- سیستم ONAF (روغن طبیعی – هوا اجباری)

- سیستم OFAF (روغن اجباری – هوا اجباری)

- سیستم OFWF (روغن اجباری – آب اجباری)

- سیستم ODWF (روغن اجباری در سیم پیچ هسته – آب اجباری)

- بررسی علل آسیب دیدن ترانس……………………………………………………. ۴۵

- عواملی که باعث صدمه دیدن ترانس می شود.

فصل چهارم

- سیستم مانیتورینگ OnLine ترانسفورماتور……………………………………………………….. ۵۴

- قابلیت‌های سیستم‌های مانیتورینگ On-Line ترانسفورماتور………………………………………… ۵۶

فصل پنجم

- شناسایی عوامل تاثیرگذار در تلفات ترانسفورماتور و شیوه های کاهش تلفات در ترانسفورماتورهای قدرت.        ۶۵

   – انتخاب ترانسفورماتورها بر اساس تلفات.

   – پارامترهای موثر در تلفات ترانسفورماتورها.

   – تلفات بی باری.

   – تلفات بارداری.

   – ساخت ترانسفورماتور خشک…………………………………………………………………. ۷۰

   – تکنولوژی ترانسفورماتور خشک.

   – نخستین تجربه نصب ترانسفورماتور خشک.

   – چشم انداز آینده تکنولوژی ترانسفورماتور خشک.

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: ترانسفورماتور قدرت , بررسی ترانسفورماتور ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه:

امروزه  با پیشرفت در زمینه ساخت قطعات قابل برنامه ریزی در روشهای طراحی  سخت افزار تکنولوژی V LSIجایگزین SSI شده است.رشد سریع الکترونیک سبب شده است تا امکان طراحی با مدارهای مجتمعی فراهم شود که درآنها استفاده از قابلیت مدار مجتمع با تراکم بالا و کاربرد خاص نسبت به سایر کاربردهای ان اهمیت بیشتری دارد. از اینرواخیرا مدارهای مجتمع با کاربرد خاص(  Integrated Circuit (Application  Specific به عنوان راه حل مناسبی مورد توجه قرار گرفته است(ASIC) وروشهای متنوعی در تولیداین تراشه ها پدیدآمده است.در یک جمع بندی کلی مزایای طراحی به روش A SIC عبارت است از :

          ·  کاهش ابعاد و حجم سیستم

          ·  کاهش هزینه و افزایش قابلیت اطمینان سیستم که این امر ناشی ازآن است که بخش بزرگی از یک طرح به داخل تراشه منتقل میشود وسبب کاهش زمان ، هزینه مونتاژ راه اندازی ونگهداری طرح می شود و در نتیجه قابلیت اطمینان بالا میرود.

          ·  کاهش مد ت زمان  طراحی وساخت وعرضه به بازار

          ·  کاهش توان مصرفی ,نویز واغتشاش

          ·  حفاظت از طرح:سیستم هایی مه با استفاده از تراشه های استاندارد ساخته می شوند به علت وجود اطلاعات کامل در مورد این تراشه ها به راحتی از طریق مهندسی معکوس قابل شناسایی و مشابه سازی هستند.در عین حال امنیت طرح در تجارت از اهمیت زیادی بر خوردار است و اکثر طراحان مایلند تا از این بابت اطمینان حاصل کنند .

اولین تراشه قابل برنامه ریزی که به بازار عرضه شد ، حافظه های فقط خواندنی برنامه پذیر PROM)) بود که خطوط آدرس به عنوان ورودی وخطوط داده به عنوان خروجی این تراشه ها تلقی می شد. PROM شامل  دسته ای از گیتهای  AND ثابت شده(غیر قابل برنامه ریزی ) که به صورت رمز گشا بسته شده اند و نیز یک ارایه O R قابل برنامه ریزی  است.

از آنجایی که PROM دارای قابلیت های لازم برای پیاده سازی مدارهای منطقی نمی باشد، از این تراشه ها بیشتر به عنوان حافظه های قابل برنامه ریزی استفاده می شود.

این قطعات دارای دو آرایه قابل برنامه  ریزی AND,OR هستند .در سال ۱۹۲۰ Philips, ساختار PLA  را به بازار عرضه کرد که دواشکال ان  هزینه گران ساخت ان وسرعت کم آن بود.

شرکت Memories   Monolitic  برای پوشش دادن اشکالات PLA ساختار آرایه قابل  برنامه ریزی منطقی PAL را به بازار عرضه کرد. PAL شامل  یک آرایه AND قابل برنامه ریزی و یک OR تثبیت شده است.

فهرست مطالب

مقدمه

ساختار کلی   FPGA

مقایسه FPGA با MPGA

مراحل پیاده سازی یک طرح بر روی F PGA

جایگزینی و سیم کشی اتصالات داخلی

انواع متفاوت معماری های F PGA

معیارهای اساسی انتخاب واستفاده ازF PGA

تکنولوژی های مختلف برنامه ریزی

استفاده از S RAM

استفاده از Anti_Fuse

استفاده از تکنولوژی های گیت شناور( E EPROM, EPROM  )

معماری بلوکهای منطقی

اثر معماری بلوکهای منطقی بر کارایی F PGA

معماری اتصالات قابل برنامه ریزی

تراشه های قابل بر نامه ریزیCPLD

مقایسه FPGA ها و CPLD ها

انواع PLD ها

مقایسه معماری CPLD ها و FPGA ها

مقایسه CPLD ها و FPGA از نظر اتصالات داخلی

بهره برداری از گیت های منطقی

تکنولوژی ساخت تراشه

زبان توصیف سخت افزاری AHDL

نمادها

اسامی در AHDL

گروهها

محدوده و زیر محدوده گروهها

عبارات بولی

عملگرهای منطقی

عملگرهای حسابی

مقایسه گرها

حق تقدم در عملگرهای بولی و مقایسه گرها

گیتهای استاندارد(ساده)

بافر TRI

ماکروفانکشن ها

پورتها

نگاهی گذرا به VHDL

ویژگیهای زبان VHDL

دستورات زبان VHDL

مراحل پیاده‌سازی برنامه‌های  VHDL در FPGA

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: FPGA , بررسی FPGA , بررسی FPGA و کاربردهای آن , پروژه بررسی FPGA ,
:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

بقعه شیخ صفی الدین

مهمترین اثر تاریخی اردبیل بقعة شیخ صفی الدین است که از بناهای کم نظیر تاریخی ایران و از حیث صنعت یکی از شاهکارهای معماری و کاشیکاری قرن هشتم هجری و سالهای بعد از آن میباشد. قسمت اصلی این بقعه بعد از در گذشت شیخ و بوسیله فرزند و جانشین وی شیخ صدرالدین موسی بوجود آمده و بنای آن قریب ده سال طول کشیده است.

بین معمرین و سالخوردگان اردبیل چنین معروف است که معمار این بنا پس از آن که پی های ساختمان را ریخت مفقود گردید و هفت سال تلاش و کوشش مسئولان در جستجوی وی بی نتیجه ماند. روزی معمار خودبخود پیدا شد و بنای ساختمان را آغاز نمود. وقتی از او سبب غیبت پرسیدند گفت که «این بنا یک خانه شخصثی نیست و برای آینده ساخته میشود از اینرو باید طوری استحکام یابد که در طول قرون و اعصار استعداد بقا و استقامت داشته باشد و چون بقای هر بنائی بر استحکام پایه های آن بستگی دارد ترسیدم قبل زا آنکه پی ها خشک و محکم شود مرا مجبور بشروع ساختمان نمایند و لذا مصلحت در آن دیدم که خود را مخفی سازم و بدین طریق باستحکام بنا کمک نمایم».

بنای اصلی که در عهده شیخ صفی الدین موسی ساخته شده شامل مقبره خود       شیخ صفی الدین و گنبد «اله. اله» بوده است و قسمتی از حرم خانه نیز از ساختمانهای آن دوره می باشد. کاشیکاری آن قسمت از بنا هم در عهد شیخ صفی الدین صورت گرفته و کاشی هائی که بر بدنه و تاج گنبد مزبور دیده می شود یادگار آن دوره و قدیمیترین کاشی این بنای تاریخی می باشد.

بعد از شیخ صفی الدین، بویژه در عهد سلاطین صفوی، تعمیراتی در آن بنا صورت گرفته قسمتهای دیگری بر آن اضافه گردیده است که مقبرة شاه اسماعیل بزرگ و گنبد آن، رواق فعلی، چینی خانه، مسجد جنت سرا و باغ و سر در بیرونی بقعه از جمله آنها می باشد. در سال ۱۳۰۷ قمری، یعنی در عهد ناصرالدین شاه قاجار هم، تعمیراتی در مسجد جنت سرا و خود بقعه بعمل آمده و کاشیکاری قسمتی از طاقهای مقابل رواق بقعه، از آثار آن دوره میباشد.

فصل اول – بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی ……………………………….۱

  ۱٫ ۱ -  بقعه شیخ صفی الدین …………………………………………….. ۲

    ۱٫ ۲- صحن اصلی بقعه شیخ صفی ………………………………………۳

    ۱٫ ۳- نمای خارجی رواق بقعه …………………………………………. ۴

۱٫ ۴ – درِ ورودی رواق بقعه شیخ صفی الدین ……………………………..    ۵

۱٫ ۵- شاه نشین ……………………………………………………………۶

۱٫ ۶- مقبره شیخ صفی الدین ……………………………………………….۷

 قبر شاه اسماعیل ………………………………………………………… ۷

۱٫ ۷- گنبد الله الله ……………………………………………………….. ۸

۱٫ ۸- چینی خانه …………………………………………………………۹

۱٫ ۹ – مسجد جنت سرا ………………………………………………… ۱۱

فصل دوم – جمعه مسجد اردبیل …………………………………………..۲۷

جمعه مسجد ……………………………………………………………..۲۸

 منابع …………………………………………………………………..۳۵

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: جمعه مسجد اردبیل , بقعه شیخ صفی الدین , معماری بقعه شیخ صفی الدین , معماری جمعه مسجد ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

بشر زمانی که خواست آنچه را می اندیشد نقش کند، قدم به دنیای خط و نگارش گذاشت و به دنبال آن طی حدود بیست هزار سال فرایندی طولانی و سراسر دگرگونی را به کندی و با پیچیدگی پشت سر نهاد.

این مقاله با این هدف نگاشته شده که هرچند اجمالی و گذرا، با کاستی های اجتناب ناپذیر که ناشی از گستره وسیع مطالب در این حوزه بوده، ابتدا رو نوشتی از تاریخ پرفراز و نشیب خط و کتابت در جهان و ایران را به تصویر بکشد، سپس فرضیاتی را در بخش نوشتار مطرح کرده، درستی یا نادرستی انها را مورد بررسی قرار داده و در نهایت نیز پیشنهاداتی در جهت رشد و ارتقای بهره وری فرهنگی از این میراث مکتوب ارائه دهد.

مقدمه

خط و نوشتار در واقع وسیله ای برای ذخیره‌سازی اطلاعات است. در جوامع اولیه، پیش از بهره‌گیری از نوشتار، ذخیره‌سازی اطلاعات به کمک حافظه انجام میگرفت. بسیاری از باستان شناسان بر این عقیده پایبندند که فرایند نوشتار از زمانی شکل ‌گرفت که ماده‌ای برای نوشته شدن وجود داشت؛ به عبارت دیگر، موجودیت نوشته وابسته به موجودیت ماده‌ای بود که بتوان روی آن نوشت. نوع این ماده بر تکامل خط، شکل و اندازه ابزار نوشتار تأثیر داشته است.  همانطور که گفته شد پیشینه نوشتار به معنی عام، حدوداً به ۲۰۰۰۰ سال می‌رسد و از جمله موادی که نوشتار روی آنها صورت گرفته می‌توان به سنگ، چوب، فلز، پوست، برگ درخت، استخوان، صدف، گِل‌رُس و غیره اشاره کرد.

 انسان ها در غارها برای نخستین بار، تصاویر را بر روی سنگ و دیوار رسم کردند. انها در مرحله نخست تصویرهای واقعی را برای ارتباط ترسیم کردند و با این کار خط تصویری آغاز شد.  از آن پس تقریبا هفده هزار سال طول کشید تا هنر خط و نوشتار، شگفت انگیزترین دستاورد انسان، به صورت تدریجی تکامل یابد.  باستان شناسان معتقدند که احتمالا انسانهای اولیه علامتهای مکتوب را به منظور حفظ حکایتهای خود و تاریخ نویسی ابتدایی به کار گرفته اند.تعداد فراوان تصویر ها وعدم امکان نقش کردن مسائل عاطفی، کمبودهای این روش نگارش بود.کم کم تصویرها شکل ساده تر و نمادین تری به خود گرفتند و برای مفاهیم عاطفی علائمی قراردادی وضع شد. (مثلا نقش دو پا نشانه راه رفتن وچشم اشک آلود نشانه اندوهگینی بود) و در نهایت مجموعه این تلاشها نوعی خط اندیشه نگار را در دسترس نگارندگان قرارداد.

 اهمیت نوشتار در سیر تحول جوامع انسانی به حدّی است که به اعتبار بهره‌گیری یا عدم بهره‌گیری از خط، جوامع انسانی را به دو گروه “دارای خط” و “فاقد خط” تقسیم کرده‌اند.

خط و نوشتار را می‌توان با دو مفهوم عام و خاص مورد اشاره قرار داد. مفهوم عام آن بر هر گونه استفاده از فرایند نوشتار جهت ذخیره‌سازی و انتقال اطلاعات دلالت می‌کند. بدیهی است که نوشتار با این مفهوم، کلیه نگاره‌های ما قبل تاریخ و مفاهیم منقوش بر دیواره غارها، خطوط تصویری و حتی خطوط امروز را نیز در برگرفته در حالی که نوشتار به معنی خاص یعنی مجموعه‌ای از نشانه‌های نوشتاری که بر پایه ویژگی‌های آوایی زبان نظام یافته باشد پدیده‌ای است که امروزه به آن “الفبا” گفته می‌شود. پیشنیه نوشتار با این مفهوم به حدود هزاره سوم پیش از میلاد می‌رسد و از کهن‌ترین سرزمین‌هایی که از آن بهره گرفته‌اند می‌توان به بین‌النهرین، چین، مصر، و یونان اشاره کرد.

 

ضرورت و اهمیت تحقیق

 همچنانکه به سمت دوره جدید تکنولوژی اطلاعات پیش می رویم، ذخیره سازی، حفظ و در نهایت اشاعه دانش به تدریج وابستگی خود را به فرایند نوشتار و خط از دست می دهد. رایانه ها با استفاده از ضربه های مثبت و منفی، اطلاعات را در یک حافظه الکترونیکی ذخیره می کنند، کاری که روزگاری در عصر سنتهای شفاهی در مغز انسان انجام می شد. حال که در اطراف ما همه چیز در حال دگرگونی است، شاید وقت ان فرا رسیده باشد که به ارزیابی دوباره ای از مفهوم نوشتار و خط بپردازیم اما اینبار آن را از دیدگاه کارایی در ذخیره سازی اطلاعات و نه صرفا زبان مد نظر قرار دهیم، اطلاعاتی که طبعا در بقای اقتصادی و سیاسی یک جامعه ضروری و حیاتی می نمایند.

فهرست مطالب

فصل اول: طرح تحقیق

چکیده………………………………………………………………………………………………… ۲

مقدمه…………………………………………………………………………………………………. ۳

ضرورت و اهمیت تحقیق……………………………………………………………………….. ۴

هدف از تحقیق…………………………………………………………………………………….. ۵

فرضیات تحقیق…………………………………………………………………………………….. ۵

فصل دوم: منشاء و تکامل خط

خط چیست و چه کسی بدان نیازمند است؟………………………………………………..  ۷
انتقال اندیشه………………………………………………………………………………………….  ۱۳
زبان وخط…………………………………………………………………………………………….  ۲۴
فرایند نوشتار…………………………………………………………………………………………  ۲۶
گونه های مواد نوشتاری………………………………………………………………………….  ۲۸

تکامل گونه های خط…………………………………………………………………………….. ۴۱

جهت نگارش و تقسیمات واژه………………………………………………………………… ۴۵

طرز قرار گرفتن نویسنده…………………………………………………………………………. ۴۹

فصل سوم: پیشینه خط در جهان

۱- خط و منطقه هلال حاصلخیز………………………………………………………………. ۵۱

۲- خطوط مدیترانه باستان……………………………………………………………………….  ۶۱
۳- خطوط بومی امریکا…………………………………………………………………………..  ۶۴
۴-  خط در خاور دور……………………………………………………………………………. ۷۰
۵- خطوط سامی………………………………………………………………………………….. ۸۰
الف) خطوط سامی شمالی……………………………………………………………………… ۸۲
ب) خطوط سامی جنوبی………………………………………………………………………… ۸۸
۶- خطوط هندی و آسیای جنوب شرقی…………………………………………………… ۹۰
۷- خط در اروپا……………………………………………………………………………………. ۹۴

                                فصل چهارم: پیشینه خط در ایران

 

الف) خطهای  ایران پیش از اسلام…………………………………………………………… ۹۶
ب) خط های ایران بعد از اسلام………………………………………………………………. ۹۸

فصل پنجم: کشف رمز

بررسی های پژوهشگران…………………………………………………………………………. ۱۰۱
هیروگلیف های مصری…………………………………………………………………………..  ۱۰۱
خط میخی…………………………………………………………………………………………….  ۱۰۵
خطوط خوانده نشده……………………………………………………………………………….  ۱۱۰
تصویر نگاشته های مایائی………………………………………………………………………..  ۱۱۴
فصل ششم: کتابت و خوشنویسی
جایگاه کاتب در اجتماع………………………………………………………………………… ۱۲۰
خط در میان زنان……………………………………………………………………………………  ۱۳۳
خط و زیبایی شناسی………………………………………………………………………………  ۱۳۸
خوشنویسی عربی………………………………………………………………………………….. ۱۳۹

خوشنویسی غربی…………………………………………………………………………………..  ۱۴۱

خوشنویسی چینی………………………………………………………………………………….. ۱۴۴

خط برای گروه های ویژه۱۴۷…………………………………………………………………..

خطوط رمزی………………………………………………………………………………………..  ۱۴۸

نگارش برای نابینایان………………………………………………………………………………. ۱۵۰

تندنویسی…………………………………………………………………………………………….. ۱۵۲
رمزهای مورد استفاده تبهکاران………………………………………………………………..  ۱۵۲

فصل هفتم: پیش به سوی آینده

مکانیکی شدن وچاپ……………………………………………………………………………..  ۱۵۴

صنعتی شدن و فن شناسی نوین………………………………………………………………… ۱۶۰

نتایج……………………………………………………………………………………………………  ۱۶۸
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….  ۱۶۹

منابع……………………………………………………………………………………………………. ۱۷۱

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: توجه به خط , توجه به خط و نوشتار , خط , خط و نوشتار ,
:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده :

منابع مالی ، یکی از نهادهایی است که نقش اساسی و پایه برای تامین دیگر نهادهاو در نهایت تولید محصولات کشاورزی دارد که به طور معمول تولید کنندگان در تامین آن با محدودیت های مستقیم و غیر مستقیم رو به رو هستند.

بانک ها را باید یکی از مهمترین منابعی شمرده که با اعطای اعتبار می توانند سرمایه مورد نیاز بخش های تولیدی از جمله بخش کشاورزی را تامین کنند. بخش کشاورزی ، همانند دیگر بخش ها، در مراحل اولیه رشد و توسعه اقتصادی با کمبود سرمایه رو به روست که می توان به چند شیوه از جمله سرمایه گذاری های مستقیم بانک ها و اعطای اعتبار به شاغلان بخش کشاورزی این کمبود را جبران کرد . در نظام بانکی ایران ، بانک کشاورزی به عنوان مهمترین بانک اعطا کننده اعتبار به بخش کشاورزی ، نقش موثری در تامین سرمایه مورد نیاز این بخش دارد .

هدف کلی این تحقیق ، آشنایی دانشجویان از استفاده از شیوه ی اساسی حسابداری اختصاصی در اعتبارات و صندوق بانک می باشد و گردآوری اطلاعات نیز از طریق منابع مختلف و مشاهده و پرس و جو انجام گرفته است.

نتایج برگرفته از تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده نیز ، نشان می دهد که ۱/۵۴ درصد از پاسخگویا گزینه «گستردگی شبکه شعبه ها در روستاها (شبکه توزیع مناسب) » را به عنوان مهم ترین نقطه قوت بانک در عرضه اعتبارات خرد و گزینه « طبقه بندی نشدن نیازهای مشتریان» را به عنوان مهم ترین نقطه ضعف نظام بانکی قلمداد کرده اند.

مقدمه :

بانک کشاورزی به عنوان بزرگ ترین و مهمترین نهاد تامین کننده منابع مالی و اعتباری بخش کشاورزی  ، از آغاز شکل گیری با ساختار جدید که از ادغام دو بانک تعاون و توسعه کشاورزی در سال ۱۳۵۸ پدید آمده – همواره با چالشها و تنگناهای بسیاری رو به رو بوده است ؛ به گونه ای که در یک دوره زمانی ، تا آستانه انحلال نیز پیش رفته بود و در دوره ای دیگر (دوره اخیر) چندین بار به عنوان بانک برتر کشور از سوی موسسه های معتبر و نامور بین المللی و نیز جشنواره ها و رتبه بندی های داخلی برگزیده شده است . از سویی ، با توجه به ساختار تشکیلاتی و هدف سازمانی آن به عنوان بانکی تخصصی – توسعه ای در بخش کشاورزی ، از دیرباز در برابر ارزیابی ها و واکاویهای منتقدانه صاحبنظران  دست اندرکاران امور اقتصادی ، بویژه متخصصان مدیریت واقتصاد کشاورزی  ، از یکسو و اندیشمندان و دست اندرکاران علوم و امور بانکی ، از سوی دیگر بوده است . در این میان ، گاهی بر اساس عملکرد صندوق گونه خود، برای اعطای اعتبارات و تسهیلات دولتی به بخش کشاورزی و وابستگی شدید به منابع مالی محدود و اندک در نظر گرفته شده از سوی دولت ، و همچنین ، نبود تعادل میان داده ها و ستاده ها و در نتیجه قرار گرفتن در شرایط ورشکستگی و احتمال انحلال ، از سوی اقتصاد دان و متخصصان امور بانکی و پولی و دیگر صاحب نظران ، مورد سرزنش قرار می گرفت و گاهی نیز بر پایه رویکرد خود برای تامین و تجهیز منابع مالی از سپرده های مردمی وغیر دولتی و رسیدن به خود اتکایی مالی ، از سود صاحبنظران و دست اندرکاران بخش کشاورزی نکوهیده می شود.

بانک کشاورزی ، افزون بر انجام وظایف و رسالتهای خود در بخش کشاورزی و رساندن خود به جایگاهی شایسته و برتبر در نظام بانکی کشور ، پیشاپیش نیز به گونه ای عمل کرده است که می توان آن را با عنوان نمونه ای الگو، در راستای سیاستهای اجرایی رئیس جمهور محترم ، بویژه در زمینه عدالت گستری ، به شمار آورد.

فهرست مطالب :

عنوان          صفحه

مقدمه : ۱

فصل اول :  سرآغاز بانکدرای در ایران

۱-۱- سرآغاز بانکدرای در ایران.. ۳

۱-۲- علت مطالعة بانکداری.. ۴

۱-۳-  ‌بانکداری و مدیریت بانک…. ۵

۱-۳-۱- کلیات: ۵

۱-۳-۲- ترازنامه بانک…. ۵

۱-۳-۳-بدهی‌ها ۸

۱- ۴- سپرده‌های جاری : ۸

۱-۵- سپرده‌های غیر دیداری : ۹

۱-۶- وام گرفتن : ۱۱

۱-۷- سرمایه بانک : ۱۱

۱-۸-دارایی‌ها : ۱۱

۱-۹- ذخایر : ۱۲

۱-۱۰- وجوه نقد در راه : ۱۲

۱-۱۱- سپرده در بانک‌های دیگر : ۱۲

 

فصل دوم : اوراق بهادار

۲-۱- اوراق قرضه : ۱۳

۲-۲- وام : ۱۳

۲-۳- سایر دارایی‌ها : ۱۴

۲-۴- عملیات اصلی بانک…. ۱۴

۲-۵- اصول مدیریت بانک…. ۱۴

۲-۶- مدیریت دارایی‌ها : ۱۷

۲-۷- مدیریت بدهی‌ها ۱۹

۲-۸- تأمین سرمایه به میزان کافی.. ۲۰

 

فصل سوم :  پول و نرخ بهره

۳-۱- اثر سرمایه بازده حقوق صاحبان سهام. ۲۲

۳-۲- مفهوم نرخ بهره : ۲۲

۳-۲-۱-  وام ساده : ۲۲

۳-۲-۲- وام با اقساط مساوی : ۲۲

۳-۲-۳- اوراق قرضه با کوپن : ۲۲

۳-۲-۴- اورق قرضه با بهرة صفر : ۲۳

۳-۳- بازارهای سهام و اوراق قرضه. ۲۴

۳-۴- استقراض بین بانکی.. ۲۵

۳-۵-وام رهنی، وامهای رهنی.. ۲۶

۳-۶- وام‌های شخصی و شرکتی : ۲۶

۳-۷- سرمایه مورد نیاز بانک‌ها : ۲۷

۳-۸- مدیریت سرمایه بانک : ۲۷

۳-۹- رابطة بلندمدت با مشتری.. ۲۸

۳-۱۰- ماندة جبرانی و گرو گرفتن دارایی : ۲۸

۳-۱۱- سازمان‌های سپرده‌پذیر : ۲۹

۳-۱۲-بانک‌های تجاری : ۲۹

۳-۱۳- صندوق‌های پس‌انداز و وام : ۳۰

۳-۱۳-۱- صندوق : ۳۰

۳-۱۳-۲- وثیقه و ارزش ویژه ۳۰

۳-۱۳-۳- ارزش ویژه : ۳۱

۳-۱۴- آثار اخلاقی بر قراردادهای وام. ۳۲

۳-۱۵- وحشت سپرده‌گذاران : ۳۲

 

فصل چهارم : چک‌های طلایی (مسافرتی)

۴-۱- ایران چک (مسافرتی) : ۳۳

۴-۲- چک فاکس یا چک نمابر. ۳۳

۴-۳- چک بانکی : ۳۴

۴-۴- چک در گردش : ۳۴

۴-۵- چک بین بانکی (تضمینی) : ۳۴

۴-۶- حواله کتبی : ۳۴

۴-۶-۱- ارائه دسته چک رونوشت‌دار : ۳۵

۴-۷- سفته. ۳۵

۴-۷-۱- گرفتن سفته به عنوان پشتوانه تسهیلات… ۳۵

۴-۷-۲- نکات لازم برای تنظیم سفته. ۳۶

۴-۷-۳- چگونگی واخواست سفته‌های عندالمطالبه : ۳۶

 

فصل پنجم : قراردادهای لازم‌الجراء بانک

۵-۱- ‌ قراردادهای تسهیلات بانکی : ۳۸

۵-۲-  شرایط لازم‌الاجراء شدن قراردادهای عادی بانک : ۳۸

۵-۳-  قراردادهای رهنی : ۳۹

۵-۴- مبلغ قرارداد کلی : ۴۰

۵-۵- مدت قرارداد کلی : ۴۱

۵-۶- وثیقه. ۴۱

۵-۷-قرارداد کلی ضمانتی : ۴۲

 

فصل ششم : تاریخچه‌ی بانک کشاورزی ایران :

۶-۱- نگاهی مختصر به تحولات نظامی بانکی.. ۴۳

۶-۲- جهاد اشتغال‌زایی با طرح‌های زودبازده و کارآفرین S.M.E.. 44

6-3- توضیح مختصری از خدمات بانکی.. ۴۴

۶-۴- خدمات ارزی بانک کشاورزی.. ۴۵

 

فصل هفتم  : حسابداری اختصاصی

۷-۱-برگه حسابداری.. ۴۸

۷-۲-نکات مهم در تنظیم و صدور برگهای حسابداری.. ۴۹

۷-۳-تسهیلات اعطائی : ۵۲

۷-۴-قانون عملیات بانکی بدون ربا ۵۴

۷-۵- دستورالعمل حسابداری عقد مضاربه : ۵۶

۷-۶- مشارکت مدنی : ۵۷

۷-۷- وام‌های قرض‌الحسنه : ۵۸

۷-۸- عملیات حسابداری عقد جعاله. ۶۰

۷-۹- دستورالعمل حسابداری عقد اجاره به شرک تملیک…. ۶۱

 

فصل هشتم :  وجوه اداره شده

۸-۱- دستورالعمل حسابداری وجوه : ۶۳

۸-۲- حساب پرداخت چک‌های فروخته شده بانک کشاورزی.. ۶۴

باز خرید ایران چک‌های شعبه و سایر شعب… ۶۶

۸-۳- هنگام فروش ایران چک…. ۶۶

۸-۴- حساب اموال منقول و غیر منقول.. ۶۹

۸-۵- انتقال اثاثه به شعبه دیگر. ۷۱

۸-۶- شعبه دریافت کننده اثاثه. ۷۱

۸-۷- اسقاط اثاثه. ۷۱

در صورت فروش اثاثه اسقاطی.. ۷۲

۸-۸- عملیات حسابداری.. ۷۵

۸-۹- حساب سپرده قرض‌الحسنه در گردش کد ۴۳۸٫ ۷۶

۸-۱۰- سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار (۴۱۳۰) ۷۶

 

فصل نهم :  انواع کارت‌های مهر و عملیات مالی و مشخصات آنها :

۹-۱- سیستم مهر : ۸۰

۹-۲- کارت مهر : ۸۰

۹-۳- انواع کارت‌های مهر و مشخصات آنها : ۸۱

۹-۳-۱- کارت مغناطیسی : ۸۱

۹-۳-۲-  کارت هوشمند. ۸۱

۹-۴- عملیات مالی مهر : ۸۲

۹-۵- برداشت از حساب یا کارت مغناطیسی در سایر شعب مهر. ۸۲

۹-۵-۱- شعبه‌ی پرداخت کننده‌ی وجه : ۸۲

۹-۶- واریز به حساب با کارت مغناطیسی در سایر شعب مهر. ۸۳

۹-۶-۱- شعبه دریافت کننده‌ی وجه : ۸۳

۹-۷- عملیات مالی کارت هوشمند. ۸۳

۹-۸- نتیجه گیری و پیشنهادها : ۸۵

منابع و مأخذ : ۸۶

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: حسابداری بانک کشاورزی , سیستم حسابداری , سیستم حسابداری بانک , سیستم حسابداری بانک کشاورزی ,
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

در این نوشتار پس از ذکر پیشینه‎یِ تاریخی بزه دیده در فرایند کیفری و نگاهی مختصر به تاریخچه‎یِ بزه دیده شناسی، در مورد مبانی نظری بزه‎دیدگی اطفال سخن به میان آمده و بی‎توجهی به «وضعیت خاص» اطفال چون کم سن و سال بودن، وابستگی به پدر و مادر، نیاز به محبت، همنشینی با همسالان کژرو و نظایر آن، از یک سو و از سوی دیگر، بی توجهی به این «وضعیت خاص» از سوی نهادهای کیفری متولی و جامعه، به عنوان مبنای بزه‎دیدگی اطفال به شمار آمده است. در تهیه‎یِ پرسشنامه‎‎یِ اجرایی نیز سعی گردید که این بی توجهی‎ها به صورت پرسشنامه از مددجویان مطرح گردد. یافته‎ها حاکی از آن بود که عواملی چون، زندگی در محله‎هایِ بدنام و فقیر، فقر، مشکلات و نارسایی‎های خانوادگی، دوستان و همسالان، مناسب نبودن محیط‎های محل گذران محکومیت و بی‎کاری مددجویان ـ که خود موجب روی آوردن آنان به آموزش فنون بزهکارانه است در بزه‎دیدگی اطفال و تکرار آن مؤثرند و نارسایی‎های نظام کیفری نیز این امر را تشدید می‎کند. در پایان هم به منظور پیشگیری از بزه‎دیدگی اطفال؛ ایجاد زمینه‎یِ حضور وکیل در محاکمات کیفری، ایجاد زمینه‎های کار اجباری همراه با کارمزد به جای نگهداری در کانون اصلاح و تربیت، تشکیل دادگاه کیفری اطفال با صلاحیت ذاتی و استفاده از یک رژیم کیفری خاص و مسئولیت نقصان یافته، پیشنهاد گردیده است.

مقدمه :

 اینکه انسان ذاتاً و فطرتاً موجودی اجتماعی است با اینکه در نتیجه نیازها اجباراً به زندگی دسته جمعی روی آورده موضوعی است که قرن ها ذهن جامعه شناسان را به خود مشغول نموده است به هر ترتیب انسان از جمله حیواناتی است که به صورت دسته جمعی و اجتماعی زندگی می کند انسان که موجودی آزاد خلق شده برای اینکه بتواند در این اجتماع دوام و قوام بیاورد مقداری از آزادی های خود را به جامعه می بخشد و اجتماع نیز در عوض تعهد می نماید که به مابقی آزادی های فرد احترام گذاشته و از آن دفاع و حمایت نماید. یکی از این آزادی های مشروع فرد در جامعه آزادی تن می باشد اما گاهی اوقات درجوامع سازمان یافته با اختیاراتی که شهروندان به قوه مقننه تفویض می نماید قانونگذار با تصویب قوانین خاص اقدام به محدود کردن این آزادی ها می نماید لذا اصل بر آزادی تن بوده و موارد محدود کننده آزادی تن از موارد استثنایی می باشد که می بایست قانونگذار صراحتاًً به ذکر این موارد بپردازد.

فهرست مطالب

عنوان

چکیده…………………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه۲………………………………………………………………………………………………….

اهداف آیین دادرسی کیفری با نگاه به تاریخچه اصول محاکمات………………………… ۲

تعریف و پیشینه بازداشت موقت۳………………………………………………………………….

اصول مهم میثاق جهانی حقوق مدنی و سیاسی در مورد مقوله بازداشت موقت………….. ۷

بازداشت موقت و حذف دادسراها………………………………………………………………… ۸

بازداشت موقت در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۷۸………………………………. ۹

بازداشت موقت و شاکی خصوصی………………………………………………………………. ۱۴

تئوری و مبانی نظری………………………………………………………………………………… ۲۴

کودک اولین قربانی فرقه۳۷……………………………………………………………………….

بازداشت در هنگام عبور از پست بازرسی……………………………………………………….. ۴۶

انواع شکنجه ها را می توان به شکل موارد ذیل تقسیم کرد………………………………….. ۵۰

شیوه های شکنجه در دوران بازداشت……………………………………………………………. ۵۰

رنجها و محرومیت ها……………………………………………………………………………….. ۵۱

شرایط نابسامان زندگی…………………………………………………………………………….. ۵۲

تبعیض علیه فلسطینیان ساکن در فلسطین۱۹۴۸…………………………………………………. ۵۶

شلیش (کمیته ثلث) …………………………………………………………………………………  ۵۶

محرومیت از تحصیل………………………………………………………………………………… ۵۷

محرومیت از گردش و تفریح……………………………………………………………………… ۵۸

سهل انگاری پزشکی……………………………………………………………………………….. ۵۹

فهرست منابع و مأخذ……………………………………………………………………………….. ۶۳

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: اعمال جایگزینی های دستگیری , بازداشت کودک , بازداشت کودک و نوجوان , جایگزینی های دستگیری و بازداشت , دستگیری و بازداشت ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده:

پژوهش های بین المللی اخیر در زمینه توسعه حرفه ای معلمان روشنگر، جهت گیریهای متفاوتی از اقدامات معمول در این حوزه است. این پژوهش ها بیشتر بر مدرسه و کلاس درس استوار است و می کوشد معلمان را بیش از پیش در تصمیم گیری های مربوط به شیوه های بهبود کیفیت آموزشی مدارک مشارکت دهد. این آموزش به معلمان کمک می کند تا به هنگام کسب صلاحیت های حرفه ای در حین کار به بازسازی فکری خویش و دانش آموزان در فرآیندهای یاددهی- یادگیری توجه جدی مبذول دارند.

مقاله حاضر به بررسی آثار استفاده از درس پژوهی – به عنوان نمونه ای از پژوهش مشارکتی در کلاس درس- بر توسعه حرفه ای معلمان ریاضی می پردازد.

در این مقاله ابتدا به بررسی ویژگی های برنامه توسعه حرفه ای مطلوب از دیدگاه آموزش گران ریاضی پرداخته می شود سپس درس پژوهی، که یک ایده ژاپنی برای توسعه حرفه ای معلمان می باشد جهت بررسی به عنوان یک الگوی موثر در توسعه حرفه ای معلمان ارائه می گردد و در پایان مشکلات و موانع به کارگیری این ایده در سیستم آموزشی فعلی ایران بررسی می شود.

داده های این مقاله به شیوه پژوهش مشارکتی با مشارکت دو گروه پنج و ده نفری از معلمان ریاضی ناحیه دو کرمان در دوره راهنمایی تحصیلی جمع آوری شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه، مشاهده مشارکتی، یادداشت ها و نظرات ناظران بیرونی، مصاحبه با معلمان و دانش آموزان، ضبط صدا، فیلم و عکس جمع آوری شدند و از طریق کدگذاری به شیوه مقوله بندی، تجریه و تحلیل گردیدند.

نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که درس پژوهی می تواند به عنوان الگویی مطلوب در توسعه حرفه ای معلمان طرح گردد گرچه استفاده از درس پژوهی با مشکلات و موانع اجرایی مواجه است اما برای هر یک از آنها راه حل هایی را می توان ذکر کرد.

مقدمه:

 به نام او که عالم را براساس «حساب» و «هندسه» آفرید. آری به نام او که همه چیز دنیا را براساس حساب دشوار استوار کرد و برپایه هندسه نظم بخشید.

جریان اندیشه های زلال، سرزمین ما فکر ما را آبیاری و سرسبز می کند پس چه نیک است سرگذرگاه جریان اندیشه های خویش بنشینیم و از زاویه بالا آن را تماشا کنیم واگر دو ضلع زندگی «امید» و «عمل» باشد زاویه زندگی به لطف خدا همواره « منفرجه» است.

بدان که “امید” را باید به منزله مرکزی دانست که کلیه امور بشری مانند دایره پیرامون آن می چرخد و”عمل” همان تلاش های مثبت است که او را به مقصد می رساند.

اگر”حساب عمرمان ” را داشته باشیم، “آدم حسابی” می شویم. بنابراین از حساب امور زندگی خود غافل نشویم؛ چرا که ذات حق دائم به کار حساب مشغول است.

اگر چه منطق ضامن سلامت کار یک ریاضیدان است، ولی منبع تغذیه او نیست.نان روزانه او را مسائل مهم تری که موجب پیشرفت او می شوند، تامین می کنند.

چه زیباست در رفتار با دیگران خوبی ها را جمع، بدی ها را تفریق، شادی ها را ضرب و غم ها را تقسیم نموده از نفرت ها جذر بگیریم و محبت ها را به توان برسانیم.

فهرست

عنوان                                                                            صفحه

چکیده ……………………………………………………………………………………………….. ۱

مقدمه…………………………………………………………………………………………………. ۳

هدف از تعلیم و تربیت و رابطه آن با درس پژوهی…………………………………….. ۵

اهمیت و ضرورت تحقیق………………………………………………………………………. ۹

عوامل موثر در تدریس………………………………………………………………………….. ۱۳

الگوهای تدریس…………………………………………………………………………………… ۱۶

الگوی  ماشین نگروسازمان نگری…………………………………………………………… ۱۷

وجه تسمیه الگوی سازمان نگر با الگوی شاگرد محور………………………………… ۱۸

انواع تدریس ………………………………………………………………………………………. ۲۰

طرح مساله در پردازش مفاهیم ………………………………………………………………. ۲۲

تعریف مفاهیم کلیدی……………………………………………………………………………. ۲۳

دیدگاه ها…………………………………………………………………………………………….. ۲۴

نتایج پژوهش ……………………………………………………………………………………… ۲۶

پیشنهاد ………………………………………………………………………………………………. ۲۸

روش حل مساله ………………………………………………………………………………….. ۳۱

روش اجرا…………………………………………………………………………………………… ۳۱

روش های گروه های همیار…………………………………………………………………… ۳۲

مراحل و روش پژوهش ……………………………………………………………………….. ۳۳

مدل پنج سطحی گاسکی……………………………………………………………………….. ۳۵

اعمال معلمی……………………………………………………………………………………….. ۳۸

منابع ………………………………………………………………………………………………….. ۴۰

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: تاثیر درس پژوهی , توسعه حرفه ای معلمان , شیوه های فعال تدریس ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

این مقاله به بررسی یکی از عوامل مهم نگهداری کارکنان یعنی ایمنی و سلامت حرفه‌ای می‌پردازد. در ابتدا تعریف و مفاهیم مربوط ارائه می‌شود و سپس روش‌های متداول بررسی و اقدام در زمینه بهداشت و ایمنی محیط کار نام برده شده و به قوانین ایمنی و سلامت حرفه‌ای در ایران اشاره می‌گردد. همچنین فرهنگ، سخت افزار و سیستم‌ها که عوامل کلیدی در ایمنی و سلامت حرفه‌ای هستند مورد بررسی قرار می‌گیرند. مواردی راهنما به منظور ارزیابی عملکرد ایمنی و سلامت ارائه می‌شود. انواع برنامه‌های ایمنی بر مبنای مشوق و برمبنای رفتار تحلیل می‌شوند. بعد از این مطالب استرس مرد بررسی قرار می‌گیرد. پس از تعریف استرس و عوامل بوجود آورنده آن، عواملی که بر آن اثر گذاشته و از آن اثر می‌پذیرند، بررسی شده و سپس راهکارهایی در چارچوب مدیریت استرس برای بهینه کردن آن ارائه می‌شود.

۱- مقدمه

یکی از رسالت‌های اساسی مدیریت منابع انسانی نگهداری کارکنان توانمند می‌باشد. از آنجا که اقدامات نگهداری، مکملی بر سایر اقدامات و فرایند‌های مدیریت منابع انسانی است، حتی اگر عملیات کارمندیابی، انتخاب، انتصاب و سایر اقدامات پرسنلی به نحو بایسته انجام شود بدون توجه کافی به امر نگهداری نتایج حاصل از اعمال مدیریت چندان چشمگیر نخواهد بود. نظام نگهداری منابع انسانی ابعاد متعددی را شامل می‌شود که می‌توان آنها را به دو دسته تقسیم نمود: دسته اول در رابطه با حفظ و تقویت جسم کارکنان است مانند برقراری بهداشت و ایمنی در محیط کار، اجرای برانامه‌های ورزش و تندرستی و بعضی خدمات مشابه. دسته دوم شامل مواردی است که تقویت‌کننده روحیه علاقمندی کارکنان به کار و محیط کار می‌باشد مانند خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات پرسنلی. در صورت داشتن توجه و بکارگیری این موارد امنیت شغلی در کارکنان ایجاد شده و به رضایت شغلی آنها منتهی می‌شود که این امر خود از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در مقاله حاضر تأکید اصلی بر روی موارد دسته اول است به این صورت که در ابتدا در مورد اصطلاحات ایمنی و سلامت و جنبه‌های قانونی آن بحث می‌شود و در ادامه به برنامه‌ها و راهکار‌های مدیریت ایمنی و سلامت حرفه‌ای پرداخته می‌شود. در قسمت دوم مقاله بحث سلامت کارکنان با توجه به عامل کلیدی استرس در محیط کار با تمرکز بر روی شناخت و بهینه سازی میزان استرس بررسی می‌شود. در پایان امید است که توجه و بکارگیری مطالب و راهکار‌های این مقاله در افزایش ایمنی و سلامت محیط کار، بهینه سازی سطح استرس و ایجاد امنیت شغلی مناسب و در نهایت ایجاد رضایت شغلی موثر باشد که این نیز یکی از عواملی است که در بهبود مستمر و تعالی سازمان‌ها باید در نظر گرفته شود.

فهرست مطالب

۱- مقدمه.. ۲

۲- امنیت شغلی۱ در آینده.. ۴

۳- تعاریف و مفاهیم ایمنی و بهداشت کار.. ۵

۴- روش‌های متداول بررسی و اقدام در زمینه بهداشت و ایمنی محیط کار   ۶

۵- قوانین دولتی و ایمنی و سلامت حرفه‌ای.. ۸

۶- قوانین ایمنی و سلامت حرفه‌ای در ایران.. ۹

۷- موازین مربوط به ایمنی و بهداشت کار.. ۱۲

۸- مدیریت ایمنی و سلامت محیط کار.. ۱۳

۹- عوامل کلیدی بهبود ایمنی و سلامت حرفه‌ای محیط کار.. ۱۶

۱۰- اجزای برنامه ایمنی.. ۱۸

۱۱- ارزیابی عملکرد ایمنی و سلامت.. ۱۸

۱۲- چگونگی ایجاد یک برنامه جامع کنترل مخاطرات بالقوه.. ۲۲

۱۳- انواع برنامه‌های ایمنی.. ۲۲

۱۴- نظرات جاری در ایمنی و سلامت.. ۲۷

۱۵- استرس۱۳. ۲۸

۱۶- استرس و عملکرد کاری.. ۴۶

۱۷- رابطه استرس و ترک خدمت و سبک رهبری.. ۴۸

۱۸- تصمیم گیری و استرس.. ۴۹

۱۹- علائم استرس.. ۵۰

۲۰- مدیریت استرس.. ۵۱

۲۲- نتیجه گیری.. ۵۹

مراجع.. ۶۲

پی‌نوشت‌ها.. ۶۴

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: امنیت شغلی , امنیت شغلی با رویکرد ایمنی , امنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت , امنیت شغلی با رویکرد ایمنی , رویکرد ایمنی و سلامت ,
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده

در این تحقیق که عنوانش بررسی اهمیت ارزشگذاری منابع زیست محیطی با تاکید بر منابع زیست محیطی استان اردبیل (مجتمع شورابیل ) می باشد به تحقیق و بررسی بر منابع زیست محیطی استان پرداخته و روش های ارزشگذاری های موجود برای ارزشگذاری بر منابع زیست محیطی را بیان کرده وسپس بهترین روش ارزشگذاری بر آن مکان زیست محیطی را بیان کرده و پیشنهاد استفاده از آن روش برای ارزشگذاری بر محیط زیست آن مکان داده شده که در تحقیق های بعدی برای ارزش گذاشتن بر آن مکانها از روش های گفته شده استفاده شود .

در این تحقیق که، بررسی اهمیت ارزشگذاری منابع زیست محیطی با تاکید بر مجتمع شورابیل می باشد، ابتدا اهمیت صنعت توریسم در استان بیان شد، سپس به پتانسیل های گردشگری منطقه اشاره شد، و سپس به معرفی مکان های توریستی استان ومشکلات موجود در آن و رفع مشکلات برای ایجاد شرایط بهتر برای جذب توریست پرداخته شد (مجموعه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی، منطقه اکوتوریستی گردنه حیران، منطقه توریستی فندقلو، در یاچه نئور، دریاچه شورابیل ).

سپس از دریاچه شورابیل اطلاعات کاملی داده شد و بعد به بررسی پیشینه تاریخی ارزشگذاری در سطح بین المللی و ایران و چیکیده هایی از کارهای انجام شده در ایران اشاره شد، بعد به بیان  روش های ارزشگذاری منابع زیست محیطی موجود ( تحلیل هزینه – فایده، تحلیل هزینه موثر، قیمت گذاری بر اساس اصل لذت گرایی ( HPM ) ، روش ارزیابی مشروط (CVM  ) ، هزینه سفر (TCM  ) و معایب ومحاسن های روش های موجود ارزشگذاری اشاره شد، سپس به انتخاب بهترین روش برای ارزشگذاری برمنابع زیست محیطی استان ( جنگل فندقلو، دریاچه نئور، دریاچه شورابیل ) اقدام شد و برای ارزشگذاری بر دریاچه شورابیل بهترین روش موجود، روش هزینه سفر منطقه ای (ZTCM  ) می باشد، که به تحقیق کنندگان بعدی برای ارزشگذاری پیشنهاد می شود.

 مقدمه

انسان از جهات متعدد نیازمند تماس با طبیعت و در نتیجه لزوم حفظ بقای آن است. بخشی از این نیازها به حوزه روان انسان مربوط می شود و مقولاتی همچون زیبایی، تلطیف خشونت، ایجاد زمینه آرامش و تفکر را در بر میگیرد .(۷)

 مناظر طبیعی از جمله منابعی هستند که در سطح ملی و منطقه ای همواره مورد توجه بوده اند. معمولاًدو نوع برخورد با مناظر طبیعی وجود دارد که نتیجه این دونگرش متفاوت می باشد. یکی اینکه مناظر طبیعی را به صورت فعلی حفظ کنیم و حتی سعی در بهبود و بازسازی آنها داشته باشیم و دیگر این که آنها را به چیزهای پیشرفته تر و جدیدتری تبدیل کنیم .(۶)

 اهمیت محیط زیست امروزه مورد تاکید همه می باشد. اگر چه ممکن است نتوانیم کیفیت محیط زیست را به صورت ارزش پولی بیان کنیم. ولی در کشورهای توسعه یافته، کیفیت محیط زیست عامل مهمی در مبادلات بازار است .(۶)

سرمایه گذاری در کشور رابطه مستقیم با میزان ارزش افزوده زیربخش های مختلف اقتصاد دارد بطوریکه در برنامه ریزی ها برابر هر بخش متناسب با میزان ارزش افزوده ای که در تولید ناخالص داخلیGDPدارد، سرمایه گذاری بخش دولتی وخصوصی انجام میگیرد .

 عنایت به اینکه محیط زیست در محاسبات و حسابهای(GNP،GDP،…)ارزش گذاری نمی شود لذا توجه سرمایه گذاری در این بخش به حداقل ممکن می رسد واین امر در بلند مدت باعث از بین رفتن وتخریب این منابع می شود، لذا با ایجاد زمینه های لازم برای برآورد ارزش ایجاد شده در اقتصاد ملی توسط منابع زیست محیطی می توان تصمیم سازان و تصمیم گیران کلان اقتصادی را در جهت دهی به سرمایه گذاری بخش دولتی وخصوصی راهنمایی نمود .

 امروزه، ارزش گذاری منابع طبیعی، بعنوان ابزار مدیریتی موثری جهت تصمیم گیری در زمینه برنامه ریزی طرحهای توسعه ای مورد استفاده مدیران محیط زیست قرار می گیرد .

 

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی اهمیت ارزشگذاری , ارزشگذاری منابع زیست محیطی , منابع زیست محیطی ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

چکیده :

در این تحقیق رابطه ارتباط با جنس مخالف و بروز ناهنجاری های رفتاری نوجوانان مورد بررسی قرار گرفته . آغاز دوره نوجوانی که با رشد جنسی و فیزیولوژی همراه است روحیه دوست یابی و ارتباط با جنس مخالف در این سن افزایش می یابد در این دوره فرد با دنیای خارج رابطه برقرار می کند و اگر محیط خانه برای او جای امن و همراه با محبت نباشد طرف کوچه و بازار جنس مخالف کشیده می شود و فرد دچار اختلالات رفتاری می شود .

یکی از راههای مفید برای جلوگیری از رابطه با جنس مخالف برقراری روابط خانوادگی سالم است . و همچنین مراکز علمی ، فرهنگی ، مربیان ، رسانه های ارتباطی و جامعه نقش مهمی در هدایت نوجوان دارد . در این دوره فرد به تخیلات غیر ممکن می پردازد و افکار موهوم و شیرین و باطل مخصوصاً در دختران زیاد می شود . آن چه قابل توجه است انحراف جنسی را افزایش می دهد فقدان معنویت است .

دو صفت که در ایام بلوغ بروز می کند :

۱-   شکفته شدن غریزه جنسی                  ۲- طراوت و زیبایی ایام جوانی

یکی از مهمترین وسایل تربیت پذیری نسل جوان خود پذیری است .

ایام جوانی هر دختر و پسری اگر خوب هدایت شود دوران سرور و شادمانی است .

مقدمه :

مدتی است که در کشور های پیشرفته موضوع راهنمایی جوانان و حل مشکلات آنها در ردیف یکی از مهمترین مسائل اساسی قرار گرفته و افکار دانشمندان جهان را به خود معطوف کرده است. اخیراً در کشور ما نیز در ارتباط با موضوع مهم و اساسی طراوت ایام شباب که نماینده فروف زندگی هر دختر و پسر است مورد توجه قرار گرفته است یکی از مسائل عمده که در کشور ما ایران مورد توجه قرار گرفته است . مسئله مهم نحوه مسالمت آمیز بین دختر و پسر است ، در جامعه اسلامی ما مسئله روابط میان دختران و پسران  نوجوان مخصوصاً در سالهای اخیر به مسئله و معضل اجتماعی مطرح بوده است ، پدران و مادران به طور پیوسته این دغدغه را داشته و دارند که چگونه می توان با این مسئله روبرو شد؟ و چون می توان این دو موجود را که مثل آتش و پنبه هستند تا رسیدن زمان ازدواج از یکدیگر دور نگه داشت تا نوجوانان و جوانان خانواده ها به شکل نا مشروع و غیر متعارف با هم ارتباط برقرار نسازند ؟ دوستی و عشق آن ها را چگونه حل کرد؟ چگونه و با چه زبانی آن ها را هدایت کرد ؟ چگونه فرزندانشان را کنترل نمایند تا از طریق نامه و تلفن و یا طرق دیگر مثلاً در عصر اخیر اینترنت با افراد غیر همجنس رابطه برقرار نسازند؟ حدود این ارتباطات چگونه است؟ و چگونه باید با آن کنار آمد ؟ گرچه بیشتر این ارتباطات به ازدواج ختم نمی شود اما آسیب ها و لطمات شخصیتی و اجتماعی ای که از رهگذر روابط نا مطلوب دو جنس به آنان خصوصاً به دختران وارد می شود کم نیست از دست دادن آبرو و حیثیت خانوادگی و اجتماعی را از خانواده و فامیل ها و عدم ازدواج موفق در آینده و دهها شکل دیگر همه از عوارض برقراری روابط نامشروع و متعارف بین دو جنس است آمار و ارقام دقیق در خصوص میزان ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی از رهگذر روابط فوق در دسترس نیست ولی با دید کنجکاوانه و نگرش محققانه می توان به موضوع فوق نگریست و وضعیت جامعه امروزی ما را مورد مطالعه قرار داد بی شک آنچه مشاهده می شود بی هیچ وجه مورد تایید نیست . نبودن مانع و عدم احساس مسئولیت بزرگتران خصوصاً مربیان و مسئولین تعلیم و تربیت نوجوانان و خانواده ها نسبت به موضوع فوق و آشفتگی موجود در روابط دختر و پسر در جامعه ما نشانه تایید وضع موجود و از بین رفتن قبح مسئله نیست اگر وضعیت موجود در روابط دو جنس را غلط و خطرناک ندانیم لااقل نمی توانیم نسبت به آسیبهای موجود به وجود آمده نظیر اخراج از مدرسه – فرار از منزل و صدها بزهکاری دیگر … را نادیده بگیریم وجدان هر انسان منصفی حکم می کند که در جهت توجه جوانان و سالم سازی روابط آن ها قدم بردارد .

 بیان مسئله :

ما به عنوان یکی از اعضای جامعه و با توجه به اینکه خود دوره راهنمایی را گذرانده ایم بارها مشاهده نموده ایم که دانش آموزان دوره راهنمایی اغلب تمایل به برقراری رابطه با جنس مخالف یعنی پسر دارند و با برخورد به آنها متوجه می شویم که اغلب آنها که تمایل به برقراری رابطه با جنس مخالف دارند بیشتر دچار ناهنجاری های رفتاری و عاطفی هستند . با توجه به مطالب عنوان شده و اهمیت موضوع فوق و ازدیاد این گونه روابط در شروع سن بلوغ با این مسئله روبرو می شویم که : چه رابطه ای بین تمایل به ارتباط با جنس مخالف و بروز ناهنجاری های رفتاری در دختران دانش آموز دوره راهنمایی وجود دارد ؟

اهمیت و ضرورت پژوهش :

- اهمیت بنیادی تحقیق

موضوع انتخاب شده این تحقیق همیشه و در همه زمان ها یک مسئله مهم است . مسئله مهم ارتباط بین دختر و پسر نحوه برقراری ارتباط مسالمت آمیز بین دختران و پسران خصوصاً دو دوره راهنمایی تحصیلی مطرح و مورد بحث است ، و همه مربیان و والدین و همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت دوستدار آن هستند که دختران و پسران جوان در حال رشد کشور که آینده سازان وطن هستند بتوانند آزادانه اما در لفاف حیا و ثرافت انسای ، در جامعه ظاهر شوند و با هم تعامل و تفاهم داشته باشند و با همفکری همدیگر به حل مساله بپردازند همچنین باید ذکر کرد که با توجه به وجود توطئه های رنگارنگ استکبار جهانی اغلب قشر نوجوان و جوان ما را به نشانه رفته است و با برنامه ریزیهای گوناگون و پیشرفته و هدفدار تلاش می کند که آن ها را از پیمدن مسیر اصلی فعالیت و درس و تکامل دور نگه دارد و در نتیجه پرداختن به امر نحوه ارتباط مسالمت آمیز دختران و پسران جامعه بسیار مهم و با اهمیت است زیرا یکی از راههای به انحراف کشاندن نوجوانان و جوانان دختر و پسر مملکت ما همانا وادار شدن از کانال به انحراف کشاندن جنسی آن ها و رودررو کردن نا مطلوب آن ها با هم است . در ایت تحقیق سعی بر آن است که با مطالعه و تفحص در مطالب قبلی و با استفاده از مطالب جدید و راه حلهای جدیدی را در این زمینه پیدا کنیم .

فهرست مطالب

فصل اول – کلیات پژوهش

مقدمه : ۲

بیان مسئله : ۴

اهمیت و ضرورت پژوهش : ۴

اهداف پژوهش : ۶

فرضیه های پژوهش : ۷

تعاریف عملیاتی فرضیه ها : ۸

فصل دوم – پیشینه های پژوهش

مختصری درباره تاریخچه خصوصیات و ویژگیها و تمایلات دوره نوجوانی : ۱۰

رشد و پرورش کودک از ۳ سالگی تا ۷ سالگی : ۱۱

خصوصیات جنسی و اجتماعی فرزندان از سن ۷ سالگی تا ۱۲ سالگی : ۱۲

خصوصیات جسمانی و روانی نوجوان : ۱۳

معاشرت دختر و پسر در هنگام بلوغ : ۱۶

نوجوانی و ضرورت آموزش بهداشت روانی و جنسی در دختر و پسر : ۱۷

احساسات دختر و پسر : ۱۸

دوره جوانی تخیلات موهوم در این سن در دختران و پسران : ۲۰

ارتباط دختر و پسر و رفتارهای منطقی در برخورد با جنس مخالف : ۲۲

شناخت واقعیت جنس مخالف : ۲۲

وضعیت موجود در روابط دختر و پسر در جامعه : ۲۷

عوامل انحراف زا و عوامل باز دارنده آن : ۳۴

سبب شناسی موضوع روابط غیر اخلاقی دو جنس دختر و پسر : ۳۵

نقش بلوغ در روابط پسر و دختر : ۳۸

برنامه های اسلام : ۴۳

مسئولیت والدین در رابطه ارتباط دختر و پسر چیست ؟. ۴۸

تعریف اختلالات هیجانی و رفتاری : ۵۳

فصل سوم – روش اجرا

جامعه آماری : ۶۲

جمعیت نمونه : ۶۲

روش نمونه گیری : ۶۲

ابزار تحقیق : ۶۲

روش جمع آوری اطلاعات : ۶۳

روش تجزیه و تحلیل : ۶۳

فصل چهارم – تجزیه و تحلیل اطلاعات – یافته های تحقیق

فصل  پنجم – بحث و نتیجه گیری

بحث و نتیجه گیری : ۷۰

پیشنهادات : ۷۱

محدودیتها : ۷۳

منابع : ۷۴

محاسبات spss. 76

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: ارتباط با جنس مخالف , بروز ناهنجاری ها , ناهنجاری های رفتاری ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جلال

مقدمه

رسانه ها در جوامع امروزی به عنوان چهارمین رکن دموکراسی شناخته شده و نقش مهمی در مشارکت مردم، توسعه ملی،مشروعیت حکومت ها،اتحاد ملی و تغییرات اجتماعی ایفا می نمایند مطبوعات براساس تغییرات و تحولات اجتماعی،افکار عمومی،وابستگی حزبی،تعاملات بین المللی و مسئولیت شغلی به طرح مشکلات و مسائل اجتماعی چون تورم،جهانی شدن،جامعه مدنی،ترافیک،احزاب،مالیات،اعتیاد، و میراث فرهنگی پرداخته و برای هر یک از مسائل به اطلاع رسانی یا آموزش می پردازند.

 و نیز مطبوعات هر جامعه به نوبه ذخود نشان دهنده رشد و ترقی و نیز خواسته های مردم جامعه و طرز فکر آنان بوده و از طرفی رشد فکری افراد جامعه که از طریق رسانه ها و مطبوعات حاصل می شود از نیازهای اساسی حکومت های مردمی بوده و این حکومتها تمامی تلاش خویش را در این جهت صرف نموده و زمینه های رشد و شکوفائی مطبوعات را فراهم می آورند.

می توان گفت یکی از وسایل موثر نظارت بر امور کشور و حکومت، مطبوعات هر جامعه بوده که بیان کننده خواسته ها و نظرات ملت به شمار می روند این ابزار اجتماعی در یک نظام مردمی امکان تبادل افکار و اطلاعات را فراهم نموده و دولت و مردم را از خواسته ها و اهداف یکدیگر مطلع می سازد.

اما همین پدیده با آثار مثبت فراوان، همچون سایر ساخته های بشری دغدغه ها و معضلاتی را برای جامعه بشری بوجود آورده است،دگرگونی و نابودی ارزشهای مثبت بشری و تحمیل الگوهای ضد ارزشی،تجاوز به حریم زندگی خصوصی افراد جامعه،تضعیف امنیت ملی،تشدید احساس ناامنی،تحریک به عداوتهای ن‍ژادی، اخلال در سیستم قضائی،توهین و هتک حرمت افراد و دولتمردان از جمله پیامدهای منفی مطبوعات محسوب می شود.

بنابر این ایجاد تعادل بین نکات مثبت و منفی مطبوعات و آزادی آن از سوئی و حفظ ارزشها و حقوق افراد و دستاوردهای جامعه از وظایف قانونگذار بوده که در این زمینه شاهد تصویب شش قانون عمده و دهها تکلمه و تبصره بوده ایم ولی باز این بخش حقوقی هنوز از لحاظ نظری و رویه عملی و قضائی فقیر و ناهماهنگ با تحولات روز جهانی است.

یکی از حساس ترین و مهم ترین بخشهای روز جامعه،نحوه برخورد با جرائم مطبوعاتی می باشد که به دلیل اهمیت آن،در مقاطع مختلف زمانی تغییراتی در قانون مطبوعات کشورمان ایجاد و گاه موجب ابهاماتی در تعریف جرائم مطبوعاتی و نیز نحوه رسیدگی به این جرائم گردیده است.

با عنایت به لزوم توجه به آزادی بیان برای آحاد جامعه از سوئی و حمایت حقوق افراد جامعه در برابر قدرت روز افزون مطبوعات از سوی دیگر و پیش بینی حضور هیات منصفه در جرائم مطبوعاتی و سیاسی در قانون اساسی اهمیت این تحقیق بیشتر آشکار می گردد.

این تحقیق به دنبال شناساندن ظرفیتهای موجود در قانون مطبوعات فعلی در راستای احترام به آزادی بیان و ذکر نقاط ضعف و قوت آن در عین حفظ ارزشها بوده و در این راستا با تجزیه و تحلیل قوانین مطبوعاتی و بیان کاستیها، سعی در ارائه پیشنهادهای اصلاحی به منظور هر چه قانونمندتر نمودن نظارت بر مطبوعات و جلوگیری  و پرهیز از عملکرد خود سرانه و تفسیرهای ناصواب در این زمینه می باشد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                  صفحه

مقدمه. ۱

فصل اول: مفاهیم. ۴

بخش اول: مفهوم لغوی ،اصطلاحی و قانونی مطبوعات… ۴

بخش دوم: تعریف جرم مطبوعاتی از دیدگاه صاحب نظران. ۷

بخش سوم: تعریف جرم مطبوعاتی از منظر قوانین.. ۹

بخش چهارم: آزادی بیان و مطبوعات… ۱۲

بخش پنجم:سانسور. ۱۵

فصل دوم:تحولات تاریخی جرائم مطبوعاتی.. ۱۶

بخش اول: جرائم مطبوعاتی در متمم قانون اساسی مشروطیت… ۱۷

بخش دوم: جرائم مطبوعاتی در قوانین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی.. ۲۰

مبحث اول: جرائم مطبوعاتی در قانون اساسی.. ۲۰

مبحث سوم: قانون فعال نمودن هیات منصفه مطبوعات… ۲۷

فصل سوم : ۲۹

بخش اول : جرائم علیه اشخاص…. ۲۹

مبحث اول : توهین.. ۲۹

مبحث اول : انواع توهین.. ۳۱

مبحث دوم : نشر اکاذیب… ۳۴

مبحث چهارم : افتراء. ۳۶

بخش دوم : جرایم علیه مصالح عمومی.. ۳۹

مبحث اول : افشاء اسرار و اسناد نظامی مسائل محرمانه مذاکرات غیر علنی مجلس و محاکم دادگستری و تحقیقات مراجع قضایی و اطلاعاتی : ۳۹

مبحث دوم : افشای اسرار و اسناد دولتی و نیروهای مسلح : ۴۰

مبحث سوم : افشاء و انتشار مذاکرات غیر علنی مجلس و محاکم قضایی و تحقیقات  مراجع قضایی : ۴۲

مبحث چهارم : ایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه و تبلیغ اسراف و تشریفات و تجملات  نامشروع غیر قانونی : ۴۴

نتیجه گیری و پیشنهادها ۴۷

منابع و ماخذ. ۴۹

دانلود کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی جرائم مطبوعاتی , بررسی جرائم مطبوعاتی در ایران , جرائم مطبوعاتی , جرائم مطبوعاتی در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1393 | نظرات ()